Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

cata21

pentru cei care merg pe bratul kassandra.am stat la hotel palladium si am ajuns acasa de 15 minute. mai pe seara dupa ce dorm si eu un pic va spun cam despre ce este vorba. binenteles cine doreste.
foryou
Suntem 4 masini care pleaca pe 24 august or 23.00 din Bucuresti in Halkidiki la Philoxenia Bungalows.
Daca mai vrea cineva sa ni se alature este binevenit.

andreic77
kitty2006 am cumparat bilete la hotelul la care ai fost anul trecut ammon zeus. as vrea daca se poate sa aflu mai multe detalii despre hotel si alte lucruri care acum nu-mi vin in minte. daca vrei putem vb pe messenger la adresa andreicolbeanu@yahoo.com sau pe msn andreicolbeanu@hotmail.com. multumesc anticipat.
andreic77
trebuie sa ajung in grecia pe 20 augustam fost anul trecut in turcia la kusadasi cu autocarul , iar anul acesta am zis sa merg in grecia dar cu masinile personale impreuna cu citiva prieteni. biletele le-am luat printr-o agentie din romania - romadria confort -despre care am citit lucruri pozitive
gabi_c
QUOTE(andreic77 @ Jul 8 2007, 12:21) [snapback]3072823[/snapback]
kitty2006 am cumparat bilete la hotelul la care ai fost anul trecut ammon zeus. as vrea daca se poate sa aflu mai multe detalii despre hotel si alte lucruri care acum nu-mi vin in minte. daca vrei putem vb pe messenger la adresa andreicolbeanu@yahoo.com sau pe msn andreicolbeanu@hotmail.com. multumesc anticipat.

Si eu am fost anul trecut la ammon zeus si a fost super. Mancarea e ok, serviciile la fel, cu mentiunea ca romanilor nu vor sa le dea camere cu vedere la mare oricat te-ai ruga de ei...nici bani nu accepta...le pastreaza pt turisii greci sau pt strainii mai cu mot. Plaja este de nisip, apa foarte curata, in partea a doua a zilei insa e destul de frustrant faptul ca vine umbra dealului si hotelului pe plaja si se face umbra.
andreic77
QUOTE(gabi_c @ Jul 8 2007, 13:49) [snapback]3073135[/snapback]
Si eu am fost anul trecut la ammon zeus si a fost super. Mancarea e ok, serviciile la fel, cu mentiunea ca romanilor nu vor sa le dea camere cu vedere la mare oricat te-ai ruga de ei...nici bani nu accepta...le pastreaza pt turisii greci sau pt strainii mai cu mot. Plaja este de nisip, apa foarte curata, in partea a doua a zilei insa e destul de frustrant faptul ca vine umbra dealului si hotelului pe plaja si se face umbra.

excursii ai facut? ce zone ai mai vizitat ?ce ti-a placut in mod deosebit sau ce nu este de ratat
andreic77
QUOTE(gabi_c @ Jul 8 2007, 13:49) [snapback]3073135[/snapback]

deci sa inteleg ca ati avut camera spre padure?

Kitty2006
QUOTE(andreic77 @ Jul 8 2007, 14:02) [snapback]3073168[/snapback]
deci sa inteleg ca ati avut camera spre padure?

Si noi la fel Andrei, am avut camere spre padure. Ce e drept nu am incercat nici sa cerem spre mare, asa ca nu stiu daca se poate obtine una sau nu. In rest nu prea stiu ce sa iti mai zic despre hotel. Noi am fost foarte multumiti de alegerea facuta, nu am avut nici un fel de surprize neplacute. Masa o poti servi inauntru sau afara pe terasa (daca prinzi loc ... ca vorba cuiva de pe aici, romanii se asezau la coada cu o jumatate de ora inainte sa se deschida bucataria).
Mancarea este variata: dimineata ai branza, cascaval, vreo 3 feluri de mezeluri, oua preparate in fiecare zi altfel, carnaciori de bere, gemuri, unt, lapte, ceai, sucuri naturale, cereale, cafea;
seara erau tot felul de salate, cartofi (o seara piure, alta seara prajiti etc) sau legume ... friptura de pui, porc, miel, peste ... fructe, prajituri (baclava sau altceva si nelipsit era un jeleu foarte apreciat, pentru ca se consuma foarte repede - nu prea pot sa iti dau detalii ca nu consum dulciuri), inghetata. Au si ciorba dar nu am incercat. Oricum nu iti face probleme ca ai din ce alege.

