Halkidiki
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

gabi_c
QUOTE(andc @ Mar 24 2007, 10:32) [snapback]2612155[/snapback]
Cateva poze facute de mine in Halkidiki: Kassandra si Sithonia

JustMe2007
Superbe pozele. Imi este asa de greu sa ma decid...

Acum oscilam intre Hanioti (hotelurile Paradise Bay 3* sau Angelo 3*), NEOS MARMARAS - Miramare Bungalows 3* , sau niste vilute cochete din statiunea Sarti.
Ma intereseaza foarte mult plajele, din descrieri toate par ok. In primele 2 localitati sunt amenajate si cu nisip si intrarea lina in mare.
In Sarti e mare, frumoasa, cu nisip, dar neamenajata, fara umbrelute si sezlonguri, dusuri... insa peisajul este superb, se vede foarte bine muntele Athos.
De fapt as vrea o statiune cu munte si mare...
andc
QUOTE(JustMe2007 @ Mar 26 2007, 01:47) [snapback]2619166[/snapback]
Superbe pozele. Imi este asa de greu sa ma decid...

Acum oscilam intre Hanioti (hotelurile Paradise Bay 3* sau Angelo 3*), NEOS MARMARAS - Miramare Bungalows 3* , sau niste vilute cochete din statiunea Sarti.
Ma intereseaza foarte mult plajele, din descrieri toate par ok. In primele 2 localitati sunt amenajate si cu nisip si intrarea lina in mare.
In Sarti e mare, frumoasa, cu nisip, dar neamenajata, fara umbrelute si sezlonguri, dusuri... insa peisajul este superb, se vede foarte bine muntele Athos.

Mie cel mai mult mi-a placut Kassandra din toate punctele de vedere... e mai multa civilizatie, mai modern, mai cosmopolit... pe Sithonia te simti prea la tara...
VipeR85
QUOTE(JustMe2007 @ Mar 26 2007, 01:47) [snapback]2619166[/snapback]

ce vrei tu se gasesti in Leptokaria.
forprobe
Imi poate spune cineva ceva de hotel palladium (am vazut ca are 3*+ dar n-am vazut nici un review); si inca un lucru: daca vremea ii buna de mers cu 2 copii de 2 respectiv 4 ani la sfarsitul lui mai? Iunie ar fi mai indicat?
Merci
dannek
Citeste postul 12
sorin_ant
QUOTE(dannek @ Mar 28 2007, 21:23) [snapback]2632267[/snapback]
Citeste postul 12

Se poate trece la greci fara pasaport, doar pe baza de carte de identitate? La bulgari merge.
andc
QUOTE(forprobe @ Mar 28 2007, 18:42) [snapback]2631616[/snapback]
Imi poate spune cineva ceva de hotel palladium (am vazut ca are 3*+ dar n-am vazut nici un review); si inca un lucru: daca vremea ii buna de mers cu 2 copii de 2 respectiv 4 ani la sfarsitul lui mai? Iunie ar fi mai indicat?
Merci

Forprobe si eu am bilete din 26 mai in 2 iunie la Palladium, mergem cu masina. Am inteles ca hotelul e bun, l-am vazut anul trecut pe dinafara, dar nu l-am studiat cu atentie ptr ca nu m-am gandit ca voi merge anul acesta chiar acolo. Vremea la sfarsitul lui mai e calda, am discutat cu cine a fost in aceeasi perioada, poate apa sa fie putin mai rece, sa nu poti lasa copii in apa dar soare si plaja pe deplin.
dannek
http://weather.yahoo.com/forecast/GRXX0019.html
aici gasesti vrema pe vreo 10 zile! concediu placut!
M@NU
In statiunea Vorvourou a fost cineva? cum e statiunea aglomerata sau linistita , si mai ales ai ce vedea pe acolo?
investman
e deosebit la Vourvourou.
nu te lua dupa cine spunea mai sus ca sunt conditii de dorit la particulari. vorbeste in cunostinta de cauza minima. asa ne place noua sa fim atotcunoscatori. la vourvourou sunt prepoderent particulari si sunt conditii foarte bune. si nu numai acolo.
Anul trecut am stat in trei locuri diferite : vourvourou, nikiti si hanioti. Acolo unde am stat la hotel respectiv in hanioti a fost cel mai urat: inghesuiala, galagie, mic dejun slab calitativ... si era hotel de 4(patru) stele... dar nu-mi permit sa spun ca la hoteluri este nasol! poate doar la unele.
noi am plecat fara nicio rezervare.si mai eram si cu copil de trei ani jumate dupa noi... am gasit la fata locului fara probleme. la particulari se negociaza frumos, nu ca la noi. ca sa intelegeti trebuie sa mergeti acolo si nu neaparat cu agentiile noastre care ofera locuri ieftine. acolo aveti marea sansa ca in extrasezon sa gasiti ceva deosebit la un pret mai mult decat decent. noi am avut tot timpul de unde alege.
JustMe2007
QUOTE(VipeR85 @ Mar 26 2007, 12:23) [snapback]2620217[/snapback]
ce vrei tu se gasesti in Leptokaria.

