taranu
13th January 2007, 17:48
Un prieten vrea sa-si construiasca un tester pentru transformatoare de linii.Are nevoie de un integrat TCA 105N .V-as ruga care stiti unde se gaseste si poate stiti si un pret aproximativ.Poate stiti si alte scheme identice cu alt integrat.
FLORIN_MX
13th January 2007, 19:41
Api mai "țărane" ai incercat la magazinele de specialitate? gen Telezimex, Vitacom, Conexelectronic unde se comercializeaza "unelte" deastea....
taranu
14th January 2007, 13:28
Nu.Am intrebat doar la alimentara.Iti dai seama ca omul s-a interesat.
Prien
15th January 2007, 15:36
Schema aia de tester o folosesc de cand a aparut in revista. In completare cu cel cu 8 led-uri...
TCA-ul mi l-am luat acum vre-o 4 ani chiar din exIPRS, nu mai stiu cum ii zice azi, parca Baneasa SA...
A fost infiorator de scump. Si ma rugau sa le mai cumpar, ca sa-si ia salariile...
Atunci au fost cam 4 RON/bucata.
Cand si daca o sa o sa am drum pe acolo ma interesez de numarul de telefon. Sau poate cu Gogu il aflati inainte.
La posta imi e greu sa ajung..
jadcomp
15th January 2007, 15:45
Spune-i sa-si cumpere un tester de la Adelaida Craiova. Se inregistreaza pe site si la Module Diverse gaseste AD-029. Costa 8.90 RON+TVA. Se poate trimite prin posta normala cu ramburs.
Pentru trafo linii merge partial, adica detecteaza spirele in scurt dar nu si problemele cu diodele din secundar. E foarte bun pentru bobine de deflexie linii si trafo chopper. Oricum, isi merita fiecare banut.
Prien
15th January 2007, 15:59
AD-029 e tot tester de trafo linii, despre el vorbeam mai sus. Tanand seama de cat costa+transportul si cum face toti bani, merita sa-l cumpere gata facut.
Dar e nu modelul cu TCA105N pe care si-l dorea omu'.
taranu
15th January 2007, 19:03
Va multumesc mult la amindoi de raspunsuri.Ramin dator.
gec
16th January 2007, 17:56
QUOTE(taranu @ Jan 15 2007, 19:03)

Va multumesc mult la amindoi de raspunsuri.Ramin dator.
Azi am comparat 3 buc. dela Dioda ( ultimele, facute de IPRS Baneasa), cu 50 Bani/buc deci nu dispera poate ca o sa ai si tu noroc.
Daca poate cineva sa posteze schema din Tehnium ar fi super.
Prien
18th January 2007, 14:33
Nu stiu montajul din Tehnium. Dar sunt si eu interesat.
Ci din revista dedicata depanatorului, nr 14, la pagina 15. Asta e, nu e o gluma proasta.
Ca sa nu fiu acuzat de reclama, va lasa sa-i ghiciti numele. Publicatia poate fi coborata de pe site-ul romanesc care se ocupa de schemetv. Daca cine nu se descurca nici dupa ce l-a intrebat pe Gogu...sa imi scrie pe personala.
gec
18th January 2007, 14:46
ßTCA105 ste echivalent cu TCA105 facut de Siemens, fireste ca din datasheet-uri se vede clar ca difera capsula, dar in rest? Dupa descrieri par a fi identice ca functionalitate.
Orice schema, sau aplicatie ar fi bine venita. (asa din curiozitate)
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.