Halkidiki
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85

artemisa24

QUOTE(gafy @ Jul 16 2007, 09:43) [snapback]3105187[/snapback]
vad ca nu vrea sa-mi dea si mie nimeni niste detalii despre AThENA PALACE VILLAGE in NIKITI, PLUS ZONA! nu pot sa cred ca n-a fost chiar nimeni acolo ori nu stie macar niste informarii despre locatie! pls!

dar tocmai ti-am raspuns eu. sau vrei sa stii cum se ajunge acolo cu masina
bilouaj
QUOTE(gdrag @ Jul 12 2007, 13:09) [snapback]3091057[/snapback]
salutare oameni buni... plec pe 27.07.2007 in halkidiki - kalithea...daca sunt doritori sa mergem impreuna sunt deschis.... plec pe la 04:00 - 04:30 din bucuresti... stiu drumul, prin sofia, am mai fost... poate mai merge cineva...

salve, ma bag eu, tot o masina suntem, noi mergem la nae moudania, si tot asa ne gandeam sa plecam
prima iesire la greci si ne-ar fi mai usor sa mergem cu cineva care a mai fost

andc
QUOTE(filipxxx @ Jul 15 2007, 15:09) [snapback]3102671[/snapback]
Pentru cei care mergeti cu masina: daca nu aveti o harta detaliata sau GPS e de rau. Toate semnele si reperele sunt in caractere grecesti. Fara GPS eu nu m-as aventura. In schimb soselele sunt bune si in general se circula civilizat, fata de Romania unde fiecare vrea sa arate ca el e cel mai Shumaher dintre tonti.

La maxim 200 m dupa fiecare indicator scris in limba greaca este de fiecare data si indicator scris in engleza... e imposibil sa nu te descurci si in plus Grecia este una dintre tarile cel mai bine marcata cu indicatoare prin acre am trecut. Normal ca te ajuta o harta ca sa iti stabilesti traseul dar GPS chiar nu ii vad rostul... Daca esti atent la indicatoare chiar nu ai cum sa te incurci.

Apropo am vazut o harta desenata de mana aici pe forum undeva cu traseul pe centura Sofiei... nu o mai gasesc ... nu stie nimeni pe unde este?
ANDOX
La asta te referi?
Vezi ca Shell-ul de la intersectia cu strada cu piatra cubica+tramvai este acum EKO
@MIKAEL
gdrag
QUOTE(bilouaj @ Jul 16 2007, 13:00) [snapback]3106156[/snapback]
salve, ma bag eu, tot o masina suntem, noi mergem la nae moudania, si tot asa ne gandeam sa plecam
prima iesire la greci si ne-ar fi mai usor sa mergem cu cineva care a mai fost

ok te astept cu un semn... vezi ca ti-am trimis un mesaj pe pm...
gabi_c
QUOTE(dj_francy @ Jul 13 2007, 14:23) [snapback]3095747[/snapback]
bah...fratilor da pe la Possidi paradise nu a trecut nimeni..?

ca m-ar interesa macar as-mi spuneti cum e plaja.. ! smile.gif

multumesc anticipat!

Plaja e mica, cu pietre si din pacate in apa lucrurile nu stau mai bine...numai bolovani si arici de mare
dj_francy

gabi_c, iti multumesc pt informatie si pt timpul acordat! smile.gif cool.gif

p.s: o plaja mai de doamne ajuta exista prin apropiere? una care se fie fara pietre in apa si pe plaja?
daca nu..nu-mi ramane decat sa mah multumesc si cu aia...iar..daca e chiar asa de rea..mah urc in masina ..si caut alta plaja.. smile.gif chiar daca o sa fie mai departe..

andc
QUOTE(ANDOX @ Jul 16 2007, 13:56) [snapback]3106448[/snapback]
La asta te referi?
Vezi ca Shell-ul de la intersectia cu strada cu piatra cubica+tramvai este acum EKO
@MIKAEL

Aceasta era ... multumesc.
gabi_c
QUOTE(dj_francy @ Jul 16 2007, 22:16) [snapback]3108526[/snapback]
gabi_c, iti multumesc pt informatie si pt timpul acordat! smile.gif cool.gif

p.s: o plaja mai de doamne ajuta exista prin apropiere? una care se fie fara pietre in apa si pe plaja?
daca nu..nu-mi ramane decat sa mah multumesc si cu aia...iar..daca e chiar asa de rea..mah urc in masina ..si caut alta plaja.. smile.gif chiar daca o sa fie mai departe..

