Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

xantia

Buna ziua tuturor, sunt noua pe forum si cu toate ca il urmaresc de mult timp nu am luat parte inca la discutiile voastre.
Si noi (2 masini) mergem in Grecia pe data de 4 august, la Psakoudia-Sithonia, mai exact ne cazam la o pensiune pe nume Jiannis si Maria. A fost poate careva dintre voi cazati acolo prin anii trecuti? Suntem cel putin 2 familii, plecam din Timisoara si nu prea stiu ce ne asteapta. Am mai fost in Grecia-Asprovalta acum 2 ani si a fost super, am plecat fara rezervare dar am gasit fara cazare probleme si la niste preturi foarte convenabile...40€/noapte in august...
Din aceasta cauza ne-am hotarat sa ne petrecem o parte din concediu si acest an tot in Grecia, dar de aceasta data am facut rezervare pe o saptamana la pensiunea de care v-am spus. V-as fi recunoscatori daca ati posta si niste poze cu imprejurimile (daca are cineva), poate si niste recomandari de restaurante, taverne, ce s-ar putea viziona prin zona.
Va multumesc si va urez tuturora vacanta placuta!
pcg01
QUOTE(xantia @ Jun 6 2007, 19:18) [snapback]2933188[/snapback]
Buna ziua tuturor, sunt noua pe forum si cu toate ca il urmaresc de mult timp nu am luat parte inca la discutiile voastre.
Si noi (2 masini) mergem in Grecia pe data de 4 august, la Psakoudia-Sithonia, mai exact ne cazam la o pensiune pe nume Jiannis si Maria. A fost poate careva dintre voi cazati acolo prin anii trecuti? Suntem cel putin 2 familii, plecam din Timisoara si nu prea stiu ce ne asteapta. Am mai fost in Grecia-Asprovalta acum 2 ani si a fost super, am plecat fara rezervare dar am gasit fara cazare probleme si la niste preturi foarte convenabile...40€/noapte in august...
Din aceasta cauza ne-am hotarat sa ne petrecem o parte din concediu si acest an tot in Grecia, dar de aceasta data am facut rezervare pe o saptamana la pensiunea de care v-am spus. V-as fi recunoscatori daca ati posta si niste poze cu imprejurimile (daca are cineva), poate si niste recomandari de restaurante, taverne, ce s-ar putea viziona prin zona.
Va multumesc si va urez tuturora vacanta placuta!

Sal,

Noi am fost anul trecut in Psakoudia si am stat la vila Porto Psakoudia. Ce pot sa iti spun , este mai mult un satuc linistit cu 5-6 taverne dintre care una foarte scumpa 60-70 EUR portia la tot felul de specialitati din peste. Pentru o familie care are copii este nemaipomenit sau daca vreti sa fugiti de lumea dezlantuita.Nu muzica, nu balamuc , nu agitatie, nu trafic auto. Aveti si cateva magazine, dar totusi scumpe comparativ cu LIDL. In rest , peisajul este super , ai nevoie de masina sa te poti deplasa. Cea mai apropiata statiune este Metamorfossi la 10 km , apoi Nikiti la 30 km unde aveti si supermarket-ul LIDL. Mai in sudul bratului statiunea Neo Marmaras de unde se pot face traversari cu vaporul pe bratul Kassandra. Excursia dureaza o zi. Daca pleci din Neo Marmaras solo te costa 25 EUR/pers , daca este organizata cu grupul 35 EUR/pers.

Vacanta placuta,
Cristian

70cata
QUOTE(pcg01 @ Jun 7 2007, 08:47) [snapback]2934979[/snapback]
Sal,

Noi am fost anul trecut in Psakoudia si am stat la vila Porto Psakoudia. Ce pot sa iti spun , este mai mult un satuc linistit cu 5-6 taverne dintre care una foarte scumpa 60-70 EUR portia la tot felul de specialitati din peste. Pentru o familie care are copii este nemaipomenit sau daca vreti sa fugiti de lumea dezlantuita.Nu muzica, nu balamuc , nu agitatie, nu trafic auto. Aveti si cateva magazine, dar totusi scumpe comparativ cu LIDL. In rest , peisajul este super , ai nevoie de masina sa te poti deplasa. Cea mai apropiata statiune este Metamorfossi la 10 km , apoi Nikiti la 30 km unde aveti si supermarket-ul LIDL. Mai in sudul bratului statiunea Neo Marmaras de unde se pot face traversari cu vaporul pe bratul Kassandra. Excursia dureaza o zi. Daca pleci din Neo Marmaras solo te costa 25 EUR/pers , daca este organizata cu grupul 35 EUR/pers.

