Fidelio
14th January 2007, 18:28
Ce metro vi se pare sau vi s-a parut mai frumos, eficient, performant sau pur si simplu o placere sa calatoresti cu el.
Eu pot spune despre metroul din Madrid, pe care-l cunosc mai bine ca e unul din cele mai dotate din lume, in fata fiind cel din Anglia, Singapore si probabil Tokio.
Cateva poze :
Unele din cele mai mari statii din Europa, Avenida de America si Nuevos Ministerios :
Strict
14th January 2007, 18:56
Cînd am citit subiectul am crezut că te referi la oarecum celebrul cash & carry
Genjurooo
14th January 2007, 18:59
QUOTE(Fidelio @ Jan 14 2007, 18:28)

Ce metro vi se pare sau vi s-a parut mai frumos, eficient, performant sau pur si simplu o placere sa calatoresti cu el.
metroul londonez pt ca face blow job.
Fidelio
14th January 2007, 19:30
QUOTE(Genjurooo @ Jan 14 2007, 19:59)

metroul londonez pt ca face blow job.
Adica ?
Genjurooo
15th January 2007, 13:09
QUOTE(Fidelio @ Jan 14 2007, 19:30)

Adica ?

atentatele din metroul londonez?
Fidelio
15th January 2007, 13:49
QUOTE(Genjurooo @ Jan 15 2007, 14:09)

atentatele din metroul londonez?

Unde dai si unde crapa.
Citeste mai bine primul post.
Bebeluska
15th January 2007, 13:54
QUOTE(Fidelio @ Jan 14 2007, 18:28)

Eu pot spune despre metroul din Madrid, pe care-l cunosc mai bine ca e unul din cele mai dotate din lume, in fata fiind cel din Anglia, Singapore si probabil Tokio.
Cateva poze :
Unele din cele mai mari statii din Europa, Avenida de America si Nuevos Ministerios :
Ok.. Dar tu cu cate metrouri ai circulat in afara de cel din Madrid si metroul din Bucuresti, ca sa poti face o comparatie? Banuiesc ca pozele le-ai gasit pe net.
davidboy
15th January 2007, 13:56
Cea mai dezvoltata retea de metrouri o are Londra. Asa ca aleg metroul londonez.
none
15th January 2007, 22:04
care ti-e recordul de topicuri deschise intr-o zi?
cand incepe culesul capsunilor?
Fidelio
15th January 2007, 23:15
QUOTE(Bebeluska @ Jan 15 2007, 14:54)

Ok.. Dar tu cu cate metrouri ai circulat in afara de cel din Madrid si metroul din Bucuresti, ca sa poti face o comparatie? Banuiesc ca pozele le-ai gasit pe net.
Romania, Germania, Italia, Franta, Anglia, Spania, Portugalia.
Pozele sunt de pe net.
QUOTE(none @ Jan 15 2007, 23:04)

care ti-e recordul de topicuri deschise intr-o zi?
Ce intrebare tampita.
Nu umblu sa dobor recorduri pe nici un forum : myspace, roportal, crianza, telemundo sau softpedia.
cand incepe culesul capsunilor?
In Madrid nu se cultiva capsuni.
davidboy
15th January 2007, 23:26
No offence Fidelio da chiar ai deschis multe topicuri la viata ta. 150 mi se pare destul de mult.
Fidelio
16th January 2007, 12:15
QUOTE(davidboy @ Jan 16 2007, 00:26)

No offence Fidelio da chiar ai deschis multe topicuri la viata ta. 150 mi se pare destul de mult.
Sincer sa fiu, nu am urmarit numarul de topicuri pe care-l deschid.
Nu ma intereseaza asa ceva.
Scriu pe forum, iar daca-mi vine o idee de topic, o scriu si pe aceea.
Daca ideea exista, topicul se va inchide, daca nu, cine nu-i convine sa nu posteze in el.
Onntopic : Cand m-am intors in Spania, am luat un taxi pana la aeroport, iar pe drum taximetristul mi-a spus ca e in plan construirea liniei de metrou pana la aeroport, dar precis nu stia nici el bine.
Daca e in plan pot spune ca e super bine, fiindca de la aeroport, fara o masina care sa te astepte, nu ai decat sa iei taxi - ul care iti ia pana la gara de nord 50 sau 70 de lei.
abancor
16th January 2007, 12:24
Cum adica ai mers cu metroul in Germania, Italia etc.? Metroul e un mijloc de transport urban, el se afla in si deserveste un oras sau o aglomerare urbana, nu o tara!
Toate metrourile cu care am mers, inclusiv linia 2 din Bucale, mi se par eficiente: vin destul de des, te duc unde ai nevoie. Ca placere, mi-a placut in Copenhaga si pe Docklands Light Railway in Londra, ca n-au "sofer", si vezi prin parbriz
Totusi la Bucuresti am obiectii: uneori intirzie, si de multe ori stau prea mult in statii.
none
16th January 2007, 12:49
QUOTE(Fidelio @ Jan 15 2007, 23:15)

Ce intrebare tampita.
Nu umblu sa dobor recorduri pe nici un forum : myspace, roportal, crianza, telemundo sau softpedia.
Esti mai tampit, ca intrebarea pe care ai pus-o.
In Madrid nu se cultiva capsuni.
am vrut sa folosesc "tampit" in intrebarea pe care ti-am adresat-o dar am editat; anticipasem ca o sa te aprinzi. nici nu-i de mirare ca toti cocalarii ajung sa culeaga capsuni in spania. sa pui atat de multe intrebari nu inseamna ca esti la varsta cautarilor ci ca, pur si simplu, esti prost!
pese: nu e jignire pentru ca scrie in profilul lui.
Fidelio
16th January 2007, 15:35
QUOTE(none @ Jan 16 2007, 13:49)

am vrut sa folosesc "tampit" in intrebarea pe care ti-am adresat-o dar am editat; anticipasem ca o sa te aprinzi.
Bravo ba. 
Ignor permanent.
djl
16th January 2007, 18:19
Cel mai frumos metrou mi se pare cel moscovit: http://www.metro.ru
Și pe locul 2 e cel bucureștean, deși unele stații sunt prea depărtate!
La metrou, în românește se mai zice și metro sau metropolitan!
Subiectul ăsta ar fi mers mai bine la "Generalități"
chatnoir401
16th January 2007, 19:46
Bun subiectul, citindu-l ma gandeam ca e vorba de magazinele METRO si FIDELIO de la noi.
Interesnt...
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.