Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

liviapopescu

QUOTE(gabi_c @ Jul 29 2006, 14:31) *
Plec in grecia in august si imi activz roaming-ul.
Stie cineva cum trebuie sa formeze nr meu de tel verisoara mea care e cetatean grec? Adica, trebuie sa puna ceva inaintea numarului? Mersi

da, trebuie sa formeze 0040 inainte nr tau. adica 00407..........(nr de mobil).

QUOTE(alexandraich @ Jul 27 2006, 13:12) *
buna ?
sunt prima data pe acest forum
eu am sa plec in grecia in KAllithea in spetembrie pe 5 si as dori sa stiu daca a fost cineva in aceasta statiune la Studiourile Alkyonis? Sunt apartamente pt 3, 4, 5 persoane

merci

buna. imi poti spune ce oferta ai pt un apartament? si eu as vrea sa merg de pe 11 septembrie tot in kallithea. as vrea sa gasesc ceva pt 2 cupluri, frumos si curat. multumesc.
cutestbaby2003
A auzit cineva de agentia de turism HelenTravel?A mers cineva cu ei ?Daca da, astept pareri si opinii despre aceasta agentie de turism.
Daca a fost cineva in Kalithea si imi poate recomanda un hotel dragut, nu foarte scump.
Multumesc.

diles
Postat si pe alt topic, dar m-am gandit ca ajuta mai mult aici..

"Doar ce m-am intors de cateva zile din Vourvourou (Boypboypoy biggrin.gif).
Felicitari pentru alegere, chiar se merita.
Si noi (2 cupluri) am fost tot cu masina.
Initial am vrut sa facem rezervari pentru primele zile dar am renuntat cand au cerut transfer bancar cu 30% avans - doar taxa de transfer la Raiffaisen era ~45E. In concluzie am ramas doar cu "rezervarea" telefonica (pe care n-aveam mare baza).. deci am mers cam blindly. smile.gif
Ajunsi acolo am inceput sa cautam cazare din vila in vila. Problema e ca ceea ce ne doream noi (apartament cu 2 dormitoare SEPARATE) nu se prea gaseste asa ca am sunat la cei cu care vorbisem pt rezervare si spre bucuria noastra apartamentul gasit la ei era inca valabil. Ne-au cules din Vourvourou si ne-au dus la vila.
Locul se numeste "Elena Studios and Apartments" si arata exact ca in pozele din link. http://halkidiki.com/elena/index.htm
Oamenii super de treaba dar engleza vorbeste doar fata lor (Eva).. deci daca suni cere cu ea direct biggrin.gif.
Ca sa ajungi la ei direct nu trebuie sa iei stanga cand ajungi la vourvourou (ultimul indicator, intrarea in statiune). Deci in loc sa cobori spre stanga in statiune tii inainte si mergi ~2-3km cu ochii cascati pe dreapta dupa un panou pe care scrie "Elena's Apartments" parca. Vila e situata undeva deasupra statiunii, deci ca sa mergi la plaja sau la cumparaturi e nevoie de masina.
Noi am platit pt apartamentul nostru (2 dormitoare, living+bucatarie, baie) 400E pt 6 nopti, deci undeva la 67E pe noapte. Cred ca mergea lasat si putin mai jos.. dar n-am insistat pt ca eram in plin sezon, era exact ce ne doream iar 35E de cuplu ni s-a parut super decent pt conditiile alea."
vpo
[quote name='schultz13' date='Jun 17 2006, 13:06' post='1593557']
Salut
A mai fost cineva la Hotel Estelle in Gerakina ? Avem demipensiune si masa urmeaza sa o luam la restaurantul hotelului Gerakina Beach in regim bufet suedez, are cineva idee cum e mancarea? tongue.gif
Cum e Gerakina ca si statiune? Plec prin Romadria ...din cate am citit aici pare a fi o agentie OK biggrin.gif
Multumesc
[/quote

