Halkidiki
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37

forprobe
merg in 19 iunie pe la Calafat catre Kalithea
Nu stu cum sa-mi fac programul de condus; se poate merge noaptea prin Bulgaria ca sa ajung pe amiaza la destinatie? sau nu-mi recomanda nimeni treaba asta
artemisa24
va rog din suflet...daca a fost cineva la hotel ANGELO - Hanioti in peninsula Kassandra worthy.gif worthy.gif worthy.gif
dannek
QUOTE(adrianc @ May 10 2007, 00:52) [snapback]2813452[/snapback]
salutare,

dupa ceva cautari mi-a ramas gandul la hotelul Paradise 3* / Halkidiki Kriopigi, adica asta

a mai fost cineva pe acolo? din poze arata foarte bine, dar ar fi super daca as afla parerea cuiva care l-a vazut "live".

multumesc de pe acum biggrin.gif

Hotelurile de 4 stele la greci sunt superbe am stat la Paladium la 3+ si a fost super bine tot in Kriopigi !
Cit costa sejurul si cu ce agentie??
adrianc
QUOTE(dannek @ May 10 2007, 19:19) *
Hotelurile de 4 stele la greci sunt superbe am stat la Paladium la 3+ si a fost super bine tot in Kriopigi !
Cit costa sejurul si cu ce agentie??

in perioada 10-17 august, pretul e de 285 epuroi / persoana in camera double - merg cu prietena. asta include transport cu autocarul + cazare demipensiune, la hotelul mentionat mai sus. agentia e ravetravel.

chiar, stie cineva de ei? sunt pe cale sa fac rezervarea, asa ca orice parere de bine sau de rau e utila.

merci smile.gif
70cata

As dori informatii de la cei care au calatorit prin Romadria referitoare la transport.
Ma intereseaza daca autocarele au avut probleme si daca au cat de cat o clasificare
civilizata.
Multumesc anticipat.
dias77
QUOTE(70cata @ May 12 2007, 12:01) [snapback]2823574[/snapback]
As dori informatii de la cei care au calatorit prin Romadria referitoare la transport.
Ma intereseaza daca autocarele au avut probleme si daca au cat de cat o clasificare
civilizata.
Multumesc anticipat.

autocarele pe care le folosesc cei de la romadria sunt super ok, iar soferii sunt foarte buni. sunt clasificate la 2*, au aer conditionat la fiecare bancheta, 2 televizoare si dv (se pun filme in timpul calatoriei, dupa lasarea intunericului). scaunele se pot lasa pe spate fara sa il incomodeze pe cel care sta in spate. sunt chiar ok autocarele si soferii sunt de treaba. primul popas se face dupa granita cu bulgarii, cam la 40 de km, la un popas, apoi dupa vreo ora, la "panorama" , si inca unul dupa vreo 3 ore, la "steaguri"/"fantani". noi am plecat din bucuresti pe la 16.15, iar a doua zi dimineata la 8 eram deja in curtea hotelului, la neos marmaras. Eu am fost si anul asta, si anul trecut cu ei, si autocarele nu au avut nici cea mai mica problema. In afara de faptul ca am oprit sa alimentam, autocarul a mers ata.
mercur
a auzit cineva despre hotelul Thalassokipos din Vourvouru?
singuraticul
o intrebare am si eu : dias77 la romadria cum te urci in autocar..in ordinea inscrierii sau...aleatoriu?
ms anticipat.
RaduG
recomandati-mi si mie o statiune/hotel din halkidiki:
1. sa fie liniste si asa mai... pustiu...
2. sa nu fie exagerat de scump
3. unde sa fie all inclusive sau demipensiune cu bufet suedez

eu am fost intr-o tabara in sithonia la Athena Palace si a fost super, dar as vrea sa merg in alta parte cu ai mei biggrin.gif
dias77
QUOTE(singuraticul @ May 12 2007, 23:12) [snapback]2825917[/snapback]
o intrebare am si eu : dias77 la romadria cum te urci in autocar..in ordinea inscrierii sau...aleatoriu?
ms anticipat.

