Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

ralucaraluca2000

QUOTE(leelloo @ Jul 5 2007, 06:46) [snapback]3059696[/snapback]
drbrand2005 poate mergem impreuna, noi am vrea sa plecam din Bucuresti noaptea, sa ajungem pe 2 pana in pranz sa prindem si plaja in ziua aia. Noi acum mergem cu masina prima data in Grecia, ne-ar prinde bine sa fim cu cibneva care stie drumul..Mai vorbim pana atunci.
Ciumpor - tu ai stat la Kalliopi??? Sau ai vazut-o doar? Mai da-mi detalii, daca se poate pls worthy.gif

Multumesc mult pentru info. Am citit si parca m/am mai linistit smile.gif
Daca aveti cazare pana pe 9, inseamna ca o sa ne vedem pe acolo. Oricum mai vorbim.
agu
Experiente si experiente ....
Pe noi Militia bulgara ne-a oprit de trei ori . Prima data pe centura din Sofia unde ne-a inventat o amenda de 50 de euro ,dupa negocieri directe a ajuns la o spaga de 20 si i-am achitat cu numerar fix 10 euro si 7 leva . Dupa ce am schimbat trei viteze ne-a oprit al militian ca sa ne verifice rovigneta de am crezut ca asta nu e Sofia ci Bagdadul .Si a treia oara a fost ,, pe bune'' depasind viteza limita admisa . Acest politist probabil ofiter, a spalat rusinea celorlalti vorbind civilizat si asta fara sa ne ceara vreun document . Ne-a rugat sa conducem mai incet si cu grija .
La indicatoare rutiere bulgarii stau bine mai putin cu distantele intre orase care sunt trecute pe ele . Atentie caci distantele variaza : acum vezi 118 Km pana la... dupa ce mergi vreun sfert de ora iti apar 121 ... etc. O alta problema a drumurilor sunt limitele aberante de viteza impuse pe trosoane de drum ( si sunt foarte multe ) : 30km/ora , 40 Km/ora ...
Trecand in Grecia se schimba total lumea . Patrunzi dintr-o tara ca o ,, black hole '' intr-un taram al caselor vopsite in alb si terasate , cu arhitectura specifica si proaspat renovate . Sincer eu nu am vazut vreo casa cat de cat saracacioasa in Grecia , asta de parca nu ar avea si ei saracii lor .
Politie nu am vazut decat dupa vreo trei sau patru zile si asta fiind o masina in trafic . Nu tu patrule sau rutieri sau ...
Grecii conduc haotic . Atentie ca f. putini semnalizeaza schimbarile de directie sau opririle . E plin de motociclete si scutere cu bezmetici fara casti sau vreun fel de protectie . Indicatoarele rutiere sunt majoritatea in greaca si decolorate de soare . Atentie mare caci stau prost la capitolul asta , localitatile mici fiind inscrise pe panouri la fel de mici .
In rest... drum bun intr-o tara pe care eu abia astept sa o revad !

codruta27
Forumisti Proaspat intorsi din Grecia, vreau sa va amintesc tuturor, ca promiteati impresii de calatorie, dar se pare ca.... ati uitat. dry.gif
Nu s-a intors nimeni recent din Halkidiki, Sithonia, Philoxenia?
Haideti, va rugam, asteptam cu nerabdare impresiile voastre! cool.gif
blondu79
QUOTE(andc @ Jul 5 2007, 08:44) [snapback]3059686[/snapback]
Am auzit ca s-au scos vizele pentru Serbia. Oare pentru cei care pleaca din zona de vest a tarii nu e mai aproape prin Serbia? Ce riscuri impune tranzitarea Serbiei fata de Bulgaria? Se trece si prin Muntenegru... oare pentru Muntenegru e nevoie de viza sau sunt aceleasi conditii ca si pentru Serbia?