Sincer, eu am stat la plaja aia, desi aveam masina sa ma deplasez, insa alti turisti plecau spre alte plaje in alte statiuni sau am inteles ca mai e una pe la vreo 2 km, dar nu stiu exact unde. Intrebi acolo, trebuie sa stie cineva.
ngurunguru

QUOTE(pisicutza @ May 25 2006, 11:42) [snapback]1528044[/snapback]
Dragi prieteni,
Nici nu stiu cum sa va multumesc pentru sfaturile pe care mi le-ati dat ...si cate informatii, toate atat de utile...
La inceput nu aveam idee ca destinatie sa alegem, ce hotel(asta chiar era o problema), cum va fi atmosfera, mancarea...ce mai...ne faceam griji...
Sotul meu era tare speriat de ideea ca in zona in care e hotelul(Philoxenia Bungalows) nu vom avea de nici unele, nu vom avea unde merge...ca vom fi prea izolati..
Voi insa mia-ti risipait orice indoiala as fi avut vis-a-vis de aceasta locatie....
Daca va fi cald, apa limpede si nisipul fin tongue.gif ,atunci cu siguranta ca va fi cel mai reusit concediu... coolspeak.gif
Va pup cu recunostinta pe toti ...fie ca toti sa avem un concediu de vis!!!! first.gif

aionaro
salut
stie cineva ceva de hotel Simeon in Metamorfossis, Halkidiki.
multumesc
rotnic
Salut,

am rezervare pt Septembrie la Vila Christina, Metamorfossis, Halkidiki. A mai intrebat cineva, dar nu s-a primit inca raspuns. Chiar nu ne poate ajuta cineva cu ceva informatii? Pe Romadria scrie ca vila s-a renovat complet anul acesta. E adevarat? Ceva detalii despre plaja?

merci
scharke
Am facut rezervare la Elea Village in Sithonia. A fost careva recent? Impresii.
La hotel se poate plati cu cardul in general sau trebuie sa am cash la mine?

Btw, plec pe 25 august cu masina, in caz ca sunt doritori de drumetie impreuna.
jino
Salutare oameniu buni : plec din Bucuresti pe 20 07 2007 in jurul orei 4 dimineata spre Halkidiki Kassandra statiunea Hanioti, este cineva interesat ?
sweet_lorry
Salutare tuturor,

AM si eu o intrebare pentru fericitii care au avut deja concediu anul acesta si s-au intors de pe meleagurile Greciei... Daca ai fost in aceasta perioada, cand temperaturile sunt insuportabile... cat de rau e?? Cum se simte acolo caldura care pe noi mai are putintel si ne omoara?

Sar'na anticipat si v-am pupat!

Concediu caaaaaaaaaaaaat mai lung si mai placut celor care inca isi freaca mintile pe la birouri...
andc
QUOTE(denis radu @ Jul 5 2007, 11:15) *
acum mi se pare o mare prostie sa se cupleze n masini pt a trece prin bulgaria . nu se intampla absolu nimic spectaculos la bulgari . drumurile sunt destul de bine marcate si au indicatoare . nu ai cum sa te ratacesti . cu politia nu sunt probleme decat daca faci balarii ( de ex sa treci e rosu ).... pt mine cea mai mare problema a fost sa tin ritmul destul de incet cu cineva care avea copii in masina .

in rest in grecia este superb . nimeni nu este suparat , nimeni nu se grabeste , toata lumea este in vacanta . inclusiv politia care desi f prezenta nu face decat sa fluidizeze traficul . nu te intreaba de nimic altceva ... vremea superba . ieri am vazut 33 de grade pt prima data .

Asa este: daca nu depasesti viteza in Bulgaria nu te opreste nici un echipaj de politie, am trecut cred ca pe langa 20 de echipaje, inclusiv care stateau cu pistolul laser indreptat inspre masini si daca m-am incadrat in limitele de viteza nu a avut nimeni treaba cu mine. Atentie mare dupa tuneluri, in multe locuri e restrictie la 40km/h si acolo stau la panda. Si opresc si bulgari nu numai romani... la benzinarii se poate plati cu card, am mai oprit si la McDonalds pe centura Sofiei. Atentie la plata cu cardul bancile noastre vor schimba ROL in Euro la un curs de BNR + 2%! Deci in Grecia nu merita sa se plateasca cu cardul, e mai bine sa ai euro la tine.
Apropo de excursiile cu vaporul organizate de Meli Tour ptr muntele Athos este 40E de persoana si vin dupa tine la hotel, dar daca te duci direct in port poti sa iti alegi vaporul cu care sa faci excursia - zilnic pleca cel putin 5 vapoare - locuri se gasesc fara probleme iar excursia coasta 25 Euro.
cata21
QUOTE(sweet_lorry @ Jul 19 2007, 20:25) *
Salutare tuturor,

AM si eu o intrebare pentru fericitii care au avut deja concediu anul acesta si s-au intors de pe meleagurile Greciei... Daca ai fost in aceasta perioada, cand temperaturile sunt insuportabile... cat de rau e?? Cum se simte acolo caldura care pe noi mai are putintel si ne omoara?

