Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

cutestbaby2003

Am ales un sejur in Hanioti, numai ca nu stiu ce agentie sa aleg intre Mareea, Jeka turism,DT travel, Elysse turism.Ii multumesc celui ce ma poate ajuta cu o informatie.
caliniclodean
Nu a fost nimeni cazat la hotel KASSANDRA MARE? Nu gasesc mare lucru despre acest hotel nicaieri pe internet... doar mesaje de la turisti care au trecut pe langa hotel. Am ales hotelul pentru pret in primul rand si pentru ca este amplasat intre statiuni deci pare un hotel linistit ... ceea ce caut.
Cred ca este o alegere buna la 30 E pe noapte de persoana in regim de demipensiune bufet, in plus sezlonguri gratuite la piscina si pe plaja, plaja cu nisip...
Pe tripeadvisior am gasit un review de la un englez care scria ca atmosfera nu este foarte prietenoasa la hotel, ca mancarea servita a fost rece si ca hotelul situat intr-o cladire cu 2 nivele nu are lift si nu a avut cu ce sa isi urce bagajele... ... ... deci, neconcludent. Va rog daca mai stiti alte detalii despre hotel sa le postati aici.

razvanait
QUOTE(cutestbaby2003 @ Aug 7 2006, 20:12) *
Am ales un sejur in Hanioti, numai ca nu stiu ce agentie sa aleg intre Mareea, Jeka turism,DT travel, Elysse turism.Ii multumesc celui ce ma poate ajuta cu o informatie.

Jeka 100% - am fost de 2 ori cu ei si n-am fost dezamagit; nu am vazut pana acum postari negative la adresa lor
adita555
QUOTE(razvanait @ Aug 6 2006, 15:04) *
Te lasa la hotel, si astepti pana la 12.00 - 13.00 sa te cazezi (in prealabil se elibereaza camera si se face curat).
Nu sta nimeni cu tine ca sa te cazezi.

Am intrebat nu intimplator deoarece agentiile din ro se lauda cu asistenta turistica in grecia.De ex de ce nu ma cazeaza ei?sau ce asistenta turistica asigura?.poate nu sunt vorbitot de engleza.in cazul asta poate am nevoie de ajutor si la cazare.in fine tipic romanesc
popics
A fost careva la acest hotel?? aa vrea sa stiu din timp la ce sa ma astept.Am facut deja rezervare si pe 27 august plec acolo.Cei de la agentie mi au spus k este foarte frumos amplasat, curat......as vrea sa stiu daca au fost doar "vorbe".Daca ati fost stat la acest hotel va rog sa mi suneti parerile voastre. ms
razvanait
QUOTE(popics @ Aug 8 2006, 01:04) *
A fost careva la acest hotel?? aa vrea sa stiu din timp la ce sa ma astept.Am facut deja rezervare si pe 27 august plec acolo.Cei de la agentie mi au spus k este foarte frumos amplasat, curat......as vrea sa stiu daca au fost doar "vorbe".Daca ati fost stat la acest hotel va rog sa mi suneti parerile voastre. ms

daca ne spui si hotelul...
popics
Scuzele mele! Este vorba despre Hotel Paladium.ms

eleny_d2000
STIE CINEVA CEVA DESPRE STATIUNEA POLICHRONO DE PE BRATUL KASANDRA [color=#FF0000]M-AR INTERESA SA AFLU CAM CAT DE MARE E STATIUNEA ,DACA SE POT INCHIRIA SCUTERE,CUM ESTE PLAJA (CU PIETRE SAU FARA ) SI CAM CAT COSTA SA IEI UN PRANZ IN ORAS .EU SA PLEC IN SEPTEMBRIE PE 13 ,O SA STAU LA VILA ZEUS.O SA VA IMPARTATSESC DIN IMPRESIILE MELE +POZE .MULTUMESC CELOR DISPUSI SA MA AJUTE worthy.gif
razvanait
QUOTE(eleny_d2000 @ Aug 8 2006, 15:43) *
STIE CINEVA CEVA DESPRE STATIUNEA POLICHRONO DE PE BRATUL KASANDRA [color=#FF0000]M-AR INTERESA SA AFLU CAM CAT DE MARE E STATIUNEA ,DACA SE POT INCHIRIA SCUTERE,CUM ESTE PLAJA (CU PIETRE SAU FARA ) SI CAM CAT COSTA SA IEI UN PRANZ IN ORAS .EU SA PLEC IN SEPTEMBRIE PE 13 ,O SA STAU LA VILA ZEUS.O SA VA IMPARTATSESC DIN IMPRESIILE MELE +POZE .MULTUMESC CELOR DISPUSI SA MA AJUTE worthy.gif

