Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

Dennis_the_DJ

Plec joi seara (26/07/07) in jur de ora 22 din Zalau spre Kassandra-Kalithea. Trecem vama pe la Bechet sauCalafat. Suntem 4 masini. Nu am mai fost, deci nu cunoastem drumul, dar avem GPS. Doritori?...mai merge cineva in 26?
karmenutza01
Nu, nu am mai fost cu masina in Grecia. Este prima data. Am fost in Bulgaria de mai multe ori. Daca ai o harta si esti foarte atent, nu ratezi drumul. Au inceput sa puna mai multe indicatoare. Cele mai multe sunt scrise cu litere de-ale lor dar cat de cat intelegem, ca am facut rusa in scoala biggrin.gif . Macar stim sa citim. Toate localitatile importante sunt indicate.
Si noi tot pe 4 august trebuie sa ajungem, intre orele 12-14. Ma gandeam sa plecam pe la vreo 3-4 dimineata ca sa avem timp sa ne si odihnim putin vineri, ca sotul se duce la servici si vineri. Voi tot cu o singura masina sunteti?
Intrebam de GPL, pentru ca sunt sigura ca e mai ieftin decat benzina. Bineinteles ca o sa avem si benzina pentru orice eventualitate ohmy.gif .

gdrag
QUOTE(Dennis_the_DJ @ Jul 24 2007, 16:54) *
Plec joi seara (26/07/07) in jur de ora 22 din Zalau spre Kassandra-Kalithea. Trecem vama pe la Bechet sauCalafat. Suntem 4 masini. Nu am mai fost, deci nu cunoastem drumul, dar avem GPS. Doritori?...mai merge cineva in 26?

eu plec pe 27.07 vineri dimineata la 4 din bucuresti, stiu drumul, dar este foarte greu sa ne intalnim... o sa va descurcati, nu va grabiti... eu anul trecut nu aveam gps ci decat o harta si m-am descurcat... anul asta nu mi-am luat gps ca ma descurc...
artemisa24
a venit cineva recent din Halkidiki????ma intereseaza daca au aparut incendii si pe acolo huh.gif
oanita7
QUOTE(artemisa24 @ Jul 24 2007, 21:24) *
a venit cineva recent din Halkidiki????ma intereseaza daca au aparut incendii si pe acolo huh.gif

am venit eu de 2-3 zile, dar nu a fost niciun incendiu..vremea nu esta atat de caniculara ca la noi...ultimele 3 zile au devenit mai fierbinti, in rest a fost ok, dar intre 11 si 4 nu prea e indicat sa stai la plaja..concediu placut!
artemisa24
QUOTE(oanita7 @ Jul 25 2007, 09:56) *
am venit eu de 2-3 zile, dar nu a fost niciun incendiu..vremea nu esta atat de caniculara ca la noi...ultimele 3 zile au devenit mai fierbinti, in rest a fost ok, dar intre 11 si 4 nu prea e indicat sa stai la plaja..concediu placut!

multumesc de raspuns. eu voi pleca in Hanioti. tu pe unde ai fost???
andc
Plec pe 15.09 spre Kassandra-Kriopigi, la ora 6.00 voi fi in Giurgiu. Cunosc bine drumul, am fost de mai multe ori. Mai sunt amatori?

dobrebogdan
QUOTE(karmenutza01 @ Jul 24 2007, 17:29) *
Nu, nu am mai fost cu masina in Grecia. Este prima data. Am fost in Bulgaria de mai multe ori. Daca ai o harta si esti foarte atent, nu ratezi drumul. Au inceput sa puna mai multe indicatoare. Cele mai multe sunt scrise cu litere de-ale lor dar cat de cat intelegem, ca am facut rusa in scoala biggrin.gif . Macar stim sa citim. Toate localitatile importante sunt indicate.
Si noi tot pe 4 august trebuie sa ajungem, intre orele 12-14. Ma gandeam sa plecam pe la vreo 3-4 dimineata ca sa avem timp sa ne si odihnim putin vineri, ca sotul se duce la servici si vineri. Voi tot cu o singura masina sunteti?
Intrebam de GPL, pentru ca sunt sigura ca e mai ieftin decat benzina. Bineinteles ca o sa avem si benzina pentru orice eventualitate ohmy.gif .

