eduardul2
28th September 2008, 21:20
QUOTE (El-Vis @ Apr 6 2008, 23:35)

Daca la sediul lor din centrul Clujului lucreaza 2 persoane, una la ghiseul plati (~30 de persoane la coada tot timpul) si una la incheieri contracte (~4 persoane la coada). Sa stai la coada pentru contract? WTF? Ring any bells?
sediul nu e in centrul clujului, e pe dorobantilor 100 (cladirea nokia) vis-a-vis de vip cafe, inainte de biblioteca.....
QUOTE (dt1986 @ Sep 2 2008, 10:41)

In manastur zona Mcdonalds, au oare facuta infrastructura, si daca da cum merge netul? ca m-am saturat de Upc, si as vrea sa renunt. ms
Au ramas f putine blocuri/scari fara structura rds-rcs in cluj. daca media de varsta, la tine in bloc , este de 60 de ani, atunci e posibil sa nu aiba structura.vezi pe casa scarii daca ai pat de cablu tras deasupra usii, si o cutie mare gri, (de obicei pe la etajul 1 sau 2). daca-mi zici strada si numarul blocului , iti zic exact. Manasturul e acoperit aproape 100%
Undeva pe bucegi/parang/primaverii. este rds in zona.
flocea91
8th October 2008, 07:48
Am incheiat contract cu ei pe 8 septembrie 2008. Azi e 8 octombrie si nu m-a contactat nimeni sa vina sa-mi instaleze netu si cablu. Stau in Marasti, am rds pe scara. Am sunat ieri la ei si mi-au zis sa astept ca o sa ma sune de maine sa stabilim o data pentru cablare. Daca azi nu ma suna ma duc si desfac contractul, treaba lor. Chiar asa de neseriosi sunt?
ImDrunk
8th October 2008, 09:06
am un prieten ce sta tot in marasti si de vreo 6 sapt tot asteapta sa vina astia de la RDS la el si nimic
eu ma gandesc sa renunt la UPC si sa trec la RDS da cred ca o sa renunt la UPC numa dupa ce ii vad pe astia de la RDS la mine in casa ca altfel poate stau si 2 luni fara net
burgher
8th October 2008, 10:47
Inseamna ca tot Marasti-ul e innebunit sa isi puna RDS, si nu fac fata echipele de la instalari.
Putem zice deci ca au castigat si Clujul?
Manastur din cate stiam e furat, Zorilor la fel. Daca fura si Grigorescu si Gheorgheni, practic au luat toate cartierele mari.
h_popica
8th October 2008, 15:48
nu stiu daca are vreo legatura cu numarul de cereri. daca sunt atat de multe, inseamna ca le merge foarte bine si isi permit sa angajeze oameni noi, nu? atunci de ce nu fac asta? de ce risca sa piarda contracte? din lacomie? sau din cauza ca nu sunt atat de multe cereri incat sa-si scoata banii?
burgher
8th October 2008, 16:59
Din cauza ca nu pierd chiar asa multe contracte precum crezi tu poate?
Lumea e oricum innebunita sa ii aduca in casa in locul celor de la UPC, sau IPN Invest (Injoy mai nou) si evident, in locul celor de la UPC. Eu am vazut cat de nebuni dupa RDS sunt clujenii, am fost in sedii si nu o data ci de multe ori, si toata lumea sta la coada sa isi puna RDS, eu zic ca zice multe despre firma asta
jeekxoo
8th October 2008, 17:13
Se nasc confuzii si din urmatorul motiv.
RDS-ul are obiceiul de a cabla intai scarile cu UTP si coaxial.
Si abia apoi trag magistralele, trag fibra in scari. Apoi echipamentele.
Astfel omul vede colacelul de cablu la el la usa si are impresia ca treaba-i gata, ca mai trebuie doar sa-i bage cablul in casa si sa-l mufeze.
Insa de la acea faza pana la conectarea efectiva la retea mai poate dura luni bune.
szaky007
9th October 2008, 00:44
m-am mutat recent intr-un apartament unde deja a fost pus si RDS si si Upc si am in camera deja tras cablu de la ambele.Vreu sa imi pun internet si imi place RDS.Credetzi ca daca deja cablu e in casa si imi fac contract la ei pot sa cer un user si parola fara sa astept un an sa vina la mine ???? .Sau sa ma duc la Upc cu ei ala e problema ca contractu numa pe 1 an pot sa il fac si daca il deconectez mai rapid tre sa platesc si celelalte luni si e cam nashpa
.
Bobby_ro
9th October 2008, 00:54
In mod normal da, instalarea propriuzisa fiind deja facuta poti sa mergi linistit sa faci contractul. Iar legat de UPC, tie iti trece prin cap sa te abonezi la ei cand toata lumea vrea sa scape de ei
. Go RDS ca nu o sa regreti.
Blackhawk
9th October 2008, 00:57
QUOTE (Bobby_ro @ Oct 9 2008, 01:54)

