Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

catch

am fost de 3 ori cu ai mei in halkidiki pe sithonia in neas marmaras. am mers cu masina noastre ceea ce iti recomand si tie. vei face cam 10 ore(cel mult) cu totul pentru ca acum nu se mai sta la vama(!!).daca mergi pe sithonia iti recomand sa stai in neos marmaras(cea mai mare statiune si mai aglomerata de pe bratul sithonia), eu am stat la vila perix de fiecare data(mai bine de atat parerea mea e ca nu se poate). este intre neos marmaras(la un km de iesirea din oras) si porto karras(statiune formata din doua hoteluri de 5 stele: Meliton si nu mai stiu cum se numea celalalt). este imperativ sa vizitezi toate statiunile de pe brat!! daca nu mergi cu masina este preferabil sa inchiriezi scuter(toamna asta am fost cu prietenii in kalithea(cassandra) si am inchiriat de acolo costa 20 euro pe zi dar am luat pe 5 zile si am dat doar 80... nu cred sa fie) si sa te plimbi prin toate statiunile de pe tot bratul.

acum sa iti povestesc cum a fost anul acesta in kalithea, statiune situata pe bratul cassandra. am fost intre 1 si 10 septembrie cu inca 3 prieteni.
am plecat prin agentia galaxsea travel. conditiile au fost foarte bune: aer conditionat, aragaz, frigider, piscina; in kalithea sunt multe discoteci si e considerata o statiune cu o viata activa de noapte. problema e ca atunci cand am fost noi nu prea exista acea viata salbatica de noapte. nu ca ar fi fost discotecile sau statiunea goala ci mai mult pentru ca nu era prea mult tineret. in discoteci era lume dar de vreo 25-30 de ani si stateau mai mult la bar si beau decat dansau. in kalithea tot asa am facut turul statiunilor cu scuterul intr-o zi si a fost super. in alta zi chiar am fost pana in porto koufo(sithonia)cu scuterul. am trecut si prin neas marmaras si prin porto karras. am facut in total vreo 250-300 de km. am plecat pe la 12-1 din kalithea si ne-am intors pe la 8-9 cred.

exista si autobuze care merg intre statiuni si pretul e ceva in genul 2-3 euro. din kalithea pana in salonic e 8 euro. si din cate imi amintesc nu exista autobuze care sa faca legatura intre sithonia si cassandra. daca te duci cu masina ai putea sa te duci si la petralona. unde este o pestera si un muzeu. din cate tin minte parca acolo s-a descoperit cel mai vechi foc facut de om.

cam atat e de spus daca mai ai intrebari nu ezita. sper sa fie de ajutor postul meu.
catch
apropo de incendii ... singura data cand am observat incendiile a fost cand am taiat bratul si se vedeau in stanga si in drapta copacii arsi. dar daca nu stiam de incendii si nu eram atent nu observam.

catch
o sa iti pun aici cateva poze facuta asta toamnaClick pentru a vizualiza atașamentul

toate sunt facute la statiunea porto karras hotel meliton mai putin prima si a doua ... prima e pe plaja din kalithea si a doua pe o plaja care nu e in nici o statiunea la intrarea pe bratul sithonia
catch
cine a zis mai sus ceva de vourvouru. nu e de ratat! e superb! din ce am priceput eu e mai mult o zona rezidentiala decat turistica. cica toata elita greciei are casa de vacanta(doctori avocati politicieni etc.). si in afara de plaja chiar ai putea sa te plimbi si sa admiri casele de F BUN GUST!
catch
[quote name='catch' date='Apr 3 2007, 16:01' post='2654746']
sa inchiriezi scuter(toamna asta am fost cu prietenii in kalithea(cassandra) si am inchiriat de acolo costa 20 euro pe zi dar am luat pe 5 zile si am dat doar 80... nu cred sa fie)

dupa ... am vrut sa spun ca nu cred sa fie mai mult pe sithonia
catch
am uitat sa precizez ca in sezon in Neos Marmaras e ca in 282(daca esti din bucuresti stii: daca nu e un autobuz inb care se calatoreste "unu` in bratele altuia")! ... ziua nu e nimeni zici ca e un oras bantuit... si noaptea ... nu imi pot explica nici acum de unde apare atata lume!!!
artemisa24
probabil ca in sezon asa este. repet, eu am fost de Revelion si nu erau decat cateva persoane...........