Vacanta placuta,
Cristian

Cristian , tu vorbesti serios ?! .... noi mergem acolo iar cei de aici care au mai fost in Psakoudia chiar nu
mantionau nimic despre aceste preturi....60 -70 de euro o portie de peste este la Berlin in restaurantele centrale
dar in Halkidiki ?!!....la celelalte 5 taverne ce preturi erau ??....nu cumva e o greseala undeva ?
sweet_lorry
A fost cineva in Grecia cu SUNHOLIDAYS? Help me..... pt k am gasit la ei o oferta care ma intereseaza si as vrea sa fac o rezervare cat mai rpd, sa nu care cumva sa se ocupe locurile.... biggrin.gif Cine ma ajuta???? biggrin.gif biggrin.gif
pcg01
QUOTE(70cata @ Jun 7 2007, 10:14) [snapback]2935279[/snapback]
Cristian , tu vorbesti serios ?! .... noi mergem acolo iar cei de aici care au mai fost in Psakoudia chiar nu
mantionau nimic despre aceste preturi....60 -70 de euro o portie de peste este la Berlin in restaurantele centrale
dar in Halkidiki ?!!....la celelalte 5 taverne ce preturi erau ??....nu cumva e o greseala undeva ?

Nu fac misto deloc.Noi ne-am asezat la masa si dupa ce am vazut meniul ni s-a facut rau. Am cautat ceva ce nu aveau si asa am scapat. Imi aduc aminte ca am cerut orez sirbesc si motivatia a fost ca in acea zi nu aveau pregatit nici un fel de orez. smile.gif Ca localizare sa stiti sa va feriti , cum intri in Psakoudia venin dinspre Salonic este vila Porto Psakoudia pe dreapta si are un perete vopsit (un peisaj rosiatic cu palmieri), apoi la aprox.100 tot pe dreapta este terasa cu pricina.Anul trecut aveau meniul prins pe copaci.Probabil iti vei da usor seama deoarece este goala tot timpul. Restul tavernelor sunt ok , o masa de pranz pentru 2 persoane cu tot cu bere (2 EUR/sticla la terasa) nu sare de 18 EUR. Va recomand TO KUMA. Cea mai ok taverna din Psakoudia, daca nu s-au mai deschis si altele de anul trecut din iunie pina acum.

Cristian
ANDOX
@xantia da un search pe forum ca am mai scris eu despre Psakoudia. Daca nu gasesti da-mi un semn si o sa caut eu .

Intradevar e un mic satuc dar nu sunt numai 5-6 taverne ci vreo 10-15 biggrin.gif . Si nu am vazut nicaieri 60-70 euro o portie de mancare , desi am mancata la vreo 5-6 taverne din Psakoudia. La unele taverne am vazut ca in meniu pestele este trecut la kg. si nu la portie si de aici poate ca a aparut confuzia. Chiar am mancat la o astfel de taverna unde era 50 euro kg si portia care am mancat-o a costat 12 euro si avea 2 bucati de peste cam cat palma laugh.gif
Eu zic ca daca nu mergeti cu masina este necesar sa inchiriati una astfel o sa va plictisiti in Psakoudia.(doar daca nu mergeti numai pt plaja si baie)
ANDOX
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
Cateva poze cu plaja din Psakoudia:

xantia
Mersi pt informatiile de ultima ora, noi mergem cu masina,...deci destul de indepedenti cum s-ar zice, am auzit ca bratul sithonia este cel mai "salbatic" ditre cele trei, si deci ca atare avem ce vedea. Vreau sa mergem azi aici, maine acolo, poimaine in alta parte...sa nu stam doar in acelasi loc.
Despre taverne sau baruri...om mai vedea noi! Micul dejun il avem inclus, puteam sa rezervam cu demipension dar nu am vrut tocmai din motivul ca nu vrem sa stau in acelasi loc in fiecare zi. Am auzit ca ar fi un barulet sau terasa...ce-o fi,... ceva in stil african, direct pe plaja, cu paturi sau saltele, nu prea am inteles, acoperite cu tot felul de voaluri si plase pt moskito, unde poti sa sevesti coctailuri si bauturi racoritoare de tot felul...tre sa fie ceva tare interesant, am vazut pe un site nemtesc...dar nu mai dau de el. Poate sa-mi confirme cineva?
A doua dorinta ar fi: sa vizitam orasul Vourvourou sau cum s-o fi scriind, am auzit ca are niste plaje de toata mandretea, sa luam vaporasul si sa facem o miniplimbare in jurul muntelui Atos. Sa vedem ce-o iesi. Dar daca are cineva poze cu imprejurimile ar fi super daca le-ar posta aici...sau direct pe mail. deocamdata va multumesc pentru raspunsuri.
deliverance
QUOTE(sweet_lorry @ Jun 6 2007, 17:10) [snapback]2932899[/snapback]
Buna,

sunt noua pe aci, in ceea ce priveste scrisul pt k am citit toate parerile despre Grecia de pe acest forum si, desi mi-a fost destul de greu sa aleg, am gasit vreo 2-3 oferte dar nu stiu exact pe care sa o aleg.

1. Agentia Elysse turism - sejur de 7 zile, in Sithonia, la NEOS MARMARAS – PARADISSOS BEACH, plecare pe 27 iulie , 159 euro + 199 ron (transport), fara masa. Demipensiunea este d 99 euro de persoana/sejur. Exista si varianta de family apartment - platesti 3 si stai 4 dar sa vad dak mai sunt locuri libere.
Aceeasi oferta am gasit-o si la Romadria dar domnul de la telefon mi-a recomandat sa nu alef varianta cu demipensiune pt k ma ajunge mai ieftin dak mananc la taverne... Nush ce sa zic

2. Agentia Sun Holidays - Avra Bungalows, in statiunea Fourk, Kassandra, all inclusive , 355 euro, 7 nopti, plecare tot pe 27 iulie. pretul include si transport cu autocar 2*

3.Tot la Elysse turism, la hotel Sonia Village - 3*, statiunea Gerakina, charter autocar, demipensiune - pret 239 euro + 199..

Acum eu nu stiu pe care sa o aleg.... As dori si liniste, si apa curata, si plaja cu nisip fin, si ceva taverne mai animate, si preturi mici..... Iar agentia sa fie una serioasa. Sa nu ma trezesc abandonata prin cine stie ce coclauri... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) biggrin.gif:d, mai ales k va fi prima mea iesire din tara si vom avea si un copil de 5 ani cu noi (suntem 2 cupluri).

Ce ma sfatuiti???

P.S. Help me pt k sunt mik si nestiutoare (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

See ya!

Dintre 1, 2 si 3 eu iti recomand 4 tongue.gif :

www.medhotels.com sau www. holidayhotels.com, agentie din Londra (daca spun Londra, nu mai spun si serioasa).

Poti sa alegi orice zi de plecare in orice loc din lume. Plata o faci prin card (30%) si restul cu putin timp inainte de plecare.

ANDOX

Da este un barulet decorat in stil african (dar nu pe plaja) care are in fata lui o bucata de plaja si acolo sunt niste paturi , ceva gen canapele albe unde poti sa stai fara sa platesti daca comanzi ceva de baut de la barul lor.
andserb
Salut,
M-am gandit sa pun niste poze de pe Sithonia, pentru ilustrare smile.gif O poza face mai mult decat 1000 de cuvinte.

