Am fost acum 2 ani cu masina in Possidi ... Paradise... mare porcarie... prin Kara ... #$%#$ de agentie... raspunsurile erau: nu stim, nu am fost, nu cunoastem etc. Nici macar drumul cu masina nu mi l-au indicat pe harta

Am vizitat:
Salonic: superb... si am mancat peste la un restaurant pe tarm... am ramas totusi cu o amintire foarte placuta (cu toate ca nu ma omor dupa peste).
Meteora: foarte intereant pentru cine apreciaza genul... am ramas surprins ca inca mai traiesc suspendati pe unele stanci din acelea... in satul de la poalele muntelui e un restaurant cu o fantana mare in centru... imposibil de ratat... vorbesc ceva romaneste si au mancare super... sau cel putin aveau

Paralia: nu m-as duce acolo nici gratis... scuze pt cei care nu-s de acord, dar mi s-a parut un fel de satul de vacanta din Mamaia... in zilele lui cele mai proaste

Kassandra: nebunie mare in sudul peninsulei... inghesuiala... viata de noapte
Kalithea: cu toate ca multa lume o apreciaza... tot un fel de bazar f mare intins in tot centrul statiunii...
Sithonia: super peisaj... aici m-as duce oricand

(nu e nebunia de pe Kassandra)
Vourvourou: un satuc superb pe malul apei... din cate mi-am dat seama e foarte bun pentru familii cu copii care isi doresc liniste si loc de joaca pentru cei mici
Neos Marmaras: nici frumos nici urat... o vale si un deal

un port... un ferrari si ceva furnicar de lume.
Per total: foarte mult bun simt si se vede ca traiesc din turism si... traiesc bine... ca sa zic asa

Sosele de buna calitate, soferi normali la cap. In Salonic am fost placut surprins de numarul mare de scutere si cu toate ca nu erau locuri de parcare totusi parca nu era asa haos ca in Bucuresti (poate si datorita faptului ca era August si erau multi in concediu). Am inteles ca in Salonic si in Atena nu ai voie cu diesel... insa cred ca turistilor nu li se da amenda...
In general intrebam unde putem manca "traditional" ... si nu le era lene sa ne indrume si nici nu ne minteau

Daca mai doriti impresii mai scriu...
PS: Am trecut prin Bulgaria si drumurile erau ok si politia nu ne vana de prin tufisuri... pana la urma nu inteleg de ce se plang atatia ca sunt amendati atunci cand incalca legea, dar poate ca mai avem de invatat ce inseamna drepturi si indatoriri.