QUOTE(Prien @ Jan 19 2007, 03:29)

Din intrebarea ta rezulta ca nu stii schema bloc a unui Tv, etajele care il compun, cam care sunt schemele clasice pt ele, cum interactioneaza, ce semnale se "plimba"...
Oricum, daca vroiai sa te ajute cineva, trebuia sa scri dupa tipicul "Sal. .Am Tv-ul model..sasiu.. care face asa, am masurat asta si asta..dar nu am reusit sa identific "buba". Asa ca, pls, help."
Asa e, sunt programator de meserie, stiu sa schimb o priza, dar cam acolo ma opresc.
Televizorul este Panasonic TH-42PX60U 42" facut pentru piata americana, iar defectiunea este ca in interiorul mufei de intrare este ramas infipt si rupt ceva (am avut copii mici musafiri pe care parintii i-au scapat de sub privire). Daca chem depanator ma costa $90 ora la care se mai adauga"piesele" si nu termina intr-o ora, ca nu-s prosti, iar asa, cum spunea mister_rf, mai repede cumpar un tuner extern (din pacate statia conectata acum nu are asa ceva).
Eu credeam/speram ca exista vreun cablu pe care sa il pui in capatul cablului coaxial si sa desparta semnalul, dar am inteles.