Probleme Orange - semnal
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

morogan
Astazi cel putin intre 10 si 14 (dupa ora 14 am plecat) semnal 0 in tot Rm Sarat. Urat!
multimediacompany2005
fericitule... in constanta... nu am semnal la birou.. cam de 3 ani... decat cu supertelefon la o linie... (zona pod butelii) si pe strada puskin... umblu dupa semnal... ca sa nu se intrerupa convorbirea...
alex
Azi n-am avut semnal mai mult de-o ora cred. (bucuresti, zona iancului) Acum am semnal dar nu pot sa dau telefon, "call failed" de fiecare data.. cursing.gif
Presupun ca a fost picat ceva sau lucreaza astia la retea...
bogdanan
ploiesti, azi, network busy huh.gif ... si eu tot busy eram sad.gif
AlexIP
Ce naiba se intampla in partea aia a tarii? huh.gif

In judetul "defavorizat" Hunedoara (dinala cu 25 de minute nationale in loc de 20) mi'e greu sa pierd semnalul si nici nu mai tin minte cand am primit ultima data call failed.
Spiritul
QUOTE(multimediacompany2005 @ Jan 9 2007, 19:59) *
fericitule... in constanta... nu am semnal la birou.. cam de 3 ani... decat cu supertelefon la o linie... (zona pod butelii) si pe strada puskin... umblu dupa semnal... ca sa nu se intrerupa convorbirea...

Off topic: nu ai murit? iti merge SPV-ul?
Allex
Ieri, in jurul orei 18.00, in Piata Unirii, am sunat de pe Orange pe Cosmote si am primit urmatorul mesaj: "Acest serviciu este indisponibil temporar. Te rugam sa incerci mai tarziu" (?!). A mers din a doua incercare. Reteaua Orange este cea mai greoaie si cea mai plina de mesaje de tot felul.
Spiritul
QUOTE(Allex @ Jan 10 2007, 01:42) *
Ieri, in jurul orei 18.00, in Piata Unirii, am sunat de pe Orange pe Cosmote si am primit urmatorul mesaj: "Acest serviciu este indisponibil temporar. Te rugam sa incerci mai tarziu" (?!). A mers din a doua incercare. Reteaua Orange este cea mai greoaie si cea mai plina de mesaje de tot felul.

daca tie (ca moderator) ti se pare ok sa postezi o astfel de info ... intr-o capitala europeana .... ca buc ... te invit sa mergi in alte centre din EU ... si sa vezi din a cata oara prinzi ...

Daca ti se spune "Acest serviciu este indisponibil temporar. Te rugam sa incerci mai tarziu" e posibil sa intelegi (asta daca deschizi ochii ... ) ca poate serviciul (voce) este indisponibil ... si poate incerci mai tarziu ... nu?

mai tarziu (la cel de al 2 lea apel) a mers, nu? te-a mintit cineva?
Allex
QUOTE(Spiritul @ Jan 10 2007, 01:55) *
daca tie (ca moderator) ti se pare ok sa postezi o astfel de info ... intr-o capitala europeana .... ca buc ... te invit sa mergi in alte centre din EU ... si sa vezi din a cata oara prinzi ...

Daca ti se spune "Acest serviciu este indisponibil temporar. Te rugam sa incerci mai tarziu" e posibil sa intelegi (asta daca deschizi ochii ... ) ca poate serviciul (voce) este indisponibil ... si poate incerci mai tarziu ... nu?

mai tarziu (la cel de al 2 lea apel) a mers, nu? te-a mintit cineva?

Folosesc sau am folosit serviciile tuturor operatorilor mobili, iar cele mai multe probleme le am in reteaua Orange. Daca unii se "basica" doar pentru ca Orange da rateuri mai des decat concurenta e problema lor. Mi se pare aberant sa primesti mesaje aiuristice cand apelezi in sau din reteaua Orange. Daca asta ar fi ceva normal aici sau in alta parte a continentului, acest fenomen l-am avea si la Vodafone, si la Cosmote, si la Zapp... Dar nu-l avem.
Spiritul
QUOTE(Allex @ Jan 10 2007, 02:03) *
Folosesc sau am folosit serviciile tuturor operatorilor mobili, iar cele mai multe probleme le am in reteaua Orange. Daca unii se "basica" doar pentru ca Orange da rateuri mai des decat concurenta e problema lor. Mi se pare aberant sa primesti mesaje aiuristice cand apelezi in sau din reteaua Orange. Daca asta ar fi ceva normal aici sau in alta parte a continentului, acest fenomen l-am avea si la Vodafone, si la Cosmote, si la Zapp... Dar nu-l avem.

