QUOTE (gamezcdr @ May 10 2008, 13:18)

M-am exprimat eu gresit in postul de mai sus, dna de la RDS mi-a zis ca vor veni 2 echipe una ptr internet si una pentru cabluTV iar dimineata m-au sunat baietii ca vin pentru internet. Dar mi-au pus si cablulTV pe firele vechi ale UPC-ului deci n-au mai tras alte cabluri prin apartament. In sfarsit l-au instalat de 1 ora calitatea imaginii e un pic mai proasta decat la UPC (o sa umblu la spliter ca acolo e sigur buba ptr ca initial mergea cristal deci o fi ceva la intrarea in apartament) iar torentele nu se compara cu UPC fac ratie de 10 ori mai rapid.
Daca-ti vede putin mai slab iti dau o idee, incearca sa scoti banana din televizor si conecteazo foarte firav (adica abia introduci varful ei, cat sa faca contact firav) daca vede oglinda, inseamna ca ai prea mult semnal si trebuie sa suni la ei sa vina de la tehnic cu un limitator de semnal
Eu asta am patit si mi-am rezolvat singur problemele. Reteaua lor inca nu este "populata" suficient in toate zonele si de asta apar anomalii de genul prea mult semnal, in mod normal ar trebui sa ai 67db semnal la intrare in televizor ca sa vezi la maxim de calitate ce depaseste nu este bun, iarasi daca semnalul scade sub 54db (asta in mod teoretic, ca poate sa fie si sub 63db si sa se vada prost) la intrare nu mai ai calitate la tv.
poshtashul
May 11 2008, 17:37
QUOTE (gamezcdr @ May 10 2008, 09:08)

Eu am semnat in 23 februarie contractul atunci am si primit mobilul si azi 10 mai vin sa-mi puna internet si telefon fix. TV cablu nu stiu poate in viitor

. Zona Godeanu-Titulescu.
Pai si ai platit ceva in timpul asta?
Sau nu ai folosit telefonul?
gamezcdr
May 11 2008, 17:44
Nu am platit nimic iar telefonul mobil a ramas asa cum l-am primit in cutie. La Orange nu renunt plus ca imi raman in fiecare luna 100 minute nefolosite ca nu sunt prea vorbaret. In schimb la Romtelecom o sa renunt ptr ca "vad" ca se aude bine la RDS.
La UPC plateam 94 lei luna (34 TV + 60 net)
La Romtelecom plateam cam 40-45 lei /luna (50 minute incluse)
La RDS voi plati 35 lei netul + 21 lei TV cablul =56 lei si cred ca ma voi incadra in cele 100 de minute gratis catre Romtelecom.
Deci la prima vedere o economie de 90 lei/luna.
jeekxoo
May 12 2008, 01:19
La 35 internetul + 21 CaTV-ul ai 200 minute spre RTC.
Cel putin asa e la mine. Vezi ultima pagina a contractului.
gamezcdr
May 12 2008, 06:58
QUOTE (13YTe @ May 10 2008, 21:07)

Daca-ti vede putin mai slab iti dau o idee, incearca sa scoti banana din televizor si conecteazo foarte firav (adica abia introduci varful ei, cat sa faca contact firav) daca vede oglinda, inseamna ca ai prea mult semnal si trebuie sa suni la ei sa vina de la tehnic cu un limitator de semnal
Ai avut dreptate.
poshtashul
May 14 2008, 23:14
M-au sunat azi exact cand sa implinit o luna de cand am semnat contractul sa stabilim o ora pentru instalare maine. De fapt e azi deja.
Ce oameni.
Dar macar bine ca vin pana la urma ca-ci cu wireless-ul de la Atlass Telecom nu prea puteam sa fac multe.
poshtashul
May 15 2008, 10:34
cristutzu
May 15 2008, 22:58
Daca se vede mai slabut, dar nu apar purici, trebuie reglat amplificatorul pentru ca e semnalul prea puternic. Se rezolva si cand s-or conecta mai mult utilizatori.
tudor_turcu
May 17 2008, 11:55
QUOTE (Blackhawk @ May 10 2008, 13:00)

Dar care e treaba cu CATV? Trebuie tras un cablu separat pe stalpi in zona pt receptionarea unui astfel de serviciu?
Ai zice ca netul e mai pretentios.. dar cand colo

