maltese
17th January 2007, 20:54
Eu cum stiu sigur de viza am plecat in Ucraina. Daca mai aflati ceva concret scrieti aici.
Eu credeam ca sunt singura care vreau sa ajung in Ucraina, cand toata lumea vede doar UE in fata ochilor.
avgvstvs
30th January 2007, 16:35
mai vorbisem cu un baiat care vroia sa se faca preot budhist in japonia ... si s-a lasat pana la urma.
banuiesc ca de la anime ti se trage "dragostea" asta ...
inscrie-te la o facultate,si vezi cum obtii o bursa in jp.mai departe te descurci
@johnjohn preotul de la biserica din ueno (ochano mizu) e rus ... si cum te-ar ajuta cu viza?
atasata e o poza facuta de mine ,pt fani
sensoji temple din asakusa
Valentine
1st February 2007, 04:08
QUOTE(johnjohn_40 @ Aug 30 2006, 17:20)

ori te insori cu o japoneza(sunt f.f. proaste si reduse mintal, nu ai ce sa vb. cu ea.)
Ai vorbit tu cu toate, ai facut teste nationale de IQ si ai dedus afirmatiile de mai sus ... cred ca altcineva are probleme cu prostia, nu japonezele 

Nu vreau sa-ti mai spun de mancare, nu stiu ce stii tu dar e groaznica, poti sa gasesti si mancare europeana, ce se mananca pe la noi, dar nu-ti ajung 2500 de deloari pe luna/persoana.
Confirm, mancarea e de RAHAT. Eu nu mai o suportam dupa 3 saptamani, si am mancat aproape numai la restaurante de 5 stele ...

Singurele tari in care poti sa pleci la munca,sau sa te stabilesti sunt SUA,UK,Canada si Australia.
Iarasi citate memorabile. Oare ce s-a intamplat cu celebra Germania, locul clasic al romanului doritor de munca
(pentru cei mai vechi ne amintim cu drag de crapu' si menumorut)
maltese
1st February 2007, 14:15
Ati mai citit ceva despre vize? Poate au uitat ce au hotarat. Sa le aducem aminte?
Ninja
3rd February 2007, 12:22
Vise copile, asta nu e tara de imigranti. Stati acasa!
Valentine
4th February 2007, 09:03
QUOTE(Ninja @ Feb 3 2007, 12:22)

Vise copile, asta nu e tara de imigranti. Stati acasa!
TI-e frica sa nu invadeze romanii pietele din Tokio?
avgvstvs
4th February 2007, 19:03
QUOTE(Valentine @ Feb 4 2007, 10:03)

TI-e frica sa nu invadeze romanii pietele din Tokio?

sunt romani destui ... deja
Valentine
5th February 2007, 21:20
QUOTE(avgvstvs @ Feb 4 2007, 19:03)

sunt romani destui ... deja
N-am intalnit nici unul cand am fost eu p-acolo
keeekeeess
7th February 2007, 14:44
Sora mea a avut prosibilitatea sa plece in Japonia pentru 1 an specializare, dupa ce a terminat facultatea de info. Asta cun un program numit AISEC, dar a ales Olanda pt ca-i mai aproape. Eu zic sa termini intai facultatea, la 18 ani nu rezisti in romania pe cont propriu, dapoi in japonia. Astea-s vise care o ramas de dinaintea majoratului. Totusi daca esti plin de bani atunci bafta ca sigur te poti stabili acolo.
Eu as vrea sa merg acolo intr-o vacanta mai lunga (as sta si 3 luni, dar de ramas nu). Cam cat costa un meniu la kfc de ziceti ca-i asa scumpa mancarea ? Ce japonezii traiesc doar cu aer ? Nu poti manca mancarea lor ?
Viza cred ca o primesti mai usor daca vb engleza fluent si esti student (dovada ca vrei sa te intorci sa continui studiile).
Cum ajungi in japonia fara avion ? Se poate sa pleci din RO cu un cargo ? Stiu ca vapoarele comerciale mai iau 3-4 pasageri la bord si nu cred ca-i asa de scump, chiar nu m-ar deranja sa merg si 2-3 saptamani pe mare.
De agatat agati si pe net o japoneza pe care o bati la cap cu buzz pana face chemare. Nu cred ca are ceva de pierdut decat bani de maxi taxi aka tren magnetic sau ce au ei acolo
Un european ar duceo bine in Japonia ca gigolo
din cate stiu barbatii sunt pasionati de PS portable, Nintendo si alte chestii de genu astea, sunt femei care dupa casatorie nu au facut inca sex cu barbatii lor.
De proaste nu au cum sa fie proaste femeile, numai ca nu stiai tu japoneza. Daca era un neam prost nu erau ei cei mai avansati cand tehnologic.
Valentine
8th February 2007, 06:34
78CAT
12th February 2007, 00:43
QUOTE(Valentine @ Feb 8 2007, 06:34)

