Zakynthos/Zante
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

georgianabudur

@mancinquo,

eu in 36 de zile,cat am stat in insula Zakhynthos,am vazut o singura soparla si pe aia am fotografiat-o....si nu stau prost cu...dioptriile!
raduu1972
.....................................

distanta de la vila corali pina la mare

MFocus
QUOTE (lumibo @ Apr 8 2009, 15:34) *
Buna,

Noi plecam la sfarsitul lui iunie cu masina. Ne-am gandit sa facem cate o oprire si la dus si la intors. Optiunile ar fi: pe langa Delfi, sau Meteora sau Salonic. Ce recomandati? Va rog si propuneri de cazare daca aveti. Ne intereseaza ceva decent, curat. multumesc

poti gasi cazare in meteora (cca 1- euro/pers-decent). Pana in Meteora poti face drum intins din Bucuresti.
georgianabudur
@raduu1972,

Cum e plaja in Amoudi?Cu nisip fin sau cu pietricele...ca la Navagio?E mai bine sa mergi la plaja in Alykanas???
Iar ,daca da,se poate ajunge pana acolo pe tarm,sau sunt stanci si trebuie mers doar pe sosea?Ca distanta,intre cele doua statiuni stiu ca nu e mare...Noi am stat anul trecut in septembrie in Alykanas,faceam plaja,aproape de debarcaderul de unde se pleca cu barcutele la Blue Caves,la NERAIDA,unde era o frumoasa corabie abandonata,aproape de mal,dar si o priveliste ce-ti taia respiratia...catre insula vecina -KEFALONIA!Nu mai ai si alte poze cu insula??
fa un efort si...incanta-ne!Nu ca altii.care pana pleaca in vacanta tot ....'bantuie''...pe forum,sa culeaga informatii,apoi,cand se intorc,nici nu se deranjeaza sa vina in ajutorul celorlalti care au nevoie de ...noutati!promit si eu ca am sa revin cu informatii despre ALYKANAS.Pana atunci,va recomand cu drag,Hotel Kali Pigi...in traducere -izvor bun!Cine are intrebari,astept ...cu placere!Un Paste plin de bucurie,tuturor cititorilor!
iuliaen
QUOTE (georgianabudur @ Apr 20 2009, 13:52) *
@raduu1972,

Cum e plaja in Amoudi?Cu nisip fin sau cu pietricele...ca la Navagio?E mai bine sa mergi la plaja in Alykanas???
Iar ,daca da,se poate ajunge pana acolo pe tarm,sau sunt stanci si trebuie mers doar pe sosea?Ca distanta,intre cele doua statiuni stiu ca nu e mare...Noi am stat anul trecut in septembrie in Alykanas,faceam plaja,aproape de debarcaderul de unde se pleca cu barcutele la Blue Caves,la NERAIDA,unde era o frumoasa corabie abandonata,aproape de mal,dar si o priveliste ce-ti taia respiratia...catre insula vecina -KEFALONIA!Nu mai ai si alte poze cu insula??
fa un efort si...incanta-ne!Nu ca altii.care pana pleaca in vacanta tot ....'bantuie''...pe forum,sa culeaga informatii,apoi,cand se intorc,nici nu se deranjeaza sa vina in ajutorul celorlalti care au nevoie de ...noutati!promit si eu ca am sa revin cu informatii despre ALYKANAS.Pana atunci,va recomand cu drag,Hotel Kali Pigi...in traducere -izvor bun!Cine are intrebari,astept ...cu placere!Un Paste plin de bucurie,tuturor cititorilor!

