Zakynthos/Zante
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

decenuela

QUOTE (bibi8 @ May 4 2009, 08:33) *
imi cer scuze ca intervin in discutia voastra, dar as vrea sa intreb ceva pentru ca sunt foarte confuza in momentul de fata...ne tot gandeam sa mergem in vacanta in Zakynthos, dar am auzit ca sunt broaste testoase si pe plaja e adevarat? adica le gasesti oriunde sau doar in locuri protejate de ei? multumesc mult

mi-asfi dorit din suflet sa vad o broasca testoasa...careta careta...cred ca e doar o legenda...sau un suvenir pe care il gasesti in orice butic.

pt CECCO

ESTE PT A 3 OARA CAND ITI RASPUND. ba am apasat aiurea si am sters...ba mi-a murit laptopul. A....imi recomanzi muntenegru?
despre zante...asa ii spun ei...recomand MASINA PERSONALA sau inchiriere...e vreo 30 euro pe zi. eu nu am avut ,...si nici macar permisul si asta a foat cel mai mare impediment de a vedea si mai mult. am stat in amoudihotel.com am dat vreo 45 euro/noapte dar cum spuneam am vz toate rasariturile. a fost minunat numai ca era cam multa liniste iar pt a pleca in alikes sau zante...trebuia sa iau autobuzul sau taxi. am vizitat cat am putut...turl insulei pe mare ( plaja navagio) vreo 25 euro..am fost in kefalonia...40 euro...de mancat micul dejun in camera la supermaket gasesti dupa buzunar iar la taverne mancai de la 7 euro in sus. noi nu ne-m prea zgarcit cred ca amnadoi plateam vreo 30 euro-40 dar tot timpul comandam mai mult decat ne trebuia. Daca ar fi sa ma duc...m-as duce in Laganas...daca nu vrei sa pleci ai de toate acolo..plaja f mare...seara distractii.....sau Tsilivi ...statiunea de nebuneala a lor. A...majoritatea plajelor sunt cu sezlonguri cred ca 6 euro perechea. Am participat la o seara grecesca iar noi ne-am revansat cu o seara romaneasca cu ...mici. au niste prajituri..de mori..asta prin capitala. Nevand masina..n-am prea trecut prin statiuni. Kalamaki e cam aproape de aeroport...AAAA...apa e superba..superba. Am fost in Corfu...kavos statiunea de soc...media de varsta 18 ani...nebuni iar apa super jegoasa adica cu tot felul de alge....a trebuit in fiecare zi sa plec pe cate plaja de pe insula. Nu stiu ce sa-ti povestesc. Noi am plecat cu trenul( al meu moare de avion) si a fost de groaza prin bulgaria. am stat vreo 3 zile in atena...dar fiind atat de cal...muream pe acropole. si apoi am luat un autocar spre zante...Cu masina se face in 2 zile drumul..sau cu 2 soferi intr-una, dar e ceva.
Repet erau turisti eniti cu aceste pachete de agentii...si cred ca veniturile modeste nu prea le perimiteau decat ceea ce le oferea pachetul ..sau daca se dispune de bani..ai orice. Plus ca am luat tot felul de prostii , suveniruri...etc.Daca te mai intereseaza si altceva...cu placere.
Si eu ma uitam zilele astea, la vreun hotel aproape de plaja prin laganas...dar la care sa fac rezervare direct.aaaa...pliante cu tot felul de informatii gasesti peste tot...
george2k7
QUOTE (claudiabozdoc @ Feb 27 2009, 11:33) *
Buna tuturor smile.gif,

Ma gandeam sa aleg Zakynthos ca destinatie vacanta asta, prin iunie sau incep lui septembrie.
Puteti sa-mi spuneti, din cei care ati fost cu masina personala, cam cat v-a costat motorina dus-intors? Eu am facut un calcul cam la 800 ron la 3500km dus-intors, la un hyundai accent 1.5 Diesel, consum am pus 6L la 100km, pret motorina 3.5 ron biggrin.gif.. Eu as avea un disponibil de 1000 euro.. vara trecuta am fost in Thassos 8 zile si am cheltuit cu totul 900 euro..
E posibil cu 1000 de euro sa ma incadrez in cheltuieli 6-7 zile (2 persoane)? Mentionez ca nu suntem pretentiosi la cazare, mofturosi la mancare sau mai stiu eu ce.. vrem doar sa ne simtim bine, nu sa facem abuz.. photo.gif