cei de la agentie fac diagrama in functie de ordinea inscrierii. eu am avut noroc si anul asta, si anul trecut, sa prin locuri super ok, chiar la mijlocul autocarului. banuiesc ca daca ai ceva preferinte, poti sa negociezi cu ei cand te inscrii.
70cata
DIAS 77

Merci mult pt.informatii chiar aveam nevoie de impresiile cuiva care chiar
a fost cu ei.
In alta ordine -- a fost cineva in Grecia doar cu CARTEA DE IDENTITATE ?
Fara pasaport ?
Stie cineva daca se pot ivi probleme ?

Va rog , e important. Merci !!
leelloo
Ma poate ajuta cineva cu informatii despre Ierissos Camping, pls? Sau despre orasul Ierissos in general, ce-i cu el?? peacefingers.gif
dias77
QUOTE(70cata @ May 14 2007, 09:59) [snapback]2830843[/snapback]
DIAS 77

Merci mult pt.informatii chiar aveam nevoie de impresiile cuiva care chiar
a fost cu ei.
In alta ordine -- a fost cineva in Grecia doar cu CARTEA DE IDENTITATE ?
Fara pasaport ?
Stie cineva daca se pot ivi probleme ?

Va rog , e important. Merci !!

nu ai nicio problema! se trece cu CI la fel de usor ca si cu pasaportul. si nici nu se ma in sta in granita absolut deloc. daca vrei sa inchiriezi masina agentia iti cere pasaportul, dar altfel nu ai nevoie de el.
artemisa24
va rog daca a fost cineva in Hanioti la hotel Calypso, sa-mi spuna si mie impresii despre hotel.. peacefingers.gif
RaduG
QUOTE(RaduG @ May 13 2007, 21:49) [snapback]2829446[/snapback]
recomandati-mi si mie o statiune/hotel din halkidiki:
1. sa fie liniste si asa mai... pustiu...
2. sa nu fie exagerat de scump
3. unde sa fie all inclusive sau demipensiune cu bufet suedez

eu am fost intr-o tabara in sithonia la Athena Palace si a fost super, dar as vrea sa merg in alta parte cu ai mei biggrin.gif

70cata

DIAS 77

Merci ,inca o data pentru tot !! Aveam o grija ca trebuie sa-mi fac pasaport, dar acum e ok!
Noi mergem in Psakoudia la Philoxenia , cred ca a fost in drumul tau....poti sa-mi spui cazarea s-a
facut imediat ? Sau stai sa se elibereze camerele? Am citit pe forum ca unele hoteluri elibereaza camerele
in jurul orei 14, atunci de ce se mai pleaca din Bucuresti de la ora 16 ? Mi se pare logic sa pleci pe ora 21
de aici ca sa ajungi in Halkidiki cel tirziu la prinz,daca atunci se face cazarea....
Gresesc eu undeva?
MmeButterfly
RaduG, daca vrei o statiune linistita incearca Psakoudia, hotel Philippion Beach 4* (Sithonia), am stat noi acolo anul trecut. Pe mine m-a enervat la culme faptul ca 'statiunea" o terminai la pas in 15 min, dar noi am fost cu masina si mergeam mereu la cumparaturi in Nikiti (la vreo 25 km) sau in partea opusa spre Nea Moudania. Am fost de mai multe ori pana in Neos Marmaras, Sarti (mi s-a parut super plaja), Porto Koufu, Porto Carras, am mers si pe Kassandra - Kallithea si inca cateva (nu-mi mai aduc aminte numele).
Hotelul e chiar pe plaja (iesi din hotel si traversezi o straduta), sezlongurile si umbrelele sunt gratis, nu e nici pe departe de 4 stele, dar camerele sunt maricele, aerisite si mancarea a fost ok. Nu l-as recomanda, sa fiu sincera, decat ptr buget redus, insa noi am fost cu copil de 1,5 ani si vroiam neaparat hotel pe plaja si all inclusive, ceea ce mi-a limitat foarte mult optiunile. Daca te intereseaza, mai pot sa-ti dau amanunte.