Din cate stiu eu nu se poate ajunge pe plaja din Amoudi in Alykanas (sau invers), trebuie sa mergi pe sosea. Cat despre poze, daca inca mai vrei smile.gif , eu le-am strans intr-un filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=Gq6lF9MoSfg
rubika
buna,

am o intrebare pentru cei care au mai fost in zakynthos... a stat cineva la hotel mediterranee? daca da, imi puteti spune cum este?

si inca o intrebare asa in general... a auzit cineva de agentia "world discovery"? smile.gif

multumesc.
miss_bianco
pozeeee

toate sunt din croaziera in jurul insulei..recomandata...

decenuela
QUOTE (georgianabudur @ Apr 20 2009, 13:52) *
@raduu1972,

Buna.....n-am citit cand vei pleca insa...pot sa-ti vb despre Amoudi. Acu 2 ani am fost in Amoudi si am fost cazata la Amoudi Hotel. Au si site. M-am indragostit de acea insula. Anukl trecut am fost in Corfu...dar n-a mai fost asa frumos. Tot ce pot sa-ti spun e ca din obisnuinta trezindu-ma dimineata, am vazut toate rasariturile. AMOUDI e mai mica...linistita ....sa inteleg ca mergi in ALYKANAS...acolo e plaja mai mare...decat in Amoudi, unde e pe portiuni, e mai discreta. Daca mergi cu masina ar fi de vis ca te vei putea deplasa..altfel din ALYKANAS....SUNT autobuze catre capitala 2 pe zi cam asa...Du-te in toate excursiile posibile, Navagio, kefalonia...turul insulai pe mare si pe uscat...n-o sa-ti para rau. Oamenii sunt minunati.Centrul de distractie e Laganas....un fel de Mamaia a lor, de fapt tot sudul insulei. Eu am fost pe cont propriu....dar a fost de vis....iti stau la disp cu price amanunte...
razvanait99
QUOTE (rubika @ Apr 24 2009, 23:06) *
buna,

am o intrebare pentru cei care au mai fost in zakynthos... a stat cineva la hotel mediterranee? daca da, imi puteti spune cum este?

si inca o intrebare asa in general... a auzit cineva de agentia "world discovery"? smile.gif

multumesc.

Cu world discovery o sa plec in iulie in Zakynthos.
Au cea mai buna oferta pe Zakynthos dintre toate agentiile. Sper sa fie totul ok.

mancingo

Salut,
Vom pleca din cluj cu 2 masini spre zakintos candva in august. Michelin recomanda o ruta prin serbia, macedonia grecia. Majoritatea care au postat au fost prin bulgaria. Daca a fost cineva prin serbia si macedonia il rog sa ne dea detalii despre drum.
Multumesc
endududada
Salut fratilor!
Plec in 27 in kalamaki la Merlis.Daca a fost cineva acolo anul trecut sau acum doi ani,l-as ruga sa imi spuna cam cum sta treaba cu complexul asta.Ce sa fac ce sa nu fac acolo?Masa e ok?
Initial m-am bucurat ca exista in zona broastele testoase dar acum ma gindesc ca poate e un dezavantaj din punct de vedere plaja,cu atit mai mult cu cit se pare ca nici nu prea am sanse sa le vad.
Oare voi fi deplasat daca voi folosi propria umbrela si cearceaf in loc sa inchiriez una(7 euro mi se pare destul de mult pt bugetul de criza).Mai sint turisti cu umbrele proprii?
Cind revin o sa postez un text amplu cu impresii detaliate.Multam in avans!
karmenutza01
Poti folosi ce umbrela vrei si cearceaful (rogojina) ta. Nu stiu daca nu cumva Merlis are plaja+piscina proprii dar pe plajele publice poti sta pe ce vrei, cu sau fara umbrela.
endududada
QUOTE (karmenutza01 @ May 1 2009, 09:10) *
Poti folosi ce umbrela vrei si cearceaful (rogojina) ta. Nu stiu daca nu cumva Merlis are plaja+piscina proprii dar pe plajele publice poti sta pe ce vrei, cu sau fara umbrela.

Merci Karmenutza01!Merlis-ul are piscina proprie dar de plaja proprie nu stiu nimic.
pudar2
Cum e apa de baut in insula? Trebuie cumparata sau e buna apa de la robinet?

