mirceagun
Aug 15 2006, 09:32
QUOTE(eleny_d2000 @ Aug 8 2006, 14:43)

STIE CINEVA CEVA DESPRE STATIUNEA POLICHRONO DE PE BRATUL KASANDRA [color=#FF0000]M-AR INTERESA SA AFLU CAM CAT DE MARE E STATIUNEA ,DACA SE POT INCHIRIA SCUTERE,CUM ESTE PLAJA (CU PIETRE SAU FARA ) SI CAM CAT COSTA SA IEI UN PRANZ IN ORAS .EU SA PLEC IN SEPTEMBRIE PE 13 ,O SA STAU LA VILA ZEUS.O SA VA IMPARTATSESC DIN IMPRESIILE MELE +POZE .MULTUMESC CELOR DISPUSI SA MA AJUTE

Polichrono este o statiune mica,ca majoritatea statiunilor grecesti.Din soseaua principala se coboara catre mare-aici fiind majoritatea magazinelor ,hotelurilor.Este f aproape de Hanioti care este mai animata si la egala distanta de cele mai animate,chiar aglomerate- Pefkohori si Kalithea (cca 10 km) . Scutere se gasesc peste tot.Plaja oriunde in Kasandra este de nisip,apa continand din loc in loc pietre mari sau piertis. Masa ,per persoana incepe cu cca 3E ( adica un sandwici Giros-asemantor saorma dar de regula de porc) si o apa/cola ,dar nu poate depasi 10E ( o farfurie mare de ceva 5-8E,o bere 2E)).
Mai mari sunt costurile pe plaja,desigur daca doresti sa utilizezi sunbed si umbrela,ele costand cca 5E perechea.Sunt terase pe plaja care nu cer plata acestora ,dar iti cer sa faci o consumatie,si se scot in acest mod, marind pretul bauturii( o bautura poate costa 3E).
Sigur ca poti sa mergi la supermarket si sa-ti iei bauturi sa le tii in camera daca ai frigider (bere Amstel 0,5 l 0.9E dar si marci grecesti la 0,30E/cutie,sucuri naturale la 1-1.4 E/l sau cutii de 300ml la 0.3-0.4 E ,desigur cola/fanta,etc).
QUOTE(caliniclodean @ Aug 10 2006, 07:45)

S-au schimbat planurile, cuplul cu care trebuia sa mergem nu mai vine asa ca singuri nu se mai justifica sa mergem cu masina - la un cost de aprox 300E benzina si alte taxe - de la agentie am primit oferta de a merge cu avionul unde au locuri suficente (la autocar nu mai sunt locuri), deci cu avionul la 100E de persoana + 65E taxe de aeroport. sunt aproape 200E in plus dar tinand cont de faptul ca avem un copil de 4ani, si din plusul de 200E nu se stie cat mai picau pe la bulgari cu radare si spagi, am hotarat sa mergem cu avionul Cluj Salonic aprox 1,5 ore si se asigura transfer aeroport hotel si retur tot in acei bani. Va fi mai putin obositor, formalitatile vamale mai "blande", singurul lucru neplacut este ca avionul pleaca din cluj la ora 19.50 si ajunge la salonic la 21.15 cu recuperat bagaje, vama, etc iesim din aeroport la ora 22, pana ne imbarcam si ne lasa la hotel - cica autocarul care face transferul se oreste pe la fiecare hotel sa lase turistii. Zborul e cu Carpatair, poate sa-mi spuna cine a mai fost cum sunt avioanele companiei?
Am zburat de vreo doua ori cu avioanele companiei Carpatair si mi s-a parut ok. Din cate stiu eu au doua tipuri de avioane, Saab 340 and SAAB 2000. Primul e mai micut cu vreo 25 de locuri, cu care am mers si eu, si al doilea cu 50. Ambele tipuri de avioane sunt elice si din cate imi aduc aminte relativ noi. Pilotii sunt elvetieni sau moldoveni de peste Prut si au fost ok. Nu au aterizat sau decolat brusc, nu prea ne-au zgaltait in timpul zborului, in afara de zonele cu turbulente.
Mai nou vad ca au bagat si Fokker 100, avioane cu reactie si un pic mai maricele.
Zbor usor
alex blink
Aug 15 2006, 10:52
Oameni buni...intervin si eu cu o scurta intrebare...a fost cineva in halkidiki pe prima peninsula(kassandra parca) in statiunea Hanioti, la hotel Olympic Kosmas ?? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si pareri...
brosky
Aug 15 2006, 13:35
salut
tocmai m'am intors din zona halkidiki, statiunea fourka, hotel avra, all inclusive.
is mai multe de zis, prefer sa fac o descriere detaliata, revin mai pe seara
QUOTE(brosky @ Aug 15 2006, 14:35)

salut
tocmai m'am intors din zona halkidiki, statiunea fourka, hotel avra, all inclusive.
is mai multe de zis, prefer sa fac o descriere detaliata, revin mai pe seara
Wow! Chiar te rog,am un prieten care merge fix acolo pe 9 sept,tot cu all inclusive.
crissa
Aug 15 2006, 20:40
QUOTE(alex blink @ Aug 15 2006, 11:52)

Oameni buni...intervin si eu cu o scurta intrebare...a fost cineva in halkidiki pe prima peninsula(kassandra parca) in statiunea Hanioti, la hotel Olympic Kosmas ?? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si pareri...
Statiunea Hanioti e super faina , gasesti tot ce vrei . E animata (in special piateta) curata ,dichisita ,civilizata iar plaja e cu nisip ca si intrarea in mare (in alte parti sunt multe pietre ,bolovani chiar) .Cat despre hotel e mai la marginea statiunii inspre Pefkohori , dar destul de aproape de plaja .Pe dinafara arata ok ,nu am fost si inauntru .Parerea mea ca vei fi multumit .Concediu placut ! 
QUOTE(crissa @ Aug 15 2006, 21:32)

Statiunea Hanioti e super faina , gasesti tot ce vrei . E animata (in special piateta) curata ,dichisita ,civilizata iar plaja e cu nisip ca si intrarea in mare (in alte parti sunt multe pietre ,bolovani chiar) .Cat despre hotel e mai la marginea statiunii inspre Pefkohori , dar destul de aproape de plaja .Pe dinafara arata ok ,nu am fost si inauntru .Parerea mea ca vei fi multumit .Concediu placut !