Da , asa este s-a scos viza pentru serbia.
daca vrei sa ajungi din timisoara la salonic pare mai bine prin serbia ( ai aproape tot drumul incepand de la belgrad autostrada) .

riscuri .... hmmm eu muncesc de vreo 2 ani in serbia ... in primele 2 luni am platiti amenzi la politia sarba de mai aveam putin si eram sponsorul pro=incipal . ideea este urmatoarea: ca si vecini bulgari si politaii sarbi au pistoale cu laser pe post de radar si sunt destul de greu detectabile de antiradare .... sau mai bine zis destul de tarziu . de obicei cand urla antoradaru tre sa bagi picioarele in radiator pe frana si ai ceva sanse sa scapi ...sau macar sa fii prins cu o viteza mai omeneasca . pe drumurile nationale mai ales in comune in dreptul limitarilor de viteze de la scoli stau flacai.. dar pe autostrada .. in 2 ani .. cred ca am vazut maxim 4 radare... deci e o paine de mancat biggrin.gif

nu e nevoie sa traversersezi si muntenegru ca sa ajungi in grecia ( si daca era oricum nici pt ac olo nu era nevoie de viza) dar tre sa traversezi macedonia .. si nici pt asta nu mai este nevoie de viza .
dupa parerea mea daca esti din timisoara ( sau mai sus - arad , oradea etc ) e mai rentabil sa o iei prin serbia ... treci vama pe la stamora moravita .. ai 100km pana la belgrad pe drum national ( excelent ca si calitate - refacut acum 2 ani ) unde tre sa fii f atent in comune si dupa aia din belgrad o iei pe autostrada spre nis , treci de nis .. o sa ai o bucata de drum de vreo 50 km unde se termina autostrada intri in macedonia si aici iar incepe autostrada . si din cate am auzit de-aici incolo e numa autostrada pana la salonic..

aaaaa

un lucru trebuie totusi mentionat - sarbii au niste taxe destul de maricele la autostrada .... pt o masina straian de la belgrad pana la granita cu macedonia .. tre sa dai cam 30 de euroi

daca mai ai intrear despre serbia it stau la dispozitie
leelloo
Agu, multumim pentru informatii, toti avem nevoie sa stim la ce ne-am putea astepta!! Dak e sa nu fie asa nasol, cu atat mai bine, vorba aia!... tongue.gif
singuraticul
QUOTE(codruta27 @ Jul 5 2007, 16:05) [snapback]3062530[/snapback]
Forumisti Proaspat intorsi din Grecia, vreau sa va amintesc tuturor, ca promiteati impresii de calatorie, dar se pare ca.... ati uitat. dry.gif
Nu s-a intors nimeni recent din Halkidiki, Sithonia, Philoxenia?
Haideti, va rugam, asteptam cu nerabdare impresiile voastre! cool.gif

eu m-am intors pe 1 iul din sithonia dar am fost in neos marmaras.am avut in autocar turisti care au fost la Philoxenia si pareau incintati si sincer si mie mi-a placut pe dinafara.e un hotel situat cam la stada care merge nikita-neos marmaras.

imi pare rau dar nu prea am discutat cu cei care au stat acolo...dak vrei alte pareri sau sfaturi despre sithonia etc...iti stau la dispozitie.
drbrand2005
QUOTE(leelloo @ Jul 5 2007, 09:46) [snapback]3059696[/snapback]
drbrand2005 poate mergem impreuna, noi am vrea sa plecam din Bucuresti noaptea, sa ajungem pe 2 pana in pranz sa prindem si plaja in ziua aia. Noi acum mergem cu masina prima data in Grecia, ne-ar prinde bine sa fim cu cibneva care stie drumul..Mai vorbim pana atunci.
Ciumpor - tu ai stat la Kalliopi??? Sau ai vazut-o doar? Mai da-mi detalii, daca se poate pls worthy.gif

pai noi avem cazare de pe 1

codruta27
QUOTE(singuraticul @ Jul 5 2007, 22:42) [snapback]3063761[/snapback]
eu m-am intors pe 1 iul din sithonia dar am fost in neos marmaras.am avut in autocar turisti care au fost la Philoxenia si pareau incintati si sincer si mie mi-a placut pe dinafara.e un hotel situat cam la stada care merge nikita-neos marmaras.

imi pare rau dar nu prea am discutat cu cei care au stat acolo...dak vrei alte pareri sau sfaturi despre sithonia etc...iti stau la dispozitie.