Concediu caaaaaaaaaaaaat mai lung si mai placut celor care inca isi freaca mintile pe la birouri...

desi la ei este mai cald ca la noi, datorita traficului scazut si al brizei caldura este mult mai suportabila. sigur nu te pune nimeni sa te duci la 12 pe plaja cand daca pui piciorul pe nisip iti ramane talpa acolo. de preferat sa stai la piscina, sub umbrela sau pur si simplu sa te odihnesti, doar esti in concediu wink.gif
cata21
Salutare tuturor,

si la toate astea se adauga si vegetatia care este din belsug. asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji. chiar daca este cald e altceva decat in bucuresti.
karmenutza01
Am citit acest forum si m-am hotarat si eu sa ma inregistrez. Imi place pentru ca aici am gasit foarte multe informatii despre ce ma interesa pe mine.
Am o intrebare la care nimeni, pe alte forumuri, nu a stiut sa imi raspunda: exista in Grecia GPL pentru masina? Noi o sa plecam (fam cu 2 copii - din care o fetita de 2 ani) pe 4 august, dimineata pe la 3-4, spre Halkidiki - Kalithea. Masina noastra are si GPL si as vrea sa stiu daca exista pe acolo, ca ne consuma destul de mult, nu ne-ar ajunge ce luam din Bulgaria. In Bulgaria stiu sigur ca este, ca am mai fost.
Multumesc anticipat.
Aurelian2
Salutare,

Plecam si noi pe 17.08.2007, cautam companie smile.gif. Astept un PM.
dias77
QUOTE(karmenutza01 @ Jul 22 2007, 09:02) *
Am citit acest forum si m-am hotarat si eu sa ma inregistrez. Imi place pentru ca aici am gasit foarte multe informatii despre ce ma interesa pe mine.
Am o intrebare la care nimeni, pe alte forumuri, nu a stiut sa imi raspunda: exista in Grecia GPL pentru masina? Noi o sa plecam (fam cu 2 copii - din care o fetita de 2 ani) pe 4 august, dimineata pe la 3-4, spre Halkidiki - Kalithea. Masina noastra are si GPL si as vrea sa stiu daca exista pe acolo, ca ne consuma destul de mult, nu ne-ar ajunge ce luam din Bulgaria. In Bulgaria stiu sigur ca este, ca am mai fost.
Multumesc anticipat.

exista gpl si in grecia si in bulgaria. am vazu in multe locuri, dar nu stiu sa iti spun cat costa. drum bun!
oanita7
Salutare tuturor,

tocmai m'am intors ieri din sithonia si vreau sa zic ca nu se compara temperaturile de acolo cu cele din romania...acolo chiar era suportabil, iar pe masura ce ne deplasam spre romania incepea canicula...vreau sa spun ca in bulgaria a fost cel mai insuportabil, am zis ca murim
dobrebogdan
Multumesc anticipat.

Ai mai fost cu masina in Grecia?
Cunosti drumul pana in Halkidiki (mai ales tranzitarea Bulgariei !!!!!)? Noi am fost anul trecut in Kalithea cu autocarul.
Anul acesta mergem spre Sithonia, dar as vrea sa plecam mai devreme , max 12 -01 noaptea. (nu vreau sa ajung la hotel mai tarziu de 10.00 max 12.00 pe 04 august)
denis radu
Multumesc anticipat.

in Bulgaria exista sigur . in Grecia cred ca am vazut in cateva benzinarii cu gpl . nu f multe . vedeti pe autostrada care pleaca din Salonic spre Halkidiki. oricum daca nu gasiti gpl puteti baga benzina . e destul de ieftina in comparatie cu cea din Romanica....
bogdan10
Multumesc anticipat.

Gasesti GPL si in Grecia dar nu la toate benzinariile. Este de preferat sa alimentezi si cu benzina ca sa ai rezerva in cazul cand se termina GPL-ul. Pretul nu-l cunosc deoarece nu folosesc astfel de combustibil.
Reclama
Toamna se numara... ofertele. Noi ti-o oferim pe cea mai buna !

In perioada 22 septembrie - 22 noiembrie orice sistem sau notebook Maguay, echipat cu Microsoft Windows Vista si Office 2007 are un pret special, prin partenerii Maguay.

Afla detalii acum!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.