Am fost acolo mi-a placut, dar acum as vrea ceva nou wink.gif
anami
QUOTE(investman @ Mar 30 2007, 17:07) [snapback]2640039[/snapback]
e deosebit la Vourvourou.

Vreau si eu sa merg anul asta in Vourvouru; am vazut cateva oferte la particulari care par bune. Inteleg ca plaja si marea sunt mai bune decat in restul Sithoniei; asa este? Care plaja ti s-a parut mai buna? Pare a fi o localitate mica; se manaca bine la taverne, sunt ceva magazine, vreo farmacie?
anami
QUOTE(andc @ Mar 22 2007, 10:00) [snapback]2602684[/snapback]
Stie cineva cum se pot vizita manastirile romanesti de la MUNTELE ATHOS. Am inteles ca pot merge doar barbatii cu permis special. Cum se poate obtine acest permis? Se poate ajunge cu masina? Sunt drumuri practicabile? La intrarea in peninsula exista o frontiera? Sau se ajunge cu vaporul din Oranopolis? Orice sfat e binevenit.

Pe muntele Athos DOAR BARBATII! Am stat un sejur in Ouranoupoli si am vazut acolo biroul pt vizite pe M.Athos; erau afisate conditiile.
Mai intai iti trebuie o adeverinta/recomandare de la noi de la Mitropolie. Se anunta la biroul din Salonik cu o luna inainte.Cu aceasta adeverinta si actele personale te prezinti in Ouranoupolis pe dreapta. Serios! Biroul respectiv este chiar pe dreapta, cum te duci pe sosea. Cum intri in sat pe dreapta vezi hotel Xenia, apoi o mica benzinarie; langa benzinarie este biroul respectiv. Este o taxa modica, ceva de genul sub 20 euro. Stii probabil ca nu poti fotografia, filma, fuma si nu poti sta decat 4 zile acolo, fiecare in alta manastire. Se doarme in chilii si se respecta programul lor:trezire la 4 , rugaciune,etc.
Se ajunge doar pe apa; probabil ca se pleaca cu salupa si se acosteaza intr-unul din locurile care se vad de pe mare. Oricum, pe acolo nu esti de capul tau.
Manastiri romanesti nu exista . Sunt doar cateva schituri sau chilii de calugari care apartin de alte manastiri.
Cu masina poti merge pana in Ouranoupoli. De la granita Greciei o iei spre sud, spre Serres , nu spre Salonik. Drumul este absolut suberb; mergi pe munte si ai marea in dreapta si in stanga. Sunt locuri de unde se vad ambele maluri, peninsula fiind f ingusta. Si Ouranoupoli e f frumos; foarte aprope, vizavi sunt cateva insule. E super si nu prea sunt romani pe acolo.
edutu
a fost cineva in Neos Marmaras la Miramar Bungalows? nu am gasit nici o poza cu plaje de acolo!
investman
QUOTE(anami @ Apr 1 2007, 18:16) [snapback]2647142[/snapback]
Vreau si eu sa merg anul asta in Vourvouru; am vazut cateva oferte la particulari care par bune. Inteleg ca plaja si marea sunt mai bune decat in restul Sithoniei; asa este? Care plaja ti s-a parut mai buna? Pare a fi o localitate mica; se manaca bine la taverne, sunt ceva magazine, vreo farmacie?