Andreea4
hmmm...m-ati pus pe ganduri ..Dar cineva a auzit de insula ..Skiathos????..ce parere aveti? Am vb cu cineva care m-a pus pe jar ...atat de entuziasmat era de aceasta insulitza mica dar cu peste vre-o 20 de plaje printre care Lalaria si Koukounaries ( nu mai stiu care din ele e a 7 din lume)...si cu multe alte locuri faine de vizitat..
M@NU
QUOTE(catch @ Apr 3 2007, 16:13) [snapback]2654798[/snapback]
o sa iti pun aici cateva poze facuta asta toamnaClick pentru a vizualiza atașamentul
toate sunt facute la statiunea porto karras hotel meliton mai putin prima si a doua ... prima e pe plaja din kalithea si a doua pe o plaja care nu e in nici o statiunea la intrarea pe bratul sithonia

NOI O SA STAM UNDEVA LANGA PLAJA PARADISSOS DIN NEOS MARMARAS SI AS VREA SA TE INTREB CAM CE DISTANTA E PANA LA PLAJA AIA UNDE ATI FACUT POZELE SI DACA MAI SUNT SI ALTE PLAJE PRIN STATIUNE
catch

din neos marmaras pana la plaja respectiva sunt cel mult 20 de km... dar plaja nu este in nici o statiune e pur si simplu pe drum ... oricum trebuie sa cobori sa ajungi jos... daca am fi fata in fata si as avea o harta ti-as arata ... oricum eu iti recomand sa vizitezi tot bratul!

ps: acum mi-am recitit postul si pozele vad ca au fost puse aiurea ... cert e ca din ce am scris eu se intelege ca poza de care esti tu interesat e facuta in kalithea ... dar de fapt e facuta langa neos marmaras
catch
daca mai e cineva interesat imi poate vedea profilul si ma poate contacta pe messenger si il ajut cu cea mai mare placere!
stoicaan
QUOTE(JustMe2007 @ Mar 23 2007, 21:44) [snapback]2610570[/snapback]
Am auzit si eu ca sunt vile cu dotari mai bune decat la hotel, curate, aranjate, cochete in zone bune, dar nu le gasesc in ofertele agentiilor.
Anul trecut am fost cazati la o vila 3*** si am fost foarte multumiti comparativ cu hotelul din vecinatate. Dar asta a fost pe Riviera Olimpica.
Merci de pontul cu rezervarile la agentii, cred ca deja m-am trezit cam tarziu ca nu mai sunt valabile promotiile...

Recomand rezervare directa. Noi asa am facit, vezi pe www.halkidiki.com, alegi localitatea si scrii proprietarului.
Noi am rezervat aici http://www.sundayrooms.gr/profile_en.html 13 nopti la sf. de iunie la pretul total de 485 euro (studio pt. 3 persoane cu bucatarie si terasa).
dias77
QUOTE(M@NU @ Apr 4 2007, 14:10) [snapback]2658792[/snapback]
NOI O SA STAM UNDEVA LANGA PLAJA PARADISSOS DIN NEOS MARMARAS SI AS VREA SA TE INTREB CAM CE DISTANTA E PANA LA PLAJA AIA UNDE ATI FACUT POZELE SI DACA MAI SUNT SI ALTE PLAJE PRIN STATIUNE

