beldeanu
Jan 10 2007, 09:35
parerea mea ca ganea ajunge acolo de unde a intrat in anonimat....la rapid...acolo nde exista presiune pe jucatori din partea patronului.. acolo unde in fata portii exista mult egoism...aici ganea va pierde...
ganea a pierdut ocazia sa devina campion... ai lipsesc atat de mult banii incat sa se lipseasca de titlu si de posibilitatea de a avea un titlu in buzunar?
si totusi ganea mi-a placut cum a jucat-- sa vi golgeter jucand doar o repriza pe meci nu e usor..si nu mi-a lacut niciodata de danciulescu...dinamo va pierde mult .. dar si ganea va pierde in sistemul de joc al lui rapid ...
mai ramane doar varianta ca rapid va castiga prin venirea lui.. insa asta doar timpul o va demonstra...
Mosotti
Jan 10 2007, 10:05
ai lipsesc atat de mult banii incat sa se lipseasca de titlu si de posibilitatea de a avea un titlu in buzunar
io inca n-am auzit de titluri care sa plateasca facturi. tre sa fii tzacanit sa crezi ca fotbalistii sint mai prosti decit un angajat obisnuit, caruia daca nu-i dai cit vrea, pleaca la alta firma
.Cris.M.
Jan 10 2007, 10:14
Vom vedea cine iese mai castigat.Deocamdata Dinamo a castigat ceva liniste,Ganea fiind cunoscut ca pentru scandalurile si atmosfera incordata pe care le-a facut cam pe oriunde s-a aflat!Aici insa Rapid va avea de pierdut,atmosfera se va deteriora.Mai mult,nu e loc de Moldovan si Ganea in aceeasi echipa,parere personala.Cat despre castigul lui Ganea..,asta e treaba lui;personal nu cred ca s-ar fi dus unde e mai rau.Fiecare doarme asa cum isi asterne!
pastel3005
Jan 10 2007, 11:55
rapidul a castigat un jucator bun. el va avea un salar mai bun. dinamo a castigat liniste, dar poate a pierdut un om de baza.
ddumyy
Jan 10 2007, 13:09
Cred ca cel care a pierdut cel mai mult va fi Ganea. Avea sansa sa ajunga campion, dadea goluri. La Rapid probabil o sa aiba un loc de titular, dar nu stiu cat de bine o sa se adapteze, si nici cum o sa se inteleaga cu Copos si cu Razvan Lucescu. SI mi se pare si cam lingusitor dupa felul cum i-a atacat pe Maldarasanu si pe Buga
pastel3005
Jan 10 2007, 14:34
sper ca dinamo sa ramina la seria buna de jocuri. pt ca daca se va intimpla sa aiba o perioada mai rea, sigur fanii vor sarii ca e din cauza plecarii lui ganea. si iar o sa aiba borcea dureri de cap
cristi7
Jan 11 2007, 14:18
Dinamo a pierdut un jucator bun, iar Ganea a pierdut sansa de a fi campion si de a juca in CL. Rapid se pare ca a castigat cel mai mult la aceasta afacere aducand un jucator bun la echipa, doar ca Ganea are mari sanse sa strice atmosfera de la Rapid (asta stie sa faca cel mai bine).
QUOTE(beldeanu @ Jan 10 2007, 09:35)

parerea mea ca ganea ajunge acolo de unde a intrat in anonimat....la rapid. ..acolo nde exista presiune pe jucatori din partea patronului.. acolo unde in fata portii exista mult egoism...aici ganea va pierde...
ganea a pierdut ocazia sa devina campion... ai lipsesc atat de mult banii incat sa se lipseasca de titlu si de posibilitatea de a avea un titlu in buzunar?
si totusi ganea mi-a placut cum a jucat-- sa vi golgeter jucand doar o repriza pe meci nu e usor..si nu mi-a lacut niciodata de danciulescu...dinamo va pierde mult .. dar si ganea va pierde in sistemul de joc al lui rapid ...
mai ramane doar varianta ca rapid va castiga prin venirea lui.. insa asta doar timpul o va demonstra...
ma ce aberatii poti scoate pe gura
...Ganea a castigat titlu cu Rapid in 99...in acel an el a fost golgheterul diviziei A, marcand 28 de goluri. Acel an a fost fara doar si poate anul lui Ganea ,iar Rapid a fost rampa lui de propulsare spre Europa. Ganezul a fost cumparat de Vfb Stuttgart , echipa la care a jucat 4 sezoane.
parerea mea ca ganea ajunge acolo de unde a intrat in anonimat....la rapid. .
te-as ruga sa schimbi fraza asta...poate ai vrut sa spui ca acolo a iesit din anonimat
ImDrunk
Jan 14 2007, 22:37
Parerea mea ii ca Steaua are cel mai mult de castigat
Bulinash
Jan 15 2007, 21:58
Da, într-adevăr si eu cred că cel mai mult are Steaua de câştigat... pentru că e neutră...
Nici nu îl regretă, nici nu se bucură de venirea lui... 
Dinamo cred că a câştigat şi ea prin plecarea lui, pentru că oricât de bun ar fi Ganea ca jucător, ca om este foarte imprevizibil, ciudat şi primitiv câteodată!!
Rapid şi implicit Copos cred că o să regrete alegerea făcută, într-un final... Deja, Ganea se crede liderul echipei, iar atacarea coechipierilor este chiar prima greşeală pe care o putea face...
Să ne amintim că la Dinamo, Ganea nu şi-a atacat coechipierii, ci doar şefii, pe când la Rapid face exact pe dos...
Păcat, că e un jucător formidabil, dar vorba poporului: "Prostu nu e prost destul, până nu e şi fudul"
kainstah
Feb 21 2007, 19:25
Ganea nu a atacat pe nimeni. Doar gurile rele spun despre el.. chestii ca astea.. El este chiar un jucator model, sper sa ramana pana la final, golgheter si sa ia locul 2 cu RAPID !
Bulinash
Feb 22 2007, 00:54
QUOTE(kainstah @ Feb 21 2007, 19:25)

Ganea nu a atacat pe nimeni. Doar gurile rele spun despre el.. chestii ca astea.. El este chiar un jucator model, sper sa ramana pana la final, golgheter si sa ia locul 2 cu RAPID !