Cam asa - in Cluj pana de curānd RDS-ul nu avea servicii de CATV, doar internet (FiberLink) si tv prin satelit (DigiTV) - de putin timp au inceput sa cableze blocurile pentru conectarea la DigiTV Cablu, dar nu au ajuns in toate cartierele..
bibacj
May 22 2008, 18:57
Locuiesc in zona C. Floresti si am trecut cu totul la RDS. Desi blocul era nou au trecut cam 3 saptamani de cand am pus prima cerere si pana au ajuns sa avem net+cablu in casa. Ceea ce nu m-am lamurit la 45 lei cate minute sunt incluse in abonament? Convorbirile in reteaua UPC sunt taxabile?
gamezcdr
May 23 2008, 14:07
Pai scrie in contract pe ultima pagina. La mine zice ca am 100 minute gratis in Romtelecom de UPC nu stiu ca n-am retinut si nici nu stiu pe nimeni care sa aiba telefon de la UPC. Nici prefixul nu-l stiu la aia.
bibacj
May 23 2008, 20:34
QUOTE (gamezcdr @ May 23 2008, 15:07)

Pai scrie in contract pe ultima pagina. La mine zice ca am 100 minute gratis in Romtelecom de UPC nu stiu ca n-am retinut si nici nu stiu pe nimeni care sa aiba telefon de la UPC. Nici prefixul nu-l stiu la aia.
Eu nu am inteles nimic din acel tabel... Prefixul de la UPC e 0364 pt Cluj.
gamezcdr
May 24 2008, 21:27
QUOTE (cristutzu @ May 15 2008, 23:58)

Daca se vede mai slabut, dar nu apar purici, trebuie reglat amplificatorul pentru ca e semnalul prea puternic. Se rezolva si cand s-or conecta mai mult utilizatori.
Azi s-a mai conectat cineva pe scara si bingo se vede ca la UPC.
gamezcdr
May 25 2008, 17:23
O chestie foarte enervanta: titrarea la canalele Discovery e defazata inainte cu 1-2 secunde si asta de la inceput.
k0r3k7
Jul 19 2008, 12:20
Am si eu o intrebare ! Exista serviciile de internet prin fibra in cartierul someseni?
QUOTE (k0r3k7 @ Jul 19 2008, 13:20)

Am si eu o intrebare ! Exista serviciile de internet prin fibra in cartierul someseni?
Cel mai bine e sa dai un telefon sau sa le scri un mail.(gasesti datele de contact pe site lor) Eu le-am scris mail si mi-au raspuns in cateva ore (sincer nu ma asteptam la un raspuns asa rapid).
OT
Se pare ca au disparut cateva posturi de aici(unul era al meu).
k0r3k7
Jul 20 2008, 12:49
Am trimis ! Sper sa imi dea raspuns repede !
ma tot bazaie un agent de la RDS sa imi pun si cablu TV la 21 de lei parca basic-ul....
da ma intreb daca se vede bine?eu am si 3 televizoare si voi folosi un spliter....?
gamezcdr
Aug 30 2008, 07:24
Se vede exceptional de bine nu bine.
In manastur zona Mcdonalds, au oare facuta infrastructura, si daca da cum merge netul? ca m-am saturat de Upc, si as vrea sa renunt. ms
streamerstage2
Sep 2 2008, 10:14
Din cate stiu eu, zona Mc e zona Minerva right? Si acolo stiu o persoana care are net & all de la RDS.
QUOTE (streamerstage2 @ Sep 2 2008, 11:14)

Din cate stiu eu, zona Mc e zona Minerva right? Si acolo stiu o persoana care are net & all de la RDS.
da este zona minerva, si nu sti cum merge, are probleme cu asistenta?
streamerstage2
Sep 2 2008, 11:29
Nu am intrebat detaliat,netul merge bine,avea si tv dar nu mai stiu daca dth sau cablu.Asistenta nu a avut nevoie,din moment ce i-a mers bine netul
De instalat,i s-a instalat rapid.
QUOTE (streamerstage2 @ Sep 2 2008, 12:29)

Nu am intrebat detaliat,netul merge bine,avea si tv dar nu mai stiu daca dth sau cablu.Asistenta nu a avut nevoie,din moment ce i-a mers bine netul

De instalat,i s-a instalat rapid.
ok. ms mult, o sa trec pe la ei sa vedem cum sta treaba.
streamerstage2
Sep 2 2008, 11:33
Persoana sta pe mehedinti;a asteptat 3 saptamani dupa net,si inca 3 dupa cablu.Asta prin februarie-martie.
Toamna se numara... ofertele. Noi ti-o oferim pe cea mai buna !
In perioada 22 septembrie - 22 noiembrie orice sistem sau notebook Maguay, echipat cu Microsoft Windows Vista si Office 2007 are un pret special, prin partenerii Maguay.
Afla detalii acum!
|
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.