Pt.Alex Blink
Am uitat sa atasez si o harta a statiunii Hanioti .Sper sa intelegi ceva ,hotelul Olympic Kosmas e la nr. 35 .
alex blink
Aug 16 2006, 10:56
Crissa iti multumesc mult mult pentru informatii...sa inteleg ca l-ai vazut pe afara....eu sper din tot sufletul sa fie frumos ca am dat ceva bani am ales all inclusive....si ma duc si cu masina personala...imi puteti recomanda ceva ce pot vizita prin Hanioti sau prin alte locuri ca motorina am....
tot ce vreau e sa ma simt bine....BAfta !!
crissa
Aug 16 2006, 16:58
QUOTE(alex blink @ Aug 16 2006, 11:56)

Crissa iti multumesc mult mult pentru informatii...sa inteleg ca l-ai vazut pe afara....eu sper din tot sufletul sa fie frumos ca am dat ceva bani am ales all inclusive....si ma duc si cu masina personala...imi puteti recomanda ceva ce pot vizita prin Hanioti sau prin alte locuri ca motorina am....

tot ce vreau e sa ma simt bine....BAfta !!
Daca mergi cu masina e super (asa am fost si noi) ai ce vizita .Din Pefkohori pleci cu vaporasul in croaziera in Golful Toroneos (20 euro/pers.) .De pe bratul Sithonia pleci cu vaporul din Vorvoru in croaziera la Muntele Athos (25 euro/pers) .Pana in Salonic faci cam 2 ore si ai ce vizita , abia iti ajunge 1 zi . In anumite locatii din Hanioti se organizeaza Seara greceasca (14 euro/pers) si Karaoke (ex.Hotel Calypso , noi acolo am stat
) , altceva...e suficient sa faci circuitul celor 2 brate Kassandra si Sithonia ,peisajele sunt super !
alex blink
Aug 16 2006, 18:15
Totusi din harta aceea pe care ai "agatat-o" tu m-i se pare destul de departe de plaja....nu pot sa imi dau seama cat de departe deoarece nu stiu scara...daca tu tot ai fost in Hanioti, ma poti lamuri ?
crissa
Aug 16 2006, 18:24
mcduru
Aug 17 2006, 16:43
Eu plec in 22 sept. in kriopigi la Hotel Aegeon. Din cate am citit pe net hotelul e in centru....stie cineva cat fac pana la plaja ? Din reviewurile gasite pe net despre hotel am descoperit ca parerile sunt impartite...stie cineva mai exact ?
costy31
Aug 17 2006, 17:29
QUOTE(sicko @ Aug 14 2006, 00:20)

Intrebare incuietoare(intrebare de provincial).
Cum ajung cel mai usor de la Gara de Nord la Ateneu(Restaurant Cina,mai exact)?
Apreciez un raspuns cat mai detaliat. Mersi mult de tot!

Raspuns ..tot de la un provincial 
Din gara de N traversezi trecerea, din statia de autobuz din dreapta coloanelor din fata garii, iei autobuzul 178, mergi 3 statii (la sala palatului), iar apoi intrebi de cineva care-ti va spune unde este ateneul. in dreapta ateneului, cum stai cu fata la el, este o teresa-gradina cu umbrelutze portocalii si cu gard verde. acolo este locul..noi ne-am chinuit oleaca..bucurestenii nu mi s-au parut deloc amabili....asta e...
ALEX_ANDRA
Aug 18 2006, 10:08
Salutare...
M-am intors duminica dimineata(13.08.06) din Grecia-Halkidiki-Kalithea-Hanioti.....pentru mine totul a fost superb, sunt foarte entuziasmata de Grecia ca tara, ma rog, la mine fiind si prima iesire externa....nu am reusit sa vizitez edificii istorice, dar am avut parte de un concediu relaxant si extrem de placut...
Atentie mare insa[b], celor care calatoresc cu autoturismul personal,la cozile de la VAMI.....sfatul meu este sa ajungeti la Giurgiu pana in ora 5.30 dimineata...noi am fost acolo pe la 6 si deja era aglomeratie, am reusit sa scapam pe la 8.30-9.00...dar asta nu a fost nimic....caci la intoarcere am stat la Promohonas-Grecia, nici mai mult nici mai putin decat 6 ore...din cauza nemernicilor de bulgari care se miscau precum melcul.....erau foarte multi romani, de fapt coada de masini(cam 1.5 km)era formata numai din romani....noi am ajuns la punctul de frontiera in jur de ora 14.00, ne gandeam ca scapam repede...dar de unde....la ora 20.30 am reusit sa scapam....si uite asa am tranzitat Bulgaria noaptea, ceea ce nu este tocmai placut...dar ne-am imprietenit cu o alta familie si am ajuns cu bine in RO...
Aaa....la vama la Ruse, vamesi bulgari ne-au cerut de la obraz o atentie....nu le-am dat nimic!!!!
Pentru mine insa Grecia, va ramane pana la alte comparatii o tara minunata...
Vacanta placuta!!!!
ALEX_ANDRA
Aug 18 2006, 10:35
QUOTE(dumis @ Jul 8 2006, 10:33)

Faci cea mai buna alegere ! Grecia e o tara senzationala ! Cum ajungi acolo te fascineaza absolut totul....iar cand va trebui sa te intorci ...o vei face cu mare durere in suflet....
Mie mi-au trebuit vreo 3 saptamani sa-mi revin dupa ce mi-am dat seama ca sunt din nou

in Romania

si eu m-am intors acum o saptamana.....si cu greu cred ca am sa imi revin curand.....totul a fost superbbbbbbbbbb.....
mirceagun
Aug 18 2006, 11:36
QUOTE(ALEX_ANDRA @ Aug 18 2006, 10:08)