Totul e curat, nimeni din personalul hotelului nu te deranjeaza. Cand vei ajunge la hotel, receptionera iti va inmana un plic adresat tie din partea agentiei Meli Tours cu ce excursii/croaziere poti face.

Langa hotel inspre piscina este un spatiu amenajat pentru colaci, saltele, etc de unde te poti servi gratis (le duci inapoi cand revii de la plaja) ... asa ca nu face ca mine sa cumperi de undeva. In apa nu sunt pietre si nici arici de mare (care de obicei stau intre pietre). Spre seara intr-adevar umbra hotelului se proiecteaza pe plaja ... pe mine nu m-a deranjat pentru ca am stat numai in mare (si nu stiu sa inot ... dar la cat de limpede, calda si linistita e apa aia, nu m-am putut abtine).

Am mai pus cateva poze cu imaginea pe care am avut-o noi la hotel. Daca mai ai intrebari iti raspund cu drag.
andreic77
QUOTE(Kitty2006 @ Jul 8 2007, 15:02) [snapback]3073384[/snapback]
Si noi la fel Andrei, am avut camere spre padure. Ce e drept nu am incercat nici sa cerem spre mare, asa ca nu stiu daca se poate obtine una sau nu. In rest nu prea stiu ce sa iti mai zic despre hotel. Noi am fost foarte multumiti de alegerea facuta, nu am avut nici un fel de surprize neplacute. Masa o poti servi inauntru sau afara pe terasa (daca prinzi loc ... ca vorba cuiva de pe aici, romanii se asezau la coada cu o jumatate de ora inainte sa se deschida bucataria).
Mancarea este variata: dimineata ai branza, cascaval, vreo 3 feluri de mezeluri, oua preparate in fiecare zi altfel, carnaciori de bere, gemuri, unt, lapte, ceai, sucuri naturale, cereale, cafea;
seara erau tot felul de salate, cartofi (o seara piure, alta seara prajiti etc) sau legume ... friptura de pui, porc, miel, peste ... fructe, prajituri (baclava sau altceva si nelipsit era un jeleu foarte apreciat, pentru ca se consuma foarte repede - nu prea pot sa iti dau detalii ca nu consum dulciuri), inghetata. Au si ciorba dar nu am incercat. Oricum nu iti face probleme ca ai din ce alege.

Totul e curat, nimeni din personalul hotelului nu te deranjeaza. Cand vei ajunge la hotel, receptionera iti va inmana un plic adresat tie din partea agentiei Meli Tours cu ce excursii/croaziere poti face.

Langa hotel inspre piscina este un spatiu amenajat pentru colaci, saltele, etc de unde te poti servi gratis (le duci inapoi cand revii de la plaja) ... asa ca nu face ca mine sa cumperi de undeva. In apa nu sunt pietre si nici arici de mare (care de obicei stau intre pietre). Spre seara intr-adevar umbra hotelului se proiecteaza pe plaja ... pe mine nu m-a deranjat pentru ca am stat numai in mare (si nu stiu sa inot ... dar la cat de limpede, calda si linistita e apa aia, nu m-am putut abtine).

Am mai pus cateva poze cu imaginea pe care am avut-o noi la hotel. Daca mai ai intrebari iti raspund cu drag.

Am uitat sa va intreb cu ce ati ajuns acolo? ? Cu autocarul sau cu masinile personale?
andreic77

ce taverne ,restaurante v-au placut in mod deosebit, ce specialitati de mincare v-au impresionat.
cit timp v-a luat sa ajungeti din romania? la ce ora recomanzi sa plecam?
Kitty2006
QUOTE(andreic77 @ Jul 8 2007, 16:13) [snapback]3073600[/snapback]
ce taverne ,restaurante v-au placut in mod deosebit, ce specialitati de mincare v-au impresionat.
cit timp v-a luat sa ajungeti din romania? la ce ora recomanzi sa plecam?

Noi am mers cu autocarul si pentru ca am stat si in vame destul de mult am facut vreo 23-24 ore atat la dus cat si la intors. Specialitati nu am incercat .. poti incerca fructe de mare daca esti amator de peste (cred ca era undeva la 15 euro portia). Cat despre restaurante sau taverne care sa ma impresioneze nu iti pot mentiona vreun nume ... poate sunt eu mai greu de impresionat. Sunt dragute si cu muzica frumoasa chiar in centrul statiunii langa acele jocuri mecanice, dar au si preturi ceva mai mari.
In capatul din nord al statiunii (adica chiar acolo pe unde intri in statiune) este o cofetarie cu prajituri care arata super si pe care sotul meu le-a apreciat. Tot acolo mai sunt si niste patiserii.
artemisa24
QUOTE(cata21 @ Jul 8 2007, 08:32) [snapback]3072312[/snapback]
pentru cei care merg pe bratul kassandra.am stat la hotel palladium si am ajuns acasa de 15 minute. mai pe seara dupa ce dorm si eu un pic va spun cam despre ce este vorba. binenteles cine doreste.