se mananca bine la Paris (taverna) si plaja deosebita la Karidi; gasesti si vreo doua supermarketuri, dar la 11km este Nikiti cu de toate.
este un loc linisti pentru cei care au copii sau au de gand... wink.gif
investman
QUOTE(edutu @ Apr 1 2007, 19:12) [snapback]2647338[/snapback]
a fost cineva in Neos Marmaras la Miramar Bungalows? nu am gasit nici o poza cu plaje de acolo!

am trecut prin Neos Marmaras si nu am vazut nimic deosebit; mie unul nu mi-a placut fata de alte locuri din peninsula.
artemisa24
QUOTE(investman @ Apr 2 2007, 14:10) [snapback]2650025[/snapback]
am trecut prin Neos Marmaras si nu am vazut nimic deosebit; mie unul nu mi-a placut fata de alte locuri din peninsula.

subscriu ....nici pe mine nu m-a impresionat. este o ministatiune unde te poti odihni, odihni si iar odihni....
anami
QUOTE(investman @ Apr 2 2007, 14:07) [snapback]2650012[/snapback]
este un loc linisti pentru cei care au copii sau au de gand... wink.gif
coolspeak.gif
So, Vourvouru sau Nikiti ?
bobut
Am fost acum 2 ani cu masina in Possidi ... Paradise... mare porcarie... prin Kara ... #$%#$ de agentie... raspunsurile erau: nu stim, nu am fost, nu cunoastem etc. Nici macar drumul cu masina nu mi l-au indicat pe harta tongue.gif

Am vizitat:
Salonic: superb... si am mancat peste la un restaurant pe tarm... am ramas totusi cu o amintire foarte placuta (cu toate ca nu ma omor dupa peste).
Meteora: foarte intereant pentru cine apreciaza genul... am ramas surprins ca inca mai traiesc suspendati pe unele stanci din acelea... in satul de la poalele muntelui e un restaurant cu o fantana mare in centru... imposibil de ratat... vorbesc ceva romaneste si au mancare super... sau cel putin aveau smile.gif
Paralia: nu m-as duce acolo nici gratis... scuze pt cei care nu-s de acord, dar mi s-a parut un fel de satul de vacanta din Mamaia... in zilele lui cele mai proaste smile.gif
Kassandra: nebunie mare in sudul peninsulei... inghesuiala... viata de noapte
Kalithea: cu toate ca multa lume o apreciaza... tot un fel de bazar f mare intins in tot centrul statiunii...
Sithonia: super peisaj... aici m-as duce oricand wink.gif (nu e nebunia de pe Kassandra)
Vourvourou: un satuc superb pe malul apei... din cate mi-am dat seama e foarte bun pentru familii cu copii care isi doresc liniste si loc de joaca pentru cei mici
Neos Marmaras: nici frumos nici urat... o vale si un deal smile.gif un port... un ferrari si ceva furnicar de lume.

Per total: foarte mult bun simt si se vede ca traiesc din turism si... traiesc bine... ca sa zic asa smile.gif Sosele de buna calitate, soferi normali la cap. In Salonic am fost placut surprins de numarul mare de scutere si cu toate ca nu erau locuri de parcare totusi parca nu era asa haos ca in Bucuresti (poate si datorita faptului ca era August si erau multi in concediu). Am inteles ca in Salonic si in Atena nu ai voie cu diesel... insa cred ca turistilor nu li se da amenda...
In general intrebam unde putem manca "traditional" ... si nu le era lene sa ne indrume si nici nu ne minteau smile.gif

Daca mai doriti impresii mai scriu...

PS: Am trecut prin Bulgaria si drumurile erau ok si politia nu ne vana de prin tufisuri... pana la urma nu inteleg de ce se plang atatia ca sunt amendati atunci cand incalca legea, dar poate ca mai avem de invatat ce inseamna drepturi si indatoriri.
Andreea4
QUOTE(bobut @ Apr 2 2007, 21:23) [snapback]2651808[/snapback]
Am fost acum 2 ani cu masina in Possidi ... Paradise... mare porcarie... prin Kara ... #$%#$ de agentie... raspunsurile erau: nu stim, nu am fost, nu cunoastem etc. Nici macar drumul cu masina nu mi l-au indicat pe harta tongue.gif