eu plec acum, din 27 aprilie, la neos marmaras, la miramare bungalows situate pe paradissos beach. am inteles ca nu e foarte departe de statiune, cam la 1-2 km. sper sa fie ok. anul trecut am fost la gerakini, intre sithonia si kassandra si a fost cam trist. e drept ca am fost in mai, in extrasezon si abia atunci se deschideau toate. dar am fost intr-o vizita de o zi la neos marmaras si mi-a placut foarte mult. oricum nu am de gand sa stau pe loc ci sa umblu prin toata zona. anul trecut am profitat si am fost in toate excursiile optionale cu autocarul si ghidul de la agentie (romadria). dar anul asta vrem sa inchiriem masina si sa vedem toata zona. vreau neaparat sa ajung la hanioti si la vourvourou. am vazut poze si mi s-a parut incredibil de frumos, cel putin vourvourou. sper sa fie ok.
daca ati vazut/stat la miramare bungalows,astept impresii!! rolleyes.gif
M@NU
QUOTE(dias77 @ Apr 5 2007, 15:06) [snapback]2663567[/snapback]
eu plec acum, din 27 aprilie, la neos marmaras, la miramare bungalows situate pe paradissos beach. am inteles ca nu e foarte departe de statiune, cam la 1-2 km. sper sa fie ok. anul trecut am fost la gerakini, intre sithonia si kassandra si a fost cam trist. e drept ca am fost in mai, in extrasezon si abia atunci se deschideau toate. dar am fost intr-o vizita de o zi la neos marmaras si mi-a placut foarte mult. oricum nu am de gand sa stau pe loc ci sa umblu prin toata zona. anul trecut am profitat si am fost in toate excursiile optionale cu autocarul si ghidul de la agentie (romadria). dar anul asta vrem sa inchiriem masina si sa vedem toata zona. vreau neaparat sa ajung la hanioti si la vourvourou. am vazut poze si mi s-a parut incredibil de frumos, cel putin vourvourou. sper sa fie ok.
daca ati vazut/stat la miramare bungalows,astept impresii!! rolleyes.gif

Bun ! sa-mi spui si mie cand te intorci de la miramare ca eu am bilete de pe 26 mai! astept impresii!!
ps: mie mi-au spus ca sunt doar 400 metri de centru!!
artemisa24
va rog mult de tot...
daca a fost cineva in peninsula Kasandra, acum de Pasti, in special in statiunile Kalithea sau Hanioti, poate sa-mi spuna ceva impresii de la fata locului.......
dias77
QUOTE(artemisa24 @ Apr 11 2007, 13:15) [snapback]2683306[/snapback]
va rog mult de tot...
daca a fost cineva in peninsula Kasandra, acum de Pasti, in special in statiunile Kalithea sau Hanioti, poate sa-mi spuna ceva impresii de la fata locului.......

Si eu sunt foarte curioasa cum a fost de Paste in Grecia, in Halkidiki. Ma intereseaza mai ales cum a fost vremea, daca cumva s-a putut face plaja.
AMR -16!!!!!!!!!!
mihai36
Ma poate ajuta cineva sa ma decid:
Philoxenia Bungalow - Halkidiki, Psakoudia sau Macedonian Sun - Halkidiki, Kallithea ???
Ce agentii recomandati?

Daca e cineva care a fost la unul din aceste hoteluri...am nevoie de ceva informatii:
- cum este plaja?
- intrarea in apa?
- sunt bolovani in apa?
- parter sau etaj?
- etc...

Apreciez ceva reply-uri.

Merci
kum
Pai eu la Philoxenia Bungalow - Halkidiki mi-am luat din 2 iunie . Am luat de la agentia Romadria . Am cititi numai lucruri bune despre ei . Cum e nu stiu sa-ti spun, ca n-am mai fost . Vreau sa merg cu masina (poate iti iei in aceeasi perioada sa mergem in gasca biggrin.gif ) . Sejururile incep la ei sambata, asta-i tot ce stiu .
mihai36
QUOTE(alima @ May 21 2006, 15:08) [snapback]1518770[/snapback]
Site-ul hotelului este http://www.ermis-olympico-hotels.gr/.
Anul trecut am vrut si eu sa merg acolo. Mi-a placut cum arata hotelul, ce facilitati are, in plus zona este superba. Am intrebat o cunostinta de la o agentie de turism ce parere are si mi-a zis: nici vorba, am avut o groaza de clienti care au venit nemultumiti de acolo. Zicea ceva de genul ca serviciile sunt de 2 stele, nicidecum de 3. Acelasi raspuns l-am primit de la o alta agentie si in final am renuntat la acest hotel. Nu vreau sa te influentez in nici un fel, hotararea e a ta, si poate intre timp s-au mai schimbat unele lucruri.