buna! am vazut ca te-ai intors azi din Kassandra. eu voi pleca in Hanioti in august. spune-mi si mie, in primul rand, daca sunt ceva semne de incendii?? ai fost prin Hanioti? sunt ceva hipermarket-uri in zona, in afara de Lidl din Nikiti, care e oricum prea departe....MULTUMESC
Pro-B
QUOTE(Morpehus @ Jul 7 2007, 13:57) [snapback]3069914[/snapback]
Salut,

dupa cum am scris mai sus pe 13 plecam in Neos Marmaras si dupa in Atena. As vrea ca cei care au fost de curand cu masina sa detalieze exact drumul si ce taxe trebuiesc platite.

Multumesc

Tocmai m-am intors azi de la Neos Marmaras!Super misto!
Cat despre drum:naspa la noi, naspa in Bulgaria, super la greci!
taxe: 24 lei taxa pod Giurgiu, 5 euro vigneta la bulgari.....la dus
5 euro vigneta la bulgari, 6 euro taxa de pod Giurgiu....la intors
daca mergi pe autostrada la greci e doar 2 euro taxa!
Cand iti faci calcule la drum sa-ti iei in calcul si vreo 2-3 amenzi la bulgari!Cu 10 euro amenda scapi!Milogi
In 50 km dupa ce am intrat in Bulgaria 4 echipaje!Cat tranzitezi Bulgaria sunt 40 de echipaje cred!Asta e!
Distractie placuta si drum bun!
Pro-B
QUOTE(foryou @ Jul 8 2007, 11:56) [snapback]3072715[/snapback]
Suntem 4 masini care pleaca pe 24 august or 23.00 din Bucuresti in Halkidiki la Philoxenia Bungalows.
Daca mai vrea cineva sa ni se alature este binevenit.

Sa mergeti la Koviou beach spre Marmaras!E de vis!
codruta27
[quote name='andreya' date='Jul 6 2007, 18:42' post='3067419']
Codruta, iti raspund si eu despre experienta mea din Grecia, Neos Marmaras.

Iti multumesc tare mult, Andreya! Am inceput si noi numaratoarea inversa. Vineri noaptea plecam. Voi cu ce ati fost? Cat timp ati facut pe drum?
cecco
vreau un sfat de la cei care au mai fost

ce caut?
-plaja cu nisip, apa f.curata si putin adanca
-studio cu AC, baie proprie, pat matrimonial + pat single copil, aproape de plaja
-discoteca aproape

plec cu masina personala in jur de 15 august din iasi
am mai fost anul trecut in gerakini tot pe cont propriu in iunie si am stat la maistrali http://www.halkidiki.com/maistrali/index_d.htm (a fost ok totul, mai putin viata de noapte care era cam palida din cauza inceputului de sezon)

ms http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/happy.gif
andserb
QUOTE(anami @ Jul 6 2007, 16:29) [snapback]3066821[/snapback]
Buna!
Unde ai stat in Vourvouru, la ce pensiune?

Am stat la Vour52 si a fost foarte bine. Pana sa ajung acolo, nu reuseam sa ma inteleg cu proprietarul defel, din cauza englezei lui aproximative si minimale, dar dupa ce am ajuns, mai ca ne cunosteam de o viata. In pofida aparentelor (cei care au rezervat la el sunt sigur ca au receptionat mesaje confuze), are o evidenta stricta a rezervarilor / persoanelor / perioadelor.
andreya

Iti multumesc tare mult, Andreya! Am inceput si noi numaratoarea inversa. Vineri noaptea plecam. Voi cu ce ati fost? Cat timp ati facut pe drum?
[/quote]