Am vizitat:
Salonic: superb... si am mancat peste la un restaurant pe tarm... am ramas totusi cu o amintire foarte placuta (cu toate ca nu ma omor dupa peste).
Meteora: foarte intereant pentru cine apreciaza genul... am ramas surprins ca inca mai traiesc suspendati pe unele stanci din acelea... in satul de la poalele muntelui e un restaurant cu o fantana mare in centru... imposibil de ratat... vorbesc ceva romaneste si au mancare super... sau cel putin aveau smile.gif
Paralia: nu m-as duce acolo nici gratis... scuze pt cei care nu-s de acord, dar mi s-a parut un fel de satul de vacanta din Mamaia... in zilele lui cele mai proaste smile.gif
Kassandra: nebunie mare in sudul peninsulei... inghesuiala... viata de noapte
Kalithea: cu toate ca multa lume o apreciaza... tot un fel de bazar f mare intins in tot centrul statiunii...
Sithonia: super peisaj... aici m-as duce oricand wink.gif (nu e nebunia de pe Kassandra)
Vourvourou: un satuc superb pe malul apei... din cate mi-am dat seama e foarte bun pentru familii cu copii care isi doresc liniste si loc de joaca pentru cei mici
Neos Marmaras: nici frumos nici urat... o vale si un deal smile.gif un port... un ferrari si ceva furnicar de lume.

Per total: foarte mult bun simt si se vede ca traiesc din turism si... traiesc bine... ca sa zic asa smile.gif Sosele de buna calitate, soferi normali la cap. In Salonic am fost placut surprins de numarul mare de scutere si cu toate ca nu erau locuri de parcare totusi parca nu era asa haos ca in Bucuresti (poate si datorita faptului ca era August si erau multi in concediu). Am inteles ca in Salonic si in Atena nu ai voie cu diesel... insa cred ca turistilor nu li se da amenda...
In general intrebam unde putem manca "traditional" ... si nu le era lene sa ne indrume si nici nu ne minteau smile.gif

Daca mai doriti impresii mai scriu...

PS: Am trecut prin Bulgaria si drumurile erau ok si politia nu ne vana de prin tufisuri... pana la urma nu inteleg de ce se plang atatia ca sunt amendati atunci cand incalca legea, dar poate ca mai avem de invatat ce inseamna drepturi si indatoriri.

Mai dorim impresii..... ..pt prima oara anul acesta vrem sa plecam si noi in grecia - 10 ani de casatorie - asa ca eu una caut un loc romatic cu privelisti frumoase , plaje bune , conditii si servicii bune( adik sa se vada diferenta fata de Romania)..in general de 3***...si totusi sa nu fie chiar pustiu si rupt de civilizatie ...plssss help!
investman
uite aici
http://www.halkidiki.com/vourvourou/index.htm
rupt de civilizatie exista doar la noi si chiar in buricul targului.
investman
QUOTE(anami @ Apr 2 2007, 18:58) [snapback]2651411[/snapback]
coolspeak.gif
So, Vourvouru sau Nikiti ?

cand una cand alta.
sunt doar 11 km... uhuh.gif
M@NU
QUOTE(artemisa24 @ Apr 2 2007, 17:40) [snapback]2650915[/snapback]
subscriu ....nici pe mine nu m-a impresionat. este o ministatiune unde te poti odihni, odihni si iar odihni....

Dar a fost cineva in Neos Marmaras care si-a petrecut concediul acolo? adik una e sa stai o sapt si alta sa treci pe acolo!
Ma interesa daca in statiune ai ce face: taverne, magazine, plajele cum sunt si mai ales daca statiunea e animata!
artemisa24
QUOTE(M@NU @ Apr 3 2007, 14:03) [snapback]2654172[/snapback]
Dar a fost cineva in Neos Marmaras care si-a petrecut concediul acolo? adik una e sa stai o sapt si alta sa treci pe acolo!
Ma interesa daca in statiune ai ce face: taverne, magazine, plajele cum sunt si mai ales daca statiunea e animata!