---------------

Buna,

Cum a fost la Philoxenia?
Imi poti da mai multe detalii?
Ce sa aleg parter sau etaj?
Merci,

Mihai
artemisa24
am gasit o oferta pt. pen. Kassandra la hotel appartments ASPIDA 3*. a mai fost cineva acolo sa-mi poata da cateva detalii?????
ANDOX
@ mihai 36 si kum

Am fost eu la Philoxenia anul trecut 25 aug-5sep.. Parerea mea ca se merita, raportul calitate-pret fiind bun.
Sa o iau punctual:
- plaja este cu nisip , destul de lata (nu ca la Mamaia ,dar e mare si nu sunt probleme cu inghesuiala).
- intrarea in apa este lina ,vreo 10 metri de la mal netrecand de ....buric biggrin.gif ; in partea dreapta cum cobori de la Philoxenia e chiar mai mica dar acolo nu sunt sezlonguri.
- bolovani in apa nu sunt (dar sunt niste pestisori mici care ii incantau mult pe copii)
- eu am stat la parter dar acest lucru chiar m-a incantat fiind cu copil de 4 ani . Acum depinde si in ce bungalow pici.
Stiu 2 agentii Mareea si Romadria care opereaza direct cu hotelul. Eu am fost cu Mareea dar preturile si restul sunt la fel.Parca Romadria cerea 10 euro in plus pt pat suplimentar la copil.
Merita sa mergeti cu masina nu cu autocar sau avion(sunt doar 700 KM din Bucuresti) ca sa puteti si vizita ceva . Sithonia e foarte frumoasa.

Daca mai aveti intrebari , va raspund cu placere, numai sa-mi spuneti ce v-ar interesa .
nikolas
salut,
Doresc sa merg si eu vara asta in Grecia. De statiunea Polichrono stiti ceva? cam in ce categorie s-ar incadra? Peisaje , plaja, "Batraneasca " tare sau ai si viata de noapte cat de cat...
Merci
catch
e mai linistita polichrono ti-as recomanda sa mergi in kalithea. daca te uiti pe pagina 2 a threadului vei gasi niste descrieri mai ample facute de mine ale statiunii halkidiki
relu1970
QUOTE(dias77 @ Apr 11 2007, 17:18) [snapback]2684677[/snapback]
Si eu sunt foarte curioasa cum a fost de Paste in Grecia, in Halkidiki. Ma intereseaza mai ales cum a fost vremea, daca cumva s-a putut face plaja.
AMR -16!!!!!!!!!!

S-a putut face plaja (chiar am facut in ziua de Paste) erau vreo 25 grade.
Din pacate apa a fost cam rece ( vreo 7 grade, doae) dar unii s-au incumetat si au facut si baie.
relu1970
QUOTE(ANDOX @ Apr 12 2007, 17:42) [snapback]2689603[/snapback]
@ mihai 36 si kum

Am fost eu la Philoxenia anul trecut 25 aug-5sep.. Parerea mea ca se merita, raportul calitate-pret fiind bun.
Sa o iau punctual:
- plaja este cu nisip , destul de lata (nu ca la Mamaia ,dar e mare si nu sunt probleme cu inghesuiala).
- intrarea in apa este lina ,vreo 10 metri de la mal netrecand de ....buric biggrin.gif ; in partea dreapta cum cobori de la Philoxenia e chiar mai mica dar acolo nu sunt sezlonguri.
- bolovani in apa nu sunt (dar sunt niste pestisori mici care ii incantau mult pe copii)
- eu am stat la parter dar acest lucru chiar m-a incantat fiind cu copil de 4 ani . Acum depinde si in ce bungalow pici.
Stiu 2 agentii Mareea si Romadria care opereaza direct cu hotelul. Eu am fost cu Mareea dar preturile si restul sunt la fel.Parca Romadria cerea 10 euro in plus pt pat suplimentar la copil.
Merita sa mergeti cu masina nu cu autocar sau avion(sunt doar 700 KM din Bucuresti) ca sa puteti si vizita ceva . Sithonia e foarte frumoasa.

Daca mai aveti intrebari , va raspund cu placere, numai sa-mi spuneti ce v-ar interesa .

De acord cu ce spune ANDOX, cu mentiunea ca daca faci rezervare directa prin net iesi cam la jumatate pretul. Exemplu, eu de paste am platit 70 euro pe noapte la agentie, cazare 2 locuri si masa (mic deju+cina). Daca rezervam pe net plateam doar 40euro, asa ca eu cred ca merita ''efortul'', doar ca fiind pentru prima data n-am stiut.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.