Nu cred ca vrei sa ajungi in Japonia fara avion. Si oricum costa mai mult probabil cu vaporul

Mai bine mergi cu tren pana la Vladivostok in Siberia si iei de acolo un vapor

Fluenta in engleza nu te ajuta la nimic in Japonia. Aproape nimeni nu stie engleza p-acolo (e politica nationala, anti-imigranti

).
De ce mancarea e asa de naspa? Pentru ca sunt numai alge si peste in marea majoritate

Si soia! Mult soia. Mai eram cu cineva acolo care incepuse sa vomite cand mirosea soia deja. Nu chiar mancarea pentru europeni nu e deloc placuta. Nu se compara cu mancarea chinezeaza sau vietnameza (care e f. buna).
imi place muzica japoneza . ma ajutra cineva cu ceva adrese de hub-uri din japonia?
codruta
14th February 2007, 13:28
Planuiesc si eu sa ajung candva la Moscova, dar sunt cam ingrozita de partea cu viza. Puteti detalia un pic pentru ce fel de viza ati optat si care vi se pare cea mai usor de rezolvat? Eventual recomandari de cazare acolo.
Bebeluska
15th February 2007, 14:41
QUOTE(codruta @ Feb 14 2007, 13:28)

Planuiesc si eu sa ajung candva la Moscova, dar sunt cam ingrozita de partea cu viza. Puteti detalia un pic pentru ce fel de viza ati optat si care vi se pare cea mai usor de rezolvat? Eventual recomandari de cazare acolo.
Daca pleci printr-o agentie de tursm, iti rezolva ei problema vizei. Eu am fost la Moscova si nu m-am deranjat sa ma deplasez nicaieri pentru viza. Agentia a facut tot.
herlino
15th February 2007, 15:44
Nici macar la ambasada nu te-ai deplasat? Eventual, daca poti, da-mi pe PM ce agentie te-a rezolvat, ca sunt interesat si eu.
Bebeluska
15th February 2007, 18:26
QUOTE(herlino @ Feb 15 2007, 15:44)