Orange, Vodafone, Cosmote ... sau chiar Zapp ... nu folosesc aceleasi echipamente ca in alte tari (sunt provideri diferiti de echipamente ... si mai importtant de atat ... sunt setari diferite ale acestor echipamente ... dar noi nu intelegem dec Network Busy - desi e in engleza)
Galul
QUOTE(Spiritul @ Jan 10 2007, 01:55) *

Mai usor cu fanatismele . Colaborezi tu cu portocala dar nu cred ca esti platit chiar asa de bine ca sa merite ...
multimediacompany2005
nu mai am spv... orange a a venit cu oferta de rascumparare (la vavoarea de pe factura de achizitie), pret redus cu 25% la orice model disponibil in shop si cu bonus, abonament 3g gratuit 1 an. asa ca am renuntat la proces cu ei... Sa-mi traiasca avocatul si... "serviciile de calitate" CETELEC srl
dar tu in calitate de "spirit"...vad ca te bagi in seama...mult...

p.s. pana de curent, nu apucasem sa scriu tot
Van der Bilus
QUOTE(Allex @ Jan 10 2007, 02:03) *

Tu chiar utilizezi vreo retea intens sau nu..........
Iti pot face o lista cu erorile (si cit de des) din vodafone aici in bucuresti ca sa vezi un pic ce inseamna bussines la ei..........
Iti pot face o lista cu erorile din roaming in vodafone...........(asta chiar e lunga rau)
Iti pot face o lista cu serviciile care dau chix de cel putin o data pe zi.................(si iau bani pe ele)
Te rog sa faci cu vodafone un proiect bussines.......si vorbim dupa aia............

Aceleasi liste pot fi facute si la ceilalti operatori.............
Calitatea in RO este ultimul lucru ca obiectiv important in cadrul unei firme (chiar daca declarativ este altfel)
Sint curios citi din cei de pe forum la job-ul lor se comporta profesionist si asigura servicii echivalente cu cele primite de la operatori mobili ?
Am vazut cazuri prea des cind atasamentul fata de o firma sau alta depaseste limitele reale iar realitatea este cu totul alta.(pentru teste am dat bani din buzunar si acum imi pare rau).Singurul netestat si la care inca nu am pe nimeni este cosmote,de aceea nici nu imi dau cu parerea de ei.
tiff
QUOTE(Allex @ Jan 10 2007, 01:03) *
Daca asta ar fi ceva normal aici sau in alta parte a continentului, acest fenomen l-am avea si la Vodafone, si la Cosmote, si la Zapp... Dar nu-l avem.

La Cosmote primesti mesaje aiuristice atunci cand activezi roamingul, deci ai reziliat si la astia naughty.gif
wsennin
QUOTE(Van der Bilus @ Jan 10 2007, 16:22) *
Tu chiar utilizezi vreo retea intens sau nu..........
Iti pot face o lista cu erorile (si cit de des) din vodafone aici in bucuresti ca sa vezi un pic ce inseamna bussines la ei..........
Iti pot face o lista cu erorile din roaming in vodafone...........(asta chiar e lunga rau)
Iti pot face o lista cu serviciile care dau chix de cel putin o data pe zi.................(si iau bani pe ele)
Te rog sa faci cu vodafone un proiect bussines.......si vorbim dupa aia............

Aceleasi liste pot fi facute si la ceilalti operatori.............
Calitatea in RO este ultimul lucru ca obiectiv important in cadrul unei firme (chiar daca declarativ este altfel)
Sint curios citi din cei de pe forum la job-ul lor se comporta profesionist si asigura servicii echivalente cu cele primite de la operatori mobili ?
Am vazut cazuri prea des cind atasamentul fata de o firma sau alta depaseste limitele reale iar realitatea este cu totul alta.(pentru teste am dat bani din buzunar si acum imi pare rau).Singurul netestat si la care inca nu am pe nimeni este cosmote,de aceea nici nu imi dau cu parerea de ei.