Eu am fost anul trecut intre 1 sep si 15 sep si am cheltuit cu totul de acasa pana inapoi acasa 1500 euro /3 persoane, locuit la vila apartament cu 2 camere, echivalent 3 *** + la 15m de plaja in Alikes, cu 1-2 mese pe zi la resturant sau taverna (am inclus absolut toate cheltuielile si taxele , benzina la un logan 1,4)

mjustin
Ne bate gandul sa ajungem si noi in Zante anul asta(daca permite bugetul) si am gasit aceasta oferta de cazare: http://www.zantebellavista.com/
A fost cineva pe acolo? Are cineva detalii?
decenuela
QUOTE (Radu-S @ May 11 2009, 20:24) *
O idee de locatie si cazare in Zakynthos.Eu acolo ma duc...ca altfel mor.
http://www.orfos-villas.gr/

Buna,
E frumos ceea ce vezi acolo insa partea de nord a insulei e cam stancoasa si esti departe cam de tot. Acu' depinde ce cauti. Si In Amoudi a fost superb...liniste...daca asta vreti mereti acolo. Insa viata de noapte nu exista, practic nu e o statiune. Imi pare rau ca acu 2 ani nu am explorat suficient insula.
pls...pt cei carora LE PLACE PE CONT PROPRIU.
aS ALEGE SUDUL INSULEI, UN STUDIO INTR-O VILA SAU HOTELAS, CAT MAI APROAPE DE O PLAJA....SI SA SE VADA MAREA........imi dati vreo sugestie?...oricum merg de data asta cu masina....si nu o sa-mi scape nici un coltisor....smile.gif
cris_cz
QUOTE (decenuela @ May 16 2009, 06:15) *
Buna,
E frumos ceea ce vezi acolo insa partea de nord a insulei e cam stancoasa si esti departe cam de tot. Acu' depinde ce cauti. Si In Amoudi a fost superb...liniste...daca asta vreti mereti acolo. Insa viata de noapte nu exista, practic nu e o statiune. Imi pare rau ca acu 2 ani nu am explorat suficient insula.
aS ALEGE SUDUL INSULEI, UN STUDIO INTR-O VILA SAU HOTELAS, CAT MAI APROAPE DE O PLAJA....SI SA SE VADA MAREA........imi dati vreo sugestie?...oricum merg de data asta cu masina....si nu o sa-mi scape nici un coltisor....smile.gif

salut ! plec in Zakynthos in iunie ceva sfaturi a propos de temperaturi, preturi ?
Radu-S
QUOTE (decenuela @ May 16 2009, 07:15) *
Buna,

Nu sunt interesat de viata de noapte.Vreau sa merg intr-un loc linistit si salbatic nu sa stau printre betivi prin cluburi.Daca am si o piscina in curte e ideal....nici nu ma mai intereseaza plaja.
MustGo
QUOTE (Radu-S @ May 17 2009, 18:57) *
Nu sunt interesat de viata de noapte.Vreau sa merg intr-un loc linistit si salbatic nu sa stau printre betivi prin cluburi.Daca am si o piscina in curte e ideal....nici nu ma mai intereseaza plaja.

ai putea sa te bronzezi la marginea localitatii unde stai, facand baie in raul de acolo . eventual sa faci un gratar si sa lasi gunoaiele prin iarba . ce rost are sa cheltui atatia bani ca sa fii pe aceeasi insula cu hoarde de betivi ... thumbdown.gif

georgianabudur
@Mustgo,

Atat de putin a insemnat Zakhynthosul.pentru tine????''O insula cu hoarde de betivi???''

Sau mamica ta nu te-a invatat ca nu tot ce-ti trece prin cap trebuie sa si spui!!!

Socrate,cred ca s-ar rasuci in mormant ,daca ar crede lumea ce ai zis tu,despre pamant grecesc.leaganul zeilor....
MustGo
QUOTE (georgianabudur @ May 17 2009, 21:04) *
@Mustgo,

Atat de putin a insemnat Zakhynthosul.pentru tine????''O insula cu hoarde de betivi???''

Sau mamica ta nu te-a invatat ca nu tot ce-ti trece prin cap trebuie sa si spui!!!

