Transfer de date intre PC si un utilaj

leobango

Cum pot face download si upload a unui fisier ASCII din(si spre) PC dintr-un utilaj ce poate transfera date utilizand un protocol binar XON/XOFF?(partea de setare de transfer a utilajului o pot realiza,deasemenea si iesirea/intrarea de date).Pe windows sau pe dos.
Multumiri
tehnics
Uite, incearca pentru portul serial ceea ce ti-am pus la atasament. vezic a trebuie sa folosesti un cablu serial Laplink ( schema de configurare o gasesti pe net )
Pentru portul paralel iti recomand Mavel Laplink ( parca asa se numea ) si de asemenea conexiunea se va face tot printr-un cablu laplink... Oricum ...cauta cu google ...ai sa gasesti o gramada de astfel de softuri.

leobango
QUOTE(tehnics @ Jan 18 2007, 00:22) *
Uite, incearca pentru portul serial ceea ce ti-am pus la atasament. vezic a trebuie sa folosesti un cablu serial Laplink ( schema de configurare o gasesti pe net )
Pentru portul paralel iti recomand Mavel Laplink ( parca asa se numea ) si de asemenea conexiunea se va face tot printr-un cablu laplink... Oricum ...cauta cu google ...ai sa gasesti o gramada de astfel de softuri.

iti multumesc, dar nu vad atasamentul rolleyes.gif
tehnics
Ups...acum vad si eu ca nu pot sa uplodez atasamentul. Nu am idee de ce nu pot sa il incarc. Dar cauta pe google dupa urmatoarele nume : File Maven, Network serial port.
leobango
multumesc, am rezolvat la sectiunea networking pe forum
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.