Salutare...
M-am intors duminica dimineata(13.08.06) din Grecia-Halkidiki-Kalithea-Hanioti.....pentru mine totul a fost superb, sunt foarte entuziasmata de Grecia ca tara, ma rog, la mine fiind si prima iesire externa....nu am reusit sa vizitez edificii istorice, dar am avut parte de un concediu relaxant si extrem de placut...
Atentie mare insa[b], celor care calatoresc cu autoturismul personal,la cozile de la VAMI.....sfatul meu este sa ajungeti la Giurgiu pana in ora 5.30 dimineata...noi am fost acolo pe la 6 si deja era aglomeratie, am reusit sa scapam pe la 8.30-9.00...dar asta nu a fost nimic....caci la intoarcere am stat la Promohonas-Grecia, nici mai mult nici mai putin decat 6 ore...din cauza nemernicilor de bulgari care se miscau precum melcul.....erau foarte multi romani, de fapt coada de masini(cam 1.5 km)era formata numai din romani....noi am ajuns la punctul de frontiera in jur de ora 14.00, ne gandeam ca scapam repede...dar de unde....la ora 20.30 am reusit sa scapam....si uite asa am tranzitat Bulgaria noaptea, ceea ce nu este tocmai placut...dar ne-am imprietenit cu o alta familie si am ajuns cu bine in RO...
Aaa....la vama la Ruse, vamesi bulgari ne-au cerut de la obraz o atentie....nu le-am dat nimic!!!!
Pentru mine insa Grecia, va ramane pana la alte comparatii o tara minunata...
Vacanta placuta!!!!
La 5,am iesit din vama Bulgara ,dupa ce statusem cate 10 min in fiecare din vami.la iesirea di Bulgaria am stat tot 10 min,iar la intrarea in Grecia cca 15 min (ora 12).Cel mai mult timp am pierdut pe sos centura a Sofiei,foarte aglomerata dimineata,dar mult mai lejera dupa pranz.
La intoarcere nu am stat mai mult de 10 min in nici o vama (Gr-Bul ora 8-8,30).cel mai mult am stat la intrarea in Ro,cca 30 min.Niciodata nu am stat intr-o vama pe caest traseu mai mult de 50 min si asta se intampla de regula la intrarea in Gr.
Ca vamesii Bul sunt spagari de la obraz ,asa este;rareori nu cer ceva-cred ca deja este un tic.
In anii anteriori am ajuns in vama Ro-Bul la 6,00 dar nu am stat niciodata atat de mult pe cat spui.
Intr-adevar neplacut !Ai dreptate,daca ajungi in vama Ro-Bul inainte de 5 este perfect
cameliadrag
Aug 18 2006, 11:43
Buna ziua la toata lumea.
Am intrat pe acest forum ca sa atentionez pe cine este interesat sa nu faca vreodata prostia sa mearga la studiourile Melissa in Psakoudia, Sithonia. Sotul meu si cu mine abia ne-am intors si vreau sa spun ca patronii acestui hotel, de altfel in regula, au reusit sa ne strice oarecum vacanta planuita cu mult timp inainte si asteptata cu mare nerabdare. Am ajuns acolo dupa un drum lung si obositor cu masina, noi plus inca o familie si hop ne trezim ca in loc de doua camere duble la etaj, cu balcon si bla,bla,bla ne cazeaza astia intr-o camera la parter cu patru paturi. Camera era in regula pentru cine dorea sa se simta ca in tabara dar va dati seama ca pe mine a cazut cerul. Ne ia madam Melissa asta(o femeie de o nesimtire cum nu va puteti imagina, nu ma asteptam la asa ceva nici in Romania, dar in Greacia) si incepe si ne explica ca e vina agentiei ca pe fax scrie ca rezervarea e facuta de Camelia plus patru persoane si ca ea asa intelege ca suntem o familie. Si mai face si prostia sa ne arate faxul unde scria mare cat toate zilele ca se rezerva doua camere duble. Cand a vazut ea ca ne-am dat seama si ca nu suntem tocmai tampiti s-a facut ca discuta afaceri la telefon si ne-a dat afara din birou. Ma rog, am sunat la agentia din Romania ( Galaxsea Travel cu partenerul grec Meli Tours, atentie mare), era 21.30 si dupa indelungi parlamentari am acceptat sa dormim acolo pana a doua zi. Bineinteles ca nici a doua zi nu am mai primit o camera (nici nu ma asteptam) abia a treia zi s-a mutat cealalta familie. Optimisti din fire ne hotaram sa uitam toate relele si sa ne continuam vacanta cand ne trezim in a cincea zi cand venim de la plaja ca nu mai stam in camera in care stiam si ca am fost mutati in lipsa noastra in alta ca a venit o familie mai numeroasa.Eu personal ajunsesem sa am un comportament cam tamp asa, nu prea mai reactionam. Si uite asa a trecut vacanta noastra mult asteptata. Si totusi noi am avut o situatie fericita ca erau o gramada de turisti romani nemultumiti si unii chiar plangeau pe langa poarta din cauza aceleasi situatii cu camerele. Altfel ce sa zic mancarea foarte buna si variata plus curatenie dar asta nu compenseaza situatia in care am fost pusi. Peisajul in Sithonia face toti banii iar marea este de vis, cred ca nici o poza nu poate sa surprinda frumusetea reala.
Asa ca atentie mare la Melissa House, Psakoudia si la Galaxsea Travel (ei cica s-au zbatut sa rezolve dar pentru mine nu-i o scuza, mie mi-au stricat vacanta).
Bineinteles ca in Greacia o sa mai merg, e prea frumos, dar voi sti ce trebuie sa fac pe viitor.
A, si apropo, cand sa plecam seara vine madam Melissa la noi cu gura pana la urechi, toata numai un zambet si ne spune cu dragalasenie ca nu i-am dat inca voucherul ca sa poata sa-si incaseze banii (bani platiti de noi pentru locuri in camere duble nu pentru alea in care am stat). Dragut, nu?
megane2
Aug 18 2006, 19:47
are cineva drum in grecia pe 21 august?
noi plecam dimineata.
daca e cineva interesat contact pe id burceasilviu82, sau lasa un mesaj pe forum.
QUOTE(costy31 @ Aug 17 2006, 18:29)

