artemisa24
28th May 2007, 21:45
QUOTE(nag @ May 28 2007, 21:11) [snapback]2896943[/snapback]
buna, recomand Sousouras hotel sau bungalow, hotel Grand&Strand,sunt pe plaja foarte aproape de centrul statiuni, hotel Haris nu este foarte aproape de plaja trebuie sa traversezi soseaua si se afla in zona nou construita a statiuni.

multumesc frumos. eu vreau cazare fara masa si doar aici am gasit pana acum. bineinteles, cu autocarul, prin agentie. tu prin ce agentie ai fost, ai plecat cu masina proprie
Mirrruna
29th May 2007, 09:14
QUOTE(crisdelia2004 @ May 28 2007, 22:26) [snapback]2897356[/snapback]
n-ai zis ce masina aveai...sper sa fi schimbat faza cu mincare de pe-atunci;am intrat pe tripadvisor si strainii zic ca-i ok,dar ei nu sunt asa radicali ca noi..si noi o sa pleca pe 21 aug cred ca pe la 47 sa ajungem la timp ca nu cunoastem drumul
n'am incins asfaltul, daca la asta te referi. am mers cu o toyota corolla de 1.4 (micuta) care nu musca pamantul si nici macar n'am incercat. am mers lejer. traseul l'am facut cu http://route2.tiscover.com/route/names05.asp?lang=en
iar cu mancarea crede'ma ca nu sunt fitoasa dar pt ca am dat niste bani am pretentia sa fie macar proaspat gatita mancarea (la cina ma refer) lucru care nu se prea intampla
. cum am mai spus, sper ca s'au corectat la capitolul asta.
drum bun! sa ne povestesti la intoarcere cum ti s'a parut!
QUOTE(artemisa24 @ May 28 2007, 22:45) [snapback]2897456[/snapback]
multumesc frumos. eu vreau cazare fara masa si doar aici am gasit pana acum. bineinteles, cu autocarul, prin agentie. tu prin ce agentie ai fost, ai plecat cu masina proprie

am fost pe cont propriu,cazare am gasit la Grand&Strand cu demi. si a fost OK,masina propie,cazarea se mai poate negocia in functie de perioada,nr zile, vedere mare,oricum cred ca este cea mai complexa statiune din Halkidiki,poti gasi cazare oricum la particulari si totul se poate negocia,dar poti gasi si prin agentii oferte bune,depinde ce doresti.
walter2002
29th May 2007, 17:45
Cineva pentru Halkidiki pe 15 IUnie pe la 7 - 7.30 in Giurgiu ?
lexy
29th May 2007, 21:20
Sau in Vama Veche la aceasi data si aceasi ora, adică 15 iunie 2007.
crisdelia2004
30th May 2007, 19:03
stie cineva vreo ruta mai scurta buc-bulgaria-halkidiki? mi-ar fi de folos ca plec cu masina si sotul meu nu sta prea bine cu orientarea in spatiu...
QUOTE(crisdelia2004 @ May 30 2007, 20:03) [snapback]2905334[/snapback]
stie cineva vreo ruta mai scurta buc-bulgaria-halkidiki? mi-ar fi de folos ca plec cu masina si sotul meu nu sta prea bine cu orientarea in spatiu...
cauta pe viamichelin.com
ionutel
31st May 2007, 09:38
Pleaca cineva luni noaptea? Suntem cu o singura masina si poate mai gasim pe cineva!
srosu
31st May 2007, 16:08
Merge cineva in Kalkidiki in perioada 10-07-2007 17-07-2007? Eu merg cu prietena in Gerakini si vreau sa inchiriez o masina sa vizitez toata peninsula si orasele mai apropiate. Mai merge un cuplu sa fim 4?
artemisa24
31st May 2007, 16:39
caut studiourile Euripides din KALITHEA. imi poate spune cineva despre ele sau un site unde as putea citi?
Kitty2006
31st May 2007, 16:50
Noi am fost anul trecut in Hlakidiki-Kalithea si am stat la hotelul Ammon Zeus. Arata foarte bine, mancarea a fost mai mult decat ok, in fiecare zi aveai sortimente noi din care sa alegi. Curatenie se facea zilnic in camera si la 3 zile se schimba lenjeria. Plaja arata bine (mai bine in partea unde nu stau romani - no offense, dar asa am observat, ca unde erau romanii pozitionati, acolo erau mucuri de tigara la greu) iar apa e superba. Un alt lucru important ... nu am vazut nici un arici de mare in zona respectiva. Hotelul este chiar pe plaja.
