Theme Samsung
Pagini: 1, 2

rechinul007

Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulAm un samsung zv10 si am gasit doua theme pentru Z500, care merg si la mine. Daca stie cineva unde as mai putea gasi altele il rog sa-mi spuna si mie.
rechinul007
Chiar nimeni nu are nimic de adaugat sau de zis? sad.gif

Saymyname
App stiam ca nu exita teme pt z500
Dar se pare ca totul e posibil
o sa iti zoc daca merg..
Moshulikk
Eu am un samsung sgh zv40 shi nhu gasesc nici o tema pe nici un site adik am gasit pe unu din alta tzara dar trebuie sa platesti sad.gif(( am nhumai 2 teme care le aveam pe tel dak ma poate ajuta cineva?
rechinul007
QUOTE(Moshulikk @ Feb 20 2007, 09:07) *
Eu am un samsung sgh zv40 shi nhu gasesc nici o tema pe nici un site adik am gasit pe unu din alta tzara dar trebuie sa platesti sad.gif(( am nhumai 2 teme care le aveam pe tel dak ma poate ajuta cineva?

Cele de la mine nu iti merg?
silviu_mihai_2006
cum se pun temele ?
cortezz
cum se baga themele in tel? pt un samsung z400?

rechinul007
Eu le-am pus in folderul Theme al telefonului (ZV10) prin cablul de date.
meghindo
yo mi-am facut una singur...
daca vreti sa va zic cum va zic k e relativ simplu,iti trebe doar niste imagini si niste melodii de care vrei tu ( pentru Samsung Z140v cel putin,adik telefonu meu)
meghindo

QUOTE(meghindo @ May 1 2007, 03:41) [snapback]2771905[/snapback]
yo mi-am facut una singur...
daca vreti sa va zic cum va zic k e relativ simplu,iti trebe doar niste imagini si niste melodii de care vrei tu ( pentru Samsung Z140v cel putin,adik telefonu meu)

whoops scuze,am incurcat temele de pe desktop happy.gif
asta e a mea,cealalta e cu FIFA biggrin.gif
INTERNET
Folosesc thema stoc .. sad.gif ... nu o pot skimba la samnsung ul meu huh.gif
meghindo
QUOTE(INTERNET @ May 2 2007, 19:48) [snapback]2778783[/snapback]
Folosesc thema stoc .. sad.gif ... nu o pot skimba la samnsung ul meu huh.gif

si tu ce telefon ai? happy.gif
INTERNET
QUOTE(meghindo @ May 2 2007, 19:58) [snapback]2778836[/snapback]
si tu ce telefon ai? happy.gif

Am un Samnsung E900 .... nu pot sa inteleg de ce samnsung fac telefoane asa de "proaste" ... au camera buna, design super frumos insa la software sunt vai de ei ...
meghindo
QUOTE(INTERNET @ May 2 2007, 20:08) [snapback]2778882[/snapback]
Am un Samnsung E900 .... nu pot sa inteleg de ce samnsung fac telefoane asa de "proaste" ... au camera buna, design super frumos insa la software sunt vai de ei ...

a da vezi k ep E900 nu ai teme,poti doar sa selectezi intre schema alba ( mai colorata si may joyfull ) si cea neagra,asta din setari,setari display si skin,teme propriu zice nu suporta ( de ce nu s'or lua si ei de la sony ericsson sau nokia sa bage teme in telefon k asa plictisitoare mi se par in meniu...)
meghindo
apropo de teme,am gasit un software care creaza teme pt seria Z,googleuitzi cu "theme constructor by neofar" si intrati de il descarcatzi,e pe franceza sau ceva de genu,draq sa il ea da yo nush sa umblu cu el k e aiurea
Gby01
Cine stie cum se pun theme pe D600??? Sau daca se pot pune.... bounce.gif wave.gif
meghindo
QUOTE(Gby01 @ May 2 2007, 21:02) [snapback]2779143[/snapback]
Cine stie cum se pun theme pe D600??? Sau daca se pot pune.... bounce.gif wave.gif

nu merge nici pe D600,ai doar doua modalitati de a vizualiza meniul,cel standard si cel cu iconitza marita pe juma de ecran,dar teme nu suporta sleep.gif
meghindo
inca o chestie,telu meu are la sectiunea Themes si linku de la new skin adik sa downloadez de pe nush ce site de la vodafone cred k,ma intrebam daca a incercat careva varianta asta k poate au aia garla de teme pe acolo peacefingers.gif
und3rt4k3r
exista teme pt samsung e250v?k oricum n u merge sa baag nicuin joc pe el macar temele sa mearga! mellow.gif
quaieee
meqhindo mai pune te rog theme daca mai ai. Si zi-mi pls ce program ai folosit ca s-a iti faci thema aia
meghindo
QUOTE(quaieee @ Jun 30 2007, 14:31) [snapback]3037663[/snapback]
meqhindo mai pune te rog theme daca mai ai. Si zi-mi pls ce program ai folosit ca s-a iti faci thema aia

bai sincer nu mai am k nu am mai facut dar iti pot zice cum sa ti le faci singur
deci,ai tema,o deschizi cu win rar astfel incat sa iti apara toate fisierele pe care le contine,diverse imagini,un fisier xtml parca si sunete chiar...
iei fisieru xtml si il pui pe desktop,il deschizi cu notepad si iti apare ceva de genu "wallpaper : tralala.jpeg" ce ai tu de facut e sa iei o imagine care iti place tie si o vrei ca wallpaper,o bagi in fisieru rar,dupaia te uiti cum se numeste imaginea si in loc de tralala.jpeg in notepad tu scrii exact numele imagini pe care o vrei tu de forma blahblah.jpeg si vezi k e important sa scrii si " .jpeg " pt k altfel nu o citeste sau ceva de genu,e,ce mai poti modifica e imaginea care iti apare la start,la deschiderea telefonului si imaginea cu care vrei sa se inchida,si pe alea la fel le faci...
apoi dupa ce ai scris corect numele imaginilor bagate in fisieru rar salvezi fisieru pe care l-ai deschis cu notepad,il iei si il bagi la loc in fisieru rar si dai replace,dupaia inchizi fisieru rar si iti transferi tema in telefon si vezi dc ai reusit
quaieee
Ms mult ! merge biggrin.gif
meghindo
QUOTE(quaieee @ Jul 6 2007, 13:47) [snapback]3066139[/snapback]
Ms mult ! merge biggrin.gif

punele si pe site dc zici k merg,se mai bucura si altii de ele cool.gif
marian_white50
am un samsung z140v.am incercat temele pe care le-ati pus aici.nush dc dar nu imi merge decat wallpaper-ul la orice tema.nu imi skimba iconurile,nimic altceva.stiti cumva dc?
meghindo
QUOTE(marian_white50 @ Jul 10 2007, 11:08) [snapback]3081001[/snapback]
am un samsung z140v.am incercat temele pe care le-ati pus aici.nush dc dar nu imi merge decat wallpaper-ul la orice tema.nu imi skimba iconurile,nimic altceva.stiti cumva dc?

da,z140V e versiunea branduita de vodafone,ce nu te lasa sa schimbi teme sau ceva in telefon decat wallpaperu dar,yo mi-am flashuit telefonu cu un firmware nebranduit si tin sa iti spun k nici nu mai gasesc teme in telefon adik nu mai suporta pe firmwareu asta...asa k tu macar poti sa iti pui wallpaper pe tot ecranu...
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.