TCA 105N

taranu

Un prieten vrea sa-si construiasca un tester pentru transformatoare de linii.Are nevoie de un integrat TCA 105N .V-as ruga care stiti unde se gaseste si poate stiti si un pret aproximativ.Poate stiti si alte scheme identice cu alt integrat.
FLORIN_MX
Api mai "țărane" ai incercat la magazinele de specialitate? gen Telezimex, Vitacom, Conexelectronic unde se comercializeaza "unelte" deastea.... naughty.gif

taranu
Nu.Am intrebat doar la alimentara.Iti dai seama ca omul s-a interesat.
Prien
Schema aia de tester o folosesc de cand a aparut in revista. In completare cu cel cu 8 led-uri...
TCA-ul mi l-am luat acum vre-o 4 ani chiar din exIPRS, nu mai stiu cum ii zice azi, parca Baneasa SA...
A fost infiorator de scump. Si ma rugau sa le mai cumpar, ca sa-si ia salariile...
Atunci au fost cam 4 RON/bucata.
Cand si daca o sa o sa am drum pe acolo ma interesez de numarul de telefon. Sau poate cu Gogu il aflati inainte.
La posta imi e greu sa ajung..
jadcomp
Spune-i sa-si cumpere un tester de la Adelaida Craiova. Se inregistreaza pe site si la Module Diverse gaseste AD-029. Costa 8.90 RON+TVA. Se poate trimite prin posta normala cu ramburs.
Pentru trafo linii merge partial, adica detecteaza spirele in scurt dar nu si problemele cu diodele din secundar. E foarte bun pentru bobine de deflexie linii si trafo chopper. Oricum, isi merita fiecare banut.
Prien
AD-029 e tot tester de trafo linii, despre el vorbeam mai sus. Tanand seama de cat costa+transportul si cum face toti bani, merita sa-l cumpere gata facut.
Dar e nu modelul cu TCA105N pe care si-l dorea omu'.
taranu
Va multumesc mult la amindoi de raspunsuri.Ramin dator.

gec
QUOTE(taranu @ Jan 15 2007, 19:03) *
Va multumesc mult la amindoi de raspunsuri.Ramin dator.

Azi am comparat 3 buc. dela Dioda ( ultimele, facute de IPRS Baneasa), cu 50 Bani/buc deci nu dispera poate ca o sa ai si tu noroc.
Daca poate cineva sa posteze schema din Tehnium ar fi super.
Prien
Nu stiu montajul din Tehnium. Dar sunt si eu interesat.
Ci din revista dedicata depanatorului, nr 14, la pagina 15. Asta e, nu e o gluma proasta.
Ca sa nu fiu acuzat de reclama, va lasa sa-i ghiciti numele. Publicatia poate fi coborata de pe site-ul romanesc care se ocupa de schemetv. Daca cine nu se descurca nici dupa ce l-a intrebat pe Gogu...sa imi scrie pe personala.
gec

ßTCA105 ste echivalent cu TCA105 facut de Siemens, fireste ca din datasheet-uri se vede clar ca difera capsula, dar in rest? Dupa descrieri par a fi identice ca functionalitate.

Orice schema, sau aplicatie ar fi bine venita. (asa din curiozitate)
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.