Pleci prin Christian Tour????????
Am fost o singura data in Polichrono in 2004 o singura zi, nu mi-a placut din pacate: o zona destul de ciudata pana la plaja multa vegetatie si multe VIESPI. Apoi pietre in apa marii si plaja foarte slab amenajata.
Nici hotelurile nu prea abunda, iar calitatea lor lasa de dorit! (vezi Polichrono Beach, Moustakas).
Statiunea e mica sa zic ca Venus la noi.
Poate ca din 2004 s-a mai rezolvat ceva!!!

Multa bafta!
eleny_d2000

MULTUMESC MULT PT INFORMATII.DA PLEC PRIN CHRISTIAN TOUR ,ACUM SPER SA AM POSIBILITATEA SA MA MAI PLIMB ADICA SA INCHIRIEZ UN SCUTER SA MERG IN HANIOTI SI POATE CHIAR IN SITHONIA(ASTA A FOST ALEGEREA MEA INITIALA) EU AM MAI CITIT ,M-AM UITAT PE TOT FELUL DE SITE-URI SI AM VAZUT CA E APROAPE DE HANIOTI .TU CE CREZI? AI IDEE DACA AM DE UNDE INCHIRIA UN SCUTER SI CAM CAT DE MARE E DISTANTA INTRE STATIUNILE ASTEA?
dianhana
QUOTE(sicko @ Aug 7 2006, 01:54) *
Tot din 9 septembrie,doar ca noi mergem cu autocarul... cursing.gif Sunt ambele in Nikiti,si sunt hoteluri "surori". Beach e mai...fain(doar are sea-view),Village e mai...ieftin. coolspeak.gif
Bugetul e mai...studentesc)desi doar ea mai e studenta),asa ca am ajuns la Village,desi prima data am "sarit" pe Beach,dar nu se pleca decat cu avionul(comod,dar scump 4 us),ne-am trezit cam tarziu si...game over,am ramas la Village. smile.gif
Grecia sa fie! wink.gif

Cele bune!

Super!
Pai ne vedem pe plajaaaaa sau la teverna! coolspeak.gif
Noi astia suntem! console.gif
sicko
QUOTE(dianhana @ Aug 9 2006, 23:25) *
Super!
Pai ne vedem pe plajaaaaa sau la teverna! coolspeak.gif
Noi astia suntem! console.gif

Sa ne ajute si vremea pt. plaja...in Mures momentan e tare nasol. Tot vanez prognoze meteo online pt. Halkidiki,medii termice anuale si mai ales pt. luna septembrie,bla bla... tongue.gif
Toate ca toate,dar noi abia asteptam sa scapam de rutina(si de JOBul) de pe-aici,si sa ne trezim depaaarteee.
Asta e cel mai important,pana la urma. Ploaie,viespi,apa plata scumpa,doar posturi grecesti la tv - who cares? wink.gif

I know *I* don't!

peacefingers.gif
caliniclodean
QUOTE(caliniclodean @ Aug 7 2006, 21:00) *
Nu a fost nimeni cazat la hotel KASSANDRA MARE? Nu gasesc mare lucru despre acest hotel nicaieri pe internet... doar mesaje de la turisti care au trecut pe langa hotel. Am ales hotelul pentru pret in primul rand si pentru ca este amplasat intre statiuni deci pare un hotel linistit ... ceea ce caut.
Cred ca este o alegere buna la 30 E pe noapte de persoana in regim de demipensiune bufet, in plus sezlonguri gratuite la piscina si pe plaja, plaja cu nisip...
Pe tripeadvisior am gasit un review de la un englez care scria ca atmosfera nu este foarte prietenoasa la hotel, ca mancarea servita a fost rece si ca hotelul situat intr-o cladire cu 2 nivele nu are lift si nu a avut cu ce sa isi urce bagajele... ... ... deci, neconcludent. Va rog daca mai stiti alte detalii despre hotel sa le postati aici.