Noi am fos la Estell in iunie si ne-a placut f.mult.
Romadria e OK
Hotelul e bun, e asa cum scrie in reclama agentiei (mai putin vederea la mare care e blocata de hotelul din fata.)Sunt max 30m pana la plaja, apa e f limpede si calda.
Hotelul e o afacere de familie care e foarte amabila. Cei doi fii vorbesc foarte bine engleza si sunt foarte saritori poti sa le ceri ori ce informatie, te vor ajuta cu placere (unul dintre ei Emanuell (Manolis cum ii zic ai lui) e bucatar sef la Gerakina Beach hotel )
Hotelul nu are restaurant propriu dar chiar linga hotel e taverna Marco Polo care ofera 10% discount pt clientii hotelului Estelle.
Iar cu 7 Euro/persoana ofera meniul zilei (supa , grill cu cartofi parajiti si o salata) desertul e de obicei din partea casei.
Specialitatea tavernei este insa pizza la cuptor cu lemne 8Euro (dar e extralarge)

Noi nu am mancat la Gerakina Beach dar am inteles de la niste prieteni care luau micul dejun acolo ca mancarea e destul de buna si suficienta .

Partea proasta e ca e o statiune f mica are doar vreo 4-5 taverne si vre-o 2-3 baruri magazinele sunt putine, "modeste" si marfa proasta si scumpa.
Exista 2 super market-uri destul de bine aprovizionate.
Seara nu prea ai ce sa faci in statiune daca iti doresti o "viata de noapte mai activa" br daca vrei liniste si un peisaj mai "idilic" atunci nu vei fi dezamagit.

Noi obisnuiam sa mergem seara la barul in aer liber de langa restaurantul hotelului Gerakina Beach unde seara era un fel de program artistic pt turistii hotelului, dar nu te intreba nimeni daca esti din hotel sau nu.
Noi am inchirait o masina si am facut turul "degetului Sithonia dar am mers si cu autobuzul (statia e in centrul statiunii) pana la Poliochronos ( care e capitala regiunii, dar noi am nimerit pe la pranz si totul era inchis) si pana la Nea Mudania care e o statiune chiar marisoara cu magazine multe.

Nu exista bancomat in Gerakini dar la supermarket poti plati cu cardul.

Ca o concluzie pot insa sa-ti spun ca noi ne-am simtit f bine aici.

Daca mai vrei sa stii si altceva iti raspund cu placere.
schultz13
Mersi mult pentru informatiile oferite vis a vis de Hotel Estelle din Gerakini. Abia astept sa plecam.
Aah, mi-am adus aminte: Am vazut aici pe forum ca lumea de aici de pe forum care a fost prin Grecia se cam plangea de insecte, respectiv albine, viespi confused.gif , e adevarat?sunt? si chiar atatea incat sa te enerveze?
Berea cam cat e pe plaja ? dar la supermarket? cheers.gif
xxtutu
A fost cineva la Olimpico Resort in Sithonia?
Plecam 3 familii acolo pe 2 septembrie si chiar nu stim nimic despre hotel...
Multumesc celor ce ma vor...lamuri
the_limit
QUOTE(schultz13 @ Aug 1 2006, 22:12) *
Am vazut aici pe forum ca lumea de aici de pe forum care a fost prin Grecia se cam plangea de insecte, respectiv albine, viespi confused.gif , e adevarat?sunt? si chiar atatea incat sa te enerveze?

daca intrebarile de mai sus sunt pentru Gerakini, o sa incerc sa iti raspund... noi am fost de pe 1 pe 15 iulie si nu am vazut nici picior de viespe/albina... in schimb mare atentie cu tzantzarii, sunt multi si obraznici, noi in 2 saptamani am consumat 2 tuburi de autan... n-ar strica nici un aparat din ala care il bagi in priza in camera... avand toate astea de mai sus, nu am fost deranjati de nimic (desi in prima zi pana sa ne prindem cum sta treaba, copiii au fost "ciuruiti")

cat despre bere, la supermarket era sub 1 euro doza de 500ml (Mythos, locala, incercat, placut, am ramas fideli pana la sfarsit), parca ceva de genul 0.68 sau 0.86 centi... la taverna ceva mai scumpa, undeva intre 2 euro si 2,50...