In mod normal da, instalarea propriuzisa fiind deja facuta poti sa mergi linistit sa faci contractul. Iar legat de UPC, tie iti trece prin cap sa te abonezi la ei cand toata lumea vrea sa scape de ei

. Go RDS ca nu o sa regreti.
Am invatat ca cel mai bine ii dai operatorului prezumtia de nevinovatie, rautati poti sa zici de orice operator 
Altfel ca oferta, go RDS + scapi de modem si firele in plus
easy90rider
9th October 2008, 15:01
QUOTE (szaky007 @ Oct 9 2008, 01:44)

m-am mutat recent intr-un apartament unde deja a fost pus si RDS si si Upc si am in camera deja tras cablu de la ambele.Vreu sa imi pun internet si imi place RDS.Credetzi ca daca deja cablu e in casa si imi fac contract la ei pot sa cer un user si parola fara sa astept un an sa vina la mine ???? .Sau sa ma duc la Upc cu ei ala e problema ca contractu numa pe 1 an pot sa il fac si daca il deconectez mai rapid tre sa platesc si celelalte luni si e cam nashpa

.
Daca ai cablu utp atunci da
eu am facut la fel...in 5 zile am avut cablu tv dar in 2 am avut net...ca nu m-am gandit sa ii sun mai repede
flocea91
9th October 2008, 15:20
OK, la mine a trecut o luna de cand am facut contract cu RDS si... nimic. Azi am sunat la UPC. Maine au zis ca ma suna sa vina sa instaleze, asa ca renunt la RDS.
softimiu
10th October 2008, 18:57
QUOTE (burgher @ Oct 8 2008, 17:59)

Lumea e oricum innebunita sa ii aduca in casa in locul celor de la UPC, sau IPN Invest (Injoy mai nou) si evident, in locul celor de la UPC. Eu am vazut cat de nebuni dupa RDS sunt clujenii, am fost in sedii si nu o data ci de multe ori, si toata lumea sta la coada sa isi puna RDS, eu zic ca zice multe despre firma asta

Pentru viteza merita 100% RDS fata de UPC, insa in rest cand ai probleme, cand ii chemi/suni trebuie sa ai nervi. Pacat, ar fi meritat titlul de cel mai bun ISP din Romania, dar asta e motivul pentru care nu e.
flocea91
14th October 2008, 07:11
Ok, am reziliat contractul cu RDS. Am stat o luna, nu au venit sa ma cableze, m-au tot amanat, am reziliat la ei si am facut cu upc vineri. Maine (miercuri) baietii o sa fie la mine sa ma cableze. Am luat net de 10 Mb
, dar nu sunt prea increzator ca o sa mearga bine. Singurul "inconvenient" este ca nu au gsp tv
, in rest nu e mare paguba
.
Blackhawk
14th October 2008, 07:41
QUOTE (flocea91 @ Oct 14 2008, 08:11)

Ok, am reziliat contractul cu RDS. Am stat o luna, nu au venit sa ma cableze, m-au tot amanat, am reziliat la ei si am facut cu upc vineri. Maine (miercuri) baietii o sa fie la mine sa ma cableze. Am luat net de 10 Mb

, dar nu sunt prea increzator ca o sa mearga bine. Singurul "inconvenient" este ca nu au gsp tv

.
Doar o zi dureaza instalarea?
O fi bine pentru client, dar pt ei nu sunt sigur
danutz1
14th October 2008, 08:22
QUOTE (flocea91 @ Oct 14 2008, 08:11)

.
Foarte bine ai procedat.
Trebuie sa le mai dea cineva cate o palma din cand in cand. Au ajuns sa se considere monopol de isi trateaza clientii cu atata indiferenta.
tu_bizon
14th October 2008, 09:19
QUOTE (danutz1 @ Oct 14 2008, 09:22)

