Service post garantie frigider Indesit

GetaCocheta

Am o combina frigorifica Indesit cumparata in 2002 model C 238 S cu termostat electronic...si cu un singur motor. Congelatorul functioneaza in parametrii normali in schimb frigiderul nu . Tehnicianul de la service-ul autorizat de Merloni a spus sa-i dau factura si garantia ca-l schimba cu unul nou . Frigiderul ar avea ca defect senzorul care este ascuns bine si deci este un viciu de fabricatie. Si pentru ca frigiderul e in perioada post garantie, evident ca am aruncat actele. Si firma Merloni din Bucuresti mi-a spus ca mi-l poate schimba.
Ca sa incep o ampla actiune de recuperare a facturii , poate chiar fara sorti de izbanda, m-am adrsat la Protectia consumatorilor de la care am vrut sa aflu baza legala si termenul pana la care ar trebui sa mi se inlocuiasca un produs cu viciu ascuns de fabricatie si iesit din garantie. Ma interesa si pe viitor sa stiu cat sa pastrez actele unui produs electronic de folosinta indelungata. Aproape ca m-au trimis la plimbare in momentul cand am spus ca e in post garantie.
Frigotehnistii care au venit dupa cei de la service, trebuie sa decapsuleze frigiderul , sa stabileaca defectiunea adevarata care s-ar rezolva poate daca ar fi legat de freon...dar daca e chiar senzor , acesta nu exista sa fie cumparat . De fapt nici service-ul autorizat nu il are. Se pastreaza secretul de fabricatie? Cum as putea rezolva problema ? In cel mai rau caz accept sa risc, sa-l desigilez si sa-i dau sa se joace unui frigotehnist pe care il cunosc. Are cineva o idee? Cum as putea sa obtin o copie a facturii?Multumesc anticipat pentru orice idee. De nu consider ca am inceput anul cu o pierdere.
pepsi razvan
daca nu ai rezolvat nimik pana acum......incearca de la magazinul de unde ai cumparat combina....poate au in baza de date..o copie dupa factura....nu trebuie originalul.....

Tuvene
de obicei ce e mai vechi de 5 ani nu mai prea gasesti facturi , poate doar la magazin la contabilitate au in arhiva factura ta , dar slabe sanse, ar mai fi o varianta in cazul in care ai luat produsul in rate , sa te duci la banca (ei au sigur factura pastreaza arhivele chiar si 25 de ani unele dintre banci )
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.