http://www.philippionbeach.gr/
dias77
QUOTE(70cata @ May 15 2007, 09:56) [snapback]2835899[/snapback]
DIAS 77

Merci ,inca o data pentru tot !! Aveam o grija ca trebuie sa-mi fac pasaport, dar acum e ok!
Noi mergem in Psakoudia la Philoxenia , cred ca a fost in drumul tau....poti sa-mi spui cazarea s-a
facut imediat ? Sau stai sa se elibereze camerele? Am citit pe forum ca unele hoteluri elibereaza camerele
in jurul orei 14, atunci de ce se mai pleaca din Bucuresti de la ora 16 ? Mi se pare logic sa pleci pe ora 21
de aici ca sa ajungi in Halkidiki cel tirziu la prinz,daca atunci se face cazarea....
Gresesc eu undeva?

eu am fost chiar prima serie care s-a cazat, asa ca am avut noroc, nefiind nimeni cazat inca la hotel, sa fim cazati imediat. si cei de la philoxenia au avut acelasi noroc. ideea ca toate camerele se elibereaza la ora 9 maxim, iar intrarea se face la 13. dar cum se termina curatenia intr-o camera se si face cazarea.
depinde cum ai noroc. oricum, bagajele se lasa la receptie si pana te cazezi poti face o plimbare sau poti sta pe plaja.
cat despre programul celor de la romadria....no comment. anul trecut am plecat la ora 14 din bucuresti si am ajuns la 6 dimineata in statiune. asta e...
70cata

DIAS 77

Multumesc mult si bafta in concediu !

Ai fost de un real ajutor !
artemisa24
va rog frumos, cine a fost pe plaja din Hanioti poate sa-mi povesteasca si mie cum se prezinta. am auzit ca este numai cu pietre. asa este?? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
sil200
QUOTE(ciumpor @ May 5 2007, 17:51) [snapback]2791816[/snapback]
Hello!!!!Vad ca nu ne mai raspunde nimeni...
Noi ne-am hotarat pt. Gerakini, prima zi de cazare 23.06.2007. Mai merge cineva cu masina sa facem o caravana?
E prima iesire a noastra cu masina spre Grecia. Anul trecut am fost cu autocarul si vad ca se prefera a se traversa Bulgaria noaptea, pt. a ajunge dimineata(sau pe la pranz) in Grecia...de aceea ne-am gandit ca e mai bine sa fim mai multe masini.
Pt. cei care ati fost cu masina personala, v-ati descurcat si singuri prin Bulgaria sau v-ati tinut dupa autocare?

Salut,
Si noi mergem in psakoudia in 23.06 din Bucuresti.Tinem legatura.Multumesc tuturor de pe forum pentru informatiile furnizate.
nag
QUOTE(ciumpor @ May 2 2007, 20:38) [snapback]2779032[/snapback]
salut!

Noi ne-am hotarat pt. cazare la Sonia Village, Gerakini sau Philoxenia Bungalows, Psakoudia (suntem indecisi, mai exact), perioda 23.06-29.06. Vrem sa mergem cu masina, mai merge cineva sa facem de-o caravana?
Stie cumva cineva detalii despre acest hotel?Masa este de tip bufet suedez, sau continental?
Cum e in Gerakini?Intre Philoxenia Bungalows (Psakoudia) si Sonia Village (Gerakini), ma poate sfatui cineva ce sa aleg?

Multam!

