program Assembler

Meltdown

Se apropie sesiunea si am nevoie de un programel in assembler pentru proiectul de sf de sem.
Am nevoie de program sambata dimineata. Nimic fancy... eu magandeam la un program cu plaindrome.
Tin sa mentionez ca sunt anul I la Cibernetica, seria B si fac cu radu constantinescu la seminar. Asta ca sa nu apara mau multe programe la fel la verificare. biggrin.gif
Multumesc mult.
Gurban_Dan
Mai e valabil ?

3k3r
Sunt si io tot la cibernetica anu I si am nevoie de un programel . Cateva teme ar fi: Adunarea a 2 numere citite de la tastatura, Inmultirea a 2 numere citite de la tastatura, Compararea a 2 numere citite de la tastatura, Citirea unui numar citit de la tastatura si afisat daca este par sau impar.
AndreiASM
Programul trebuie sa fie complet scris in asm, sau doar functiile? Trimiteti-mi un PM daca mai aveti nevoie.
3k3r
Ma poate ajuta careva? Joi e ultima ora sad.gif
3k3r
programul tebuie sa fie complet scris in asm si intr-un doc. ca sal scot la imprimanta.
Shocker
De facut nu cred ca o sa iti faca nimeni, mai bine cauti gata facute. Uite aici un programel foarte mic, care calculeaza frecventa procesorului. N-ai decat sa ti-l insusesti

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.