Sigur ca da! Spune-ne si noua tot ceea ce crezi tu ca ar trebui sa stim, ca ne poate ajuta!
A fost foarte cald? Adica, noua a inceput sa ne fie un pic teama de caldura din Grecia! Ati fost in croaziere?

A, si foarte important! Cum e seara greceasca ? Aveti idee? Am auzit ca nu prea ar merita....
leelloo
QUOTE(drbrand2005 @ Jul 5 2007, 23:31) [snapback]3064443[/snapback]
pai noi avem cazare de pe 1

aaa, pai nu ar trebui sa plecati cu o noapte inainte?
amia

Pentru Singuraticul :.Cum e in Neos Marmaras?.Eu plec pe 20 iulie,am luat cazare de pe net,la o vila in centrul statiunii.Nici nu stiu exact care e distanta pana la plaja.Care ar fi cea mai buna plaja ?
Iti multumesc,

Amia
drbrand2005
QUOTE(leelloo @ Jul 6 2007, 09:52) [snapback]3065032[/snapback]
aaa, pai nu ar trebui sa plecati cu o noapte inainte?

nu. pai cazarea e oricum dupa pra 18.
asa ca plecam pe la 3 dimineata din Buc si pe la ora 12-13 suntem acolo...
poate daca ajungem asa, pana seara ne ramane timp sa ne oprim in salonic, ca sa nu ne mai intoarcem sa-l vizitam si sa pierdem o zi intreaga
bogdan10
QUOTE(agu @ Jul 5 2007, 17:51) [snapback]3062460[/snapback]
Experiente si experiente ....
Pe noi Militia bulgara ne-a oprit de trei ori . Prima data pe centura din Sofia unde ne-a inventat o amenda de 50 de euro ,dupa negocieri directe a ajuns la o spaga de 20 si i-am achitat cu numerar fix 10 euro si 7 leva . Dupa ce am schimbat trei viteze ne-a oprit al militian ca sa ne verifice rovigneta de am crezut ca asta nu e Sofia ci Bagdadul .Si a treia oara a fost ,, pe bune'' depasind viteza limita admisa . Acest politist probabil ofiter, a spalat rusinea celorlalti vorbind civilizat si asta fara sa ne ceara vreun document . Ne-a rugat sa conducem mai incet si cu grija .
La indicatoare rutiere bulgarii stau bine mai putin cu distantele intre orase care sunt trecute pe ele . Atentie caci distantele variaza : acum vezi 118 Km pana la... dupa ce mergi vreun sfert de ora iti apar 121 ... etc. O alta problema a drumurilor sunt limitele aberante de viteza impuse pe trosoane de drum ( si sunt foarte multe ) : 30km/ora , 40 Km/ora ...
Trecand in Grecia se schimba total lumea . Patrunzi dintr-o tara ca o ,, black hole '' intr-un taram al caselor vopsite in alb si terasate , cu arhitectura specifica si proaspat renovate . Sincer eu nu am vazut vreo casa cat de cat saracacioasa in Grecia , asta de parca nu ar avea si ei saracii lor .
Politie nu am vazut decat dupa vreo trei sau patru zile si asta fiind o masina in trafic . Nu tu patrule sau rutieri sau ...
Grecii conduc haotic . Atentie ca f. putini semnalizeaza schimbarile de directie sau opririle . E plin de motociclete si scutere cu bezmetici fara casti sau vreun fel de protectie . Indicatoarele rutiere sunt majoritatea in greaca si decolorate de soare . Atentie mare caci stau prost la capitolul asta , localitatile mici fiind inscrise pe panouri la fel de mici .
In rest... drum bun intr-o tara pe care eu abia astept sa o revad !

Indicatoarele rutiere in Grecia sunt arhisuficiente iar cele care sunt in limba lor sunt dublate apoi dupa 200 m de cele cu litere latine. Localitatile sunt semnalizate cu o singura tabla pe care scrie numele localitatii cu ambele tipuri de litere (grecesti si dedesubt latine). Te ratacesti pe drumurile din Grecia doar daca nu esti atent la multitudinea de indicatoare.
singuraticul
QUOTE(codruta27 @ Jul 6 2007, 07:30) [snapback]3064951[/snapback]
Sigur ca da! Spune-ne si noua tot ceea ce crezi tu ca ar trebui sa stim, ca ne poate ajuta!
A fost foarte cald? Adica, noua a inceput sa ne fie un pic teama de caldura din Grecia! Ati fost in croaziere?