Imi spune cineva un traseu bun din Cluj care sa nu treaca prin Bulgaria?
grecul68
QUOTE (pudar2 @ May 3 2009, 18:12) *
Cum e apa de baut in insula? Trebuie cumparata sau e buna apa de la robinet?

bash.gif
bibi8
QUOTE (decenuela @ Apr 25 2009, 15:48) *
Buna.....n-am citit cand vei pleca insa...pot sa-ti vb despre Amoudi. Acu 2 ani am fost in Amoudi si am fost cazata la Amoudi Hotel. Au si site. M-am indragostit de acea insula. Anukl trecut am fost in Corfu...dar n-a mai fost asa frumos. Tot ce pot sa-ti spun e ca din obisnuinta trezindu-ma dimineata, am vazut toate rasariturile. AMOUDI e mai mica...linistita ....sa inteleg ca mergi in ALYKANAS...acolo e plaja mai mare...decat in Amoudi, unde e pe portiuni, e mai discreta. Daca mergi cu masina ar fi de vis ca te vei putea deplasa..altfel din ALYKANAS....SUNT autobuze catre capitala 2 pe zi cam asa...Du-te in toate excursiile posibile, Navagio, kefalonia...turul insulai pe mare si pe uscat...n-o sa-ti para rau. Oamenii sunt minunati.Centrul de distractie e Laganas....un fel de Mamaia a lor, de fapt tot sudul insulei. Eu am fost pe cont propriu....dar a fost de vis....iti stau la disp cu price amanunte...

imi cer scuze ca intervin in discutia voastra, dar as vrea sa intreb ceva pentru ca sunt foarte confuza in momentul de fata...ne tot gandeam sa mergem in vacanta in Zakynthos, dar am auzit ca sunt broaste testoase si pe plaja e adevarat? adica le gasesti oriunde sau doar in locuri protejate de ei? multumesc mult
pudar2
ce extra taxe se mai platesc la hotel la sosire, gen taxe statiune ,etc...?
hadesss
salutare tuturor care au scris aici!

intentionez sa plec peste o luna si as vrea sa stiu daca a stat cineva la Crystal beach hotel si mi poate da ceva referinte despre el.

Multumesc
cecco
QUOTE (mancingo @ Apr 30 2009, 11:57) *
Salut,
Vom pleca din cluj cu 2 masini spre zakintos candva in august. Michelin recomanda o ruta prin serbia, macedonia grecia. Majoritatea care au postat au fost prin bulgaria. Daca a fost cineva prin serbia si macedonia il rog sa ne dea detalii despre drum.
Multumesc

eu am fost anul trecut prin serbia macedonia
am trecut pe portile de fier pe la ora 16
taxa viza zero
ok carte verde (rca omniasig)
taxa trecut pe baraj zero
tigari, parfumuri moca in duty free
neaglomerata vama ca si drumul dealtfel
soseaua cu 2 benzi pe alocuri 4 paralela cu granita sarbo-bulgara
la un moment dat se intra pe autostrada care se plateste din cand in cand (cred ca la 100 de km -2 euro-)
am dormit si mancat la un motel mare de pe sosea in zona nis (50 euro camera cu 3 paturi -cam mica dar ok) -se numea prdejanie sau cam asa ceva
benzina in serbia e cu vreo 30-40% mai scumpa ca la noi (am schimbat dinari inca din duty free-ul de la portile de fier)
in macedonia cam aceeasi treaba dar nu ai timp sa vezi prea multe ca mergi intins pe autostrada intrerupta ici colo de portiuni de drum in lucru
in macedonia sunt altfel de dinari dacat in serbia pentru cine e interesat
la vami nu-s probleme si abia daca se uita la pasapoarte
am ajuns la kalambaka langa meteora pe la 17.00 plecati de la motelul sarb pa la 10.00
nu ne-am grabit chiar daca majoritatea drumului a fost pe autostrada
anul acesta plec iar in a doua jumatate a lui iunie tot pe la portile de fier. drumul prin bulgaria ruse-sofia-promahonas l-am facut de mai multe ori si nu se compara
sa aveti vacante faine si fara eventuri neplacute!