eu am fost de revelion si am stat la ATHENA PALLAS. in fiecare zi ne duceam si in NEOS MARMARAS. sigur era in extrasezon dar sunt convinsa ca si in timpul verii, in afara de putina agitatie nu ai ce vedea. este un port micut, cateva magazine, sa nu le spun magazinase, cateva taverne intinse pe o suprafata relativ mica. daca vrei sa te odihnesti, ti-o recomand cu caldura. deasemenea daca te duci doar 6 zile, cum se organizeaza sejururile, sa zicem ca ai avea ce face, asta doar daca te plimbi incolo si incoace, cu masina mica. recunosc, insa, ca nu am fost in plin sezon si nu stiu cum este transportul. atunci nu circula niciun autobuz..... rolleyes.gif
catch
am fost de 3 ori cu ai mei in halkidiki pe sithonia in neas marmaras. am mers cu masina noastre ceea ce iti recomand si tie. vei face cam 10 ore(cel mult) cu totul pentru ca acum nu se mai sta la vama(!!).daca mergi pe sithonia iti recomand sa stai in neos marmaras(cea mai mare statiune si mai aglomerata de pe bratul sithonia), eu am stat la vila perix de fiecare data(mai bine de atat parerea mea e ca nu se poate). este intre neos marmaras(la un km de iesirea din oras) si porto karras(statiune formata din doua hoteluri de 5 stele: Meliton si nu mai stiu cum se numea celalalt). este imperativ sa vizitezi toate statiunile de pe brat!! daca nu mergi cu masina este preferabil sa inchiriezi scuter(toamna asta am fost cu prietenii in kalithea(cassandra) si am inchiriat de acolo costa 20 euro pe zi dar am luat pe 5 zile si am dat doar 80... nu cred sa fie) si sa te plimbi prin toate statiunile de pe tot bratul.

acum sa iti povestesc cum a fost anul acesta in kalithea, statiune situata pe bratul cassandra. am fost intre 1 si 10 septembrie cu inca 3 prieteni.
am plecat prin agentia galaxsea travel. conditiile au fost foarte bune: aer conditionat, aragaz, frigider, piscina; in kalithea sunt multe discoteci si e considerata o statiune cu o viata activa de noapte. problema e ca atunci cand am fost noi nu prea exista acea viata salbatica de noapte. nu ca ar fi fost discotecile sau statiunea goala ci mai mult pentru ca nu era prea mult tineret. in discoteci era lume dar de vreo 25-30 de ani si stateau mai mult la bar si beau decat dansau. in kalithea tot asa am facut turul statiunilor cu scuterul intr-o zi si a fost super. in alta zi chiar am fost pana in porto koufo(sithonia)cu scuterul. am trecut si prin neas marmaras si prin porto karras. am facut in total vreo 250-300 de km. am plecat pe la 12-1 din kalithea si ne-am intors pe la 8-9 cred.

exista si autobuze care merg intre statiuni si pretul e ceva in genul 2-3 euro. din kalithea pana in salonic e 8 euro. si din cate imi amintesc nu exista autobuze care sa faca legatura intre sithonia si cassandra. daca te duci cu masina ai putea sa te duci si la petralona. unde este o pestera si un muzeu. din cate tin minte parca acolo s-a descoperit cel mai vechi foc facut de om.

cam atat e de spus daca mai ai intrebari nu ezita. sper sa fie de ajutor postul meu.
catch
apropo de incendii ... singura data cand am observat incendiile a fost cand am taiat bratul si se vedeau in stanga si in drapta copacii arsi. dar daca nu stiam de incendii si nu eram atent nu observam.
catch
o sa iti pun aici cateva poze facuta asta toamnaClick to view attachment

toate sunt facute la statiunea porto karras hotel meliton mai putin prima si a doua ... prima e pe plaja din kalithea si a doua pe o plaja care nu e in nici o statiunea la intrarea pe bratul sithonia
catch
cine a zis mai sus ceva de vourvouru. nu e de ratat! e superb! din ce am priceput eu e mai mult o zona rezidentiala decat turistica. cica toata elita greciei are casa de vacanta(doctori avocati politicieni etc.). si in afara de plaja chiar ai putea sa te plimbi si sa admiri casele de F BUN GUST!
catch
[quote name='catch' date='Apr 3 2007, 16:01' post='2654746']
sa inchiriezi scuter(toamna asta am fost cu prietenii in kalithea(cassandra) si am inchiriat de acolo costa 20 euro pe zi dar am luat pe 5 zile si am dat doar 80... nu cred sa fie)