vpo
Mersi mult pentru informatiile oferite vis a vis de Hotel Estelle din Gerakini. Abia astept sa plecam.
Aah, mi-am adus aminte: Am vazut aici pe forum ca lumea de aici de pe forum care a fost prin Grecia se cam plangea de insecte, respectiv albine, viespi confused.gif , e adevarat?sunt? si chiar atatea incat sa te enerveze?

Noi am fost de pe 23 iunie si nu au fost nici un fel de insecte (poate nu era sezonul lor)
Nu , n-am avut probleme cu tantarii nici cu albine, viespi sau altele de acest gen. Erau ceva muste pe la taverne mai insistente dar nu atat cat sa fie o problema.
De fapt daca e sa fiu sincera, in categoria insectelor s-ar incadra un fel de greieri (dar ceva mai mari ) care "canta" de mama focului si ziua si noaptea , dar te asigur ca nu te deranjeaza (decat poate daca esti super sensibil sau stai prost cu nervii), dimpotriva sunt cat se poate de relaxanti mai ales noaptea cand e o liniste de-te dor urechile. Ca o paranteza exista muzica la aproape toate tavernele dar la un nivel civilizat atat cat sa creeze o atmosfera placuta, nu sa te agreseaza auditiv ca la noi.
Pe plaja nu sunt baruri (cel putin nu ca la noi pe litoral) cel mai apropiat bar pe plaja e cam la 500m la Gerakina Beach.
La taverna era cam 1,5EUR (berea locala Mithos)iar la super market cred ca era chiar mai ieftina depinde de marca.
Noi nu prea eram cu berea, la masa sa luam vinul local (alb si usurel) Restina 2EUR o carafa de 1/2 l dar la supermarket era si cu 1,5EUR 700ml.

Prima oprire cu autocarul cand am ajuns in Halkidiki (era aproape ora 8 dimineata) am facut-o la supermarket-ul LIDL, unde ghida ne-a sfatuit sa ne cumparam de macare si de baut ca in statiuni sunt foarte scumpe (cea ce nu a fost chiar adevarat cel putin pt Gerakini pt ca la super marketul local erau cam aceleasi preturi). Dar daca tot ti-le ducea pana la scara de ce nu?
Inca o chestie, in localitate nu am vazut nici o farmacie iar cat despre medic (sa dea domnul sa nu fie nevoie) am vazut la receptie in holul hotelului Gerakina Beach un afis pe care scria ca doctorul vine in zilele de... la orele de...) dar cum am spus va doresc sa nu aveti nevoie de el.
Petrecere frumoasa.
vpo

Sorry, pt dezinformarea referitoare la bere, dar cum ti-am spus nu le am cu berea, dar m-am interesat la un consumator si a subscris la preturile pe care le-a postat the_limits .
(la Supermarket =0.99 euro Amstel Beer la 330ml (doza)
la taverna =2 euro Mythos la 500ml (sticla) bere light greceasca )
cutestbaby2003

A auzit cineva de agentia de turism HelenTravel?A mers cineva cu ei ?Daca da, astept pareri si opinii despre aceasta agentie de turism.
Daca a fost cineva in Kalithea , la hotel Calypso si imi poate da cateva infomatii, eventual imi poate spune cu ce agentie a fost.
Multumesc.
sicko
Apreciez orice informatie despre Lilly Ann Village din Nikiti,pe net nu prea gasesc mare lucru(un minus mare al grecilor).
Help me,help us! smile.gif

Mersi fain,cele bune!
caliniclodean
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulAtasez aici harti pentru Bulgaria si pentru partea nordica a Greciei, poate vor fi utile pentru cine vrea sa urmareasca traseul - sunt destul de detaliate.
Va rog daca mai are cineva detalii despre Hotelul KASSANDRA MARE sa le posteze pe forum.
sicko
Ajutor,travelleri cu experienta! smile.gif E prima noastra iesire si am multe suspiciuni in cap... ohmy.gif

1.Voucher-ul e pur si simplu o coala A4 listata pe imprimanta+o stampila???
2.E vreo problema daca pe voucher nu-mi apar ambele prenume?