A, si foarte important! Cum e seara greceasca ? Aveti idee? Am auzit ca nu prea ar merita....

caldura e din belsug(am inchiariat o masina imi spune ca afara sunt 41 de grade,asta in 2 zile diferite.oricum caldura de acolo nu se compara cu cea dinoras unde si poluare isi spune cuvintul.e bine sa nu stai la soare intre 13-16 pt ca e cam riscant.
croaziera-am fost in jurul muntelui Athos(de fapt numai pe coasta de V).aici se face croaziera cu 2 vapoare.eu am mers cu nenia maria( un vas de 3 ani) frumos,cu 3 nivele,pe puntea de jos are si AC.2 baruri pe puntile 1 si 3.se pleaca km pe la 9.30 si la 16.30 esti inapoi.a fost super,program artistic cu dansuri populare din toata grecia(sunt 1 barbat si 1 femeie),dupa ce ne arata cei 2 cum se danseaza se face si interactiv,dak nu vrei sa dansezi nu te sfatuiesc sa stai in fatza ca vine barbatul si ia femeile pe sus si le aduce in ring biggrin.gif se face un popas la ouranopolis(cred ca asa se scrie) de se sta intre 1.30 si 2 h in functie de cum ajunge vasul in port. Croaziera se face pe coasta de V a muntelui Athos dar nu la mai putin de 500m ( exista paza de coasta a Athosului si nu te lasa).ghidul vb in 4-5 limbi,inclusiv romana.
seara greceasca- eu in 2 ani nu am fost niciodata.pe sithonia de face la un hotel de 4 * (athene palace,parca) de la cei care au fost am inteles ca inafar de mincare care e din belsug(bufet suedez) nu prea am auzit ca au fost prea incintati.
PS: ce trb sa stiti:din cite am aflat pe plaje sunt arici de mare,mare grija; pe acolo se gasesc anumite incaltari din plastic( intre 4-8 E) cu care nu ai nici o treaba.oricum ei se vad cu ochiul liber pt ca apa e fff limpede.deobicei se ascund ptintre pietrele din apa(care sunt pe plaja din Neos Marmaras).
iar important: pt cei cu masini la intersectia drumurilor care merg spre Neos Marmaras si drumul care merge in continuare in peninsula sta mereu politia(mare grija la viteza)
singuraticul
QUOTE(amia @ Jul 6 2007, 08:12) [snapback]3065119[/snapback]
Pentru Singuraticul :.Cum e in Neos Marmaras?.Eu plec pe 20 iulie,am luat cazare de pe net,la o vila in centrul statiunii.Nici nu stiu exact care e distanta pana la plaja.Care ar fi cea mai buna plaja ?
Iti multumesc,

Amia

Neos Marmaras:orasel cu cca 300 locuitori;nu ff aglomerat dar ff linistit,o gramada de terese pe malul marii,cu luminari pe mese,ff frumos dak te duci cu prietena/prietenul,sotie/sot,amant/amanta naughty.gif ai portul chiar in neos Marmaras,nu situ unde merg vasele de acolo ca nu am fost(ceea ce stiu sigur ca de acolo pleaca vasele care fac turul golfului. si care merg in Porto Caras(2E). e un orasel tipic grecesc cu stadute inguste si in panta( orasul este situat pe un deal)