dupa ... am vrut sa spun ca nu cred sa fie mai mult pe sithonia
catch
am uitat sa precizez ca in sezon in Neos Marmaras e ca in 282(daca esti din bucuresti stii: daca nu e un autobuz inb care se calatoreste "unu` in bratele altuia")! ... ziua nu e nimeni zici ca e un oras bantuit... si noaptea ... nu imi pot explica nici acum de unde apare atata lume!!!
artemisa24
probabil ca in sezon asa este. repet, eu am fost de Revelion si nu erau decat cateva persoane...........
Andreea4
hmmm...m-ati pus pe ganduri ..Dar cineva a auzit de insula ..Skiathos????..ce parere aveti? Am vb cu cineva care m-a pus pe jar ...atat de entuziasmat era de aceasta insulitza mica dar cu peste vre-o 20 de plaje printre care Lalaria si Koukounaries ( nu mai stiu care din ele e a 7 din lume)...si cu multe alte locuri faine de vizitat..
M@NU
QUOTE(catch @ Apr 3 2007, 16:13) [snapback]2654798[/snapback]
o sa iti pun aici cateva poze facuta asta toamnaClick to view attachment
toate sunt facute la statiunea porto karras hotel meliton mai putin prima si a doua ... prima e pe plaja din kalithea si a doua pe o plaja care nu e in nici o statiunea la intrarea pe bratul sithonia

NOI O SA STAM UNDEVA LANGA PLAJA PARADISSOS DIN NEOS MARMARAS SI AS VREA SA TE INTREB CAM CE DISTANTA E PANA LA PLAJA AIA UNDE ATI FACUT POZELE SI DACA MAI SUNT SI ALTE PLAJE PRIN STATIUNE
catch
din neos marmaras pana la plaja respectiva sunt cel mult 20 de km... dar plaja nu este in nici o statiune e pur si simplu pe drum ... oricum trebuie sa cobori sa ajungi jos... daca am fi fata in fata si as avea o harta ti-as arata ... oricum eu iti recomand sa vizitezi tot bratul!

ps: acum mi-am recitit postul si pozele vad ca au fost puse aiurea ... cert e ca din ce am scris eu se intelege ca poza de care esti tu interesat e facuta in kalithea ... dar de fapt e facuta langa neos marmaras
catch
daca mai e cineva interesat imi poate vedea profilul si ma poate contacta pe messenger si il ajut cu cea mai mare placere!
stoicaan
QUOTE(JustMe2007 @ Mar 23 2007, 21:44) [snapback]2610570[/snapback]
Am auzit si eu ca sunt vile cu dotari mai bune decat la hotel, curate, aranjate, cochete in zone bune, dar nu le gasesc in ofertele agentiilor.
Anul trecut am fost cazati la o vila 3*** si am fost foarte multumiti comparativ cu hotelul din vecinatate. Dar asta a fost pe Riviera Olimpica.
Merci de pontul cu rezervarile la agentii, cred ca deja m-am trezit cam tarziu ca nu mai sunt valabile promotiile...

Recomand rezervare directa. Noi asa am facit, vezi pe www.halkidiki.com, alegi localitatea si scrii proprietarului.
Noi am rezervat aici http://www.sundayrooms.gr/profile_en.html 13 nopti la sf. de iunie la pretul total de 485 euro (studio pt. 3 persoane cu bucatarie si terasa).
dias77
QUOTE(M@NU @ Apr 4 2007, 14:10) [snapback]2658792[/snapback]
NOI O SA STAM UNDEVA LANGA PLAJA PARADISSOS DIN NEOS MARMARAS SI AS VREA SA TE INTREB CAM CE DISTANTA E PANA LA PLAJA AIA UNDE ATI FACUT POZELE SI DACA MAI SUNT SI ALTE PLAJE PRIN STATIUNE