Socrate,cred ca s-ar rasuci in mormant ,daca ar crede lumea ce ai zis tu,despre pamant grecesc.leaganul zeilor....

nu am zis eu ... a zis colegul de forum pe care l-am citat , Radu-S( vezi postul 1008 de pe pagina 56 )
georgianabudur

Dar macar Tu,ai calcat pe acolo?Sau vorbesti...din auzite?
MustGo
care e legatura ?
Radu-S
QUOTE (MustGo @ May 17 2009, 19:44) *
ai putea sa te bronzezi la marginea localitatii unde stai, facand baie in raul de acolo . eventual sa faci un gratar si sa lasi gunoaiele prin iarba . ce rost are sa cheltui atatia bani ca sa fii pe aceeasi insula cu hoarde de betivi ... thumbdown.gif

Te-ai trezit vorbind?
...ca alta explicatie nu gasesc.

PS.Expresia "hoarde de betivi" nu imi apartine.Asta ca sa stabilim adevarul istoric.
raduu1972
hai sa va spun eu cam ce am simtit dupa ce am pasit pe aceasta insula:Asa cum am auzit despre Zakynthos se spune ca a fost insula preferata de Artemis si Apollo.Iar noua ne-a placut pe ntru peisajele idilice pe care le-am gasit aici,minunatele plaje unele nisipoase,apa care in unele locuri este f adanca chiar f. aproape de mal,clara ,albastra si apusurile magice care iti par ireale ,vazundu-le de la Kambi,frumusetea plajelor care in unele locuri sunt ascunse necunoscatorilor,plaje intime cu un nisip auriu iar in alte locuri cu pitricele albe marunte..... ahh ..pietricele pe care le veti intilni mai ales pe plaja de la Navagio,o plaja care este in top10 cele mai vizitate plaje din Europa,aici apa este de un turcoaz ireal de frumos iar epava unui vas de contrabandisti ai da un farmec aparte,iar daca nu mergi intr-o excursie si la Pesterile Albastre cu barca cu fundul de sticla ,unde daca introduci mana in apa va deveni la fel de albastra ca marea.... ehhhh maapuca dorul din nou,...daca vreti liniste va recomand Amoudi ude unde pute-ti vedea cele mai frumoase rasarituri de soare... ehhh dragii mei cam multe ar fii de spus despre Zakynthos dar va las si pe voi sa descoperiti singuri frumusetile acestei insule
georgianabudur
As vrea sa aduc in completare la ce s-a scris mai sus...insula aceasta chiar are ceva ''magic''...in sensul bun al cuvantului!Pentru ca altfel nu-mi explic ce mai caut eu pe acest topic,daca luni plec in insula Lefkada!De ce ne reintoarcem ,cu drag,acolo unde ne-a fost atat de bine???iubesc Zakhynthosul,nu numai pentru ce am descoperit acolo,ci pentru CUM m-am simtit acolo!Cand am facut drumul de intoarcere,in primul sejur,anul trecut in iunie,ne-a prins cutremurul pe drum, doar de o jumate de ora trecusem prin Patra!Inspaimantator...ati spune...n-ati mai calca pe acolo,nu???
si asta nu ne-a speriat decat pe moment,pentru ca dorul de aceasta insula si de ce am trait acolo a fost mai presus de orice temeri!Si....in septembrie,iar eram pe ferry-boat....destinatia Zakhynthos!Si ca sa fie totusi altceva...am schimbat statiunea!Cei sceptici vor zice ca sunt in lumea asta o multime de alte locuri mult mai faine,de ce sa le repet??Sunt de acord cu ei,dar noi nu facem parte din categoria celor care vor DOAR sa bifeze o destinatie,sau sa se laude celor apropiati in cate tari au fost,noi ne multumim cu faptul ca am petrecut clipe de neuitat....a fost atat de bine,incat,va jur,mai mult de atat nici nu putem suporta!Si acum nu-i exclus din Lefkada sa iau ferry si sa ''fug'' la o seara greceasca la Alykanas!Nu-s decat cateva mile marine...

