receptor digital "dus?"

passat

Utilizez in masina un receptor digital tv de tip DVB-T, marca Philips DTR 430, de aproape 1 an fara probleme pana acum, cand modulatorul de imagine(scart sau rf) face imagine complet neagra pe ecran (canal 21) iar la telecomanda nu mai raspunde absolut deloc.Led-ul de stare este pe pozitia on, la alimentare cu tensiune .Nu am avut variatii mari de tensiune in auto si nici alte descarcari electrostatice;senzatia mea este ca a ramas blocat.Nu stiu cat poate sa cauzeze si faptul ca a primit impuls continuu de la telecomanda pe o anumita functie (telecomanda cu buton apasat prin presare accidentala continua) timp de 2-3 ore!Exista tensiuni in diferite puncte ale cablajului, dar in zona modulatorului cam mici (1-3 v) la o alimentare normala de 12 v.Ce metode de resetare credeti ca as putea folosi sau ceva pareri (chiar si cele cu referire la aruncat)!
Golem
Service. Baga mare la o firma de calculatoare care repara TFT-uri. wink.gif

mister_rf
QUOTE(Golem @ Jan 14 2007, 23:28) *
Service. Baga mare la o firma de calculatoare care repara TFT-uri. wink.gif

Off topic:
Nu inteleg care este legatura intre un receptor DVB-T si TFT-uri.
Uite si placa pentru acest model:

Sunt in schema valori de rezistente sau condensatoare folosite si la TFT-uri? Sau... laugh.gif
passat
QUOTE(mister_rf @ Jan 15 2007, 11:29) *
Off topic:
Nu inteleg care este legatura intre un receptor DVB-T si TFT-uri.
Uite si placa pentru acest model:

Sunt in schema valori de rezistente sau condensatoare folosite si la TFT-uri? Sau... laugh.gif

Ce buna ar fi fost si o schema....!Cred ca ar trebui sa incep pe module, primul chiar cu modulatorul tv atata vreme cat nu am imagine.Toate socurile si diodele le-am masurat si sunt ok.Nu exclud totusi o supratensiune accidentala.Multumesc oricum pentru interesul aratat si mai astept ceva sfaturi.
passat
Chiar nu se poate gasi o schema cu acest Philips DTR 430??Eu recunosc ca m-am lasat pagubas!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.