Ha, ce coincidenta!
In 2005 am mers cu masina in Grecia/Halkidiki/Kryopigi si chiar la
Palladium am stat (unde mi'am uitat in sifonier o pereche de pantaloni, o ie si un pulover

trusou pt femeia de servicu. tuta de mine!)
Am primit o camera superba, la etajul 1, cu un view de zile mari, fara sa fi platit la agentie nimic pt vedere mare si nici la receptie. A fost un noroc dar si pozitionarea hotelului ajuta mult.
Referitor la hotel: camera in sine si
view'ul au fost singurele plusuri (din punctul meu de vedere).
In rest, mancarea lasa de dorit, foarte putin variata si nu foarte calitativa. Chiar sper ca s'au mai indreptat la capitolul asta. Piscina ciudat pozitionata, de la ora 4-5 p.m. nu mai era soare iar dimineata era batalie pe sezlonguri.
In ceea ce priveste plaja ... mergeam aproximativ 10 minute, dar ne pregatisem pt asa ceva, ne explicasera de la agentie.
Hotelul este pe un deal cu o infrastructura cam ciudata. Astfel incat, ca sa ajungem la plaja, coboram prin curtea altui hotel, ajungeam la sosea, traversam, mergeam pe sosea cam 5-6 minute, apoi coboram prin complexul hotelier Alexander the Great (daca'mi amintesc bine numele), apoi printr'o mica padurice de pin si abia dupa aceea se zarea plaja.
Asta din cauza ca vroiam sa mergem pe jos. Altfel, se putea si cu masina catre alte plaje din zone, sau cu microbuzul angajat de hotel care venea la o anumita ora, o data pe zi, pe la 10 daca nu ma insel.
Deci, faceam plaja in dreptul hotelului Alexander the Great:
- plaja de nisip SU-PER-BA 10/10 !!!!
- apa SUPERBA 10/10!!!!
- intrarea in mare SUPERBA 10/10!!!
- aglomeratie ZERO!!! pe ditai plaja amenajata veneau zilnic ... sa zic... maxim 10-15 familii. nu stiu daca e un plus pt tine, pt mine a fost.
- sezlongurile se platesc (nu mai tin minte cat anume) o data pe zi, dimineata, si al tau e locul pana la apus. In unele zile am mers la plaja numai dupa pranz si nu ne'a mai taxat. Deci taxa se ia numai pana in 12.00, cel putin atunci asa era.
Daca mergeti cu masina sa nu ratati celelalte peninsule. Sunt locuri incredibil de frumoase si pe acolo. Si de asemeni Salonicul este foarte aproape si usor accesibil. Chiar sper ca o sa mergeti cu masina pt ca altfel o sa va deplasati f greu. Hotelul este oarecum intre statiuni.
Vacanta placuta!
Abia astept sa'mi spui ce mai e pe acolo si cum ti s'a parut. Mergeti cu masina?