Raspuns ..tot de la un provincial

Din gara de N traversezi trecerea, din statia de autobuz din dreapta coloanelor din fata garii, iei autobuzul 178, mergi 3 statii (la sala palatului), iar apoi intrebi de cineva care-ti va spune unde este ateneul. in dreapta ateneului, cum stai cu fata la el, este o teresa-gradina cu umbrelutze portocalii si cu gard verde. acolo este locul..noi ne-am chinuit oleaca..bucurestenii nu mi s-au parut deloc amabili....asta e...
Mersi fain! Ideea e ca timp avem,sper sa ne descurcam. Bagajele sunt inconvenientul,dar...asta e. Vrem tzatziki,suferim putin,nu? 
Cele bune!
akhenaten
Aug 20 2006, 00:00
Hei, ma bucur mult ca am intrat pe softpedia am aflat destul de multe din ce nu eram lamurit! Din pacate serviciul m-a determinat sa plec in vacanta abia la sfarsitul lui septembrie, mai exact de pe 29 pe 8 oct
, am prefrat sa merg in Grecia decat pe litoral! Voi sta la Philoxenia si am aflat cam tot despre satuc, dar are cineva cea mai mica idee cum va fi vremea? Sunt ingrijorat ca nu va fi frumos, nu ma astept la canicula dar sper sa capat si eu un mic bronz! M-ar ajuta mult o informatie in acest sens, ah si totodata daca stiti ceva despre agentia IRITRAVEL! Multumesc mult!!!
am fost in perioada 6-13 august in statiunea hanioti la apartamentele nereides prin firma aerotravel.ce va pot spune este ca totul a fost ok incepand de la plecarea de pe aeroport pana la transferul de la aeroportul din salonic la hanioti, totul a fost organizat excelent.apartamentele nereides este o cladire construita recent,in 2005 ....apartamentele sunt dotate cu aer conditionat,televizor,chicineta echipata complet si balcon la fiecare apartament,pe balcon este o masa cu 4 scaune..... in curtea interioara este o piscina superba cu sezloange multe + un bar la care se poate servi diferite bauturi: 2,5 euro frappe,2 euro cola,2 euro sitcla de amstel,2,5 euro fresh-ul de portocale........ce sa zic pentru prima oara in concediu in grecia am ramas placut impresionat si am gasit niste conditii de cazare mult peste asteptari......hanioti ca statiune este o statiune mai mult pentru familisti,foarte aglomerata,plin de sarbi ,greci si englezi.....plin de taverne ......dar ca si viata de noapte sa nu va asteptati la cine stie ce.......sunt niste baruri cu muzica ......dar cluburi de noapte nimic.singurul loc unde este cluburi de noapte este la kalithea la aproximativ 10 km de hanioti.....sunt 3 cluburi in afara statiunii:ahoy- cel mai mare ,play club si ouaddaca parca........in weekend este nebunie deoarece vine ff multa lume din salonic si binenteles din tot bratul kassandra......in hanioti recomand barul bahalo care se afla exact pe plaja ,unde poti sa stai pe plaja la masa si apa este la doar 2-3 metri de tine ,este super.......se poate dansa ,muzica house si binenteles greceasca.....ca preturi : 5 euro sticla de amstel,7 euro cuba libre.......dar mai rentabil era sa iei o sticla de ceva.....de exemplu eu mai eram cu 2 prieteni si luam o sticla de chivas regal de 12 ani si ne costa 60 de euro si primeai cola gratis cat puteai sa bei
+ o cupa imensa pe care erau fructe special pregatite(banane,ananas,struguri,lubenita etc). a fost o vacanta f reusita si anul viitor sigur o sa mai revin..........
Va rog sa imi dati niste informatii despre Halkidiki - Kassandra - Hotel Alexander the great.
Daca a fost cineva vara asta acolo sa imi precizeze care sunt toate taxele existente (vami, taxe de drum, taxe de pod etc etc) precum si spagile care ar tb date
. Am inteles ca in Bulgaria te opresc politistii (merg cu masina in Grecia) doar pt a lua niste spagi?
Preturile la bautura / mancare unde se invart?
Drumul poate fi facut in 12 ore, cu tot cu statul la vami? Cand e cel mai bine de plecat din Bucuresti catre Grecia?
De asemenea, care sunt actele care tb prezentate la vami? Vaucherele de la agentie, asig medicala si cartea verde?
Multumesc anticipat
_kali_
Aug 20 2006, 17:53
Ajung 12 ore pe drum, atentie mare insa la mancatoria de pe soselele bulgare. Orice regula incalci, cat e ea de mica, vei fi oprit. Recomandabil e sa iei din romania cateva sticle de vin 2-3, vin ieftin, ca ai ce sa le dai cand te opresc. Sunt porci si fomisti, asa ca nu te certa cu ei.
Despre hotelul Alexander the Great, chiar daca nu am stat acolo, am trecut in dese randuri pe langa. Arata bine, luxos si plin de lumini.
Mancarea in Grecia nu este nici scumpa, dar nici ieftina. Cel mai bine se iese cu gyros si niste provizii de acasa. De asemenea, se mananca peste in prostie, dar si pui la rotisor. Sunt supermarketuri la intrarea in statiuni, este recomandabil ca proviziile sa fie facute de acolo. E mai ieftin, si poti gasi multe oferte.
Un gyros e cam 3 euro, apa minerala e foarte scumpa, in rest preturile sunt acceptabile. Recomand apa minerala straina. Cea de productie interna e scarboasa.
Distractie placuta!
Thanks Kali. Astept si alte pareri / informatii / sfaturi
Ce se intampla in Hakidiki ? Am auzit la stiri ca sunt incendii devaztatoare. Stie cineva ce e pe-acolo?
QUOTE(andc @ Aug 22 2006, 07:26)

Ce se intampla in Hakidiki ? Am auzit la stiri ca sunt incendii devaztatoare. Stie cineva ce e pe-acolo?
Am vazut din nou la stiri: cica au fost evacuati peste 300 turisti din zona Polichrono... am vazut masini care evacuau oameni si in spatele lor se vedea hotelul Kassandra Palace ****...
Nu a venit nimeni din zona ... astept detalii de la cei care au vazut ce s-a intamplat acolo, eu plec saptamana viitoare chiar acolo ....
QUOTE(andc @ Aug 22 2006, 07:26)

Ce se intampla in Hakidiki ? Am auzit la stiri ca sunt incendii devaztatoare.
sunt doua materiale pe bbc news:
Forest fire strikes Greek resorts - Hundreds of tourists and residents have been forced to flee onto beaches in northern Greece by a forest fire that raged out of control, say reports.
Greek fire hits holiday Britons - At least 1,000 Britons have been forced to spend the night on a beach in northern Greece because of a forest fire burning out of control.
mirceagun
Aug 22 2006, 09:13
QUOTE(andc @ Aug 22 2006, 06:26)

Incendiile de padure nu sant chiar o raritate in Halkidiki,de fapt in toata regiunea Mediteraneeana,in special in verile extrem de toride-iar 2006 este in acesta categorie.In 2001 padurile din Paliouri au fost devastate,incendiul fiind stins in 2 zile.Grecii au elaborat un management al situatiilor de criza special pt incendiile de padure ,care prevede evacuarea populatiei pe plajele asezarilor si de aici preluarea pt zone sigure(pe cale maritima).
Pentru cei care au rezervari ,va sugerez sa telefonati direct la hotelul la care aveti rezervare.Asa obtineti cea mai buna si curata informare.Telefoanele le gasiti pe site-urile hotelurilor sau principalilor operatori de turism greci.
Pompierii greci estimau ca pot stinge in cursul zilei de azi incendiile din zona ,dar se pare ca situatia este mai grea deoarece frontul incendiilor este destul de larg.
mirceagun
Aug 22 2006, 10:34
QUOTE(sicko @ Aug 22 2006, 09:30)