S-au schimbat planurile, cuplul cu care trebuia sa mergem nu mai vine asa ca singuri nu se mai justifica sa mergem cu masina - la un cost de aprox 300E benzina si alte taxe - de la agentie am primit oferta de a merge cu avionul unde au locuri suficente (la autocar nu mai sunt locuri), deci cu avionul la 100E de persoana + 65E taxe de aeroport. sunt aproape 200E in plus dar tinand cont de faptul ca avem un copil de 4ani, si din plusul de 200E nu se stie cat mai picau pe la bulgari cu radare si spagi, am hotarat sa mergem cu avionul Cluj Salonic aprox 1,5 ore si se asigura transfer aeroport hotel si retur tot in acei bani. Va fi mai putin obositor, formalitatile vamale mai "blande", singurul lucru neplacut este ca avionul pleaca din cluj la ora 19.50 si ajunge la salonic la 21.15 cu recuperat bagaje, vama, etc iesim din aeroport la ora 22, pana ne imbarcam si ne lasa la hotel - cica autocarul care face transferul se oreste pe la fiecare hotel sa lase turistii. Zborul e cu Carpatair, poate sa-mi spuna cine a mai fost cum sunt avioanele companiei?
razvanait
QUOTE(eleny_d2000 @ Aug 9 2006, 15:51) *
MULTUMESC MULT PT INFORMATII.DA PLEC PRIN CHRISTIAN TOUR ,ACUM SPER SA AM POSIBILITATEA SA MA MAI PLIMB ADICA SA INCHIRIEZ UN SCUTER SA MERG IN HANIOTI SI POATE CHIAR IN SITHONIA(ASTA A FOST ALEGEREA MEA INITIALA) EU AM MAI CITIT ,M-AM UITAT PE TOT FELUL DE SITE-URI SI AM VAZUT CA E APROAPE DE HANIOTI .TU CE CREZI? AI IDEE DACA AM DE UNDE INCHIRIA UN SCUTER SI CAM CAT DE MARE E DISTANTA INTRE STATIUNILE ASTEA?

Distanta e mica intre cele 2 statiuni (5 km), aceeasi distanta e intre Polichrono si Kriopigi, iar pana in Kalithea sunt 10 km.
Pana la Salonic sunt 112 Km.
Legat de sporturile nautice sunt multe barci cu motor si mai putine scutere. Pe plaja o sa gasesti multe locuri de inchiriat barci si scutere mai ales in Hanioti.
daca nu ai masina atunci poti lua autobuzul care circula spre Salonic din 2 in 2 ore.
zoomx
Va rog sa-mi spuneti care sunt exact taxele pentru tranzitarea Bulgariei? Vama, taxe de drum etc. Cum este mai avantajos daca stau 16 zile, pentru taxa de drum, sa iau pentru fiecare tranzit de cate o zi sau pentru intreaga perioada? Va multumesc mult.
Astept astazi un raspuns pt. ca plec la noapte w00t.gif
SARSIL
salutare,
am inteles ca in kalithea sunt o grama de cluburi. sa-mi zica si mie cineva care sunt cele mai tari. si inca ceva. o sa ma cazez la "macedonian sun". daca a fost cineva anul asta as dori ceva informatii despre hotel.
Mady7
Salutare!
De ziua mea am primit cadou....o excursie..... in Gerakina...dar din pacate tre sa plec singura......
Intrebare; a mai plecat cineva de pe aici asa singurel???Cum o fi?? Parca nici nu as vrea sa renunt la excursie !:D

Salutare!
De ziua mea am primit cadou....o excursie..... in Gerakina...dar din pacate tre sa plec singura......
Intrebare; a mai plecat cineva de pe aici asa singurel???Cum o fi?? Parca nici nu as vrea sa renunt la excursie !:D
micaalsa
QUOTE(Mady7 @ Aug 13 2006, 16:58) *
Salutare!