eu plec acum, din 27 aprilie, la neos marmaras, la miramare bungalows situate pe paradissos beach. am inteles ca nu e foarte departe de statiune, cam la 1-2 km. sper sa fie ok. anul trecut am fost la gerakini, intre sithonia si kassandra si a fost cam trist. e drept ca am fost in mai, in extrasezon si abia atunci se deschideau toate. dar am fost intr-o vizita de o zi la neos marmaras si mi-a placut foarte mult. oricum nu am de gand sa stau pe loc ci sa umblu prin toata zona. anul trecut am profitat si am fost in toate excursiile optionale cu autocarul si ghidul de la agentie (romadria). dar anul asta vrem sa inchiriem masina si sa vedem toata zona. vreau neaparat sa ajung la hanioti si la vourvourou. am vazut poze si mi s-a parut incredibil de frumos, cel putin vourvourou. sper sa fie ok.
daca ati vazut/stat la miramare bungalows,astept impresii!! rolleyes.gif
M@NU
QUOTE(dias77 @ Apr 5 2007, 15:06) [snapback]2663567[/snapback]
eu plec acum, din 27 aprilie, la neos marmaras, la miramare bungalows situate pe paradissos beach. am inteles ca nu e foarte departe de statiune, cam la 1-2 km. sper sa fie ok. anul trecut am fost la gerakini, intre sithonia si kassandra si a fost cam trist. e drept ca am fost in mai, in extrasezon si abia atunci se deschideau toate. dar am fost intr-o vizita de o zi la neos marmaras si mi-a placut foarte mult. oricum nu am de gand sa stau pe loc ci sa umblu prin toata zona. anul trecut am profitat si am fost in toate excursiile optionale cu autocarul si ghidul de la agentie (romadria). dar anul asta vrem sa inchiriem masina si sa vedem toata zona. vreau neaparat sa ajung la hanioti si la vourvourou. am vazut poze si mi s-a parut incredibil de frumos, cel putin vourvourou. sper sa fie ok.
daca ati vazut/stat la miramare bungalows,astept impresii!! rolleyes.gif

Bun ! sa-mi spui si mie cand te intorci de la miramare ca eu am bilete de pe 26 mai! astept impresii!!
ps: mie mi-au spus ca sunt doar 400 metri de centru!!
artemisa24
va rog mult de tot...
daca a fost cineva in peninsula Kasandra, acum de Pasti, in special in statiunile Kalithea sau Hanioti, poate sa-mi spuna ceva impresii de la fata locului.......
dias77
QUOTE(artemisa24 @ Apr 11 2007, 13:15) [snapback]2683306[/snapback]
va rog mult de tot...
daca a fost cineva in peninsula Kasandra, acum de Pasti, in special in statiunile Kalithea sau Hanioti, poate sa-mi spuna ceva impresii de la fata locului.......

Si eu sunt foarte curioasa cum a fost de Paste in Grecia, in Halkidiki. Ma intereseaza mai ales cum a fost vremea, daca cumva s-a putut face plaja.
AMR -16!!!!!!!!!!
mihai36
Ma poate ajuta cineva sa ma decid:
Philoxenia Bungalow - Halkidiki, Psakoudia sau Macedonian Sun - Halkidiki, Kallithea ???
Ce agentii recomandati?

Daca e cineva care a fost la unul din aceste hoteluri...am nevoie de ceva informatii:
- cum este plaja?
- intrarea in apa?
- sunt bolovani in apa?
- parter sau etaj?
- etc...

Apreciez ceva reply-uri.

Merci
kum
Pai eu la Philoxenia Bungalow - Halkidiki mi-am luat din 2 iunie . Am luat de la agentia Romadria . Am cititi numai lucruri bune despre ei . Cum e nu stiu sa-ti spun, ca n-am mai fost . Vreau sa merg cu masina (poate iti iei in aceeasi perioada sa mergem in gasca biggrin.gif ) . Sejururile incep la ei sambata, asta-i tot ce stiu .
mihai36
QUOTE(alima @ May 21 2006, 15:08) [snapback]1518770[/snapback]
Site-ul hotelului este http://www.ermis-olympico-hotels.gr/.
Anul trecut am vrut si eu sa merg acolo. Mi-a placut cum arata hotelul, ce facilitati are, in plus zona este superba. Am intrebat o cunostinta de la o agentie de turism ce parere are si mi-a zis: nici vorba, am avut o groaza de clienti care au venit nemultumiti de acolo. Zicea ceva de genul ca serviciile sunt de 2 stele, nicidecum de 3. Acelasi raspuns l-am primit de la o alta agentie si in final am renuntat la acest hotel. Nu vreau sa te influentez in nici un fel, hotararea e a ta, si poate intre timp s-au mai schimbat unele lucruri.