Va rog mult de tot sa-mi raspundeti...

Mersi fain! worthy.gif
dungatu
QUOTE(sicko @ Aug 5 2006, 00:03) *
Ajutor,travelleri cu experienta! smile.gif E prima noastra iesire si am multe suspiciuni in cap... ohmy.gif

1.Voucher-ul e pur si simplu o coala A4 listata pe imprimanta+o stampila???
2.E vreo problema daca pe voucher nu-mi apar ambele prenume?

Va rog mult de tot sa-mi raspundeti...

Mersi fain! worthy.gif

1. da exact asta este ... sa specifice numele hotelului+adresa lui (sau ce o fi) unde veti sta, numele vostru datele de intrare si iesire, telefoanele de acolo de la agentiua colaboratoare din Grecia sau direct a hotelului. Grecii au prostul obicei sa nu prea scrie numele vilei/hotelului ...mai putin, deci va trebui sa dai telefon cum ajungi in statiune la nr. din voucher ca sa afli exact locatia...eu asa am patit, odata ajuns in Nei Pori nu stia nimeni unde se afla vila Apostolis , nici macar agentiile locale de pe acolo.
2. nu e problema, nu se uita nimeni, asta e parerea mea personala.....

bafta
sicko
QUOTE(dungatu @ Aug 5 2006, 11:18) *
1. da exact asta este ... sa specifice numele hotelului+adresa lui (sau ce o fi) unde veti sta, numele vostru datele de intrare si iesire, telefoanele de acolo de la agentiua colaboratoare din Grecia sau direct a hotelului. Grecii au prostul obicei sa nu prea scrie numele vilei/hotelului ...mai putin, deci va trebui sa dai telefon cum ajungi in statiune la nr. din voucher ca sa afli exact locatia...eu asa am patit, odata ajuns in Nei Pori nu stia nimeni unde se afla vila Apostolis , nici macar agentiile locale de pe acolo.
2. nu e problema, nu se uita nimeni, asta e parerea mea personala.....

bafta

Mersi mult de tot! Pe al nostru scrie doar numele agentiei colaboratoare din Grecia,nu si nr. de telefon. La fel,la adresa scrie Lily Ann Village - Grecia - Sithonia. God... Iarasi fara nr. de telefon. Singurele numere de telefon ce apar pe voucher sunt cele ale agentiei partenere a celor de la Virgin Tours(Adonis Travel din Tg. Mures).
Pot sa ma duc oare sa-mi tipareasca un alt voucher cu acelasi numar,dar cu date mai exacte/corecte?
micaalsa
Poate cineva sa-mi spuna unde se afla plaje de nudisti de preferinta pe bratuil Kasandra ? Daca nu si pe Sithonia.
eyer
QUOTE(sicko @ Aug 5 2006, 10:46) *
[...] La fel,la adresa scrie Lilly Ann Village - Grecia - Sithonia. God... Iarasi fara nr. de telefon.

- nr. telefon, adresa hotel AICI

- detalii hotel, poze AICI

- impresii sejur Nikiti - Lilly Ann Village AICI si AICI
dungatu
QUOTE(sicko @ Aug 5 2006, 11:46) *
Mersi mult de tot! Pe al nostru scrie doar numele agentiei colaboratoare din Grecia,nu si nr. de telefon. La fel,la adresa scrie Lily Ann Village - Grecia - Sithonia. God... Iarasi fara nr. de telefon. Singurele numere de telefon ce apar pe voucher sunt cele ale agentiei partenere a celor de la Virgin Tours(Adonis Travel din Tg. Mures).
Pot sa ma duc oare sa-mi tipareasca un alt voucher cu acelasi numar,dar cu date mai exacte/corecte?