Salutare!

Anul trecut am fost singura intr-o excursie In Grecia. Mi-am facut prieteni chiar de pe autocar . Insa am avut si momente in care m-am simtit singura ! Sunt pregatita sa merg oricand singura ! In ce perrioada pleci si de unde ?Cu avion sau autocar ?
johnny bravo
QUOTE(zoomx @ Aug 13 2006, 10:49) *
Va rog sa-mi spuneti care sunt exact taxele pentru tranzitarea Bulgariei? Vama, taxe de drum etc. Cum este mai avantajos daca stau 16 zile, pentru taxa de drum, sa iau pentru fiecare tranzit de cate o zi sau pentru intreaga perioada? Va multumesc mult.
Astept astazi un raspuns pt. ca plec la noapte w00t.gif

9 euro costa traversarea Bulgariei. Asta include taxa de baltoaca si taxa de drum. Taxa de drum este 4 euro si e valabila 7 zile deci va trebui sa o platesti si la intoarcere. Oricum, cel mai scump este la noi la vama, aproape 1 mil. la dus si inca unul la intors.
sicko
Intrebare incuietoare(intrebare de provincial). naughty.gif

Cum ajung cel mai usor de la Gara de Nord la Ateneu(Restaurant Cina,mai exact)?

Apreciez un raspuns cat mai detaliat. Mersi mult de tot!

worthy.gif
razvanait
QUOTE(sicko @ Aug 14 2006, 00:20) *
Intrebare incuietoare(intrebare de provincial). naughty.gif

Cum ajung cel mai usor de la Gara de Nord la Ateneu(Restaurant Cina,mai exact)?

Apreciez un raspuns cat mai detaliat. Mersi mult de tot!
worthy.gif

Exista doua modalitati; ori iei metroul, autobuzul 133 sau troleibuzele 79, 86 daca nu, suni din timp la taxi (iti recomand Taxi Occident - 021.9413 au aprox 0.95 RON/km).
Cu taxiul faci 10 minute maxim 20 daca e la pranz si iti ia maxim 6 RON.
Cu metroul trebuie sa mergi o statie pana la Piata Victoriei si sa schimbi si apoi sa mai mergi o statie pana la Romana.
Cu autobuzul 133, troleibuzele 79, 86 mergi pana in Piata Romana dar apoi trebuie sa mai mergi 10 minute pe jos pe urmatoarea ruta: Magheru - Intersectie George Enescu - o iei la dreapta pe George Enescu - apoi prima la stanga, treci de Restaurantul La Mama, faci dreapta si ajungi la Ateneu. Intre Ateneu si HVB e Restaurantul Cina.

Dar cu taxiul e super ok daca iei unul cunoscut (Occident, Taxi 2000, Sprint s.a.m.d)
Taxi 2000 Tel 0219494
Sprint 0219495

Multa bafta!
icriss79
Salut.
Pentru ca am auzit tot felul de povesti mai mult sau mai putin infioratoare despre traversarea Bulgariei cu masina... una, chiar recenta (amenintare in mers si furt masina), m-a cam pus pe ganduri...
Intrebare: pleaca cineva spre Grecia prin vama Giurgiu miercuri dimineata, 23.08.2006?
morpho
QUOTE(icriss79 @ Aug 14 2006, 12:31) *
Salut.
Pentru ca am auzit tot felul de povesti mai mult sau mai putin infioratoare despre traversarea Bulgariei cu masina... una, chiar recenta (amenintare in mers si furt masina), m-a cam pus pe ganduri...