QUOTE (decenuela @ Apr 25 2009, 16:48) *

salut decenuela
si eu sunt adeptul plecarii pe cont propriu
prefer cazarile in studiouri f.curate fara pensiune
as alege zakynthos dar mi-ar trebui niste numere de telefon, adrese de la cineva ca tine care a fost pe acolo
deasemenea orice info despre preturi la cazare, recomandari de locatii, etc ar fi binevenite
distante fata de plaja, shoping, posibilitati distractie, preturi taverne, stii tu...
asa ca daca nu te superi si ai timp baga aici cat mai multa informatie ca e utila tuturor
sa ai bafta
glencora
Am stat vara trecut la acest hotel. A fost OK. Nu pot spune ca este un hotel de 4* cum zic ei, ci mai mult de 3*+, insa conditiile de cazare la pretul oferit sunt mai mult decat OK. Noi am dat anul trecut 70e/camera dubla si nu prea gasesti asta in Romania. 10e/camera a fost pt ca doream vedere la mare, dar se merita. Wireless-ul e decat la parter, in camere nu functioneaza. Micul dejun nu a fost la un nivel de 4*, dar a fost in regula. Camerele dragute, baia micuta cu un dus cu perdea, cel putin asa am avut noi. Eu ti-am spus mai mult aspectele negative, ca sa stii la ce te astepti. Altfel nu ar mai fi ceva de reprosat, lumea e draguta, vederea superba, plaja cum cobori din hotel, piscina ingrijita.

QUOTE (hadesss @ May 6 2009, 12:54) *
salutare tuturor care au scris aici!

intentionez sa plec peste o luna si as vrea sa stiu daca a stat cineva la Crystal beach hotel si mi poate da ceva referinte despre el.

Multumesc

Mihai Cazac
QUOTE (redpeppery @ Mar 29 2009, 17:04) *
...Insula este plina de stanci si pesteri spectaculoase...

Exepțională prezentare! Felicitări! Va constitui informația de bază pentru planificarea concediului pe insulă. Apropos, despre ce ai văzut pe drum, n-ai chef să povestești ?
Mihai Cazac
QUOTE (iuliaen @ Apr 22 2009, 11:32) *
Cat despre poze, daca inca mai vrei smile.gif , eu le-am strans intr-un filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=Gq6lF9MoSfg

Frumos film! Imagini frumoase, muzica potrivita!
suiemihai
QUOTE (cecco @ May 6 2009, 15:51) *
in macedonia cam aceeasi treaba dar nu ai timp sa vezi prea multe ca mergi intins pe autostrada intrerupta ici colo de portiuni de drum in lucru
in macedonia sunt altfel de dinari dacat in serbia pentru cine e interesat
la vami nu-s probleme si abia daca se uita la pasapoarte
am ajuns la kalambaka langa meteora pe la 17.00 plecati de la motelul sarb pa la 10.00
nu ne-am grabit chiar daca majoritatea drumului a fost pe autostrada
anul acesta plec iar in a doua jumatate a lui iunie tot pe la portile de fier. drumul prin bulgaria ruse-sofia-promahonas l-am facut de mai multe ori si nu se compara
sa aveti vacante faine si fara eventuri neplacute!

Salut.
In Macedonia se plateste carte verde, viza, taxa de drum, altceva la tranzitare cu autoturism?
Presupun ca tara e pasnica, nu...?
Mersi anticipat de raspuns
cecco
QUOTE (suiemihai @ May 8 2009, 23:16) *
Salut.
In Macedonia se plateste carte verde, viza, taxa de drum, altceva la tranzitare cu autoturism?
Presupun ca tara e pasnica, nu...?
Mersi anticipat de raspuns

nu platesti nimic, arati pasapoartele la intrare si atat
eu am avut carte verde (RCA care are toata lumea, omniasig am avut eu)
pasnica, dar nu treci prin nici o localitate ca soseaua respectiv autostrada le ocoleste
Radu-S
O idee de locatie si cazare in Zakynthos.Eu acolo ma duc...ca altfel mor.
http://www.orfos-villas.gr/
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.