Cupa Angliei
Pagini: 1, 2

illusion_user

mie unul mi se pare cea mai spectaculoasa competitie. si asta deoarece e plina de surprize. e singura competitie in care vezi echipe din ligile inferioare batandu-se de la egal la egal cu granzii si de multe ori invingandu-i, si asta nu pentru ca marile echipe si-ar menaja jucatorii.
voua cum vi se pare "cea mai veche competitie fotbalistica din lume"?
ReKo
E una din cele mai urate competitii pentru pariorii de fotbal. Se intampla foarte multe surprize. Totusi sunt meciuri chiar foarte bune, la care merita sa te uiti.

kainstah
Finala : Chelsea - Arsenal ?
SirCrystiano
Un meci super finala. Nu a lipsit nimic biggrin.gif S-au si păruit au si jucat fotbal de calitate. Un spectacol la sfârsitul căruia Chelsea a ieșit câstigatoare.
Nvs681
QUOTE(SirCrystiano @ Feb 25 2007, 20:42) *
Un meci super finala. Nu a lipsit nimic biggrin.gif S-au si p?ruit au si jucat fotbal de calitate. Un spectacol la sfârsitul c?ruia Chelsea a ie?it câstigatoare.

A fost de fapt finala Curling Cup.Finala Cupei Angliei(F.A.Cup) e programata prin mai si se va juca pe noul Wembley(daca va fi terminat pana atunci).
SirCrystiano
rolleyes.gif Aia la TV ziceau numai Cupa Angliei smile.gif) ce draq sa le fac
dragos-
In week-end-ul acesta sint sferturile Cupei Angliei.
Simbata la 19:30 Middlesbrough v Manchester United
Duminica la 14:45 Chelsea v Tottenham Hotspur; la 18:00 Blackburn Rovers v Manchester City; la 20:00 Plymouth Argyle v Watford
TV Sport le transmite pe primele 3

illusion_user
am vazut Chelsea - Tottenham...un meci fabulos! Spurs a condus cu 3-1 la pauza, dar Chelsea a revenit in repriza a doua. saptamana aceasta cred ca e rejucarea.
kainstah
Tottenham - Chelsea 1:2 , goluri superbe marcate de Shevchenko si Wright-Philips tongue.gif
illusion_user

mda...echipa mea favorita, Tottenham, a fost eliminata mad.gif
dardar_3
Cupa Angliei se va disputa cel mai probabil intre Man Utd si Chelski death.gif ... biggrin.gif

Cred ca se vor impune diavolii rosii in finala si Mourinho va pleca la vara...

kainstah
Sper sa ajunga la noi gunsmilie.gif
illusion_user
s-a incheiat si aceasta editie a Cupei Angliei, iar castigatoare a fost Chelsea. dupa parerea mea, a fost un meci frumos, castigat pe merit de trupa lui Mourinho.
cutler
in prelungiri smile.gif
bravos
kainstah
Bravo Chelsea.. a jucat si ea destul de bine sezonul asta.. Merita un trofeu wink.gif
antinVidia
QUOTE(illusion_user @ May 19 2007, 21:40) [snapback]2859206[/snapback]
s-a incheiat si aceasta editie a Cupei Angliei, iar castigatoare a fost Chelsea. dupa parerea mea, a fost un meci frumos, castigat pe merit de trupa lui Mourinho.

