QUOTE(AliB @ Jun 19 2007, 16:37) [snapback]2987810[/snapback]
Asta cu imaginatia la alegerea numelui de firma am observat-o si eu, mai ales ca ieri l-am intrebat pe un baiat de la Metro pe cine imi recomanda sa sun si mi-a zis ca sunt unii cu "clima" in nume. Iti dai seama ce de ajutor mi-a fost pontul cand am vazut ca sunt cel putin 4-5 firme in lista cu "clima" in nume.
Acum, o alta problema: i-am sunat, dar fie nu raspund deloc, fie ma trimit de la unul la altul, fie (cazul cel mai fericvit, daca i se poate spune asa) ma progrmeaza peste 3-4 saptamani. Asa ca m-am enervat si l-am sunat pe importator. Pai, nene, am achitat cu banii jos, nu in rate, nu la termen, si nu ma pot bucura de produs pt ca, daca nu mi-l instleaza o firma pe care au acreditat-o ei, pierd garantia. Asa ca risc sa folosesc aparatul la anul, in conditiile in care se face toamna pana mi-l monteaza si cine o sa mai aiba nevoie de AC atunci? Am vazut niste reportaje la TV inaintye sa-l cumpar, dar nu am crezut ca nu exista nicio portita (taxa de urgenta, spaga etc.). Se pare ca m-am inselat. Oricum, pt orice eventualitate, i-am scris si producatorului. Pai daca e instalarea inclusa in pachet, sa vina nene sa-l instaleze imediat ce l-am cumparat. Daca nu, sa-mi acopere instalarea pe care ei nu o pot asigura si sa-mi dea garantia, pentru ca nu din vina mea nu am putut instala cu firmele pe care le-au acreditat ei.
Sorry pt postul prea lung, dar trebuia sa ma plang cuiva care a trecut (eventual) prin iadul asta. Oare cei de la OPC ce-or avea de spus despre treaba asta?
In aceiasi situatie m-am gasit si eu, pana la urma am reusit sa gasesc o firma de pe lista care sa ma programeze pe 23 iulie, asa ca am acceptat pt ca oricum alta solutie nu aveam iar de a alege una dintre societatile de pe lista nici nu mai putea fii vorba.