vorbesti prostii, stii ca daca un client isi zugraveste casa in rosu si apoi lui i se pare ca are semnal mai prost din cauza culorii si suna la serviciul cu publicul se deschide un ticket si se pun in miscare o gramada de ingineri sa verifice inclusiv deplasandu-se la casa respectivului si facand survey o saptamana doua... stii cati oameni lucreaza la optimizarea radio ? stiii ca pentru fiecare echipament cazut se pun trezesc cei de pe teren la orice ora si merg si repara in maxim doua ore nu conteaza unde este echipamentul
Spiritul
QUOTE(wsennin @ Jan 26 2007, 00:18) *
vorbesti prostii, stii ca daca un client isi zugraveste casa in rosu si apoi lui i se pare ca are semnal mai prost din cauza culorii si suna la serviciul cu publicul se deschide un ticket si se pun in miscare o gramada de ingineri sa verifice inclusiv deplasandu-se la casa respectivului si facand survey o saptamana doua... stii cati oameni lucreaza la optimizarea radio ? stiii ca pentru fiecare echipament cazut se pun trezesc cei de pe teren la orice ora si merg si repara in maxim doua ore nu conteaza unde este echipamentul

stai linistit ca 90% habar nu au ... si pe restul nu ii intereseaza .. ca trebuie sa scuipe inamicul ...
Teophileos
Semnal Orange - "3G" - inexistent - indoor , adica in interiorul unei camere , cladirea e din caramida , peretele este de 25 de centimetri ! Este chiar foarte aproape de centrul Aradului ! mellow.gif
jovan
QUOTE(bogdanan @ Jan 9 2007, 22:27) [snapback]2296213[/snapback]
ploiesti, azi, network busy huh.gif ... si eu tot busy eram sad.gif

In Ploiesti nu este 3G, trebuia sa se decongestioneze reteaua de la 3G dar se pare ca cei de la Orange stau foarte prost atunci in Ploiesti.
multimediacompany2005
mai faceti si voi reclamatii in scris si cereti compensari, atat pe webcare (fiecare abonat sau posesor prepay, isi poate face cont) si pe site la opc sau in scris la ambele... asa isi vor face treaba mai bine, plus ca la 3 sesizari pe acceasi tema... o sa vina ei cu propuneri. de compenare...
de preferat.. ocoliti 411, ca habar nu au cu ce se mananca.. reclamatiile la 411.. nu au finalitate legala. eu fac in scris pe webcare... cam de 1 an, pentru fiecare nemultumire, si de cand fac in scris... au devenit mielusei, in cazul in care faceti pe webcare, bifati tipul de raspuns, "in scris", si daca nu raspund, faceti din nou, dar de acasta data e de preferat sa specificati si ca nu au raspuns pe sesizarea webcare si sa puneti reclamatia la un shop. e bine sa faceti creclamatia chiar si daca problema a fost rezolvata, si sa cereti explicatii privind nefunctionarea srviciilor, mai ales ca acestea, la abonament sunt platite, ilegal, in avans, si sa cereti scaderea din abonament a zilelor de nefunctionare, triplate. eu nu mai platescdecat cam 50% din abonament, inca din 2006. nu ma intereseaza congestionarile lor... eu nu am contract... partial... si nici nu e calamitatate.. ca sa fie clauza din contract...
apropo... voi ai cerut modificarea contratelor, conform noilor prevederi europene?
jamesbond
QUOTE(multimediacompany2005 @ Apr 22 2007, 13:13) [snapback]2734915[/snapback]
apropo... voi ai cerut modificarea contractelor, conform noilor prevederi europene?

adica? huh.gif
Eu nu stiu la ce te referi.Poti da mai multe detalii ,te rog?E valabila modificarea pentru toti operatorii presupun...
multimediacompany2005
QUOTE(jamesbond @ Apr 22 2007, 12:20) [snapback]2734951[/snapback]
adica?:huh
Eu nu stiu la ce te referi.Poti da mai multe detalii ,te rog?E valabil pentru toti operatorii presupun...