Suntem cu o singura masina, cinci persoane.
Voi ce destinatie aveti in Grecia? Noi mergem la Sonia Village in Gerakini, Sithonia.
Ma gandeam totusi dry.gif ....nu putem pleca pe la 2 din Bucuresti, macar sa fim in vama la Ruse pe la 3 - 4? rolleyes.gif
Mai vorbim.
morley
Salut
Stie cineva ceva despre hotel mare blu beach, din Gerakini, Sithonia?
Am rezervare pentru luna august!
voodooeye_69

Tocmai m-am intors din Grecia, Halkidiki. Cazare am avut in Fourka dar m-am plimbat pe toate bratele. Sunt prea obosit pentru a povestii ce este pe acolo, pun doar citeva poze din Fourka.
codruta27
M-am intors saptamana trecuta din Grecia. Daca vreti detalii si informatii despre Psakoudia, Philoxenia Bungalows, va stau la dispozitie.

Nu vreau sa ma apuc sa scriu o intreaga epopee, care sa nu intereseze pe nimeni.

Astept intrebarile voastre.
Salutari de la un om proaspat intors din concediu!
cicahelen
QUOTE(codruta27 @ Jul 30 2007, 10:18) *
M-am intors saptamana trecuta din Grecia. Daca vreti detalii si informatii despre Psakoudia, Philoxenia Bungalows, va stau la dispozitie.

Nu vreau sa ma apuc sa scriu o intreaga epopee, care sa nu intereseze pe nimeni.

Buna Codruta,
Daca ai timp poti povesti despre Psakoudia, cum este, preturi, unde ti-a placut cel mai mult sa iei masa si ca pret si ca mancare, etc. Si eu am sa plec tot in Psakoudia la inceputul lunii Septembrie.
Astept cu interes.

Multumesc.
geocosma
QUOTE(morley @ Jul 27 2007, 21:07) *
Salut
Stie cineva ceva despre hotel mare blu beach, din Gerakini, Sithonia?
Am rezervare pentru luna august!

Uite aici ceva:
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...0blu&st=789
emil0101

Bine ai venit!
Nu cred ca vei plictisi pe cineva, care este interesat de vacantele in Grecia, mai ales pe cei care nu au mai fost, oricum nu in aceeasi statiune.
Deci scrie, daca ai timp, chiar pe larg, impresiile tale, de bine, de rau, preturi si chiar recomandari. Drumul dus, intors, pauze pe drum, politisti bulgari si greci... si tot ce nu-i da prin cap celui ce nu a fost niciodata in Grecia (cel putin cazul meu).
Eu de exemplu am vrut sa plec pe 1 septembrie chiar in Psakoudia, Philoxenia Bungalows, dar nu am mai gasit locuri, auzisem, citisem pe acest forum lucruri frumoase despre aceasta mica si linistita locatie. Pana la urma am optat pentru Neos Marmaras. Am citit ca ar fi frumos, dar diferit de Philoxenia Bungalows, mai zgomotos, si in apa ar fi arici de mare. Voi merge cu masina si sa-mi aleg plaja preferata daca voi gasi asa ceva, deci sper sa nu ma intalnesc cu "celebri" arici.
In concluzie: din partea mea si nu cred ca sunt singurul scrie acea epopee de care spuneai. Multi dintre noi sau informat din acest forum si cand au venit din sejur au uitat sa mai scrie macar cateva randuri pentru cei ramasi, deocamdata, acasa.
sil200
CODRUTA27
Inainte sa pleci ai pus 100 de intrebari .Acum cand poti sa ajuti scri mai greu .Povesteste-ne cum ai trait tuexperienta Psakoudia Philoxenia Bungalow.Ne este dor de Grecia.
bucurdi

Ma alatur celor care te indeamna sa scri acea epopee. Suntem extrem de interesati. Nu te sfii!!!