upsss....nasol....si noi mergem dar in septembrie sad.gif
sicko
QUOTE(razvanait @ Aug 14 2006, 11:55) *
Exista doua modalitati; ori iei metroul, autobuzul 133 sau troleibuzele 79, 86 daca nu, suni din timp la taxi (iti recomand Taxi Occident - 021.9413 au aprox 0.95 RON/km).
Cu taxiul faci 10 minute maxim 20 daca e la pranz si iti ia maxim 6 RON.
Cu metroul trebuie sa mergi o statie pana la Piata Victoriei si sa schimbi si apoi sa mai mergi o statie pana la Romana.
Cu autobuzul 133, troleibuzele 79, 86 mergi pana in Piata Romana dar apoi trebuie sa mai mergi 10 minute pe jos pe urmatoarea ruta: Magheru - Intersectie George Enescu - o iei la dreapta pe George Enescu - apoi prima la stanga, treci de Restaurantul La Mama, faci dreapta si ajungi la Ateneu. Intre Ateneu si HVB e Restaurantul Cina.

Dar cu taxiul e super ok daca iei unul cunoscut (Occident, Taxi 2000, Sprint s.a.m.d)
Taxi 2000 Tel 0219494
Sprint 0219495

Multa bafta!

Of,mersi mult de tot! Mai detaliat nici ca se poate! Am si printat raspunsul tau,sa stii. Pe bune. smile.gif
Mersi si pt. firmele de taxi,un cunoscut chiar a patit-o in Bucuresti-taxat cu 600.000 pt. vreo 3 km.
Sper ca ne vom descurca,mai e pana in 8 septembrie,dar e bine sa ma informez din timp.

Mersi one more time!
mirceagun
QUOTE(icriss79 @ Aug 14 2006, 11:31) *
Salut.
Intrebare: pleaca cineva spre Grecia prin vama Giurgiu miercuri dimineata, 23.08.2006?

Am "facut" Grecia -cu automobilul ,de 5 ori in ultimii 7 ani si n-am simtit nici o amenintare de furt/talharia.
M-am intors recent din Halkidiki si vreau sa up-datez cateva informatii:
-la iesire platiti cca 150 Ron taxe in Romania si 6 E in Bulgaria
-la intoarcere platiti 65 Ron in Ro si 12 E in Bul,dar sa nu va mirati daca vamesul bulgar va cere pe vignieta de 4E(valabila 6 zile) ,10 E.
-partea de nord a soselei de centura a Sofiei poate fi aglomerata dimineata ,asa ca luati in calcul pana la 60 min depasirea capitalei.
-echipaje de politie stationate sunt destule dar si la ei s-a incetatenit limbajul utilizarii farurilor pt avertizare,instrument pe care nu-l cunosteau acum cativa ani.
-marcajele rutiere s-au imbunatatit an de an astfel incat este mult mai usor sa te orientezi.
Atentie! -datorita lucrarilor pe soseaua de centura a Sofiei ,au disparut indicatoarele KULATA din acesata zona.
Pentru cei care nu au mai fost : aflati pe centura Sofiei,faceti la stanga la prima intersectie cu linie de tramvai.Daca faceti astfel nu puteti sa va rataciti.Pt a ajunge pe centura,urmati indicatoarele KULATA.Ca ajutor suplimentar va rog sa urmariti cu mai mare atentie indicatorele cand mai aveti cca 30 km de Sofia.Veti vedea indicator Kulata,urcati pe pod care traverseaza perpendicular soseaua de pe care ati venit (pe stanga) si dupa cativa km intrati pe centura.
Pana acolo ,fiiti insa atenti sa faceti dreapta la Bijala(cca 90 km de frontiera) catre Pleven .

Ca durata de parcurgere a distantei: am iesit la 5,00 din vama Bulgara ( stat 20 min) ,ajuns la Sofia 8,30 (315km),centura Sofia 45 min(la intoarcere,ora 12-doar 20 min),sosit Promahonas/Kulata,cca ora 12.De aici mai puneti 2-3 ore fct de locul in care vreti sa ajunteti in Macedonia.
Benzina/motorina puteti sa puneti si in Bulgaria de la Shell,platind in Euro,fiid o idee mai ieftina ca in Ro.In Grecia -ca peste tot ,combustibiulul s-a mai scumpit ,fiind la acelasi nivel cu cel din Ro.

Ca niciodata ,Grecia este superaglomerata in acest an (cel putin in August) ,mai putin cu romani care sunt in masa in Bulgaria.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.