In zona aceea hotelurile fie sunt pe plaja si atunci trebuie sa urci ca sa ajungi in statiune, acolo unde sunt terasele, magazinashele etc, fie sunt mai sus de magazine, dar atunci trebuie sa cobori pana la plaja. Am si poze cu cateva dintre hotelurile din Hanioti ... le caut si le pun aici pentru cei interesati. Oricum, hoteluri in adevaratul sens al cuvantului sunt putine. Unele sunt mai degraba niste pensiuni sau vile.
artemisa24
31st May 2007, 16:58
QUOTE(Kitty2006 @ May 31 2007, 17:50) [snapback]2909313[/snapback]
Noi am fost anul trecut in Hlakidiki-Kalithea si am stat la hotelul Ammon Zeus. Arata foarte bine, mancarea a fost mai mult decat ok, in fiecare zi aveai sortimente noi din care sa alegi. Curatenie se facea zilnic in camera si la 3 zile se schimba lenjeria. Plaja arata bine (mai bine in partea unde nu stau romani - no offense, dar asa am observat, ca unde erau romanii pozitionati, acolo erau mucuri de tigara la greu) iar apa e superba. Un alt lucru important ... nu am vazut nici un arici de mare in zona respectiva. Hotelul este chiar pe plaja.
In zona aceea hotelurile fie sunt pe plaja si atunci trebuie sa urci ca sa ajungi in statiune, acolo unde sunt terasele, magazinashele etc, fie sunt mai sus de magazine, dar atunci trebuie sa cobori pana la plaja. Am si poze cu cateva dintre hotelurile din Hanioti ... le caut si le pun aici pentru cei interesati. Oricum, hoteluri in adevaratul sens al cuvantului sunt putine. Unele sunt mai degraba niste pensiuni sau vile.
multumesc. as vrea sa vad niste poze. ma intereseaza si Hanioti
srosu
1st June 2007, 08:42
Vreau sa petrec o saptamana in Grecia, in Halkidiki pe la mijlocul lui iulie si as avea nevoie de o informatie de la cei care au mai fost pe acolo. Pentru mine e prima data. Vreau sa inchiriez masina si sa vizitez toate imprejurimile. Din cauza asta nu prea as dori sa-mi iau cazare intr-un loc sa fiu legat de locul ala. Ce-mi doresc eu e sa raman prin fiecare loc prin care ajung. Pute-ti sa-mi spune-ti va rog daca am sanse sa gasesc usor cazare pentru cate o noapte in fiecare locatie? Ce ma sfatuiti sa fac, sa-mi rezerv un loc de cazare dinainte undeva si sa dorm acolo sau am sanse sa ma cazez unde vreau?
dias77
1st June 2007, 12:00
[quote name='srosu' date='Jun 1 2007, 09:42' post='2911401']
Vreau sa petrec o saptamana in Grecia, in Halkidiki pe la mijlocul lui iulie si as avea nevoie de o informatie de la cei care au mai fost pe acolo. Pentru mine e prima data. Vreau sa inchiriez masina si sa vizitez toate imprejurimile. Din cauza asta nu prea as dori sa-mi iau cazare intr-un loc sa fiu legat de locul ala. Ce-mi doresc eu e sa raman prin fiecare loc prin care ajung. Pute-ti sa-mi spune-ti va rog daca am sanse sa gasesc usor cazare pentru cate o noapte in fiecare locatie? Ce ma sfatuiti sa fac, sa-mi rezerv un loc de cazare dinainte undeva si sa dorm acolo sau am sanse sa ma cazez unde vreau?
[/quo
peninsula nu este foarte mare asa ca ai timp berechet sa pleci dintr-o locatie fixa in fiecare zi altundeva. noi asa am facut, in mai cand am fost. am avut cazare la neos marmaras, pe sithonia, adica exact in centru cum ar veni. am inchiriat masina si am colindat toate trei bratele fara nicio problema. cred ca e destul de greu sa gasesti cazare asa la oha, mai ales in sezon. bafta oricum!
