Oki - am fost 3 cupluri si ne-am deplasat cu 2 masini
- plusuri: conditiile de cazare au fost ok (chiar daca am avut camere la parter);mancarea a fost destul de buna si din belsug(am avut demipensiune);apa marii este f curata si implicit limpede;intr-o saptamana cred ca am avut vreo 3 ore de cer innorat - in rest soare la greu;drumuri f bune si fara politie

- ne-am plimbat f mult in cautare de plaje mai putin populate;in general am dat peste oameni calzi si deschisi
- minusuri: serviciile nu sunt la nivelul la care ma asteptam (oricum sunt cu mult peste Romanica noastra);faptul ca 90% din localnicii (aici includ chelnerii si vanzatorii) cu care am intrat in contact nu inteleg o iota de engleza poate fi f frustrant - am observat ca in schimb cam toti o "rup" in germana;nici aici nu am scapat de mici "adaugiri accidentale" la nota de plata si de incercari de a-ti servi alceva decat ceea ce ai comandat in speranta ca oricum "astia nu stiu ce au comandat"
Scuze pt eventualele "scapari" gramaticale dar este prima zi de munca si incerc sa recuperez saptamana de concediu.Oricum,voi raspunde cu placeere oricarei intrebari.