Pe merit?!?! puke.gif United ! United ! United !
illusion_user
QUOTE(antinVidia @ May 21 2007, 19:31) [snapback]2867566[/snapback]
Pe merit?!?! puke.gif United ! United ! United !

si eu tineam cu Manchester, dar mi s-a parut ca Chelsea a fost mai pragmatica si chiar a meritat sa castige. "Giggsy" si-a batut joc de faza aia din prelungiri, in schimb Drogba n-a iertat cand i s-a ivit ocazia sa inscrie.
duculeana
Iata meciurile optimilor Cupei Ligii (Carling Cup):
Tuesday, 30 October 2007
Bolton v Man City, R4, 19:45
Chelsea v Leicester, R4, 19:45
Coventry v West Ham, R4, 19:45
Liverpool v Cardiff, R4, 19:45
Luton v Everton, R4, 19:45
Portsmouth v Blackburn, R4, 19:45
Sheff Utd v Arsenal, R4, 19:45
Tottenham v Blackpool, R4, 19:45
Daca castigatoarea acestei competitii sau finalista Cupei Angliei se va clasa in campionat pe locul 5 sau mai sus, atunci locul 6 in Premier League va merge in turul I al cupei UEFA.
Daca castigatoarea League Cup si finalista Cupei Angliei se vor clasa in campionat pe locul 5 sau mai sus, atunci va merge in cupa UEFA si locul 7 din Premier League.
duculeana
Iata programul sferturilor de finala ale Cupei Ligii:
Weds 12th Dec 2007
West Ham v Everton

Tues 18th Dec 2007
Blackburn v Arsenal
Man City v Spurs

Weds 19th Dec 2007
Chelsea v Liverpool
SoR!n
Meci spectaculos intre Manchester si Arsenal, castigat de Manchester cu 4-0. Rezumatul il gasiti aici:
http://www.youtube.com/watch?v=A8U_eN2Mcyc

duculeana
Iata intalnirile sferturilor de finala ale Cupei Ligii:
Tuesday, 2 December 2008
Burnley v Arsenal, QF, 19:45
Stoke v Derby, QF, 19:45

Wednesday, 3 December 2008
Man Utd v Blackburn, QF, 20:00
Watford v Tottenham, QF, 19:45
Echipa lui Arsene Wenger nu merge prea bine in campionat, luand bataie de la Manchester City. Sa speram ca va ajunge in finala Cupei Ligii. Si pentru Tottenham Cupa Ligii ar putea fi, la fel ca anul trecut, ultima sansa de a evolua in Europa League.
illusion_user
2 rezultate soc in turul 3 al cupei angliei:

Man City - Nottingham Forest 0-3
Chelsea - Southend United 1-1 (!!!)

in rest, victorii pe linie ale favoritelor Tottenham, Arsenal, United, Liverpool si Aston Villa.
mircea21
Ca sa aducem la viata si F.A Cup.
Intr-un derby ft tensionat, pe Guddison Park, Everton invinge pe Liverpool cu un gol marcat in min 118 de catre Dan Gosling, in rejucarea meciului din turul patru al Cupei Angliei si vor juca in optimi cu Aston Villa.
Si nu cred ca Liverpool vroia sa piarda acest meci, a inceput cu garnitura de baza. Ce este mai rau pt ei - pierderea capitanului Gerrard, dupa parerea mea decisiv pt Liverpool. Pot sa se concentreze acum ce-i drept pe campionat si CL, dar le va fi ft greu fara Stevie G.
mircea21
FA Cup 5th Round Results:
15 Feb 2009 Derby County FC 1 - 4 Manchester United FC
15 Feb 2009 Everton FC 3 - 1 Aston Villa FC
14 Feb 2009 Watford FC 1 - 3 Chelsea FC
14 Feb 2009 Sheffield United FC 1 - 1 Hull City FC
14 Feb 2009 West Ham United FC 1 - 1 Middlesbrough FC
14 Feb 2009 Blackburn Rovers FC 2 - 2 Coventry City FC
14 Feb 2009 Swansea City FC 1 - 1 Fulham FC
Meci bun facut de Everton impotriva lui Villa, Cahill este de neoprit.
mircea21
Finala Cupei Ligii, Manchester United - Tottenham Hotspur, a fost castigata pe United la penalty-uri (0-0, 4-2). Al treilea trofeu al sezonului pt diavoli (daca socotim si supercupa), iar lupta pt celelalte 3 continua ...
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.