Francesco
1st June 2007, 12:12
pleaca cineva pe 10 iunie in grecia gerakini halkidiki? ceva taxe care sunt pana acolo? stie cineva despre sunday rooms din gerakini? care ar fi cel mai tare loc din halkidiki ? cluburi baruri etc viata noapte terasa (ceva mai populat) si cel mai tare loc unde se poate sta? multumesc
eddingro
1st June 2007, 12:21
QUOTE(crisdelia2004 @ May 30 2007, 20:03) [snapback]2905334[/snapback]
QUOTE(nag @ May 30 2007, 21:04) [snapback]2905598[/snapback]
cauta pe viamichelin.com
Aș vrea și eu ceva informații de la persoane care au mai mers și nu hărți on-line.
De exemplu cineva mi-a spus că drumul de centură din Sofia e un coșmar. Cel puțin anul trecut. Bară la bară împreună cu diverse tractoare, camioane și tiruri plus motostivuitoare! Aș zice că merită evitată. Ce ziceți? Așa este, ar merita evitată? Și pe unde?
QUOTE(eddingro @ Jun 1 2007, 13:21) [snapback]2912425[/snapback]
Aș vrea și eu ceva informații de la persoane care au mai mers și nu hărți on-line.
De exemplu cineva mi-a spus că drumul de centură din Sofia e un coșmar. Cel puțin anul trecut. Bară la bară împreună cu diverse tractoare, camioane și tiruri plus motostivuitoare! Aș zice că merită evitată. Ce ziceți? Așa este, ar merita evitată? Și pe unde?
depinde de ora,este varianta cea mai scurta,centura lor prin unele locuri depaseste latimea DN 1 cumulat,este cea mai rapida varianta cu trafic cu tot.
lori_2001
1st June 2007, 14:31
Trebuie vreo doua drumuri de antrenament pe centura Bucurestiului, si apoi centura Sofiei nu mai pare de speriat.
andserb
1st June 2007, 14:37
Centura Sofiei nu poate fi evitata - asta in cazul in care vrei sa ajungi la Kulata. Totusi... anul trecut am mers prin dreapta Sofiei. Drumul mi s-a parut mult mai putin aglomerat, dar era si mult mai ingust. Prin stanga, treceai prin zone locuite, prin dreapta am mers mult prin camp. E drept, la un moment dat a trebuit sa traversez sudul orasului, si lucrurile s-au complicat putin. Depinde si la ce ora ajungi la Sofia, si in ce zi. Daca e sambata dimineata devreme, e ca un fel de plimbarica. Centura Bucurestilor, asta da test de rezistenta psiho-somatica.
eddingro
1st June 2007, 14:38
Încă o informație, vă rog.
Vreau să ajung la Gerakini.
Merită ocolit Salonicul? E aglomerat?
Am găsit un traseu pe hartă: Lagyna - Gerakarou - Sana - Polygyros - Gerakini.
Drumurile sun bune? Sau să nu mă aventurez pe drumuri secundare?
Mulțumesc.
amia
1st June 2007, 14:40
Buna,citesc demult forumul asta,dar abia acum m-am inregistrat.Si noi vrem sa mergem la jumatatea lui iulie in Halikidiki.Sunt in cautare de cazare.Cred ca in ultimele zile am trimis in jur de 15-20 mail-uri .Am primit doar un singur raspuns favorabil.Trag concluzia ca"s-au cam ocupat locurile".Ma intereseaza Sithonia,in special Neos Marmaras.Daca mai stiti ceva site-uri,in legatura cu subiectul,as fi recunoscatoare.Dias77,vad ca vizam aceeasi perioada.
eddingro
1st June 2007, 14:50
QUOTE(andserb @ Jun 1 2007, 15:37) [snapback]2913062[/snapback]
Centura Sofiei nu poate fi evitata - asta in cazul in care vrei sa ajungi la Kulata. Totusi... anul trecut am mers prin dreapta Sofiei. Drumul mi s-a parut mult mai putin aglomerat, dar era si mult mai ingust. Prin stanga, treceai prin zone locuite, prin dreapta am mers mult prin camp. E drept, la un moment dat a trebuit sa traversez sudul orasului, si lucrurile s-au complicat putin. Depinde si la ce ora ajungi la Sofia, si in ce zi. Daca e sambata dimineata devreme, e ca un fel de plimbarica. Centura Bucurestilor, asta da test de rezistenta psiho-somatica.
Mă gândeam la:
Ruse - Veliko Tanovo - Nova Zagora - pe lângă Edirne dar fără să intri în Turcia - Alexandroupoli - Komotini - Kavala - Rentina - Madytos - Polygyros. E mai lung cu 50-60 km dar ocolește Sofia și Salonicul? Merită? E posibil? A mers cineva pa ocolo?
