totemg2000
16th January 2007, 09:54
va rog sa-mi dati un sfat despre cum pot sa ma impac cu prietena mea. am fost colege de serviciu,am devenit prietene foarte bune, de nedespartit, a fost o vreme cand ieseam aproape in fiecare seara, cam 5 luni, apoi, din cauza faptului ca ea s-a indepartat oarecum de mine, trebuind sa iasa si cu ceilalti prieteni de-ai ei, eu m-am simiti data deoparte, foarte ranita, si i-am trimis un email prin care i-am zis ca nu mai vreau sa ne mai intalnim vreodata. iar ea s-a conformat. degeaba am incercat ulterior sa-mi cer iertare, sa-i spun ca am zis ce am zis doar pentru ca am fost geloasa,nervoasa etc, ea a refuzat sa-mi mai raspunda la telefon, la mesaje, de acceptat o intalnire ca sa vorbim fata in fata nici nu poate fi vorba. am tot incercat la telefon, si pentru ca am fost foarte insistenta, sunand efectiv intr-una mi-a raspuns, caci n-a avut incotro, dar mi-a zis ca nu mai vrea sa stie de mine, ca nu face decat sa-mi respecte dorinta, ca e dreptul ei sa nu ai vrea sa vorbeasca cu cineva, ca sa o las in pace, ca ce? sunt obsedata de ea? nici nu pot descrie cat de mult am suferit, si desi asta s-a intamplat cam acum 6-7 luni, eu nu pot nici acum sa ma consolez cu ideea ca dintr-o prostie de-a mea am pierdut o persoana atat de minunata, pentru ca e intradevar un om special, altfel nici nu mi-ar fi pasat. ea este cu adevarat foarte, foarte importanta pentru mine si sunt distrusa ca nu mai stiu ce sa fac, sa imi mai dea o sansa. noi nu ne-am certat niciodata inaine, nici nu ne-am tradat vreodata, deci chiar nu inteleg de ce nu ma poate ierta? mi-e si foarte greu sa o uit poate si pentru ca nu inteleg cum o relatie atat de frumoasa ca a noastra, care nu s-a consumat pe internet, s-a terminat totusi pe internet, printr-un email si niste replici acide de chat.
cum e posibil sa fii atat de neinduplecat si sa renunti la un om cand el chiar iti arata ca regreta cu toata fiinta lui ceea ce a facut? daca as putea desigur ca as intoarce timpul inapoi si nu as mai mai zice ce am zis, dar acum ce mai pot face...? am gresit, e adevarat, dar e asta o atat de mare crima incat sa nu am nicio sansa de a fi iertata?
va rog, imi puteti da un sfat: ce mai e de facut, daca mai e ceva de facut?
ce pot face sa obtin iertarea ei? cum si ce sa-i mai dovedesc?
eu chiar as face orice caci pentru mine nici un sacrificiu nu e prea mare sa relansez aceasta relatie.
repet, prietenia ei e deosebit de importanta pentru mine deoarece ea a adus in viata mea acel ceva ce nimeni altcineva nu a mai adus: lumina, bucurie, speranta...
va multumesc!
zahei
16th January 2007, 16:14
tot cu clisme se amelioreaza si starea asta. se elibereaza niste tensiuni, se creaza niste culoare energetice benefice. cei mai multi doctori omit aceasta varianta, dar rezultatele ei sunt confirmate clinic.
sensuela
16th January 2007, 16:47
Zahei draga, vorbesti si din experienta personala?
veverita
17th January 2007, 00:41
sunt singura careia i se pare ca OP are niste sentimente mai ... adanci fata de prietena in cauza?
OanaC
17th January 2007, 17:41
Las-o in pace si mai asteapta ceva timp, daca o sa-ti simta ea lipsa ca prietena sau ca orice altceva o sa te caute. Garantat. Dar nu te transforma intr-un catel milog, si respecta-i decizia oricare ar fi ea; a inteles mesajul tau.