Iar celor care stau in dubii si nu si-au ales inca destinatia de vacanta,la spun sa nu stea pe ganduri....si nu veti regreta~
almona
QUOTE (georgianabudur @ May 19 2009, 15:21) *
As vrea sa aduc in completare la ce s-a scris mai sus...insula aceasta chiar are ceva ''magic''...in sensul bun al cuvantului!Pentru ca altfel nu-mi explic ce mai caut eu pe acest topic,daca luni plec in insula Lefkada!De ce ne reintoarcem ,cu drag,acolo unde ne-a fost atat de bine???iubesc Zakhynthosul,nu numai pentru ce am descoperit acolo,ci pentru CUM m-am simtit acolo!Cand am facut drumul de intoarcere,in primul sejur,anul trecut in iunie,ne-a prins cutremurul pe drum, doar de o jumate de ora trecusem prin Patra!Inspaimantator...ati spune...n-ati mai calca pe acolo,nu???
si asta nu ne-a speriat decat pe moment,pentru ca dorul de aceasta insula si de ce am trait acolo a fost mai presus de orice temeri!Si....in septembrie,iar eram pe ferry-boat....destinatia Zakhynthos!Si ca sa fie totusi altceva...am schimbat statiunea!Cei sceptici vor zice ca sunt in lumea asta o multime de alte locuri mult mai faine,de ce sa le repet??Sunt de acord cu ei,dar noi nu facem parte din categoria celor care vor DOAR sa bifeze o destinatie,sau sa se laude celor apropiati in cate tari au fost,noi ne multumim cu faptul ca am petrecut clipe de neuitat....a fost atat de bine,incat,va jur,mai mult de atat nici nu putem suporta!Si acum nu-i exclus din Lefkada sa iau ferry si sa ''fug'' la o seara greceasca la Alykanas!Nu-s decat cateva mile marine...

Iar celor care stau in dubii si nu si-au ales inca destinatia de vacanta,la spun sa nu stea pe ganduri....si nu veti regreta~

Ai dreptate. Odata ce te-a atins "virusul insulelor grecesti" nu mai scapi. Ramai cu sechele toata viata. Creaza dependenta laugh.gif laugh.gif laugh.gif
La mine deja e cronic cu puseuri acute. Si pentru ca ai adus vorba, vreau sa te intreb unde ai fost la seara greceasca. Eu voi pleca in 26 iunie si voi sta chiar in Alykanas la Hotel Danny. Nu stiu cate excursii optionle voi face pt ca vreau sa inchiriez o masina si sa ma plimb, dar seara greceasca nu vreau s-o ratez.
georgianabudur
Almona

Cred ca ai drepate,sunt,cu siguranta ''contaminata''....iar virusul se numeste-Marea Ionica!Ce sa fac daca nu rezist cand vad culoarea...albastra???O fi unul din punctele mele slabe!Si...ma bucur ca da dependenta.

Acum despre Alykanas;Dat fiind faptul ca stai la Hotel DANY.banuiesc eu ca ai sejurul de la CHRISTIAN TOUR!Ca daca erai cu COLIBRI,erai tot acolo,dar la KALI-PIGI!Treaba e cam tot aceeasi,pentru ca sunt in aceeasai curte,ambele fiind administrate de aceeasi familie;frate si sora,ea se ocupa si de alimentara,iar el de barul din incinta,acolo,unde se intampla lucruri speciale in fiecare sera e altceva,ba concurs de biliard,ba karaoke,iar in fiecare luni-era seara greceasca.Fiindca tot am rostit cuvantul magic''seara greceasca''....o sa argumentez un pic.Programul artistic este exceptional,sustinut de 2 fete si un baiat si bineinteles de noi,ca si romanasii nostri aveau un loc de frunte.Melodiile lor traditionale,care se obisnuiesc sa se cante la astfel de evenimente,si acum ma rascolesc,pentru ca am si bucati mici,inregistrate.Costumele lor,admosfera de la bar,meniurile,toata acea nebunie ma face sa ma intorc cu drag la zilele de vacanta!Costul biletului era mic=7 euro,doar,in care era inclus programul artistic si mancarea care era pregatita la gratar,foarte delicioasa,dar din pacate nu puteai sa consumi tot ,ca portia era uriasa.Tinea de la ora 20 la ora 24.

Despre cazare;totul a fost excelent,camerele racoroase,a noastra era la parter,ca sa pot intra in ea trebuia sa trec pe sub niste bananieri,inalti cat 2 etaje.Serviciile-ireprosabile,aici as vrea sa adaug faptul ca tot personalul era din Romania,oameni prietenosi si calzi.Avea si un loc de joaca frumos amenajat pentru copii.Sunt 2 piscine cu apa foarte curata.Dar ce mi-a ramas mie cel mai mult in memorie a fost vegetatia si ospitalitatea iesita din comun a patronilor !Nu te costa mult sa zambesti,dar cu siguranta acel zambet iti armane in memorie!

Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere....pana luni,ca apoi..plec!
Beirut
Dar daca plecam pe cont propriu si suntem cazati in alta parte putem "cumpara" de la vreo agentie seara greceasca? Sau putem participa cumva?
georgianabudur
Almona

Cred ca ai drepate,sunt,cu siguranta ''contaminata''....iar virusul se numeste-Marea Ionica!Ce sa fac daca nu rezist cand vad culoarea...albastra???O fi unul din punctele mele slabe!Si...ma bucur ca da dependenta.

Acum despre Alykanas;Dat fiind faptul ca stai la Hotel DANY.banuiesc eu ca ai sejurul de la CHRISTIAN TOUR!Ca daca erai cu COLIBRI,erai tot acolo,dar la KALI-PIGI!Treaba e cam tot aceeasi,pentru ca sunt in aceeasai curte,ambele fiind administrate de aceeasi familie;frate si sora,ea se ocupa si de alimentara,iar el de barul din incinta,acolo,unde se intampla lucruri speciale in fiecare seara e altceva,ba concurs de biliard,ba karaoke,iar in fiecare luni-era seara greceasca.Fiindca tot am rostit cuvantul magic''seara greceasca''....o sa argumentez un pic.Programul artistic este exceptional,sustinut de 2 fete si un baiat si bineinteles de noi,ca si romanasii nostri aveau un loc de frunte.Melodiile lor traditionale,care se obisnuiesc sa se cante la astfel de evenimente,si acum ma rascolesc,pentru ca am si bucati mici,inregistrate.Costumele lor,admosfera de la bar,meniurile,toata acea nebunie ma face sa ma intorc cu drag la zilele de vacanta!Costul biletului era mic=7 euro,doar,in care era inclus programul artistic si mancarea care era pregatita la gratar,foarte delicioasa,dar din pacate nu puteai sa consumi tot ,ca portia era uriasa.Tinea de la ora 20 la ora 24.

Despre cazare;totul a fost excelent,camerele racoroase,a noastra era la parter,ca sa pot intra in ea trebuia sa trec pe sub niste bananieri,inalti cat 2 etaje.Serviciile-ireprosabile,aici as vrea sa adaug faptul ca tot personalul era din Romania,oameni prietenosi si calzi.Avea si un loc de joaca frumos amenajat pentru copii.Sunt 2 piscine cu apa foarte curata.Dar ce mi-a ramas mie cel mai mult in memorie a fost vegetatia si ospitalitatea iesita din comun a patronilor !Nu te costa mult sa zambesti,dar cu siguranta acel zambet iti armane in memorie!

OFFFF iar am facut prosii si mi s-a copiat de 2 ori,dar am sters si ...ia...

scuze

Beirut,
poti cumpara de peste tot bilet pt seara greceasca,doar ca trebuie din timp.
almona
[quote name='georgianabudur' date='May 20 2009, 12:43' post='6512602']
Almona

Acum despre Alykanas;Dat fiind faptul ca stai la Hotel DANY.banuiesc eu ca ai sejurul de la CHRISTIAN TOUR!Ca daca erai cu COLIBRI,erai tot acolo,dar la KALI-PIGI!Treaba e cam tot aceeasi,pentru ca sunt in aceeasai curte,ambele fiind administrate de aceeasi familie;frate si sora,ea se ocupa si de alimentara,iar el de barul din incinta,acolo,unde se intampla lucruri speciale in fiecare seara e altceva,ba concurs de biliard,ba karaoke,iar in fiecare luni-era seara greceasca.Fiindca tot am rostit cuvantul magic''seara greceasca''....o sa argumentez un pic.Programul artistic este exceptional,sustinut de 2 fete si un baiat si bineinteles de noi,ca si romanasii nostri aveau un loc de frunte.Melodiile lor traditionale,care se obisnuiesc sa se cante la astfel de evenimente,si acum ma rascolesc,pentru ca am si bucati mici,inregistrate.Costumele lor,admosfera de la bar,meniurile,toata acea nebunie ma face sa ma intorc cu drag la zilele de vacanta!Costul biletului era mic=7 euro,doar,in care era inclus programul artistic si mancarea care era pregatita la gratar,foarte delicioasa,dar din pacate nu puteai sa consumi tot ,ca portia era uriasa.Tinea de la ora 20 la ora 24.