Sunt poze din Ormos Panagias, Agios Nikolaos, Neos Marmaras, Parthenonas.
gabi_c
Stie cineva cam cum este vremea si daca apa marii este calda la sfasitul lui iunie? Am bilet in halkidiki in perioada asta si nu prea stiu la ce sa ma astept si ce haine sa iau la bagaj confusedsmiley.png
Jah
QUOTE(xantia @ Jun 7 2007, 14:57) [snapback]2936542[/snapback]
Am auzit ca ar fi un barulet sau terasa...ce-o fi,... ceva in stil african, direct pe plaja, cu paturi sau saltele, nu prea am inteles, acoperite cu tot felul de voaluri si plase pt moskito, unde poti sa sevesti coctailuri si bauturi racoritoare de tot felul...tre sa fie ceva tare interesant, am vazut pe un site nemtesc...dar nu mai dau de el. Poate sa-mi confirme cineva?

Da, exista, dar e mai greu de nimerit. La un moment dat e un indicator din drumul principal (parca are o banana desenata pe el, dar nu bag mana-n foc laugh.gif ). De la indicator mergi pe un drum forestier cativa km pana la bar. E misto ca e retras, dar dupa juma' de ora de muzica house eu mi-am bagat picioarele si m-am carat wink.gif
Pro-B
QUOTE(gabi_c @ Jun 7 2007, 17:06) [snapback]2937233[/snapback]
Stie cineva cam cum este vremea si daca apa marii este calda la sfasitul lui iunie? Am bilet in halkidiki in perioada asta si nu prea stiu la ce sa ma astept si ce haine sa iau la bagaj confusedsmiley.png

unde ai bilet?si eu am pe 30 iun la neos marmaras!
xnick
QUOTE(sweet_lorry @ Jun 7 2007, 11:25) [snapback]2935593[/snapback]
A fost cineva in Grecia cu SUNHOLIDAYS? Help me..... pt k am gasit la ei o oferta care ma intereseaza si as vrea sa fac o rezervare cat mai rpd, sa nu care cumva sa se ocupe locurile.... biggrin.gif Cine ma ajuta???? biggrin.gif biggrin.gif

@sweetl lorry: cu Sunholidays am fost. Autocare stramte, pline ochi, ghizi nauci, era sa ramanem pe drumuri la plecare (cu copil in brate...) din cauza unui sofer obosit care nu a citit lista pana la capat, la sosire ne-a intampinat un birlic care a spus ca este reprezentantul companiei si a disparut total dupa 5 minute la primele probleme cu cazarea. Poate ca asa sunt toate agentiile care transporta romani. Sau nu...
Jah

Asa sunt toate.
artemisa24
QUOTE(xnick @ Jun 7 2007, 20:08) [snapback]2937990[/snapback]
@sweetl lorry: cu Sunholidays am fost. Autocare stramte, pline ochi, ghizi nauci, era sa ramanem pe drumuri la plecare (cu copil in brate...) din cauza unui sofer obosit care nu a citit lista pana la capat, la sosire ne-a intampinat un birlic care a spus ca este reprezentantul companiei si a disparut total dupa 5 minute la primele probleme cu cazarea. Poate ca asa sunt toate agentiile care transporta romani. Sau nu...

subscriu cu toata puterea...fereste-te de ei. au oferte atragatoare. la prima vedere dar acolo, la fata locului NU LE MAI PASA DE TINE.... mie mi-au prezentat o oferta foarte buna pt. paralia iar acolo ne-am trezit tot cu o ametita , care in afara de persoana ei, nu mai exista altcineva. ne-a privit de sus si foarte gratioasa, ne-a dus la un hotel, in centru langa biserica, care anul urmator a fost inchis pt. ca mai avea putin si se surpa pe turisti. camere mici, mici, bucataria si mai mica iar baia nici nu merita amintita. alti prieteni de-ai nostrii au fost cazati la un alt hotel unde nu mergea frigiderul si desi s-a spus la receptie si, inclusiv gratioasei a ramas la fel, adica stricat si multe, multe ar fi de spus...si daca mai citesti pe forum, vei vedea numai pareri bune despre ei. am uitat sa spun ca excursia nu a fost deloc ieftina.......... cursing.gif
Mirrruna
hopaaa, eu m'am ferit sa raspund din prima la mesajul lui sweet_lorry referitor la SunHolidays... credeam c'a fost un accident numai la mine dar vad ca nemultumirile sunt raspandite.
da, si eu am fost cu aceasta agentie, in Olympic Beach in 2003.