Au ajuns sa se considere monopol
Asta din cauza ca Romtelecom e incapabil sa vina cu o contraoferta pe masura.
flocea91
16th October 2008, 08:03
Buuun!!! Am stat o luna fara ca cei de la RDS sa vina sa ma cableze, am renuntat la ei. Ieri trebuia sa vina UPC-ul, dar surpriza... n-au venit. Azi o sa sun la ei sa vedem. Aparent nu avem firme serioase, oameni capabili si management eficient.
Ce alte solutii mai sunt pentru internet in Cluj, Marasti?
laurianc
16th October 2008, 08:05
Clicknet. Daca te-ai incurcat cu amatorii de la RCS sau UPC....ce sa-ti fac.
burgher
16th October 2008, 08:27
Eu as fi stat dupa RDS, din cate am auzit merge foarte bine in Clul.
Dar daca doresti neaparat, ingrasa-i pe aia de la Romtelepom, pune-ti clicknet. Nu costa mult, doar aproape dublu fata de RDS.
Blackhawk
16th October 2008, 11:45
QUOTE (flocea91 @ Oct 16 2008, 09:03)

Buuun!!! Am stat o luna fara ca cei de la RDS sa vina sa ma cableze, am renuntat la ei. Ieri trebuia sa vina UPC-ul, dar surpriza... n-au venit. Azi o sa sun la ei sa vedem. Aparent nu avem firme serioase, oameni capabili si management eficient.
Ce alte solutii mai sunt pentru internet in Cluj, Marasti?
Parca am mai zis asta: daca tot ai tot ai asteptat 30zile fara stres, nu obtii nimic daca reziliezi la "termenul limita", mai astepti tot o saptamna doua si la ceilalti si nici nu beneficiezi de oferta dorita initial.
Iar faptul ca la RDS dureaza peste o luna instalarea, iar la altii jumatate sau chiar mai putin nu arata decat cat de cautate sunt serviciile. Nu frecatul mentei este de vina.
Sigur ar putea angaja mai multi oameni, dar dupa ce zonele devin saturate ar trebui sa-i disponibilizeze.
Bafta!
h_popica
16th October 2008, 12:10
QUOTE (burgher @ Oct 16 2008, 09:27)

Eu as fi stat dupa RDS, din cate am auzit merge foarte bine in Clul.
Dar daca doresti neaparat, ingrasa-i pe aia de la Romtelepom, pune-ti clicknet. Nu costa mult, doar aproape dublu fata de RDS.
problema nu se pune asa pt. ca bani dai la orice operator (daca-ti place cuvantul ingrasat... asa se ingrasa toti). tu ai astepta rdsu 3 luni? sincer, nu te cred in special daca ai firma. Toata lumea stie ca rds are probleme aici, asa ca nu neaparat ce e ieftin e si bun.
)
burgher
16th October 2008, 12:23
1. Daca sunt firma nu ma conecteaza RDS in 3 luni, crede-ma
2. Da, stau dupa RDS 3 luni decat sa platesc 3 ani abonament imens la RTC. Am mai multe servicii, mai bune si la un pret mai mic.
3. "Aici" inseamna unde? Eu vorbeam de Cluj, daca tot la Cluj te referi, cred ca te inseli. Eu am vorbit cu mai multi oameni din Cluj, din cartiere diferite (zorilor, gheorgheni, manastur si marasti) si toti zic ca merge super ok netul.
flocea91
17th October 2008, 06:39
Gata, m-au instalat cei de la Upc. Au venit aseara mi-au lasat modemul, mi-au recablat toate camerele ca sa nu am probleme cu pierderea semnalului cica. Asta este, oricum au trecut vremurile cand descarcam la greu filme si jocuri de pe dc. Inca o data spun, as fi vrut RDS pentru amaratul ala de post cu fotbal si pentru reteaua de p2p (care am inteles ca merge bine pe rds), dar acu ce sa facem, doar n-o sa ne rugam zi de zi de erdeeshi.
Va salut!
Heavyd
17th October 2008, 07:37
Eu atept deja de o luna sa ma releaga la reea ca m-am mutat dar... in data de 13 Octombrie am fost la caserie se vad daca s-a schimbat adresa si poc in data de 7 Octombrie mi-a fost reziliat contractu si am fost obligat sa fac unu nou.
Nu stiti ce pot face?
Apropo unde e serviciul tehnic de la Cluj??
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.