Adaug si portalul televiziunii grecesti ERT: www.ert.gr
Rezulta ca dimineata situatia nu era sub control.
SARSIL
Aug 22 2006, 10:49
ar trebui sa plec vineri in kasandra (kalithea). stie cineva ce sanse sunt sa fie afectata de incendiu si aceasta zona. am inteles ca este cam la 20km mai la nord de hanioti.
micaalsa
Aug 22 2006, 11:46
QUOTE(SARSIL @ Aug 22 2006, 11:49)

ar trebui sa plec vineri in kasandra (kalithea). stie cineva ce sanse sunt sa fie afectata de incendiu si aceasta zona. am inteles ca este cam la 20km mai la nord de hanioti.

Din cate stiu eu doar statiunile Kriopigi, Polychrono, Hanioti, Pefkochori sunt afectate. Si incendiul ( care inca nu e stins ) inainteaza spre sud. Kalithea e situata in nordul acestor localitati.
mirceagun
Aug 22 2006, 12:46
QUOTE(micaalsa @ Aug 22 2006, 11:46)

Din cate stiu eu doar statiunile Kriopigi, Polychrono, Hanioti, Pefkochori sunt afectate. Si incendiul ( care inca nu e stins ) inainteaza spre sud. Kalithea e situata in nordul acestor localitati.
La pranz:
focul continua pe un front de cca 30 km si cuprinde 2 focare;cel mai intens este intre Nea Skioni si Agias Paraskevi iar al doilea este intre Polichrono si Hanioti.Cautati o harta(pe net-greeklandscapes.com de exemplu) daca nu stiti zona,pentru a vedea pozitia satelor afectate.
Se lucreaza cu zeci de masini de pompieri ,avioane si elicoptere pt localizare,cea mai mare problema fiid oprirea propagarii in conditiile intensificarii vantului.Imbucxurator este ca si in Nordul Geciei,temperaturile sunt asteptate sa scada de azi de la cca 42 grade cate au fost in ultimile zile datorita valului de caldura nord african care a afecta si Romania
Pentru noutati si informatii corecte vizitati portaluri grecesti,altfel veti afla aiureli de la realitatea tv.
cutestbaby2003
Aug 22 2006, 15:38
Stie cineva care este situatia actuala in Hanioti?Daca a fost afectat vreun hotel? Plec in curand si cei de la agentie nu au informatii precise in legatura cu situatia de acolo.
brosky
Aug 22 2006, 16:19
QUOTE(sicko @ Aug 15 2006, 21:00)