SALUT, ceva noutati, CARAVANA sa marit ? Noi vrem sa plecam pe 22.06.2006 noaptea din Bucuresti avem cazare din 23.06 in Halkidiki. CEVA VITEZA? RADARE? sau SPAGA ROMANEASCA? Pt.5 E castigam cateva ore de drum. Astept noutati, Toate cele bune! coolspeak.gif
nag
QUOTE(singuraticul @ May 8 2007, 22:55) [snapback]2808025[/snapback]
eu o sa plec pe 22 iunie spre miramare,prin romadria. astept cu nerabdare pareri de la cei care se intorc.

salut pleci cu masina? coolspeak.gif
singuraticul
QUOTE(nag @ May 16 2007, 18:51) [snapback]2843956[/snapback]
salut pleci cu masina? coolspeak.gif

nu plec cu masina.plec cu autocarul si acolo o sa iau o masina.
poate ne vedem pe acolo...
nag
QUOTE(artemisa24 @ May 15 2007, 20:14) [snapback]2838769[/snapback]
va rog frumos, cine a fost pe plaja din Hanioti poate sa-mi povesteasca si mie cum se prezinta. am auzit ca este numai cu pietre. asa este?? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

buna, hanioti are o plaja foarte buna,fara pietre in apa, centrul statiunii foarte dragut,multe magazine si taverne, noi am stat la hotelul Grand&Strand cu DP si a fost OK.
artemisa24
QUOTE(nag @ May 16 2007, 20:44) [snapback]2843909[/snapback]
SALUT, ceva noutati, CARAVANA sa marit ? Noi vrem sa plecam pe 22.06.2006 noaptea din Bucuresti avem cazare din 23.06 in Halkidiki. CEVA VITEZA? RADARE? sau SPAGA ROMANEASCA? Pt.5 E castigam cateva ore de drum. Astept noutati, Toate cele bune! coolspeak.gif

su
unde te duci in halkidiki. vreau si eu sa merg in august pe kassandra??// astept vesti. multumesc

nag
QUOTE(singuraticul @ May 16 2007, 21:10) [snapback]2844049[/snapback]
nu plec cu masina.plec cu autocarul si acolo o sa iau o masina.
poate ne vedem pe acolo...

unde ai gasit sejur?
nag
QUOTE(artemisa24 @ May 16 2007, 21:22) [snapback]2844130[/snapback]
su
unde te duci in halkidiki. vreau si eu sa merg in august pe kassandra??// astept vesti. multumesc

nu cred ca este o idee buna sa mergi in luna AUGUST este foarte cald.
singuraticul
QUOTE(nag @ May 16 2007, 19:25) [snapback]2844152[/snapback]
unde ai gasit sejur?

am gasit la romadria 129 E+ 200 lei far amasa,doar cazare si transport.

apropo de caldura azi 16.05 au fost 35 grade in grecia(am niste amici in acolo si am vb) dar din cite am inteles 35 de acolo nu se compara cu 35 de la noi,cica acolo sunt mai suportabile si nu ai senzatia aceea de inabusire si "fara aer".
RaduG
QUOTE(MmeButterfly @ May 15 2007, 11:01) [snapback]2836141[/snapback]
RaduG, daca vrei o statiune linistita incearca Psakoudia, hotel Philippion Beach 4* (Sithonia), am stat noi acolo anul trecut. Pe mine m-a enervat la culme faptul ca 'statiunea" o terminai la pas in 15 min, dar noi am fost cu masina si mergeam mereu la cumparaturi in Nikiti (la vreo 25 km) sau in partea opusa spre Nea Moudania. Am fost de mai multe ori pana in Neos Marmaras, Sarti (mi s-a parut super plaja), Porto Koufu, Porto Carras, am mers si pe Kassandra - Kallithea si inca cateva (nu-mi mai aduc aminte numele).
Hotelul e chiar pe plaja (iesi din hotel si traversezi o straduta), sezlongurile si umbrelele sunt gratis, nu e nici pe departe de 4 stele, dar camerele sunt maricele, aerisite si mancarea a fost ok. Nu l-as recomanda, sa fiu sincera, decat ptr buget redus, insa noi am fost cu copil de 1,5 ani si vroiam neaparat hotel pe plaja si all inclusive, ceea ce mi-a limitat foarte mult optiunile. Daca te intereseaza, mai pot sa-ti dau amanunte.