eu n'am plangeri decat in ceea ce priveste autocarele si organizarea: JAL-NI-CE (autoc. erau inscriptionate Romantic Travel), plus ca la plecarea din Bucuresti s'a stricat aproape de granita si am stat in camp, pe o arsita incredibila, fara AC, vreo 3 ore.

la intoarcere la fel, autocar cu probleme, AC stricat, si organizarea f proasta... in sensul ca a trebuit sa eliberam camera la 9.00 a.m. si masina a venit pe la 6.30 p.m.
sweet_lorry
QUOTE(Mirrruna @ Jun 8 2007, 13:11) [snapback]2940743[/snapback]
hopaaa, eu m'am ferit sa raspund din prima la mesajul lui sweet_lorry referitor la SunHolidays... credeam c'a fost un accident numai la mine dar vad ca nemultumirile sunt raspandite.
da, si eu am fost cu aceasta agentie, in Olympic Beach in 2003.

eu n'am plangeri decat in ceea ce priveste autocarele si organizarea: JAL-NI-CE (autoc. erau inscriptionate Romantic Travel), plus ca la plecarea din Bucuresti s'a stricat aproape de granita si am stat in camp, pe o arsita incredibila, fara AC, vreo 3 ore.

la intoarcere la fel, autocar cu probleme, AC stricat, si organizarea f proasta... in sensul ca a trebuit sa eliberam camera la 9.00 a.m. si masina a venit pe la 6.30 p.m.

Uau.... nu-mi vine sa cred k era sa dau o caruta de bani pe un sejur care avea toate sansele sa-mi ruineze concediul mult visat. cursing.gif Ms k nu m-ati lasat sa zac in nestiinta mea. Am renuntat fara nicio ezitare la serviciile acestei agentii 5mai ales k nu apucasem sa dau avansul) si m-am reorientat catre o oferta la Christian Tourism.... sper sa fie ok; cel putin par seriosi.
Acum, Mirruna, daca spui ca cele autocare erau inscriptionate cu Romantic Travel, e clar. Am vazut numai "cuvinte de lauda" la adresa acestei agentii si, oricat am incercat eu sa fiu fata silitoare si sa iau aminte la cele spuse pe aici si sa ma feresc..... tot era sa o fac lata.... confusedsmiley.png

Daca cineva a mers vreodat' cu aceasta agentie - Christian Tourism - nu m-ar deranja sa-mi impartasiti si mie parerile voastre....

Sar'na anticipat!
Kitty2006
QUOTE(sweet_lorry @ Jun 8 2007, 16:43) [snapback]2941787[/snapback]
Uau.... nu-mi vine sa cred k era sa dau o caruta de bani pe un sejur care avea toate sansele sa-mi ruineze concediul mult visat. cursing.gif Ms k nu m-ati lasat sa zac in nestiinta mea. Am renuntat fara nicio ezitare la serviciile acestei agentii 5mai ales k nu apucasem sa dau avansul) si m-am reorientat catre o oferta la Christian Tourism.... sper sa fie ok; cel putin par seriosi.
Acum, Mirruna, daca spui ca cele autocare erau inscriptionate cu Romantic Travel, e clar. Am vazut numai "cuvinte de lauda" la adresa acestei agentii si, oricat am incercat eu sa fiu fata silitoare si sa iau aminte la cele spuse pe aici si sa ma feresc..... tot era sa o fac lata.... confusedsmiley.png

Daca cineva a mers vreodat' cu aceasta agentie - Christian Tourism - nu m-ar deranja sa-mi impartasiti si mie parerile voastre....

Sar'na anticipat!