Wow! Chiar te rog,am un prieten care merge fix acolo pe 9 sept,tot cu all inclusive.
Voi fi foarte scurt, ca se pare ca nu-mi gasesc timpul sa scriu cam toata aventura:
- hotelul este cam la 900m de plaja, nu la 2-300 , cum se zice la agentii
- la agentie zice ca ai teren de tenis, ping-pong, biliard. Pentru fiecare trebuie sa platesti 2 EUR/ora, la tenis 4 EUR / ora, asta in cazul in care au bile la biliard (noua ne-a zis ca le'a luat patronul), bile de ping-pong ne'am cumparat noi.
- ospitalitate nu am vazut la hotel, nu m'am simtit tratat mai bine ca la romani, nu m'a impresionat nimic.
- camerele din hotel au frigider, televizor (foarte mic), balcon cu vedere la mare (distanta ii cam mare), gresie pe jos, aer conditionat care ii necesar.
Atentie la Mancare !
- dimineatza ii aceeasi mancare, pe tot parcursul sejurului:
- oua prajite
- oua fierte
- cremvusti
- 2 feluri de dulceata, margarina, uneori a fost si iaurt.
- cereale de 2 feluri (grau si coco), lapte praf
- la pranz:
garnituri: - orez cu urme de ciuperci, uneori cartofi prajiti, mazare, spaghette
carne: - tot felul de rulade dubioase cu carne, uneori vita/porc/miel la tava, peste rar. Ruladele intodeauna au avut gust si culoare dubioasa, si nu prea am servit. Chiar m'am certat cu nenea care iti da mancarea, ca am cerut mai mult, si nu a vrut sa-mi dea. Cand am inceput sa ridic tonul, si i-am zis ca-i torn farfuria in cap, mi-a dat.
salate: nota 10 aici, proaspete, iti faceai singur salata, ai de ales intre rosii taiate, masline, branza feta, ardei verzi, ardei copti (buni de tot) sfecla rosie, ceapa rondele, un fel de sarmale cu orez cam nefiert, ulei de masline, otzet, castraveti murati, salata de muraturi.
Desert: la amiaz era pepene galben/verde felii, seara inghetzata.
Problema cu mancarea ii ca se repeta. 2-3 zile am fost entuziasmati, dar apoi ne'am scarbit, pentru ca aproape aceeasi mancare era.
Bautura:
Barul ii intre ora 10-23, si ai cam asa de ales (atentie, este hotel 3 stele, all inclusive !)
sucuri - fanta/sprite/cola/lemon/soda - la DOZATOR Tec.
bere - slaba ca si alcoolemie, buna la gust, beam cam 10-13 beri pe zi, si nu aveam nimica (normal ca la dozator era si ea)
alcool - brandy, ouzo, vin alb, vin rosu.
Alcoolul era o comedie, in sensul ca , bauturile erau aproape ok ca si gust, dar slabe de tot. Consumam un pahar de 250 ml
de brandy, ca sa simt ca am baut ceva (pe sticla scrie ca are 40%... bullsh*t)
Ca sa fie bautura mai buna, ne faceam noi cocktail-uri, combinam brandy cu cola, sau ouzo cu sprite, etc...
La bar o sa ai o ucraineanca uratzica, care nu prea intelege engleza (ii ziceam: brandy with cola mixed, si imi punea intr-un pahar cola, in altul brandy).
Piscina - ok, apa calda, curata, "curgatoare", in fiecare seara si dimineatza se curatza de impuritati, apa adanca (3.5 m adancime la un capat, 1.2m la alt capat)
Statiunea - destul de mica, nu prea ai ce cumpara, preturi destul de mari comparativ cu alte statiuni pe unde am mai fost.
Cateva preturi:
Gama Coca-Cola - 1.80 EUR pentru 1.5L
Tigari - 1.5EUR PallMall, 1.8 Malboro (preferabil sa-ti iei un cartus din vama, ca iesi mai ieftin)
Berea - 0.5 EUR Mythos, 0.80 Amstel
Mancarea la supermarket ii ieftina, adica, comparativ cu a noastra, si ai de unde alege.
Distractii in statiune: Arcade Games - 1 EUR tura ; jocuri d'alea de agatzat cu carligul, 1-2 EUR.Bumper Cars: 2 EUR
Daca mergi cu autocarul, sa nu-ti iei sucuri carbogazoase, mancare uscata preferabil, locurile unde o sa opreasca autocarul nu prea ai ce manca/cumpara.
De dormit, sa-ti iei o perinita, sau ceva prosop, ca sa nu te jeneze la genunchi, in diversele pozitii care o sa le incerci sa dormi.
Acuma am ceva de lucru, mai intrebati-ma, si va mai zic.
Ca si idee generala, a fost OK, nu m'a impresionat nimic, am fost, am vazut, am cheltuit, nu ma mai duc. O sa incerc turcia sau tunisia anul viitor.
dorelpica
Aug 22 2006, 17:14
Intentionam sa mergem si noi (eu si sotia) incepind cu 1 sept. pt. 10 zile in Grecia la Halkidiki , sotia a ales hotelul Anthemus Sea in apropiere de Nikiti. Poate sa i-mi spuna cineva daca alegerea este OK? A mai fost cineva pe-acolo , cum e zona? Este cumva si aceasta zona afectata de incendii? Pe de alta parte vrem sa mergem cu masina proprie si plecam din Brasov. Din cite am mai citit, inclusiv pe acest forum, in Bulgaria e util sa circuli intr-un grup de 2-3 masini. Este cineva amator? Noi plecam din 31 noaptea, vrem sa ajungem in vama Giurgiu Ruse pina in ora 5:30.
Apreciem f. mult orice comentariu, ajutor, poropunere. Merci.
Multzam' fain,Brosky! Ii transmit prietenului meu linkul sa vada si el cum sta treaba. Pana la urma pare ok,nu sunt probleme. Ideea e ca in teorie te astepti la ceva deosebit la "all inclusive",dar avand in vedere ca e 3 stele la ei(cam 2 la noi),se explica repetarea meniurilor and so on.
Noi n-avem bani de all inclusive,merge la mic dejun doar.
Grecia sa fie,nu? 
Cele bune!
dannek
Aug 22 2006, 22:40
Si eu plec pe 1 sept in Sitonia, La Lyly Ann Beach, si intentionez ca pe la 4 dimineata sa fiu in vama la Giurgiu, asa am fost si anul trecut si am mers bine !
Sper ca acel fum sa nu afecteze si bratul Sitonia!!
Noi vrem sa mergem 2 familii cu o masina, Poate ne gasim in vama la Giurgiu, ca sa mergem in grum de vreo 3-4 masini !
Eu am un Astra g caravan de Braila!
Drum bun daca nu ne gasim!
Uitati ce apare pe site-ul televiziunii nationale grecesti:
The fire which broke out at 18:30 in a forested area near Polychrono, Halkidiki, is still underway. The fire front, which measures some 10km in length, is blazing its way through the areas of Polychrono, Haniotis, Pefkohori and Kryopigi, burning pine-forested fields and all houses at its trail. 20 houses have been already turned to ashes, while residencies and hotels have been evacuated. The Fire Service has sent a strong force on site, while the Ministry of Mercantile Marine had sent five coastguard ships to the coasts of Kassandra to help tourists evacuate the beaches, where they have resorted to escape the flames. Other ships sailing in the area have been informed to assist in the operation.
Putting Out the Fire is Difficult
Hundreds of houses and many hotels have been evacuated, while all tourists who did not have the time to leave the area by car, resorted to the beaches in fear the flames would reach the heart of Polychrono. Dozens of fire engines and army troops are doing their best to contain the fire, but the flames cannot be controlled due to the strong winds blowing in Halkidiki.
The Police have banned traffic to Kassandra in an effort to facilitate fire engines and the escape of thousands of holidaymakers to Thessaloniki. For safety reasons, the Public Power Company cut the electricity in the burning area and over half of the peninsula is in the dark.
Blazes Elsewhere
Fires have also broken out in the Mani, where houses are threatened in the areas of Oitylos, Vachos, Germas, Kelefa, Avramianika and Drosopigi.
The Fire Service also said the situation in Elliniko, Arkadia, is difficult since there is continuous rekindling, but luckily no houses are under threat.
On the island of Zakynthos, firefighters are literally battling their way through the flames since Sunday night and finally managed to contain the fires in Exo Hora, Anafonitria and Argasi. However, hundreds of hectares of forested areas were burnt before they could contain them.
dj16cpc
Aug 23 2006, 08:54
salutare. am venit din halkidiki pe 13 aug. un sfat. nu mg cu autocarul, desi poate e mai liber acum. am facut 28 de ore la dus si 24 la intors.din cv, am plecat. halkidiki e o zona frumoasa, pitoreasca. statiunile sunt mici, facute pe foste satucuri. cui ii place peisajul mai salbatic, merge.sunt multe constructii dar si multa verdeata. nu sunt genul de statiuni ca la noi la eforie, hotel langa hotel fara verdeata. eu am fost in hanioti, e f frumos acolo, cu toate ca sunt portiuni cu pietre. cautati bine plaja, pt ca pietre mari in apa inseamna arici de mare, care te inteapa de mori
. va pot da informatii despre 2 hoteluri unde am stat noi si prietenii nostri. paradise bay, hotel de 3 stele: mancare f buna, si diversificata, aproape de plaja, cam 200 m. camerele insa sunt naspa. mici. au toate dotarile dar sunt mici. ca sa stiti. eu am stat la ampelia studios. f f frumoase. camere mari, curate, baie mare, mobilier nou, kitcineta cu tot in ea, in afara de tocator. balcon frumos. ce sa mai, super. piscina e divina. suf de mare, cu jacuzzi intr-o parte, piscina de copii, locuri de joaca. la bar au preturi speciale pt clienti. am dat pe un frape si o apa plata 2,50 euro. desi pt altii era 4 euro si ceva. e putin de mers pana la strada principala, vreo 300-400 de metri. de acolo pana la plaja mai sunt 200 m. dar e o zona f linistita, super pt cei cu copii. pana la plaja mg cam 10 -15 min depinde de viteza de mers. dar pt conditii merita. si nu faci atat de mult pana la plaja. cam ca la noi la neptun, unde hotelurile nu sunt pe plaja.noi am facut excursie la athos, 39 euro si in golful toroneos, 29 euro( situat intre bratul kasandra si sithonia). la salonic am mers cu autobuzul local, care pleaca din jum in jum de ora acolo. a costat 9 euro, dus de pers. salonicul e superb, superb. merita vazut chiar in mai multe zile. are vestigii romane, bizantine, otomane, evreiesti. toti grecii stiu engleza macar un pic. cei de la hoteluri si magazine stiu toti. atentie la agentia cu care plecati. noi am fost norocosi dar erau unele pers venite cu sun holidays care s-au mutat la 3 hoteluri si au avut vac distrusa. concediu placut
brosky
Aug 23 2006, 12:50
QUOTE(sicko @ Aug 22 2006, 19:30)