Nici macar la ambasada nu te-ai deplasat? Eventual, daca poti, da-mi pe PM ce agentie te-a rezolvat, ca sunt interesat si eu.
Nici macar la ambasada. Ok, iti voi trimite pm.
ynna
16th February 2007, 10:02
Eu mi-am rezolvat problema cu viza singura. NU a fost mare branza. Iti tb copie dupa voucherul de la hotel, asigurare medicala la ag agreate de ambasada ( sunt destul de multe, eu am facut la Omniasig care are sediul aproape de ambasada), bani in dolari si desigur pasaportul. Uite aici ce info mi-au dat cei de la agentia de turism de unde m-am interesat ( vezi ca ambasada este pe Kiseleff):
Ambasada Federatiei Ruse în România
Cancelaria: Sos. Pavel Kiseleff nr. 6, Sector 1
Telefon: (0040-21) 222.31.70; 222.34.59 (protocol); 223.16.52
Fax: (0040-21) 222.94.50
E-mail: rab@mb.roknet.ro
Site web: http://www.romania.mid.ru/romania/rom.html
Ambasador: Dl. Alexandr TOLKACI
Sectia consulara: Str. Tuberozelor nr. 4
Telefon: (0040-21)222.13.89,
Fax: 222.64.05
E-mail: ruscons@euroweb.ro
Reprezentanta comerciala: Str. Paris nr. 53
Telefon: (0040-21) 230.06.81; 230.10.41 (protocol),
Fax: (0040-21) 230.77.72
Program de lucru: Luni - Vineri - 9.00 - 12.00
Miercuri nu se lucreaza.
ACTE NECESARE pentru obtinerea vizei:
• Un formular + o poza
• Voucher pentru un hotel din Rusia sau invitatie pentru afaceri
• Rezervare bilet transport
Durata pentru obtinerea vizei - 5 zile
Taxa turistica:
- timp normal (5 zile) 40 USD - nr de zile pp cat timp dureaza sa-ti elibereze viza!!!
- timp normal (3 zile) 55 USD
- urgent (1-2 zile) 65 USD
- urgent (acceasi zi) 80 USD
Taxa afaceri:
Viza pentru doua intrari:
- timp normal (5 zile) 70 USD
- timp normal (3 zile) 85 USD
- urgent (1-2 zile) 100 USD
- urgent (acceasi zi) 140 USD
Viza pentru multiple intrari:
- timp normal (5 zile) 155 USD
- timp normal (3 zile) 190 USD
- urgent (1-2 zile) 240 USD
- urgent (acceasi zi) 310 USD
Dar nu mi-au cerut si rezervare transport! Tot ce am facut a fost sa sun si am intrebat cate ceva(oricum se comunica greu deoarece vb fff prost romaneste).
Daca mai ai interbari iti stau la disp oricand!:)
danutza2
28th February 2007, 00:04
Noi am fost in decembrie 2005 in Dominicana.Viza am obtinut-o pe aeroportul din Punta Cana.Nu mai stiu exact cat a costat dar pana in 100 euro de persoana.
herlino
28th February 2007, 08:29
Am citit in ceva ziar ca din 11.03 se elimina vizele turistice pentru Mexic.
E un lucru tare bun, incat se poate merge mult mai relaxat in vacanta acolo, si, din cate mi-a spus un cuplu de prieteni, se merita fiecare banut platit pentru un sejur in Acapulco sau Cancun.
Nu mai trebuie drum la ambasada, taxe platite, timp pierdut, etc.
Tot in viitorul apropiat se elimina vizele de Brazilia si Peru, tot ca urmare a aderarii noastre la UE.
cluj.ccs
28th February 2007, 23:56
QUOTE(herlino @ Feb 28 2007, 08:29)

Am citit in ceva ziar ca din 11.03 se elimina vizele turistice pentru Mexic.
E un lucru tare bun, incat se poate merge mult mai relaxat in vacanta acolo, si, din cate mi-a spus un cuplu de prieteni, se merita fiecare banut platit pentru un sejur in Acapulco sau Cancun.
Nu mai trebuie drum la ambasada, taxe platite, timp pierdut, etc.
Tot in viitorul apropiat se elimina vizele de Brazilia si Peru, tot ca urmare a aderarii noastre la UE.
daca ai putea sa scrii mai exact unde ai citit si daca e sigura chestia asta?unde se poate afla? Mersi mult. C
herlino
1st March 2007, 07:20
E 100 % sigura, am citit cam in toate ziarele saptamana trecuta.Suna la ambasada Mexicului sa iti confirme.
xwh
1st March 2007, 18:38
asta da veste tare.
herlino
2nd March 2007, 07:02
O sa se inghesuiasca acum romanii sa mearga in vacanta in Mexic, mai ales in zona de granita cu SUA, ca poate poate
danutza2
2nd March 2007, 11:18
Ar fi super sa fie asa.Noi anul trecut in decembrie am renuntat la o vacanta in Mexic din cauza vizei.Nu am stiut ca este asa complicat.Noi cumparam biletele ptr concedii numai last-minute.in ziua in care vroiam sa cumparam biletul (cu 2 sapt.inainte de plecare)l-am pus pe sotul meu sa sune totusi la ambasada si...surpriza ,aveam nevoie de viza care dura in jur de 2,3saptamani(cu toate ca amandoi avem drept de sedere in Germanai).Si ptr a putea obtine viza trebuia sa prezentam biletul...pana la urma am renuntat si am plecat in Cuba.Dar la Mexic nu am renuntat.
herlino
2nd March 2007, 11:19
Pai in Cuba nu ti-a trebuit viza?
danutza2
2nd March 2007, 11:25
QUOTE(herlino @ Mar 2 2007, 11:19)

Pai in Cuba nu ti-a trebuit viza?
Ptr.Cuba si Rep.Dominicana nu am avut nevoie decat de viza(cartea de turist) care se obtine pe loc pe aeroportul de la ei .
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.