Noi am mers cu Perfect Tour, in privinta careia nu pot sa ma pronunt. Cei din Bucuresti erau ok la telefon, dar angajata din provincie era varza. Ea imi spunea ca sunt locuri la hotelul X si cand trimiteam mail la hotel pentru confirmare primeam raspuns negativ. Apoi nu reusea sa imi completeze data de intrare si data de iesire din hotel ca ea numara zilele in loc sa numere noptile ... asa ca o noapte ramaneam sa dormim sub cerul liber. Cand m-am dus sa semnez contractul ma chema peste vreo 2-3 ore sau in alta zi pe motiv ca ii ia mult timp pana completeaza datele ... de parca eu aveam timp sa ma plimb toata ziua buna ziua la agentie.

La plecare am constatat ca autocarul nu era al agentiei Perfect Tour, iar in autocar erau persoane care isi luasera bilete de la mai multe agentii. Cred ca de fapt autocarul nu apartinea nici uneia dintre ele, ci apartinea unei firme independente de agentiile respective. Daca se umple cu persoanele ce si-au luat bilet de la o agentie, bine, daca nu, baga de la mai multe. Defectiuni nu au avut pe drum insa nu aveau toaleta in autocar, ceea ce pentru cei cu copii a fost o problema. La vama la iesirea din Romania o doamna singura cu fetita minora nu avea imputernicire de la sot sa scoata copilul din tara si soferii au hotarat de capul lor sa asteptam pe sotul doamnei sa vina cu imputernicirea de la Bucuresti. Asa ca dupa ce am stat vreo 4 ore in vama la noi, ne-au lasat sa trecem dincolo, dar am asteptat inainte de a intra in vama la bulgari inca vreo 4 ore sa vina domnul. Mai multe persoane au vrut sa dea in judecata firma de transport ... desi nu prea se stia care este numele ei... fiecare stia doar numele agentiei de la care a luat biletele. Apoi ghida era o fata de vreo douazeci si ceva de ani, care nu stia nici ordinea statiunilor de pe bratul Kassandra. Asa ca imediat ce am intrat pe Kassandra a anuntat ca cei care coboara in Hanioti sa se pregateasca. Initial am intrat in panica gandindu-ma ca noi trebuia sa coboram inaintea lor, avand bilete in Kalithea. Am atentionat-o si si-a dat seama de greseala... dar tot noi a trebuit sa ii spunem soferului sa opreasca atunci cand am vazut indicatorul spre hotelul nostru.

Printre numele de agentii despre care am gasit multe pareri negative pe net sunt J'Info Tours, Romantic Travel si Europa Travel.

Am mai gasit pareri despre agentii aici:
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...=58283&st=0
si aici:
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...58283&st=30
in caz ca mai e cineva interesat.
dungatu
imi cer scuze daca s-a mai zis,
Imi mai trebuie asigurare medicala pentru Grecia?
Multumesc!
leelloo
QUOTE(dungatu @ Jun 9 2007, 07:53) [snapback]2943988[/snapback]
Multumesc!

eu stiu ca da, in general pt orice tara, e bine sa o ai si costa putin, pana in 200.000
costy31
QUOTE(Pro-B @ May 22 2007, 06:14) [snapback]2869324[/snapback]
Salut!Stie cineva ceva de vila Anna-Cristina din Metamorfossis?Cum e?Am bilete pe 30 iuniue si as vrea sa stiu si eu cum e!mersi

Si noi plecam tot acolo pe 30 iulie, poate ne spui si noua cum a fost. Multumim anticipat.
anami
QUOTE(dungatu @ Jun 9 2007, 09:53) [snapback]2943988[/snapback]
Multumesc!

Normal este sa mergi la Casa de Asigurari de Sanatate si sa iti ridici de acolo cardul de asigurat care este valabil in toata UE.
Nu ti-o cere nimeni, oricum, decat daca te imbolnavesti pe acolo, Doamne fereste! Firmele de turism iti vor spune sa o faci ca au interes sa-si ia comisinul chiar daca e mic. Dar nu e corect!
forprobe
2 intrebari:
- merg la Kriopigi si as vrea sa dorm o noapte la Salonic; stie cineva sa-mi recomande ceva bun si ieftin biggrin.gif
- la kriopigi sau in zona stie cineva de vreun hotspot, sau undeva unde ma pot conecta la internet cu un laptop?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.