Mai vorbim... după vreo două - trei meciuri... pierdute!!
Să vezi când o să înceapă "gură spartă" ăsta să atace în stânga și în dreapta...
Părerea mea: Extreordinar ca jucător, dar ca om...
nu îmi place caracterul lui!
Nike_2
Feb 22 2007, 22:57
Este o pierdere pentru DInamo plecarea lui Ganea, pentru el este un castig va avea o functie la Rapid dupa retragere sau asa se vorbeste. Oricum se vede ca plecaera lu ganea de la dinamo, numai joaca ca inainte dinamo, veti avea surprizee in retur
imblanzitoruldelei
Feb 23 2007, 09:29
Dinamo fara GAnea va fi 0 barat.
Vad ca cuplul N&D o freaca aiurea pe teren si numai goluri nu dau.
Ce m-as rade sa se intoarca agentul 007.
BOND. JAMES BOND.
Nike_2
Feb 23 2007, 09:47
Acuma vad si ei ce mult le lipseste Ganea
Bulinash
Jun 18 2007, 14:41
Suporterii rapidiști îi urează drum bun lui Ganea și spun că nu regretă plecarea atacantului la Poli Timișoara. Deși a declarat în nenumărate rânduri că este rapidist, Ganea nu mai este simpatizat de către fani, care cred că jucătorul a ales Rapidul iarna trecută doar pentru bani, reușind să se certe cu toată lumea și în Giulești.
sursa: www.rapidisti.ro
Mă întreb într-adevăr acum, când s-a terminat campionatul, cine a câștigat cu adevărat din plecarea lui Ganea de la Dinamo??
Eu unul, știu cine a pierdut cu adevărat: Ganea însuși.
Sunt brașovean ca și el, dar parcă merita dușul ăsta rece!!!
Sper să reușească la Timișoara, dar are gura aia spartă....
Oricum, după cum am mai spus... marfă de fotbalist, caracter îndoielnic!!!
cristi7
Jun 19 2007, 20:50
Eu zic ca au pierdut toti trei, insa Ganea a pierdut cel mai mult.
Uweman
Aug 26 2007, 21:10
QUOTE(cristi7 @ Jun 19 2007, 21:50)

... insa Ganea a pierdut cel mai mult.
Pare-se ca a pierdut totul tampitu' de Ganea in seara asta.
Incredibil, ce figura de killer avea, l-ar fi linsat pe asistentul ala.
Doamne, asta chiar ca nu are caracter deloc!!!
Cred ca il suspenda pe viata... pai sigur il suspenda pe un an si o sa se retraga dementu'!
Mi-e greu sa cred ca asistentul i-a strigat ceva de genul "tarfa de sor-ta" cum i-a strigat Materazzi lui Zidane...
Black Daniel
Aug 26 2007, 21:32
Uitati-va putin in urma la intreaga cariera a lui Ganea si veti vedea ca episodul din seara asta este ultimul gest - sper !!! -dintr-o cariera plina de mult prea multe astfel de gesturi.
partyman
Aug 26 2007, 21:35
nu se face ce a facut ganea...
illusion_user
Aug 26 2007, 22:16
e regretabil...ganea a facut si lucruri bune pt fotbalul romanesc si e pacat ca iese din scena in asemenea mod.
si e incredibila lipsa de reactie a celorlalti jucatori, oficiali, etc...
Am si eu o intrebare: de ce puii mei centralul dupa ce i-a dat cartonas, si a vazut ca Ganea se repede la asistent s-a intors cu spatele si a plecat de acolo, fiind destul de mult cu spatele la ce se intampla? Si tusierul ala ce fata terorizata avea saracul.... Cred ca mai avea nitel si intorcea si celalat obraz sa il pocneasca dementul.
Cred ca asta luase ceva in seara asta la ce fata avea. Oricum, taranul nu este la primul gest de acest fel... Sper sa il suspende pe viata din activitatea sportiva...
asemenea gesturi distrug intreaga munca a unor oameni (in speta, celor de la poli!). oricat ar fi gresit un arbitru (sunt destule comisii care sa-l suspende, retina de la delegari etc.), ca fotbalist, trebuie sa fii mare nenorocit sa te crezi justitiar pe teren. ceea ce merita ganea este excluderea din viata sportiva. fara nicio nuanta. out!
kill_them_all1000
Aug 26 2007, 22:34
Eu le'as da celor 4 (asistent, central, Ganea si Sapunaru) minim 6 luni de suspendare.
QUOTE(kill_them_all1000 @ Aug 26 2007, 23:34)

Eu le'as da celor 4 (asistent, central, Ganea si Sapunaru) minim 6 luni de suspendare.
tu compari ce a facut ganea cu ce au facut ceilalti 3???!?
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
|
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.