Multzam' fain,Brosky! Ii transmit prietenului meu linkul sa vada si el cum sta treaba. Pana la urma pare ok,nu sunt probleme. Ideea e ca in teorie te astepti la ceva deosebit la "all inclusive",dar avand in vedere ca e 3 stele la ei(cam 2 la noi),se explica repetarea meniurilor and so on.
Noi n-avem bani de all inclusive,merge la mic dejun doar.

Grecia sa fie,nu?

Cele bune!

ii mai bine asa, dar ca idee, am urmatoarele sfaturi:
- sa aveti o geanta de frig, pentru ca iesi MUULT mai ieftin sa iei berea/sucul de la supermarket, si sa ai pe plaja.
Micul dejul poti sa-l faci copios, si sa-ti ajunga pana seara
Fast-food-uri sunt cateva, preturile incep de pe la 1.5 EUR Hamburger, 2 EUR Kebap, 2.5 EUR Gyros (care ii imens, cred ca-ti pune o juma de kil de carne)
Si eu mi-am facut acolo un calcul, si ieseam cam la acelasi pret ca si cu all inclusive, daca era sa mananc acolo,
dar macar nu eram fortat ca intre anumite ore sa fiu la restaurant.
silentvibes
Aug 23 2006, 14:51
s-a intors cineva recent din zona Kassandra - Hanioti????
dupa cum arata stirile nu prea cred ca mai am noroc sa fac concediul acolo...cu toate ca plecarea era pe 10 septembrie....
in primul rand e important sa scape cu bine oamenii de acolo !
in al doilea rand chiar daca e sa se rezolve situatia cu incediile nu prea cred ca va arata foarte bine in zona...
mirceagun
Aug 23 2006, 16:23
QUOTE(silentvibes @ Aug 23 2006, 14:51)

s-a intors cineva recent din zona Kassandra - Hanioti????
dupa cum arata stirile nu prea cred ca mai am noroc sa fac concediul acolo...cu toate ca plecarea era pe 10 septembrie....
in primul rand e important sa scape cu bine oamenii de acolo !
in al doilea rand chiar daca e sa se rezolve situatia cu incediile nu prea cred ca va arata foarte bine in zona...

Incendiile au fost stinse,totusi pt Hanioti,Pefkohori,Kriopigi si Polichrono a fost instituita starea de urgenta.
Cel mai bine a supravietuit,surprinzator Kriopigi cu toate ca o buna parte dintre hoteluri se afla pe coline,la pana la 1 km de mare.Ciudat, focul a pornit de foarte aproape de soseaua principala de acces in peninsula si se pare din mai multe puncte,alimentand supozitia unui act criminal.
Pentru cei care aveti rezervare in aceste locatii ar fi de preferat sa schimbati biletul pentru nordul peninsulei sau Sithonia,eventual Thassos sau chiar zona Paralia Katerini.Chiar daca focul este stins ,ranile vor fi vizibile tot sezonul ,asta daca nu vorbim de cele 3500 ha de pin arse complet si care trebuie defrisate.Teribil ghinion
pentru turisti si pentru localnici deopotriva care traiesc practic numai din acesta activitate.
Din rapoarte rezulta ca nici un hotel nu a fost afectat in mod major-constructii,facilitati,cu exceptia materialelor usor combustibile (vegetatie,umbrele,mese si scaune de plastic ,etc)deteriorate din cauza temperaturilor ridicate.
Turistii britanici care alcatuiesc majoritatea turistilor in zona Hanioti au fost majoritatea evacuati ,multi au renuntat ,de frica,la ultimile zile de sejur.Guvernul britanic a deschis o linie gratuita pentru turistii britanici care cer ajutor.Turistii romani ,care sunt a 4-a "forta" in Halkidiki are reactii mai lente-dar este adevarat -datorita distantei este mai usor de parasit zona.
Deci va sfatuiesc sa nu renuntati la sejurul propus in Grecia ,dar sa schimbati zona.
pithya2001
Aug 23 2006, 19:35
trebuie sa plec in halkidiki, polyhrono pe 6 septembrie. Stie cineva ce e pe acolo? ca nu ma pot lamuri si nu stiu ce sa fac...sa incerc sa-mi modific rezervarea..sa ma duc...
Dana_H
Aug 23 2006, 20:39
O colega de serviciu trebuia sa plece azi in zona Kassandra, cu sotul si copil mic. Agentia de turism (imi pare rau ca nu am retinut numele, e ceva cu nume nemtesc, ceva cu reisen) s-a incapatanat sa le zica sa mearga, ca totul e OK
, asta in timp ce niste colegi din Grecia ii spusesera ca bungalow-urile (unde se presupunea c-ar trebui sa stea) erau demult scrum.
Pana la urma, aseara la 8, in urma unor telefoane date la Frankfurt si a amenintarii ca vor chema CNN-ul daca ii trimit cu copil mic in mijlocul incendiilor
au consimtit sa returneze banii (1600 EUR).
Daca zona in care mergeti a fost pustiita de un incendiu, chiar daca pana in septembrie el va fi stins, nu stiu in ce masura o zona innegrita de foc e asa tentanta pentru vacanta...
"Pana la urma, aseara la 8, in urma unor telefoane date la Frankfurt si a amenintarii ca vor chema CNN-ul daca ii trimit cu copil mic in mijlocul incendiilor"
Reflex romanesc:"Chem proteveu'!!!" La Frankfurt nu merge,acolo cheman sienenu'!
CNN-ul fix alta treaba nu are decat sa faca anchete despre agentii de turism. As if...
Cele bune!
mirceagun
Aug 24 2006, 09:03
QUOTE(pithya2001 @ Aug 23 2006, 19:35)

