QUOTE(GunX @ May 15 2007, 14:13) [snapback]2837036[/snapback]
xml, eu ma gandeam ca AC-ul sa raceasca camera dorita prin inchisul tuturor celorlalte usi din holul unde este amplasat
Atunci ai sanse. Daca inchizi tot aerul rece n-are incotro sa mearga altundeva decat in camera aia. Cu o remarca insa: va trebui sa directionezi aerul in jos, pentru ca tu il pui la nivelul grinzii aleia din hol ceea ce inseamna ca va avea in fata bucata de zid de deasupra usii. Daca-l lasi pe auto si-i setezi o temperatura anume sunt sanse sa creada senzorul ca a racit destul. Insa si asta se rezolva setand o temperatura mai mica, cu cateva grade, decat cea pe care o vrei de fapt in camera.A propos de firme de instalare, nu inteleg de ce nu fac si altii cum am facut eu: am studiat oferta de aparate, am oscilat intre vreo 3 marci si am inceput sa ma interesez de firme de instalatori. Dupa ce am gasit una care m-a programat cel mai repede am ales dintre cele 3 marci pe cea pe care respectivii o instalau. Eu va sfatuiesc sa faceti tot asa, acum ca se apropie din nou caldura. Nu luati un aparat pentru ca dupa aia sa aflati ca ramaneti cu el in brate pana la inceputul lui iulie, ca n-ati facut nimic. Decat Daikin la sfarsitul verii mai bine Dynamic (exagerez intentionat, bineinteles) la inceputul ei.