1. se negociaza compensarile in cazul in care operatorul nu asigura semnal de clitate in conformitate cu harta, (la monentul semnarii contractului initial), sau a hartii extinse (contract 3g... deci o noua harta cu semnal).
2. factura este calculata la cursul bnr al zilei de facturare.
3. in cazul unor lucrari (caz des invocat de catre operatori) de extindere, de inlocuiri antene, etc., acestea trebuie aduse la cunostinta beneficiarului, in termen util (de obicei 48 ore lucratoare, inainte de inceperea lucrarilor), in caz contrar trebuie sa acorde compensari si despagubiri.
3. terminalele achizitionate... certificatul are prevederi noi, si termenul de reparare SE NEGOCIAZA, componente post garantie timp de 3 ani, nu au componente... iti dau alt terminal...cu pret negociat, sau rascumpara terminalul si negociezi pretul... intrucat.. nu mai merge cu "uzura 70%".. etc. deoarece eu vreau acel terminal.. nu unu nou.
4. la predarea la service sau la centrul de colectare, se completeaza data predarii si defectul reclamat, in fata clientului, si certificatul ramane la client, la service terminalul este insotit de procesul vervbal, pe care sunt inscrise seria, tipul, termenul de garantie, starea carcasei (zgariata, buna etc), defectul reclamat, clientul verifica datele si il semneaza, la ridicarea terminalului de asemenea, clientul verifica terminalul, daca constata ca nu a fost remediat defectul, va scrie pe procesul verbal ca nu a constatat remedierea defectului, si va refuza ridicarea acestia pe acest motiv, sau care este motivul... (ca pleaca cu tasta blocata si vine cu carcasa sparta.. )
5. in cazul in care nuplatiti factura.. trebuie sa te anunte de blocarea apelurilor... la 45 zile de la emiterea facturii, te anunta in scris ca peste o luna nu mai poti efectua apeluri.
6. nu se percep majorari de intarziere la plata, pe acest termen (45+30 zile)

etc.
multimediacompany2005
apropo... orice terminal achizitionat de la magazin... oricare, in 2007, trebuie sa fie insotit de certificat de conformitate si garantie, cu noile prevederi. ar fi bine sa solicitati certificate noi, de la acestia... nu merge scuza ca asa au venit... nu de alta, dar eu, spre exemplu, am refuzat toate nootebook-urile, pc-urile si pda-urile, sosite in service la garantie.... i-am trimis cu ele la vanzatori
cosmin_miu
pe 22 apr ora 21-22 nu prea a fost semnal pe E85 intre buzau si urziceni mad.gif
orixweb
Si in Petrosani sunt probleme. Sunt zile in care nu ai orange 3-4 ore !
ionutk9
stiu ca nu sunt cam din aceleasi zone cu voi dar azi si in bm am patit la fel timp de 30 de minute
Teophileos
In Arad nu prea sunt probleme decat foarte rar si deobicei mai mult la WAP si internet mobil - GPRS , EDGE sau 3G si video telefonie ! coolspeak.gif
ciprianborbei
De astazi dimineata orange'ul e "mort" in Oradea. Lucrez in transporturi si mi-e imposibil sa comunic cu soferii. E ora 12:00 si nici o ameliorare mad.gif
multimediacompany2005
apropo... pentru "clientii obisnuiti" de la portocala.
cand aveti probleme, sunati la 411 (abonament) 1,1,0 si solicitati sa fiti pusi in legatura cu serviciul reclamatii, pentru ca este dreptul vostru, daca vi se refuza acest drept, solicitati sa vorbiti cu un superior al acestui serviciu, pe motiv ca aveti acest drept, acestia sunt sigur pe acolo sau solicitati sa fiti contactat in 24 ore de cineva de la reclamatii (numerele cu 074444xxxx, apartin angajatilor orange), daca vi se refuza, faceti reclamaie telefonica la serviciul clienti, pentru refuul acestora, notati-va numele celui ce a raspuns la apel, in caz c nu a facut reclamatia, reclamati-l si pe angajat, fie si in scris
aum
QUOTE(ciprianborbei @ May 15 2007, 12:06) [snapback]2836428[/snapback]
De astazi dimineata orange'ul e "mort" in Oradea. Lucrez in transporturi si mi-e imposibil sa comunic cu soferii. E ora 12:00 si nici o ameliorare mad.gif

servicii de calitate ce mai! proud.gif
ciprianborbei
QUOTE(aum @ May 15 2007, 13:07) [snapback]2836727[/snapback]
servicii de calitate ce mai! proud.gif