Iti multumim anticipat.

D.
bucurdi
QUOTE(Aurelian2 @ Jul 23 2007, 08:02) *
Salutare,

Plecam si noi pe 17.08.2007, cautam companie smile.gif. Astept un PM.

Pe 17.08.2007 plecam in jurul orei 01.00 dimineata din Ploiesti 2 masini. Sper ca in jurul orei 02.30 sa ajungem in vama la Giurgiu. Daca vreti sa ne intalnim acolo noi chiar vrem sa fim mai multi deoarece mergem prima oara in Grecia. Noi vom merge pana in centrul Greciei in Lamia unde vom sta 2 zile si apoi incepand cu data de 19.08.07 ne vom intoarce in Halkidiki unde avem rezervare la Philoxenia Bungalow.
Voi aveti GPS? deoarece am auzit pe net ca unele marci nu sunt eficiente.

Multumesc si astept replica Dvs.

D.
gafy
Salutare! eu plec cu masina in grecia pe 11.08. dimineata, pe la ora 3 ca sa pot fi in vama la giurgiu pe la 4/4:30. daca mai e cineva care pleaca in aceeasi noapte, ar fi super sa putem face un "convoi" de 2-3 masini, mai ales ca merg pt prima data cu masina in directia aia, iar prin bulgaria se anunta destul de aventuros. eu merg in sithonia, la nikiti, daca mergeti spre aceeasi directie ar fi OK. Ciao!
costinradu
QUOTE(bucurdi @ Jul 30 2007, 18:07) *
Pe 17.08.2007 plecam in jurul orei 01.00 dimineata din Ploiesti 2 masini. Sper ca in jurul orei 02.30 sa ajungem in vama la Giurgiu. Daca vreti sa ne intalnim acolo noi chiar vrem sa fim mai multi deoarece mergem prima oara in Grecia. Noi vom merge pana in centrul Greciei in Lamia unde vom sta 2 zile si apoi incepand cu data de 19.08.07 ne vom intoarce in Halkidiki unde avem rezervare la Philoxenia Bungalow.
Voi aveti GPS? deoarece am auzit pe net ca unele marci nu sunt eficiente.

Multumesc si astept replica Dvs.

D.

conteaza ce software si ce harti ai pe gps , nu marca gps-ului
Noi plecam vineri , 3 august , la ora 12 noaptea din Ploiesti , spre Kriopigi.Suntem 2 familii cu 2 masini.
Eu am GPS care stie drumul perfect pana in Kriopigi .
Traseu calculat : 820 km
Timp calculat : 10 ore
Timp efectiv estimat : 12-13 ore ( cu opriri cu tot )
70cata

hai Codruta , asteptam
dobrebogdan
QUOTE(costinradu @ Jul 30 2007, 18:46) *
conteaza ce software si ce harti ai pe gps , nu marca gps-ului
Noi plecam vineri , 3 august , la ora 12 noaptea din Ploiesti , spre Kriopigi.Suntem 2 familii cu 2 masini.
Eu am GPS care stie drumul perfect pana in Kriopigi .
Traseu calculat : 820 km
Timp calculat : 10 ore
Timp efectiv estimat : 12-13 ore ( cu opriri cu tot )

Noi suntem doua familii cu o singura masina si fara gps rolleyes.gif care pleaca spre Gerakini - Halkidiki tot pe 3 august noaptea, dar din Bucuresti.
Pe la ce ora estimezi ca ajungi in Bucuresti, ca am vrea sa facem o caravana pana in Grecia biggrin.gif ?
Daca esti de acord iti multumim anticipat si asteptam raspuns.
codruta27
Cred ca sunt datoare cu cateva impresii, dupa cum spunea cineva pe acest forum . Asta ca sa imi spal pacatele pentru toate intrebarile insistente pe care le-am pus.
O sa incep cu inceputul:

Am plecat pe la 3 dimineata din Bucuresti, 2 masini, o gasca de 7. La 4 si un pic eram la bulgari. Am trecut repede, fara probleme., dupa ce am platit taxa de pod si vignieta. Parea atat de linistit! Dar... surpriza, la vreo 10 km de granita: RADAR! Aici se poate spune ca am avut noroc! ne-au depasit in mare tromba doi bolizi, care au fost opriti de neobositii politisti bulgari. sfatul pentru tranzitarea Bulgariei, este sa mergeti incet, sa respectati cat se poate limitele de viteza, pentru ca e mai bine sa bei un frape pe plaja decat sa dai spaga bulgaroilor. Oricum, de cele mai multe ori primiti si avertizari, atunci cand este posibil. Cred ca in total au fost 20 de echipaje de poliitie pe tot teritoriul Bulgariei. Centura Sofiei am parcurs-o in relativ scurt timp, nu au fost blocaje. Am urmarit indicatiile de pe forum, si nu am avut probleme. Sunt destul de multe indicatoare, nu aveti cum sa va rataciti, sau daca o faceti, o sa va dati seama rapid wink.gif .

Noi am facut popasuri cam la 200 de km. Un sandvis, o cafea, o tigara. Zic eu ca sunt rezonabile aceste popasuri, te mai dezmortesti un pic.

La greci, nu am vazut politie, indicatoarele sunt fosrte mari, si plasate foarte bine. Mai zicea cineva aici, ca in momentul in care intri in Grecia, parca intri in alta lume. E plin de maslini si de leandri, arhitectura e simpla si eleganta. Pe noi ne-a fascinat Grecia din primul moment!

Am ajuns la Philoxenia, pe la 4. Nu se poate spune despre doamna de la receptie ca era cea mai ospitaliera fiinta de pe pamant, dar a fost ok pana la urma. Noi am avut parte de o surpriza mai putin placuta, intrucat camerele nostre erau in cladiri separate. Ne-a explicat ca nu este vina lor, ci a agentiei din Romania, care nu a specificat ca ar trebui sa fie alaturate. Am inteles, si ne-am conformat.

Auzisem ca stelele grecesti (de la hoteluri) nu sunt atat de stralucitoare ca alte stele, din alte parti. Am avut o surpriza placuta. Camerele au fost super OK. Curat, paturile mari si bune, lenjeria curata, pe care de altfel au schimbat-o dupa 3 zile. Balconul generos si ca spatiu si ca priveliste, vedeam un coltisor de Egee printre pini, palmieri si maslini. Aici trebuie sa recunosc ca e si o chestiune de noroc. Daca nu spun asta, prieteniii care au fost cu noi o sa se supere. Un cuplu a fost cazat in bungalow-ul E, care era aproape de strada, si zgomotul era destul de mare. Au fost mutati ulterior intr-un alt bungalow, si problema zgomotului s-a rezolvat.

Mesele au fost ok. Macarea proaspata si diversificata, in special cina. Micul dejun, cu destul de multe optiuni, dar acestea ramaneau aceleasi in fiecare zi.

Plaja total diferita de plaja cu care eram noi obisnuiti. Nu era foarte aglomerata,cu sezlonguri pe care te puteai aseza, fara probleme, si cu un frape suuuuuuuuuper! Apa limpede, limpede, atat de limpede incat iti vezi umbra cand inoti. Am petrecut o saptamana de vis. Pranzul l-am luat de cele mai multe ori la o taverna de langa plaja. Un pranz pentru 2 persoane era in jur de 20 euro. Preturile la apa, la sucuri si la bere nu foarte mari, intrucat erau marketuri langa plaja, si nu esti obligat sa le cumperi de la beach bar. Tigarile in schimb sunt scumpe, in jur de 4 euro un pachet. Asa ca,... aviz amatorilor!

