Neos Marmaras:orasel cu cca 300 locuitori;nu ff aglomerat dar ff linistit,o gramada de terese pe malul marii,cu luminari pe mese,ff frumos dak te duci cu prietena/prietenul,sotie/sot,amant/amanta

ai portul chiar in neos Marmaras,nu situ unde merg vasele de acolo ca nu am fost(ceea ce stiu sigur ca de acolo pleaca vasele care fac turul golfului. si care merg in Porto Caras(2E). e un orasel tipic grecesc cu stadute inguste si in panta( orasul este situat pe un deal)
acum partea mai nasoala:Neos Marmaras nu are plaja fff aproape.dak stai in centru trb sa mergi vreo 500m pt a ajunge la plaja(si acolo sa nu te astepti la o plaja cu nisip fin si lata.)
ce mai buna plaja - sunt 2 hoteluri de 5* + superrrrrr;construite de engelzi (Sithonia si Meliton)aici pt 2 E(intrarea) ai parte de jacuzi si o plaja amenajata de ei ,cu nisip,shezlonguri free si fara pietre.aici poti vedea ceea ce vezi prin filme( terenuri de golf + masinutele, terenuri de tenis super,teren de forbal,piscine mari,jacuzi cu bar pe margine,poti inchiria cai...etc)sfatul eu este sa te duci la Meliton(Sithonia nu e inca la 100% din ceea cepoate sa ofere-este construit dar nu intru totul amenajat.
alte plaje mai sunt pina in Neos Marmaras,o sa le vezi pina sa ajungi in Neos,ele sunt amenajate ceea ce implica si o taxa de intrere.
oricum din cite am auzit plajele neamenajate din Sithonia sunt toate cu pietre.
dak ai masina te poti duce si la cele amenajate dar altfel...din Neso pin ala cele 2 hoteluri sunt 3km,pina la celelalte cam 4-5 km.
Neos Marmaras-Salonik 120km
Pestera Petralona(intrare 6 E) cca 70 km.
Waterland (Salonic) 80km.