http://www.philippionbeach.gr/

thx, o sa incerc thumbsup.gif
nag
QUOTE(sil200 @ May 16 2007, 11:32) [snapback]2841193[/snapback]
Salut,
Si noi mergem in psakoudia in 23.06 din Bucuresti.Tinem legatura.Multumesc tuturor de pe forum pentru informatiile furnizate.

salut, plecati din bucuresti? la ce ora?
nag
QUOTE(singuraticul @ May 16 2007, 22:46) [snapback]2844641[/snapback]
am gasit la romadria 129 E+ 200 lei far amasa,doar cazare si transport.

apropo de caldura azi 16.05 au fost 35 grade in grecia(am niste amici in acolo si am vb) dar din cite am inteles 35 de acolo nu se compara cu 35 de la noi,cica acolo sunt mai suportabile si nu ai senzatia aceea de inabusire si "fara aer".

in ce statiune?
ce perioada?
xnick
QUOTE(gabryela63 @ May 6 2007, 16:37) [snapback]2795909[/snapback]
Salutare la toata lumea de pe acst forum. Eu am o intrebare pentru cei care au mai fost in Grecia, la Kalitheea, la hotel Macedonian sun. Cum este hotelul, cum este statiunea. Noi avem bilet din 9 iunie aici la Macedonian Sun din Kalitheea si vreau sa stiu daca se merita sau am luat plasa. Multumesc celor care imi pot da un raspuns. Vacanta frumoasa tuturor.

Salut Gabriela - sper ca nu ai plecat inca la Macedonian Sun... Am fost acolo acum doi ani: nu mai aveau locuri in hotel si era sa lesin cand am auzit asa ceva (eram cu copil de 3 ani dupa mine+nevasta). Ne-au directionat (conform cu prevederile din contract in asemenea situatii) spre Villa Pricess Teophano - patru stele bungallow pe plaja + all inclusive adevarat tooth.gif .
In fine cei care au ramas la Macedonian Sun s-au plans de distanta pana la plaja, mancare insuficienta pentru intarziati, multi romani printre angajati. Pozitiv e ca se gaseste imediat langa niste magazine, telefoane publice, restaurante.Este oricum destul de departe de statiunea Kalithea - 20 minute mers pe jos pe langa sosea.
Da-mi pm daca vrei alte amanunte sau poze.
leelloo
Ma intereseaza traseul Bucuresti-Halkidiki (Nei Pori), daca poate cineva sa imi spuna mai detaliat, orasele, taxe pe unde sunt, etc...mentionez ca se pleaca nopatea in jur de 1-2 din Bucuresti. Am tot cautat, dar... huh.gif
singuraticul
QUOTE(nag @ May 18 2007, 15:25) [snapback]2853942[/snapback]
in ce statiune?
ce perioada?

neos marmaras(miramare) perioada 23 iun-30 iun.
Raysa
QUOTE(xnick @ May 18 2007, 19:02) [snapback]2854369[/snapback]
Salut Gabriela - sper ca nu ai plecat inca la Macedonian Sun... Am fost acolo acum doi ani: nu mai aveau locuri in hotel si era sa lesin cand am auzit asa ceva (eram cu copil de 3 ani dupa mine+nevasta). Ne-au directionat (conform cu prevederile din contract in asemenea situatii) spre Villa Pricess Teophano - patru stele bungallow pe plaja + all inclusive adevarat tooth.gif .
In fine cei care au ramas la Macedonian Sun s-au plans de distanta pana la plaja, mancare insuficienta pentru intarziati, multi romani printre angajati. Pozitiv e ca se gaseste imediat langa niste magazine, telefoane publice, restaurante.Este oricum destul de departe de statiunea Kalithea - 20 minute mers pe jos pe langa sosea.
Da-mi pm daca vrei alte amanunte sau poze.

Scuze ca intrevin, dar vreau sa te corectez: Macedonian Sun e chiar in Kalithea!!
Doar ca este departe de plaja. ~ 500 m distanta.

