STR-S5717

tehnics

Care are sa imi dea si mie datasheet-ul de la STR-S5717
Am cautat pe net...dar fara prea mult succes
mister_rf
QUOTE(tehnics @ Jan 20 2007, 10:27) *
Care are sa imi dea si mie datasheet-ul de la STR-S5717
Am cautat pe net...dar fara prea mult succes

Si totusi Google gaseste aceste date:

tehnics
Multumesc mult, dar ai cumva datasheet-ul..?
Vreau sa fac o sursa de alimentare cu integratul asta si mi-ar fi de ajutor datasheetul.Sau schema in care este folosit
Oricum ma multumesc si cu ceea ce mi-ai trimis
mister_rf
QUOTE(tehnics @ Jan 20 2007, 19:55) *
Vreau sa fac o sursa de alimentare cu integratul asta si mi-ar fi de ajutor datasheetul.Sau schema in care este folosit

Mie mi se pare complicat sa folosesc un circuit de acest gen.
Este mai greu de adaptat un transformator plus ca sunt implicate acolo si alte componente externe.
Personal as merge pe ideea folosirii unui circuit de comanda separat de tranzistorul de putere.
tehnics
Eu am o placa de la un monitor mai vechi care are CI-ul asta si ma gandeam sa il fac o sursa de alimentare cu tensiunea de iesire 18-24V , si care sa imi suporte un curent de vre-o 3-5 A, traful chopper il modificam eu, doar secundarul. Acum nu stiu daca detectorul de curent imi va permite asta....banuiesc ca are o limita.

Daca ai cumva vre-o schema de alimentator care sa imi scoata 18-24V /3-5A , dar tot in sistem chopper....ca nu am chef de bobinat trafuri.....plus ca pentru puterea asta ar fi prea mare si prea greu.
Daca nu am sa gasesc , am sa incerc sa fac cum am zis mai devreme.
Oricum, iti multumesc
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.