acum partea mai nasoala:Neos Marmaras nu are plaja fff aproape.dak stai in centru trb sa mergi vreo 500m pt a ajunge la plaja(si acolo sa nu te astepti la o plaja cu nisip fin si lata.)
ce mai buna plaja - sunt 2 hoteluri de 5* + superrrrrr;construite de engelzi (Sithonia si Meliton)aici pt 2 E(intrarea) ai parte de jacuzi si o plaja amenajata de ei ,cu nisip,shezlonguri free si fara pietre.aici poti vedea ceea ce vezi prin filme( terenuri de golf + masinutele, terenuri de tenis super,teren de forbal,piscine mari,jacuzi cu bar pe margine,poti inchiria cai...etc)sfatul eu este sa te duci la Meliton(Sithonia nu e inca la 100% din ceea cepoate sa ofere-este construit dar nu intru totul amenajat.
alte plaje mai sunt pina in Neos Marmaras,o sa le vezi pina sa ajungi in Neos,ele sunt amenajate ceea ce implica si o taxa de intrere.
oricum din cite am auzit plajele neamenajate din Sithonia sunt toate cu pietre.
dak ai masina te poti duce si la cele amenajate dar altfel...din Neso pin ala cele 2 hoteluri sunt 3km,pina la celelalte cam 4-5 km.
Neos Marmaras-Salonik 120km
Pestera Petralona(intrare 6 E) cca 70 km.
Waterland (Salonic) 80km.
andserb
Salutare,

M-am intors acum cateva zile, dupa doua saptamani de stat in Sithonia, Vourvourou. Pe scurt: foarte frumos, ca de fiecare data, vremea excelenta, dar foarte cald. Vreo trei zile a batut un vant venit din Africa, Livas, care te sufoca - o masa de aer fierbinte si uscat.
Mancare: din cauza caldurii, si la ei au aparut mai repede toate fructele si legumele. E plin de pepeni, caise, piersici, vinete, ardei etc. Cu riscul de a ma repeta: incercati sa cumparati la dus legume de pe marginea soselelor, chiar daca sunt ceva mai scumpe decat cele din supermarketuri. Intre Ormilia si Nikiti ii puteti gasi pe producatori vanzand direct la sosea, inclusiv duminica. Si recomand (tot din nou) tavernele din Ormos Panagias, de pe plaja (sunt trei una langa alta).
Drum: Centura Sofiei ramane o problema, anul acesta am vazut ca se lucreaza (cu o viteza superioara colegilor de la nord de Dunare), dar cred ca e mai bine sa ocoliti Sofia prin dreapta ei, asa cum am facut eu din gresala acum 2 ani. Intrati pe centura inainte de pod, nu imediat dupa. Am impresia ca drumul indica Kalotina (sper sa nu ma insel). Se merge mult prin camp, iar la un moment dat, centura intra prin Sofia si iese exact in celebra intersectie cu piatra cubica si linie de tramvai, doar ca, de data asta, veniti din sensul celalalt. Merita incercat, pentru ca prin stanga Sofiei (drumul clasic), din cauza lucrarilor, eu am pierdut si la dus, si la intors, cate o ora si ceva, desi, la dus, era intr-o sambata de dimineata.
Atentie mare prin Bulgaria pe portiunile (nu putine) de drum cu limitari kafkiene de viteza, gen 30 km/h. Colegul Agu a detaliat mai sus. Si sa nu va asteptati sa apara semn de ridicare a restrictiei. De regula, sunt valabile pentru portiuni de 500-1000 de metri, dar n-as baga mana in foc. In general, scrie sub semnul de limitare a vitezei - foarte greu lizibil, normal smile.gif doar suntem in Bulgaria.
Dupa Kulata, drumul prin Grecia e in reconstructie pe primii 15 kilometri, dar ... esti in Grecia.
Incendii: am avut parte de unul la sud de Vourvourou, dar grecii stiu cum sa le trateze - a doua zi se rezolvase. Ma gandeam ca, daca ar fi izbucnit un astfel de incendiu la Constanta, s-ar fi instaurat panica generala, iar masinile de pompieri nu ar fi putut ajunge la fata locului din cauza autoturismelor parcate aiurea.
Pentru ca tot am revenit la ai nostri compatrioti: in ultima noastra zi acolo, la ora 8 am fost treziti de urletele necontrolate ale unor turisti care coborau din masini cu numar de Romania. Imediat a aparut si sticla de Chivas Regal, care a fost tratata ca o sticla de bere - pune-o dom'le la gura si bea! Apoi unul dintre soferii euforici a sarit imbracat si incaltat in piscina, pentru ca "ii cazuse ceva acolo". Manele inca nu se auzeau, dar judecand dupa grosimea lanturilor de aur de la gat, cutele groase de la ceafa, burtile revarsate inghesuite in maieuri asortate la pantaloni trei-sferturi, cred ca mai era doar o chestiune de timp. I-am urat mult noroc proprietarului si am plecat la timp.
Vacanta faina va doresc si sa nu facem / faceti ca ei
leelloo
QUOTE(singuraticul @ Jul 6 2007, 11:35) [snapback]3066077[/snapback]
Neos Marmaras:orasel cu cca 300 locuitori;nu ff aglomerat dar ff linistit,o gramada de terese pe malul marii,cu luminari pe mese,ff frumos dak te duci cu prietena/prietenul,sotie/sot,amant/amanta naughty.gif ai portul chiar in neos Marmaras,nu situ unde merg vasele de acolo ca nu am fost(ceea ce stiu sigur ca de acolo pleaca vasele care fac turul golfului. si care merg in Porto Caras(2E). e un orasel tipic grecesc cu stadute inguste si in panta( orasul este situat pe un deal)

