QUOTE(Maxxutz @ Jun 28 2007, 10:53) [snapback]3027406[/snapback]
presupun ca un astfel de aparat monobloc are aport de aer proaspat.. sau gresesc
..am vazut si in iasi cateva d-astea, dar dupa cum se vede erau aproximativ antice la aspect, si foarte putine. Probabil ca nu sunt nici prea eficiente precum spune Diesel.
Va spun eu cum sa faceti daca vreti montaj rapid, si cand zic RAPID ma refer la 2-3 zile de asteptare
chiar acum in perioada de varf (iunie-iulie). Intrati pe site-ul de la White-Westinghouse si cautati un dealer din orasul vostru, sunati la ei si cumparati aparatul de acolo, sunt sigur ca vi-l vor monta in cel mult o saptamana. Fara taxe de urgenta sau ceva de genul asta, in plus, respectivii dealeri au echipe de montaj serioase, nu ca cele care monteaza pentru Metro.
Pentru cei din Iasi, recomand cu caldura (Doamne fereste de caldura
) firma Interelectric. Am cumparat aparatul, mi l-ar fi montat a doua sau a treia zi daca as fi avut si bani pentru montaj, iar cand am obtinut banii, i-am sunat si am fost programat peste 2 zile ! Au folosit pompa de vid, manometre, au mascat traseul si au lucrat cu grija. Nu fac reclama, dar consider ca merita recomandata o astfel de firma, spre binele viitorilor posesori de AC din Iasi
bafta la toti!
da aceste modele au si aport de aer proaspat,dar nu mai lucreaza ca si eficienta la maxim,de eficiente sunt cele mai eficiente deoarece au un traseu f.scurt de ordinul zecilor de cm. izolat de catre fabrica producatoare,iar freonul este cintarit la gr. de catre producator.sunt f. compacte si usor de instalat(instant). P.S. Click pentru a vizualiza atașamentulin primavara se vindeau si cu 200 lei de 18.000 btu made in usa ww.
Va spun eu cum sa faceti daca vreti montaj rapid, si cand zic RAPID ma refer la 2-3 zile de asteptare
Pentru cei din Iasi, recomand cu caldura (Doamne fereste de caldura
bafta la toti!