trebuie sa plec in halkidiki, polyhrono pe 6 septembrie. Stie cineva ce e pe acolo? ca nu ma pot lamuri si nu stiu ce sa fac...sa incerc sa-mi modific rezervarea..sa ma duc...
Cum am aratat ,focul este deja stins.Turoperatorii greci si europeni fac eforturi sa mentina contractele pe zona afectata dar sfatul meu este sa schimbati zona si am facut propunere in acest sens.Pentru cei care nu au mai fost, va propun scurte caracteriazari ale zonelor cu care puteti inlocui alegerea intiala si care au principal criteriu de selectare aceesi distanta fata de Romania
A.Halkidiki
1.bratul kasandra(acelasi cu zona afectata dar in nord cu cel putin 10 km) Kallithea ,Potidea-cele mai mari sate turistice,eventual Afitos -mic si linistit sau Fokea .
2.Bratul Sithonia: Neos Maramaras,Nikiti,Sarti zona de deal si munte;
3.Ouranopolis pe bratul Athos
B.Zona Pieria,70-100 km de Salonik,districtul Katerini,zona de campie cu statiunile Paralia Katerini (mare si zgomotasa),Keptokaria (la poalele Mt.Olimp),Platamonas
C.Insula Thassos ,in zona egeana de nord cu recomanadare pt Skala Potamia,Limenas,Limenaria,Potos (in ac ordine)
cincinik
Aug 24 2006, 14:21
pithya2001,si eu tot in aceeasi perioada,tot acolo tre' sa plec....mergi cu christiantour?pe mine m-au aburit la telefon k nu ar fi probleme,ca exagereaza astia la tv...si singura contraoferta este paralia katerini
tu ai aflat ceva?ce faci?schimbi destinatia?
Am observat o chestie. Toata lumea crede ce este la tv si nimic altceva.
Daca aia spun ca a venit Katrina in Halkidiki ... sau ca arata ca la Hiroshina (Opera lu' Catalin Radu Tanase) ...sau ca au ars 24 de hoteluri (inteligentii de la Evenimentul Zilei)..
Nu v-ati intrebat de ce nici unei agentii nu i s-a cerut parerea la TV ?
De ce nu exista nici un interviu cu o persoana din Turism pe aceasta tema ?
De ce oare cei de la tv (ex: Antena 3) cand suni si ii intrebi de stirile astea spun ca ele vin pe flux si nu ii intereseaza ca nu sunt actuale si imagini reluate de alte televiziuni (focul fiind stins in Hanioti de exemplu de 2 zile)...
De ce oare sa credeti fratilor un comunicat emis de Aerotravel (una dintre cele mai mari agentii)...sau declaratia d-nei Lucia Morariu (sefa ANAT)..sau alte agentii mari...
E mai bine sa credeti toti ce spun astia la tv ...care nu fac decat sa umble dupa audienta...
Din cauza acestei campanii de bagat spaima in oameni...agentiile au pierderi foarte mari.
Eu pot sa va spun ca e mai mult decat exagerat ce vedeti la tv..si astea sunt informatii de la parteneri locali. Care traiesc acolo...lucreaza acolo...
Mai intrebati si persoane mai avizate inainte de a lua decizia de a va modifica un concediu planuit cu atata timp inainte.
Nu merita.
Hotelurile nu au fost atinse
Plajele se refac in cateva zile dupa furtuna care a fost inainte de inceperea focului.
Au ars doar paduri si cateva cabane si masini parcate aiurea.
15 turisti au aperat la consulatul roman din Salonic (nu sute cat zic la tv)
Mai jos aveti comunicatul emis de Aerotravel din data de 23.08.2006 - ora 18:30 :
Buna ziua,
Pentru ca vrem sa va tinem la curent cu ultimele informatii referitoare la situatia din Grecia va transmitem mai jos stirile primite in urma cu doar cateva minute de la Consulul Romaniei la Salonic dna. Mihaela Porime si de la reprezentantii Aerotravel Lufthansa City Center aflati in Halkidiki.
Consulul Romaniei la Salonic ne-a confirmat ca situatia este revenita la normal ca nu mai exista nici un incediu iar atmosfera de vacanta din Halkidiki a revenit. In cursul zilei de astazi nu s-au mai primit solicitari de intoarcere in Romania.
Managerul reprezentantei Aerotravel in Grecia dl. Nikos Chryssopoulos tocmai a iesit din conferinta de presa sustinuta de autoritatile locale, acestia au transmis agentiilor tour – operatoare prezente ca nu mai exista nici un pericol si ca totul a revenit la normal. In toate statiunile s-au reluat activitatile specifice unei vacante normale la malul marii Egee. In ceea ce priveste incendiile despre care a vb Realitatea TV azi dimineata, acestea nu exista de fapt. Focare izolate si de slaba intensitate mai exista in munti, insa sunt inerente iar serviciul de pompieri monitorizeaza cu echipaje aeropurtate absolut toata zona si intervine imediat ce considera ca este cazul. Oricum din statiune nu a putut fi vizibil nici un nou incendiu sau vre-o urma de fum nici azi-noapte si nici in cursul zilei de azi.
Acestea sunt utimele stiri pe care le-am primit si ne grabim sa vi le aducem si dumneavoastra la cunostinta pentru a va putea informa si linisti turistii.
Claudia STAN
Director Marketing
Aerotravel Lufthansa City Center
Calea Victoriei 91-93, Sector 1
Bucuresti, Romania
Phone:
+4 (021) 316.73.07
Fax:
+4 (021) 316.73.08
Mobile:
+4 0722.22.24.22
E-mail:
cstan@aerotravel.ro
Web:
www.aerotravel.ro
coje79
Aug 24 2006, 15:14
QUOTE(adita555 @ Aug 6 2006, 12:24)

Apropo la excursiile cu autocarul exista insotitor din partea agentiei?cazarea o face acesta cu fiecare turist sau te lasa pe fiecare in statiunea in care merge si tu trebuie sa te cazezi?
te lasa la hotel cu voucherul in mana, pe care trebuie sa-l inmanezi la receptie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.