Mulțumesc.
andserb
1st June 2007, 16:17
Aoleu, nu o luati prin Polygyros. Acum doi ani m-am jucat si eu putin pe harta si am ocolit Salonicul. N-a fost nici o afacere: drumul e putin mai scurt, dar traverseaza o regiune muntoasa, urca, coboara... pentru cei care au umblat cu punga langa ei in copilarie, in masina, poate fi un remember deloc dorit. Altfel drumul e frumos, satele sunt mult mai vechi decat pe cele doua brate, si e mai putin umblat (iarasi ar trebui sa ne dea de gandit).
florin1974
1st June 2007, 16:27
QUOTE(eddingro @ Jun 1 2007, 08:21) [snapback]2912425[/snapback]
Salutare,noi plecam pe data de 15.06.2007, ora 23, din Bucuresti. Suntem 4 masini si mergem pe traseul Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Kulata-Salonic-Vourvourou(Sithonia),asa ca aviz amatorilor.
acum cate ceva despre drum: traversand Bulgaria noaptea scapati de mai multe griji: traficul este aproape zero,la vama nu stati la rand si politia bulgara doarme.Dupa ce treceti de Ruse indicatoarele cu Sofia sunt destul de rare, asa ca urmariti cu atentie indicatoarele spre Pleven.dupa ce treceti de Pleven (orasul se vede undeva in stanga) o sa vedeti si indicatoarele cu Sofia si o sa faceti dreapta pe autostrada.aproape de Sofia o sa intalniti primul indicator (dreapta) spre Kulata; nu-l bagati in seama, mai inaintati pana la primul pod care se vede si imediat dupa acesta faceti dreapta (exista si aici indicatorul spre Kulata); cand ati ajuns sus faceti din nou dreapta (adica traversati podul pe sub care tocmai ati trecut) si va aflati pe centura Sofiei.De aici mergeti numai drept pana la prima intersectie in care circula tramvaie.e usor de identificat mai ales ca va fi si primul loc in care pavajul este din piatra cubica,iar inainte de intersectie pe stanga lasati un mc donalds si benzinaria EKO. aici faceti stanga la 90 grade si urcati in sus avand linia de tramvai in stanga; drept inainte ajungeti la Kulata.Portiunea de la pod la intersectie se parcurge in cam 30 min noaptea/dimineata devreme sau 1h-1.30h ziua.(daca ati circulat prin bucuresti vreodata si ziua o sa vi se para lejer.).Dupa ce treceti in Grecia la vreo 50 de km o sa ajungeti intr-o intersectie langa Serres, aici faceti dreapta spre salonic; nu se intra in oras, se ocoleste prin stanga, urmariti indicatoarele catre aeroport (care va ramane pe dreapta)
pentru colegul/colega de forum care vrea sa ajunga la Gerakini sa urmareasca atent indicatoarele spre Nea Moudania pentru ca cele cu Gerakini o sa apara mai tarziu.
Chestiune interesanta: cam la 25-30 m dupa fiecare indicator in limba greaca urmeaza acelasi indicator in lb.engleza, asa ca nu va obositi sa descifrati ce scrie pe primul dintre ele.
Bafta multa si sa-mi scuzati eventualele greseli de exprimare avand in vedere ca ma grabesc foarte tare si nu am timp sa recitesc. Concedii placute oameni buni!!!!
Daca va mai intereseaza ceva scrieti pe mass florin_micu dar ,va rog ,doar daca e nevoie
Kitty2006
1st June 2007, 17:22
QUOTE(Francesco @ Jun 1 2007, 13:12) [snapback]2912387[/snapback]
pleaca cineva pe 10 iunie in grecia gerakini halkidiki? ceva taxe care sunt pana acolo? stie cineva despre sunday rooms din gerakini? care ar fi cel mai tare loc din halkidiki ? cluburi baruri etc viata noapte terasa (ceva mai populat) si cel mai tare loc unde se poate sta? multumesc
Anul trecut am citit si eu tot ce am gasit despre Halkidiki. Daca te astepti la viata de noapte in genul Costinestiului de la noi mi-e teama ca nu ai ales locul potrivit. Cea mai agitata statiune din Halkidiki este Kalithea. Si prin "agitata" a se intelege faptul ca terasele se inchid mai tarziu de ora 1 ... lucru mai rar intalnit in statiunile din Halkidiki. Sunt foarte multe terase, magazinashe cu suveniruri care stau deschise tot asa pana tarziu, vreo cateva jocuri mecanice si vreo cateva mese de air hockey ... si cam asta ar fi tot.