Eu am stat la un hotel aflat intre statiunile Kalithea si Kriopigi si faceam 20 minute de la hotel pana la cofetaria de langa Macedonian Sun. (unde am mancat o inghetata delicioasa) smile.gif

bafta
andc
QUOTE(leelloo @ May 19 2007, 16:42) [snapback]2857856[/snapback]
Ma intereseaza traseul Bucuresti-Halkidiki (Nei Pori), daca poate cineva sa imi spuna mai detaliat, orasele, taxe pe unde sunt, etc...mentionez ca se pleaca nopatea in jur de 1-2 din Bucuresti. Am tot cautat, dar... huh.gif

Nei pori nu e in Halkidiki, e pe riviera olimpica mai la sud de paralia katerini, din salonic o iei la dreapta ... uite o harta
sil200
QUOTE(nag @ May 18 2007, 17:23) [snapback]2853933[/snapback]
salut, plecati din bucuresti? la ce ora?

dimineata 3-4 AM . Sper sa ajung la destinatie pe la 11-12
bogdan10
Pleaca cineva pe 18.06.2007 dimineata catre Grecia? Trecerea vamii la bulgari pe la Giurgiu in jurul orei 05:00 dimineata!
leelloo
QUOTE(andc @ May 20 2007, 19:02) [snapback]2863094[/snapback]
Nei pori nu e in Halkidiki, e pe riviera olimpica mai la sud de paralia katerini, din salonic o iei la dreapta ... uite o harta

Ok, intreb pt niste prieteni, nu stiu exact unde e...
Totusi, imi poti spune traseul? Nu ai pus nicio harta...
nag
QUOTE(sil200 @ May 21 2007, 10:50) [snapback]2865266[/snapback]
dimineata 3-4 AM . Sper sa ajung la destinatie pe la 11-12

salut,plecati din bucuresti? pe 22.06 ora 23 este OK. cu ce masina?
Pro-B
Salut!Stie cineva ceva de vila Anna-Cristina din Metamorfossis?Cum e?Am bilete pe 30 iuniue si as vrea sa stiu si eu cum e!mersi
RaduG
cam cati kilometri sunt pana in halkidiki din bucuresti, ca google earth imi da 665km si mi se pare prea putin
metalactual
QUOTE(RaduG @ May 22 2007, 08:41) [snapback]2869695[/snapback]
cam cati kilometri sunt pana in halkidiki din bucuresti, ca google earth imi da 665km si mi se pare prea putin

aprox. 800 km bucuresti - halkidiki ( prin sofia, etc. )...am facut 12-13 ore ( inclusiv 2 opriri la vama, pe atunci )....

uite un exemplu:

http://www.viamichelin.com/viamichelin/int...ture=22/05/2007
sil200
QUOTE(nag @ May 21 2007, 20:50) [snapback]2867917[/snapback]
salut,plecati din bucuresti? pe 22.06 ora 23 este OK. cu ce masina?

Da. Din Bucuresti asa cum am scris mai sus .Ora 23 pare O.K. Am o Skoda Octavia .
lexy

Am si eu o întrebare. In afara localităților din Bulgaria și din Grecia se circula cu farurile aprinse ?

Poziție sau faza scurtă ?

Nu am o plăcere deosebită să merg cu farurile aprinse, dar nici să plătesc amenzi aiurea....

mulțumesc
marian5691
La TORONI a fost cineva? Ma intereseaza impresii din zona: TORONI, SIKIA, KALAMITSI... Am gasit aceasta locatie http://www.vacations.to/flora si as vrea sa merg acolo pe 17 iunie. Ce pareri/recomandari aveti?
Multumesc si vacante placute
lilcumarsupiu
Salutare tuturor
Este cineva care a fost la Lily Ann Village in Nikiti? as vrea sa stiu care sunt conditiile tongue.gif
nag
QUOTE(sil200 @ May 23 2007, 14:20) [snapback]2875909[/snapback]
Da. Din Bucuresti asa cum am scris mai sus .Ora 23 pare O.K. Am o Skoda Octavia .