acum partea mai nasoala:Neos Marmaras nu are plaja fff aproape.dak stai in centru trb sa mergi vreo 500m pt a ajunge la plaja(si acolo sa nu te astepti la o plaja cu nisip fin si lata.)
ce mai buna plaja - sunt 2 hoteluri de 5* + superrrrrr;construite de engelzi (Sithonia si Meliton)aici pt 2 E(intrarea) ai parte de jacuzi si o plaja amenajata de ei ,cu nisip,shezlonguri free si fara pietre.aici poti vedea ceea ce vezi prin filme( terenuri de golf + masinutele, terenuri de tenis super,teren de forbal,piscine mari,jacuzi cu bar pe margine,poti inchiria cai...etc)sfatul eu este sa te duci la Meliton(Sithonia nu e inca la 100% din ceea cepoate sa ofere-este construit dar nu intru totul amenajat.
alte plaje mai sunt pina in Neos Marmaras,o sa le vezi pina sa ajungi in Neos,ele sunt amenajate ceea ce implica si o taxa de intrere.
dak ai masina te poti duce si la cele amenajate dar altfel...din Neso pin ala cele 2 hoteluri sunt 3km,pina la celelalte cam 4-5 km.

Poti sa-mi spui mai multe despre Porto Caras? am auzit ca e superb, plaja, terase...ai fost?
amia
Pentru Singuraticul:Multumesc mult,mult ,de sfaturi.Fiind cu masina,sigur vom merge in locurile recomandate de tine.

Amia
codruta27
QUOTE(singuraticul @ Jul 6 2007, 13:35) [snapback]3066077[/snapback]

Multumim tare mult!
singuraticul
sory am scris undevamai sus ca Neos Marmaras are 300 de locuitori;;scz are 3000 biggrin.gif este destul de marisor k oras,al 2 din halkidiki.

despre Porto Caras nu stiu prea multe;eu am fost decit la cele 2 hoteluri de acolo,unde aveti ce vedea.
aleatorul
QUOTE(singuraticul @ Jul 6 2007, 13:35) [snapback]3066077[/snapback]
aici pt 2 E(intrarea)

cand am fost eu nu ne-a cerut nimeni nimic.

QUOTE(singuraticul @ Jul 6 2007, 15:31) [snapback]3066625[/snapback]
despre Porto Caras nu stiu prea multe;eu am fost decit la cele 2 hoteluri de acolo,unde aveti ce vedea.

pai cam ala e tot porto carras-ul. smile.gif

plaje blue flag, frumos. daca ai barca ta, sunt apartamente cu propriul ponton. pe jos e cam 1 km pana in neos marmaras.

anami
QUOTE(andserb @ Jul 6 2007, 13:37) [snapback]3066090[/snapback]
Salutare,

M-am intors acum cateva zile, dupa doua saptamani de stat in Sithonia, Vourvourou. Pe scurt: foarte frumos, ca de fiecare data, vremea excelenta, dar foarte cald. Vreo trei zile a batut un vant venit din Africa, Livas, care te sufoca - o masa de aer fierbinte si uscat.