Noi am fost pana acolo cu autocarul si mi-am spus ca data viitoare nu mai fac greseala asta - foarte incomod. In total, cu tot cu opriri am facut in jur de 16 ore dar cred ca este altfel cu autoturismul propriu, nu mai depinzi de altii, te opresti unde vrei tu, nu unde vor ei, etc.
A, am uitat sa-ti mai spun ceva. In caz ca nu v-ati achizitionat papuci pentru intrat in apa (contra aricilor de mare care sunt destul de multi si poti avea surprize neplacute), va recomand un magazin pe stanga, dupa biserica alba din Neos Marmaras (in centru) - acolo vei gasi la 5 euro (cel mai bun pret) niste papuci de panza cu talpa foarte groasa de cauciuc, care au avantajul ca se pot spala foarte usor. Magazinul este aproape de un netcafe, Internium parca se numeste. Putin mai jos am gasit alti papuci, in intregime din plastic si banuiesc ca putin mai incomozi, dar la 7 euro.
Va urez drum bun si sa aveti parte de o vacanta minunata!
anami
QUOTE(andserb @ Jul 9 2007, 10:59) [snapback]3076289[/snapback]
Am stat la Vour52 si a fost foarte bine. Pana sa ajung acolo, nu reuseam sa ma inteleg cu proprietarul defel, din cauza englezei lui aproximative si minimale, dar dupa ce am ajuns, mai ca ne cunosteam de o viata. In pofida aparentelor (cei care au rezervat la el sunt sigur ca au receptionat mesaje confuze), are o evidenta stricta a rezervarilor / persoanelor / perioadelor.

Da, si eu am "corespondat" cu el si mi s-a parut cam dus dar probabil e numai aparenta sau o tactica sa vada daca potentialul client e hotarat.
Te rog, spune-mi cam cat e de mers pana la plaja si daca este vreo plaja amenajata cu sezlonguri.
Cam cat de departe de Vour 52 sunt taverne, magazine, centrul?
Multumesc anticipat!
cata21
QUOTE(artemisa24 @ Jul 8 2007, 20:15) [snapback]3074308[/snapback]
buna! am vazut ca te-ai intors azi din Kassandra. eu voi pleca in Hanioti in august. spune-mi si mie, in primul rand, daca sunt ceva semne de incendii?? ai fost prin Hanioti? sunt ceva hipermarket-uri in zona, in afara de Lidl din Nikiti, care e oricum prea departe....MULTUMESC

de incendii nici vorba, in hanioti am fost doar in fuga eu stateam la vreo 20km de hanioti mai aproape de kryopigi. din cate am vazut era un supermarket grecesc chiar in hanioti, asa magazinase mai mici pe care ei le ridica la rang de supermarket sunt mai multe dar sunt suficiente pentru nevoile tale. gasesti cam ce-ti trebuie si la preturi bune. un bax de apa plata autohtona de exemplu il iei cam la 1,6-1,8 euro, berea cam 0,8-1 euro depinde de care vrei. schimba
Dennis_the_DJ
Salutare tuturor. Plec pe 27 iulie tocmai din Zalau spre Halkidiki. Am bilet la Macedonian Sun. Vreau sa trec pe la Calafat. Stie careva ceva despre trecerea Dunarii cu BAC-ul? Costuri, alte chestii care mi-ar putea fi de folos? Precizez ca e prima oara cand plec in Grecia. Despre Macedonian Sun, stie careva ceva?
In speranta ca o sa ma informati cu cate ceva...va multumesc.
sil200
Pentru Codruta 27
M-am intors de curand de la Philoxenia.Singurul lucru de care te vei putea plange este zgomotul care se aude de la masinile ce trec pe drum . Dar daca esti obosit sau dormi bustean , nu ai probleme
Daca ai intrebari nici-o problema .
model70
Salut. Am citit ca ai fost in iunie la Phillipos Beach .Cum a a fost hotelul ,plaja,conditiile in general acolo.?
Am si eu bilet in august la acest hotel si doresc sa aflu pareri.Merg cu masina personala.Daca ai ceva poze asi ramine indatorat. Multumesc
model70
QUOTE(Crys&Cos @ Jun 11 2007, 15:49) [snapback]2952708[/snapback]
Da-mi si mie mai multe detalii despre hotel.
Noi plecam pe 23 iunie 2007. Hotelul e OK, este cumva cam izolat, ca noua asa ni s-a parut din poze?
Cum a fost mancarea, serviciile, sunt baruri, magazine prin apropiere?
Ce putem vizita prin zona?
Astept informatii.

merci

Salut. Am citit ca ai fost in iunie la Phillipos Beach .Cum a a fost hotelul ,plaja,conditiile in general acolo.?
Am si eu bilet in august la acest hotel si doresc sa aflu pareri.Merg cu masina personala.Daca ai ceva poze asi ramine indatorat. Multumesc
razvancaine
Pe 21 iul plecam in kassandra- skala fourka (fourka beach) cu avionul. A mai fost cineva ? As avea nevoie de cateva detalii legate de transferul de la aeroportul din salonic si despre locatie. Cei de la agentie (big travel) mi-au raspuns numai cu nu stiu si nu avem .Nici macar ora de plecare nu o stiu inca.
Merci.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.