Calitate da...din cate inteleg sunt probleme si in Satu Mare! O fi toata zona Ardealului cu probleme? Oricum ajunge sa fie "paralizat" un oras intreg. E trecut de ora 13:00 si inca nimic. Rusine! nono.gif
multimediacompany2005
in caz ca vi se pune placa cu "avem lucrari in zona" intrebati daca sunt lucrari progamate... acestea trebuiesc anuntate cu 48 ore inainte
Philips
"Fiti milosi fata de necazul altora..." .... notangel.gif
multimediacompany2005
atentie la teminal... sunt anumite terminale (cum ete si lg seria 3g) la care chiar daca selectezi reteaua manual, in caz ca acesta "vede" semnal 3g, chiar daca este in faza de implementare (nu este oficial, operational), acesta trece pe 3g, si de aici pot fi probleme.... desii daca nu aveti simm 3g orange... nu ar trebuii.. dar intradevar face probleme... terminalul... nu reteaua
Naga Queen
In Oradea e aceeasi problema inca. Nu se poate suna nicaieri.
HolyGigi
In Orange sunt acum probleme, dar in vestul tarii. Caransebes, Timisoara, Deva, Hunedoara, Arad. Probelemele vin de la un update de soft in Timisoara.
marescosmin
Este picat MSC-ul din zona respectiva.Este posibil sa fie mai multe MSC-uri tinand cont ca nici in Oradea si nici in Timisoara nu se poate vorbi conform spuselor voastre.
multimediacompany2005
QUOTE(marescosmin @ May 15 2007, 12:49) [snapback]2836902[/snapback]
Este picat MSC-ul din zona respectiva.Este posibil sa fie mai multe MSC-uri tinand cont ca nici in Oradea si nici in Timisoara nu se poate vorbi conform spuselor voastre.
inseamna... ca mai dureaza.... pana se remediaza.. oricm tehnicul cunoaste problema... si se lucreaza la ea
Naga Queen
Sefa mea a sunat la ei si i s-a spus ca sunt momentan probleme. Deci serviciul clienti functioneaza.
gigi.duru
QUOTE(Naga Queen @ May 15 2007, 13:50) [snapback]2836913[/snapback]
Sefa mea a sunat la ei si i s-a spus ca sunt momentan probleme. Deci serviciul clienti functioneaza.

Nu are de ce sa nu functioneze avand in vedere ca e un numar de Romtelecom. 021 203 30 33 (sau sub forma 444) .
panamea
Confirm și eu rpobleme de dimineață pănă acum, de pe orice rețea către ORG
Teophileos
QUOTE(HolyGigi @ May 15 2007, 13:26) [snapback]2836802[/snapback]
In Orange sunt acum probleme, dar in vestul tarii. Caransebes, Timisoara, Deva, Hunedoara, Arad. Probelemele vin de la un update de soft in Timisoara.

Ai dreptate au fost anumite probleme de semnal "Orange" in Arad , am incercat sa apelez 2 persoane (ambele avand cartela "Orange") si apoi am fost apelat inapoi dar nu sa putut vorbi "Network Busy" , ulterior o alta persoana ma apelat in jurul orei 12:30, iar atunci cand am raspuns la cele 2 apeluri nici eu nu auzeam nimic , nici cel care ma apelat , in final acesta ma sunat a 3-a oara si am reusit sa vorbim dar numai 1 minut .
Am fost apelat de pe un numar "Orange" pe numarul meu de "Vodafone" , nici in acest caz nu am auzit nimic si nici cel ce ma apelat , fiind o persoana importanta am fost nevoit sa o reapelez eu (de pe abonamentul meu Orange) de 3 ori , dar din nou "Network busy" !
Se intampla sa nu ai semnal tocmai cand ai mai mult nevoie de a comunica date/informatii importante sa a receptiona vesti deosebite ! cool.gif
multimediacompany2005
QUOTE(gigi.duru @ May 15 2007, 13:00) [snapback]2836953[/snapback]
Nu are de ce sa nu functioneze avand in vedere ca e un numar de Romtelecom. 021 203 30 33 (sau sub forma 444) .