Buna!
Unde ai stat in Vourvouru, la ce pensiune?
andreya
QUOTE(codruta27 @ Jul 6 2007, 09:30) [snapback]3064951[/snapback]

Codruta, iti raspund si eu despre experienta mea din Grecia, Neos Marmaras. Intr-adevar, asa cum a spus Singuraticul, a fost foarte cald si ar trebui sa te feresti sa stai prea mult in soare dupa ora 12 si jumatate. E adevarat insa ca desi soarele e torid, nu ai senzatia aia urata din oras, unde ai parte in plus si de praf si de betoane, etc.
Neos Marmaras e un orasel pitoresc si cochet, foarte linistit ziua, mult mai animat noaptea (cand strazile sunt arhipline), cu o gramada de suveniruri (dar si multe kitch-uri), cu dulciuri dementiale (sa incerci neaparat prajiturile de la cofetaria din centru), mancare buna... atat doar ca o sa faci ceva miscare, fiindca este situat in terase si uneori, pe caldura, poate fi destul de neplacut.
Sa nu faci greseala sa mananci la Pizza Roma, ca dai banii degeaba, in schimb, la tavernele din centru e super ok.
Am facut o singura croaziera, la Golful Toroneos si zic eu ca-si merita banii. Se pleaca cu un vaporas (daca te duci, sa te asiguri ca ti-ai ocupat locuri la umbra) si se se fac vreo trei opriri, una pe celalalt brat, Kassandra, pe o plaja cu nisip si cu o apa de culoare turcoaz, una intr-un golf (unde este foarte frumos) si una la Toroneos, de unde cei care stiu sa inoate pot face sarituri in apa direct de pe vas (acolo nu exista o plaja propriu-zisa.
Daca mai doresti amanunte, iti stau la dispozitie.
Morpehus
Salut,

dupa cum am scris mai sus pe 13 plecam in Neos Marmaras si dupa in Atena. As vrea ca cei care au fost de curand cu masina sa detalieze exact drumul si ce taxe trebuiesc platite.

Multumesc
model70
QUOTE(botisor @ Jan 11 2007, 16:40) [snapback]2303321[/snapback]
am fost vara trecuta (2006) in halkidiki, pe bratul athos, la hotelul Phillipos Beach - 4* cu demipensiune. Hotelul este f bun, serviciile sunt ok. mancarea e buna si multa. in general, loc pentru relaxare, odihna. nu cautati cluburi, discoteci etc in zona, ca nu veti gasi. recomand plimbarea cu feribotul pe insulita amulianni, f frumos. in rest, confort si relaxare.
noi am luat biletele de la agentia KARA TRAVEL pe care NU O RECOMAND nimanui, si mai ales nu alegeti variantele de bilete cu transport autocar. sunt niste masini vechi si infecte, mult sub categoria declarata. de-asemenea, nu va bazati pe ghizii KARA TRAVEL. in general, alegeti orice alta agentie, mai putin KARA TRAVEL.
pentru mai multe detalii, stau la dispozitia celor interesati. noi ne-am simtit f bine la acest club/ hotel.

Salut. Doresc si eu informatii despre plaja, conditii in camera,poze daca ai la hotelul Phillipos Beach. Am bilete in august acolo. Se merita?
ciumpor
QUOTE(leelloo @ Jul 5 2007, 09:46) [snapback]3059696[/snapback]

Noi am stat la sonia Village, putin mai sus de Kalliopi. Arata cochet Kalliopi, nu stiu mai multe detalii despre vila.Noi am plecat la 22.30 din Bucuresti si am ajuns la ora 10.00 in Gerakini.
Doar sa aveti grija pe unde intrati in apa. In rest, e super OK. Sa faceti si turul bratului cu masina, pt. ca e super. Taiati bratul Sithonia pe la Vourvouru si va intoarceti de-a lungul bratului. Pt. croaziera spre Athos se ia vasul din portul Ormos Panagias. Vasele pleaca la ora 9.30. Va recomand Menia Maria 3.
vacanta placuta!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.