Mersi mult. Prefer o seara greceasca "la botul calului" decat sa dau 30 euro sa merg la mama dracului cu excursie organizata si cand incepe distractia cu dansat pe mese si spart de farfurii, pt grup sa se dea stingerea si imbarcarea in autocare. Mai am 2 intrebari.
1.la centrele de inchirieri iti dau si o harta rutiera, sau trebuie sa-mi iau de la chiosc?
2.am inteles ca ai fost si in Corfu, sunt comparabile drumrile ca dificultate? (ma refer la drumurile secundare)
georgianabudur
@Almona,nu am fost in Corfu,dar drumurile sunt foarte bune,noi tot cu masina am fost in ambele dati,iar in mai vreau sa spun ca era mai aglomerat ca in septembrie.

Despre harti;gasesti fara probleme si gratuit,chiar,la taverne sau la centrele care vand excursii!Eu am fost si in mai la seara greceasca -excursie organizata-cu autocarul din Kalamaky,in vestul insulei,la KAMPI.dar am descris-o in paginile precedente,din anul trecut,prin iulie,cred,daca vrei poti citi...amanunte.A fost de neuitat,mai ales ca acolo se zice ca poti vedea cel mai frumos apus de soare din toata insula,cum scria ,mai sus si colegul de forum Raduu 1972.Acolo totul se petrece intr-un cadru natural deosebit.Nici nu vreti sa stiti,nu-i asa?

.
almona
QUOTE (georgianabudur @ May 20 2009, 13:15) *
@Almona,nu am fost in Corfu,dar drumurile sunt foarte bune,noi tot cu masina am fost in ambele dati,iar in mai vreau sa spun ca era mai aglomerat ca in septembrie.

Despre harti;gasesti fara probleme si gratuit,chiar,la taverne sau la centrele care vand excursii!Eu am fost si in mai la seara greceasca -excursie organizata-cu autocarul din Kalamaky,in vestul insulei,la KAMPI.dar am descris-o in paginile precedente,din anul trecut,prin iulie,cred,daca vrei poti citi...amanunte.A fost de neuitat,mai ales ca acolo se zice ca poti vedea cel mai frumos apus de soare din toata insula,cum scria ,mai sus si colegul de forum Raduu 1972.Acolo totul se petrece intr-un cadru natural deosebit.Nici nu vreti sa stiti,nu-i asa?

.

Nuuuuu.......... de loooooooc. Parca si vad fetele cu costume populare, cununite de flori in par sau basmalute cu banuti, baietii cu fustanele cu 400 de pliuri si papoutsia cu pompon, dansand hasapiko, tsamikos sau sirtos.
Abia astept!
Beirut
Cam cat dureaza seara greceasca, ma refer la acelea "organizate", cu autocar and stuff? Suntem cu copiii dupa noi si nu stiu exact daca vor rezista.
Ca sa fiu sigura ca am inteles...daca stau undeva la o vila, gasita de mine, fara agentie, singura varianta este sa caut o agentie pentru a "cumpara" seara greceasca? Unde gasesc agentie si cu cat timp inainte trebuie sa fac rezervarea?
multumesc
georgianabudur
@Beirut,daca vrei sa te lamuresc ,mi-ar fi mai usor,daca mi-ai zice in ce statiune vei sta.
Beirut
QUOTE (georgianabudur @ May 20 2009, 14:40) *
@Beirut,daca vrei sa te lamuresc ,mi-ar fi mai usor,daca mi-ai zice in ce statiune vei sta.

Giorgiana,vom sta in Amoudi. Mergem cu masina noastra, deci am putea sa ne lipsim de autocar.
axa_andrei
Salut,

Plecam si noi in 04.07 in insula cu masina. Va rog cei care ati fost, spuneti-mi daca merge dintr-una bucata biggrin.gif. Eu am mai fost pana in Atena si pornit de la 3 dimineata din Buc la 9 seara eram in hotel in Atena.
Acum diferenta e ca din Lamia pana in Killini nu stiu cat de bine se merge. Si intrebarea daca ajung la ultimul ferry fara nici o oprire.
Cei care ati fost cu masina si fara oprire, va rog un rapsuns
Multumesc frumos
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.