Am fost intr-o singura croaziera, cea la Muntele Athos. O super experienta, traita pe un vas pirateresc, cu muzica, pirati, ghizi romani, joculete pentru copiii. Astea toate ca bonus la peisajul extraordinar!

Seara erau si posibilitati de distractie, pe langa taverne, am vazut si un club. Nu mergeti chiar asa, intr-o statiune suuuuuuuuuuuper linistita. Noi, cu bosorogismele noastre biggrin.gif ne strangeam intr-un balcon si ne distram, dupa vrerea sufletului nostru.

Drumul de intoarcere a fost ok. AM facut in jur de 12 ore, cu aceleasi popasuri, la 200 de km. Centura Sofiei a fost in schimb, foarte aglomerata, la un moment dat s-a si blocat. Am pierdut in jur de o ora pe centura.

Cam asta a fost. Acum suntem " back to life, back to reality", vorba cantecului, dar ne este DOR de Grecia deja. Daca aveti intrebari, va stau la dispozitie, dar va cer indurare si rabdare, ca dupa 2 saptamani de concediu, sunt cam multe de rezolvat si la serviciu!

costinradu
QUOTE(dobrebogdan @ Jul 31 2007, 09:46) *
Noi suntem doua familii cu o singura masina si fara gps rolleyes.gif care pleaca spre Gerakini - Halkidiki tot pe 3 august noaptea, dar din Bucuresti.
Pe la ce ora estimezi ca ajungi in Bucuresti, ca am vrea sa facem o caravana pana in Grecia biggrin.gif ?
Daca esti de acord iti multumim anticipat si asteptam raspuns.

Plecam din ploiesti la ora 12 noaptea ...preconizez ca la ora 1 cel tarziu suntem in bucuresti
plecam la ora asta pentru ca vreau sa evit aglomeratia de pe centura Sofiei, si soarele necrutator.
daca vrei sa discutam amanunte intra pe yahoo messenger : Id = rombytecomputers
carvil
Cu titlu informativ, pentru cine pleaca in zona pot sa va spun ca am stat la Hotel Kassandra Palace,4*-Kriopigi si hotelul este ok si nu foarte scump.In afara de camerele din hotel mai au cateva vile cu apartamente cu 2 camere(una cu pat dublu si una cu 2 paturi),kitchineta cu toate dotarile,baie,balcon generos,aer conditionat.Noi am stat in apartament si ne-am simtit foarte bine.
Am fost 2 adulti cu 2 copii si unul dintre copii a mers gratuit(7 ani).
Animatori simpatici,mancare buna(demipensiune dar cred ca mai bine este doar cu mic dejun deoarece are mai mult farmec sa mergi seara la o terasa in statiune), curatenie, personal prietenos,plaja proprie cu bar pe plaja,restaurant a la carte grecesc,piscina cu program de animatie,bar la piscina,animatie de seara, discoteca,teren de tenis....
Mie mi s-a parut o locatie foarte buna si raportul pret/calitate excelent.

Pentru traseu ...noi am facut greseala sa iesim de pe autostrada la un moment dat(undeva dupa Kavala) si s-o luam pe un drum care era mult mai scurt dar foarte greu.Drum de munte cu multe serpentine,ingust...prost.Ajungeam mult mai repede daca nu ieseam de pe autostrada.
Adid
Si noi ne-am intors din KALITHEA - Macedonian Sun. A fost foarte bine si nu am avut nici un fel de probleme cu drumul prin Buklgaria. Am fost speriati de ocolul de langa Biala, dar a fost OK. La intoparcere am stat cam 1 ora pe centura Sofiei. De curiozitate, la KRIOPIGI era plaja aia mica din golfuletul care avea sus o parcare cu un bar sau mai era si alta?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.