pot sa iti schimbe voucherul fara probleme, doar tiparesc o hartie...
mai degraba sa iti spuna cum sa procedezi cand ajungi acolo ...
adita555
Apropo la excursiile cu autocarul exista insotitor din partea agentiei?cazarea o face acesta cu fiecare turist sau te lasa pe fiecare in statiunea in care merge si tu trebuie sa te cazezi?
sicko
QUOTE(eyer @ Aug 5 2006, 21:56) *
- nr. telefon, adresa hotel AICI

- detalii hotel, poze AICI

- impresii sejur Nikiti - Lilly Ann Village AICI si AICI

Mersi de linkuri,de unele stiam si eu. Ai fost si tu cumva acolo?

QUOTE(dungatu @ Aug 5 2006, 23:52) *
pot sa iti schimbe voucherul fara probleme, doar tiparesc o hartie...
mai degraba sa iti spuna cum sa procedezi cand ajungi acolo ...

Se pare ca sta am sa si fac,mai ales ca ambelor persoane le lipseste cel de-al doilea prenume. cursing.gif
C'est la vie.
dianhana
QUOTE(sicko @ Aug 6 2006, 13:26) *
Mersi de linkuri,de unele stiam si eu. Ai fost si tu cumva acolo?
Se pare ca sta am sa si fac,mai ales ca ambelor persoane le lipseste cel de-al doilea prenume. cursing.gif
C'est la vie.

Cand ai bilete la Lily Ann Village; noi am luat din 9 septembrie la Lily Ann Beach; cred se afla in apropiere.
razvanait
QUOTE(adita555 @ Aug 6 2006, 13:24) *
Apropo la excursiile cu autocarul exista insotitor din partea agentiei?cazarea o face acesta cu fiecare turist sau te lasa pe fiecare in statiunea in care merge si tu trebuie sa te cazezi?

Te lasa la hotel, si astepti pana la 12.00 - 13.00 sa te cazezi (in prealabil se elibereaza camera si se face curat).
Nu sta nimeni cu tine ca sa te cazezi.
anami
QUOTE(grigoret @ Jul 30 2006, 22:22) *
Pentru familisti : Cum ati incalzit laptele celui mic daca in apartamentul respectiv nu exista chicineta?

Si eu am avut problema asta: n-as fi vrut la studiouri cu chicineta unde nu-ti face nimeni curat si trebuie sa-ti prepari micul dejun, dar pt beietelul meu de 9 luni mi-ar fi prins bine chicineta. Dar, "EZISTA O SOLUTIE" : cineva destept a inventat pt noi incalzitorul de biberoanecool.gif; unele au si adaptor auto. Atentie sa se potriveasca cu biberoanele pe care le ai. Poti gasi de vanzare pe net si la mana a doua.
Sau iti iei o cana electrica, incalzesti apa si prepari laptele. Prizele sunt ca la noi, nu e problema.

Anamaria
sicko
QUOTE(dianhana @ Aug 6 2006, 14:14) *
Cand ai bilete la Lily Ann Village; noi am luat din 9 septembrie la Lily Ann Beach; cred se afla in apropiere.

Tot din 9 septembrie,doar ca noi mergem cu autocarul... cursing.gif Sunt ambele in Nikiti,si sunt hoteluri "surori". Beach e mai...fain(doar are sea-view),Village e mai...ieftin. coolspeak.gif
Bugetul e mai...studentesc)desi doar ea mai e studenta),asa ca am ajuns la Village,desi prima data am "sarit" pe Beach,dar nu se pleca decat cu avionul(comod,dar scump 4 us),ne-am trezit cam tarziu si...game over,am ramas la Village. smile.gif
Grecia sa fie! wink.gif

Cele bune!
Mihai I.
A fost cineva cu agentia Nefertiti travel in Grecia????????????Asigura transport cu autocar si din Cluj.Stie cineva cum se comporta cu clientii???
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.