Noi ne-am intors din Grecia un pic cam dezamagiti. Cred ca ne asteptam la mai mult de la concediul in Grecia.
In prima zi cand am ajuns la receptie ne astepta o scrisoare din partea Meli Tours cu excursiile organizate de ei. Noi am ales numai doua dintre ele pentru ca mai citisem despre ele pe internet si am considerat ca numai acestea doua par interesante.
Un minus al acestor excursii este ca iti ocupa toata ziua cu o excursie, oricat de mult sau de putin ai avea de vizitat. Prin urmare, daca aveti curaj (unii spun ca grecii conduc cam ca nebunii) sau daca sunteti mai multi, inchiriati o masina sau mergeti cu autobuzul (a se citi autocar cu aer conditionat si tot confortul) si vizitati singuri.
Prima excursie aleasa a fost la Salonic, al doilea oras ca marime din Grecia. Nu stiu de ce este o excursie de shopping ca si cum nu ar fi suficiente lucruri de vizitat. Din autocar am vazut Arcul lui Galeriu dupa care autocarul opreste 15 min pentru poze la zidurile de aparare ale orasului. De aici se vedea mare parte din oras. Apoi autocarul opreste la Turnul Alb - care de fapt nu e alb ... prima dezamagire . Este un turn mai mult lat decat inalt si care in momentul acela era in renovare si nu se vizita. Am mers cu ghida spre biserica Sf. Dumitru si am trecut pe langa Agora Romana - niste ruine la care grecii sarguinciosi mai munceau sa le construiasca ... nu stii cat era original si cat nu din ce era acolo - a doua dezamagire. Biserica Sf. Dumitru, cea mai veche din crestinism, a ars de vreo 3 ori pana acum, asa ca iar nu se mai stie ce parte din ea mai dateaza din vremuri atat de vechi incat sa se laude ca ar fi cea mai veche. Interiorul nu m-a impresionat oricum. Bisericile noastre sunt mult mai frumoase. In autocar tot ni s-a povestit de bazarul din Salonic. Am mers acolo in speranta ca vom gasi ceva suveniruri interesante. Cand colo ... ce sa vezi?! Celebrul bazar era de fapt constituit din cateva magazinashe vai de ele, cu niste preturi de ramaneai masca. Sa ajungi la ele treceai prin piata cu fructe, legume si carne. Carnea zacea pe tarabe sau spanzurata cu sfori de niste tevi. Doar pestele era pus in gheata, in rest, nici urma de vreun aparat frigorific. Impresia a fost ca pietele noastre sunt de 10 ori mai civilizate decat ce am vazut acolo. Am stat in cele din urma la o terasa foarte draguta (unde o bere era vreo 6 euro si tot cam atat un ness frappe).
Ce ne-a placut: de cum te asezai la masa veneau cu pahare pline de gheata si o sticla de apa plata. In momentul in care desfaceai sticla veneau sa ia comanda. La bere au adus chips-uri (astea le cam dadeau peste tot in Grecia) si la cafea fursecuri cu diverse arome. Biletul a costat 23 euro ... in conditiile in care un bilet de autobuz era vreo 6 euro.
Cealalta excursie a fost in Golful Toroneos. Am mers cu autocarul pana in Pefkohori, acolo e imbarcarea... multa lume si loc putin. Am ajuns apoi cu vaporul pe bratul Sithonia la Toroni, o statiune care parea pustie. Aici statea vaporul 2 ore, sa faci plaja sau orice altceva voiai ... in principiu sa bei ceva la o terasa, una din putinele existente, si una din si mai putinele deschise. Ni s-a parut cam ciudat programul asta, avand in vedere ca daca voiam sa fac plaja faceam la hotelul unde am stat, nu trebuia sa bat marea pentru asta. A urmat pranzul (2 felii de hamburger, niste orez fiert si un suc) pe vapor cand au iesit discutii bineinteles pe locuri, ca fiecare s-a repozitionat si unii faceau gargara de parca aveau bilet cu loc. Am plecat apoi inca vreo ora si jumatate pana la Nea Marmaras, o statiune frumoasa, foarte ingrijita si mai aglomerata. Am mai stat si acolo vreo 2 ore pentru a admira statiunea, dupa care, imbarcarea si ne-am oprit la insula Kelifos de unde cei care stiau sa inoate si au dorit au putut face sarituri de pe vas. Pe seara (la ora 18:00) am ajuns inapoi in Kalithea. Distractia a costat 29 euro/persoana. Ce nu ne-a placut aici?! Puteam sa vedem aceleasi lucruri intr-un timp cu 4-5 ore mai scurt, timp in care mai puteam vedea si altceva.