Salut,unde ne vedem? Ce propunere ai?Bucuresti?ora 22?
poate ne vedem la o bere ,cum luam legatura?
miki73
QUOTE(dias77 @ May 6 2007, 18:03) [snapback]2796326[/snapback]
Kalimera! Tocmai m-am intors duminica dimineata din concediu si a fost super!!! Miramare Bungalows e super ok! Toate camerele sunt cu 3 parturi, unul dublu, mare, si unul de o persoana. Ai TV, AC, plita electrica, frigider, pahare, vesela de toate felurile, deci nu te agita sa iti iei nici macar o lingurita de acasa ca nu are rost. In oferta scrie ca nu sunt prosoape si hartie igienica, insa erau si chiar curate. Camera e super ok, destul de mare si cu balcon destul mare, cu masa si 2 scaune. Noi am avut "nenorocul" sa stam la parter, cu fata spre plaja si nu batea deloc soarele pe terasa noastra. Asa ca am stat tot timpul cu AC pornit pe + grade pt ca era frig in camera. Dar prietenii nostri care au stat la etaj, cu fata spre gradina, au avut o problema cu caldura biggrin.gif Deci....cum nimeresti. Oricum camerele sunt identice, indiferent pe ce parte stai. E rezonabil, nu e super lux, dar e ingrijit. Este o femeie de serviciu care face curat in fiecare zi, iar o data pe saptamana schimba prospaele si hartia igienica la baie.
Hotelul e cam la 15 minute de mers pe jos pana in statiune, insa drumul e foarte ok. E foarte multa vegetatie si milioane de flori care miros ingrozitor de frumos. Hotelul e chiar pe faleza. Are la parter o taverna unde se manaca destul de bine, dar nu cel mai bine din zona. Oricum, pe faleza mai sunt hoteluri si toate au taverne asa ca ai de unde alege. In plus, in Neos Marmaras gasesti tot ce vrei. Recomanda Pizza Roma si Taverna Marina, acum depinde si de gusturi... Miramare are o curte destul de mare, asa ca daca mergeti cu copii au unde sa se zbenguiasca. Plaja nu e cea mai frumoasa pe care am vazut-o vreodata, dar e ok. E destul de ingusta si cu nisip cam pietros, iar intrarea in mare e cu pietre. Sincer, nu am incercat apa ca era cam rece inperioada asta, dar alatii mai curajosi ziceau ca e excelenta. Oricum, este o plaja mult mai faina in capatul celalalt al statiunii Neos Marmaras, dar e ceva de mers pana acolo.
Statiunea e foarte draguta, mie mi-a placut foarte mult. Sunt magazine si taverne la tot pasul, iar stradutele si casele sunt foarte pitoresti.
Daca vreti sa inchiriati masina, incercati Europcar. Noi am luat de acolo un Hyunday Getz cu 150 eur pe 5 zile si a fost super ok. Consum cam de 6 la 100 km inconditiile in care am fost 5 adulti si un copil (sa nu ne dati de gol tongue.gif ). Noi am vizitat toate trei bratele si am fost la Salonic, am facut peste 1000 de km. Recomand pe Kassandra sa mergeti la Hanioti, e foarte dragut, iar pe Athos portul Ouronapolis e un satuc fain. Oricum, pesiajele cele mai spectaculoase le-am vazut pe Sithonia, dar si spre Athos e frumos sa mergi cu masina.
Aaaa, sa nu uit! In fiecare miercuri, la Neo Moudania e un targ cu de toate. Daca aveti chef de cumparaturi merita sa il vizitati ca gasiti lucruri, in special haine, ieftine si faine. Numai sa va grabiti ca pe la ora 13 incep sa stranga tarabele.
De aprovizionat, mergeti la Lidl, in Nikiti, e ieftin, mai ales sucurile naturale la cutie de 1,5 - 2l.
Cam asta ar fi, daca mai aveti intrebari, va raspund cu drag.
Cat despre Romadria, jos palaria! Mai ales daca nimeriti cu Alexandra sau Antoaneta!
Vacanta placuta si astept impresiile voastre la intoarcere. Sper sa nu ma injurati cand ajungeri acolo!

Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.