---------------

Buna,

Cum a fost la Philoxenia?
Imi poti da mai multe detalii?
Ce sa aleg parter sau etaj?
Merci,

Mihai
artemisa24
am gasit o oferta pt. pen. Kassandra la hotel appartments ASPIDA 3*. a mai fost cineva acolo sa-mi poata da cateva detalii?????
ANDOX
@ mihai 36 si kum

Am fost eu la Philoxenia anul trecut 25 aug-5sep.. Parerea mea ca se merita, raportul calitate-pret fiind bun.
Sa o iau punctual:
- plaja este cu nisip , destul de lata (nu ca la Mamaia ,dar e mare si nu sunt probleme cu inghesuiala).
- intrarea in apa este lina ,vreo 10 metri de la mal netrecand de ....buric biggrin.gif ; in partea dreapta cum cobori de la Philoxenia e chiar mai mica dar acolo nu sunt sezlonguri.
- bolovani in apa nu sunt (dar sunt niste pestisori mici care ii incantau mult pe copii)
- eu am stat la parter dar acest lucru chiar m-a incantat fiind cu copil de 4 ani . Acum depinde si in ce bungalow pici.
Stiu 2 agentii Mareea si Romadria care opereaza direct cu hotelul. Eu am fost cu Mareea dar preturile si restul sunt la fel.Parca Romadria cerea 10 euro in plus pt pat suplimentar la copil.
Merita sa mergeti cu masina nu cu autocar sau avion(sunt doar 700 KM din Bucuresti) ca sa puteti si vizita ceva . Sithonia e foarte frumoasa.

Daca mai aveti intrebari , va raspund cu placere, numai sa-mi spuneti ce v-ar interesa .
nikolas
salut,
Doresc sa merg si eu vara asta in Grecia. De statiunea Polichrono stiti ceva? cam in ce categorie s-ar incadra? Peisaje , plaja, "Batraneasca " tare sau ai si viata de noapte cat de cat...
Merci
catch
e mai linistita polichrono ti-as recomanda sa mergi in kalithea. daca te uiti pe pagina 2 a threadului vei gasi niste descrieri mai ample facute de mine ale statiunii halkidiki
relu1970
QUOTE(dias77 @ Apr 11 2007, 17:18) [snapback]2684677[/snapback]
Si eu sunt foarte curioasa cum a fost de Paste in Grecia, in Halkidiki. Ma intereseaza mai ales cum a fost vremea, daca cumva s-a putut face plaja.
AMR -16!!!!!!!!!!

S-a putut face plaja (chiar am facut in ziua de Paste) erau vreo 25 grade.
Din pacate apa a fost cam rece ( vreo 7 grade, doae) dar unii s-au incumetat si au facut si baie.
relu1970
QUOTE(ANDOX @ Apr 12 2007, 17:42) [snapback]2689603[/snapback]
@ mihai 36 si kum

Am fost eu la Philoxenia anul trecut 25 aug-5sep.. Parerea mea ca se merita, raportul calitate-pret fiind bun.
Sa o iau punctual:
- plaja este cu nisip , destul de lata (nu ca la Mamaia ,dar e mare si nu sunt probleme cu inghesuiala).
- intrarea in apa este lina ,vreo 10 metri de la mal netrecand de ....buric biggrin.gif ; in partea dreapta cum cobori de la Philoxenia e chiar mai mica dar acolo nu sunt sezlonguri.
- bolovani in apa nu sunt (dar sunt niste pestisori mici care ii incantau mult pe copii)
- eu am stat la parter dar acest lucru chiar m-a incantat fiind cu copil de 4 ani . Acum depinde si in ce bungalow pici.
Stiu 2 agentii Mareea si Romadria care opereaza direct cu hotelul. Eu am fost cu Mareea dar preturile si restul sunt la fel.Parca Romadria cerea 10 euro in plus pt pat suplimentar la copil.
Merita sa mergeti cu masina nu cu autocar sau avion(sunt doar 700 KM din Bucuresti) ca sa puteti si vizita ceva . Sithonia e foarte frumoasa.

Daca mai aveti intrebari , va raspund cu placere, numai sa-mi spuneti ce v-ar interesa .

De acord cu ce spune ANDOX, cu mentiunea ca daca faci rezervare directa prin net iesi cam la jumatate pretul. Exemplu, eu de paste am platit 70 euro pe noapte la agentie, cazare 2 locuri si masa (mic deju+cina). Daca rezervam pe net plateam doar 40euro, asa ca eu cred ca merita ''efortul'', doar ca fiind pentru prima data n-am stiut.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.