Pe cont propriu am fost in Hanioti. Seamana cu Kalithea atat ca nu mai este pozitionat pe o coasta. Am putut sa vad mai toate hotelurile unde incercasem sa gasim locuri de cazare fara succes insa. Din spusele celor care au fost cu noi in autocar la Sousouras nu e de dorit sa stai. In rest, multe terase, magazine ... seara nu stiu pana la ce ora e deschis ca noi ne-am intors devreme in Kalithea. In Hanioti erau foarte multi englezi, spre deosebire de Kalithea unde ziceai ca esti in Romania, ca aproape numai romaneste se vorbea in jurul nostru.
Plaja peste tot este ingusta, in unele locuri mai mult pietris decat nisip. La Kriopigi pentru a ajunge la plaja trebuie sa iei un trenulet (sau puteai merge pe jos cateva minute), iar la Afitos este un lift cu care poti cobori (sau sa cobori scarile in spirala pe langa lift).
Pentru cei care vor sa mearga la Hotel Palini (parca asa se numea) sau Macedonian Sun si mai era si Teoxenia ... vedeti ca nu sunt chiar asa aproape de centrul statiunii. Cred ca sunt vreo 3 km pana acolo.
Ce au grecii in plus fata de noi?
In primul rand o mare superba. Limpede si fara valuri, zici ca e piscina ... (apropo de piscina, nu am inteles de ce romanii nostri se inghesuiau sa mearga la piscina, cand aveau marea langa ... si tot tipic romanesc, trimiteau copiii sa puna prosoape pe 10 din cele 16 sezlonguri sa le ocupe in timp ce ei o mai frunzareau pe la masa). Doar in ultimele 3 zile am vazut ceva valuri, dar micute.
Apoi sunt amabili din cale afara ... unii vanzatori stiu si cateva cuvinte in romana. Unul chiar ne-a auzit vorbind intre noi si la sfarsit ne-a spus "la revedere" si "multumesc".
Stiu sa faca turism, sa scoata bani din piatra seaca ... c-o mai fi sau nu ceva original dintr-un loc istoric, nu conteaza. Il renoveaza, m ai construiesc un pic la el, mai tes o poveste in jurul locului respectiv si gata ... au si trezit interesul omului pentru a vizita si a scoate bani din buzunar pt asta.
Magazinele sunt pline de suveniruri ... in fiecare statiune gasesti cesti, scrumiere, magneti si tot felul de maruntisuri cu numele statiunii respective.
Au infrastructura de invidiat. Tot drumul am vazut ca se lucra la greu ... plase impotriva rostogolirii stancilor erau peste tot. Autobuzele intre statiuni erau autocare cu aer conditionat si nu te lasa sa te urci daca nu ai loc sa stai pe scaun. Casa de bilete este dotata cu calculator si imprimanta.
Sistemul All Inclusive si demipensiune unde poti sa iti alegi ce mancare vrei este iar un plus.
In hotelul unde am stat noi angajatii erau foarte amabili, curatenie faceau zilnic. Intr-o zi chiar am lenevit mai mult si am pus cartonasul cu Do not disturb pe usa ... la un momentdat abia am simtit ca cineva a deschis usa foarte putin cat sa strecoare hartia igienica. Asta povestesc pentru ca am fost si la mare la noi la Mamaia si nu s-a ingrijit nimeni de acest aspect. Cand am intrebat pe o angajata de unde putem lua hartie igienica raspunsul a fost: "Pai de unde sa va dau eu? Acuma cereti? Trebuia sa cereti dimineata la camerista!". In camera am avut curaj sa lasam si lucruri mai de valoare ... nu ne-a disparut nimic.
Cam astea ar fi impresiile noastre din Grecia. Pe total se merita. Noi o sa mai mergem cand vom fi mai in varsta si nu vom mai avea energie pentru colindat ... doar pentru stat in mare si la terasa. Sper sa va fie de folos informatiile, si daca imi mai vin idei sau mai aveti intrebari mai scriu.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.