Buna,
sunt noua pe aci, in ceea ce priveste scrisul pt k am citit toate parerile despre Grecia de pe acest forum si, desi mi-a fost destul de greu sa aleg, am gasit vreo 2-3 oferte dar nu stiu exact pe care sa o aleg.
1. Agentia Elysse turism - sejur de 7 zile, in Sithonia, la NEOS MARMARAS – PARADISSOS BEACH, plecare pe 27 iulie , 159 euro + 199 ron (transport), fara masa. Demipensiunea este d 99 euro de persoana/sejur. Exista si varianta de family apartment - platesti 3 si stai 4 dar sa vad dak mai sunt locuri libere.
Aceeasi oferta am gasit-o si la Romadria dar domnul de la telefon mi-a recomandat sa nu alef varianta cu demipensiune pt k ma ajunge mai ieftin dak mananc la taverne... Nush ce sa zic
2. Agentia Sun Holidays - Avra Bungalows, in statiunea Fourk, Kassandra, all inclusive , 355 euro, 7 nopti, plecare tot pe 27 iulie. pretul include si transport cu autocar 2*
3.Tot la Elysse turism, la hotel Sonia Village - 3*, statiunea Gerakina, charter autocar, demipensiune - pret 239 euro + 199..
Acum eu nu stiu pe care sa o aleg.... As dori si liniste, si apa curata, si plaja cu nisip fin, si ceva taverne mai animate, si preturi mici..... Iar agentia sa fie una serioasa. Sa nu ma trezesc abandonata prin cine stie ce coclauri... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

:d, mai ales k va fi prima mea iesire din tara si vom avea si un copil de 5 ani cu noi (suntem 2 cupluri).
Ce ma sfatuiti???
P.S. Help me pt k sunt mik si nestiutoare (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
See ya!