ei nu...... in primul rand.. este vorba de o centrala care preia apeluri din reteaua romtelecom si orange... cand formezi 444 si 411... nu se duce in romtelecom.... apoi daca merge 444 si 415... am spus despre asta...... de unde trasnaia asta.. ca pleaca apelul in romtelecom, cu terminal la orange... si de acolo la operatorii clienti?.... sau voi nu stiti ca tot mai multi, prefera sa detina la centrala de secretariat... numere din mai multe retele cu alocare preferentiala la apel primit si pe ce numere pleaca apelul... si eu am pe centrala sim voda, sim orange rds, upc si romteecom, apelurile de iesire sunt directionate dupa prefix catre sim sau linia respectiva.. dupa raportul cost-minute alocate...
gigi.duru
Cam pica Orange asta ... si pica urat de tot . Sa nu uitam ca in urma cu juma` de an a fost picat mai tot Bucurestiul + alte locuri din tara pentru ore bune. dry.gif
In schimb , scot vagoane de bani din tara ... la asta se pricep ! ( 300 milioane euro profit pe an )
Remember this : http://www.hotnews.ro/articol_55558-Reteau...n-Bucuresti.htm

Pe viitor , fanii Orange , sa o lase mai moale cu ... " calitatea" . Nu tine !

multimediacompany2005
QUOTE(gigi.duru @ May 15 2007, 14:14) [snapback]2837339[/snapback]
Cam pica Orange asta ... si pica urat de tot . Sa nu uitam ca in urma cu juma` de an a fost picat mai tot Bucurestiul + alte locuri din tara pentru ore bune. dry.gif

Remember this : http://www.hotnews.ro/articol_55558-Reteau...n-Bucuresti.htm

Pe viitor , fanii Orange , sa o lase mai moale cu ... " calitatea" . Nu tine !

nu sunt fan.... dar nici nu spun aberatii ca tine... sincer... nu stii.. ori intrebi ori taci.... si pana la urma, reteaua se tot extinde.... de cand am 3g in constanta, decarc cu ~90Kb/s si cand faci upgrade la server... ai probleme in retea... Nu poti sa opresti 3 milioane de telefoane, sa faci tot ce trebuie si apoi sa le pornesti....
gigi.duru
Aberatii , neaberatii ... faptele raman . Pica in draci .

La ultima picare a fost asa penal incat au bagat si un mesaj prin care isi cereau scuze pe www.orange.ro sleep.gif
multimediacompany2005
QUOTE(gigi.duru @ May 15 2007, 14:24) [snapback]2837396[/snapback]
Aberatii , neaberatii ... faptele raman . Pica in draci .

La ultima picare a fost asa penal incat au bagat si un mesaj prin care isi cereau scuze pe www.orange.ro sleep.gif

ce are... problema orange... cu aberatiile gen.. 444 pleaca de fapt catre numar de romtelecom... si oricum, si daca ar fi asa... cum ar pleca, daca reteaua ar fi cazuta total... prin simpatie? teleportare? multime vida? eu la asta ma referem si am fost clar si concis
ori taci ori intrebi... nu sa aberezi... te rog... sa te faci filozof... daca pricepi aluzia
ciprianborbei
Deci nu vreau sa mai spun multe. E ora 16:00 si de azi dimineata nu se poate suna de pe Orange. Asa ceva este inadmisibil si de neconceput ca o retea cu mai putin de 50 000 000 utilizatori sa pateasca asa ceva. Ce ne-am face frate daca am fi vreo 20 000 000 pe orange? Am sta la coada sa prindem fir? mad.gif mad2.gif
add2005
La Bistrita... din canch Orange smile.gif... se pare ca in toata transilvania ii aceeasi problema...
Cosconor
Pai da, daca MSC-ul din Timisoara este cazut, o parte destul de mare din tara trebuie sa fie atinsa (cam Nord, Vest, Centru)

In Nord-Vest ar trebui sa fie OK, fiind un alt MSC la Bacau. Mai este un MSC si la Cluj, din câte stiam. Insa desigur, daca încercati sa sunati pe cineva din zonele care depind de MSC-ul din TImisoara, atunci nu veti reusi.
multimediacompany2005
QUOTE(add2005 @ May 15 2007, 15:08) [snapback]2837626[/snapback]
La Bistrita... din canch Orange smile.gif... se pare ca in toata transilvania ii aceeasi problema...

ASA ESTE. PANA UNA ALA, PUNETI TASTARURA LA LUCRU, RECLAMATIE SI LA SHOP SAU PE FAX CU EA. CERETI DESPAGUBIRI.MACAR O LUNA ABONAMENTUL GRATUIT... daca este de valoare mare. daca nu, macar 50 puncte thank you.... sau telefon la pret de fidelizare... fara prelungire de contract...etc....
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.