Multumim pt informatii,in cazul nostru sunt chiar folositoare!
Plecam in iulie chiar la Hotel TROPICAL!
Referitor la camere am inteles ca aerul conditionat desi este "inclus in pret" este contra cost!?Exista frigider in camere?
Iar la plaja chiar e nevoie de botosi?
Noi avem 2 copii de 4 si 5 ani,am inteles ca apa se adanceste destul de repede deci mi-ai face un mare seviciu daca poti sa-mi dai detalii.
Poate ai vazut si alte locuri la plaja unde apa nu este asa adanca si nu am avea nevoie de acei botosi.
Multumesc!
Plecam in iulie chiar la Hotel TROPICAL!
Referitor la camere am inteles ca aerul conditionat desi este "inclus in pret" este contra cost!?Exista frigider in camere?
Iar la plaja chiar e nevoie de botosi?
Noi avem 2 copii de 4 si 5 ani,am inteles ca apa se adanceste destul de repede deci mi-ai face un mare seviciu daca poti sa-mi dai detalii.
Poate ai vazut si alte locuri la plaja unde apa nu este asa adanca si nu am avea nevoie de acei botosi.
Multumesc!
Aerul conditionat este cu dus si intors.Nu ai cum sa afli adevarul decit la fata locului.Multe agentii spun ca e inclus,altele ca se plateste acolo.Uneori este inclus doar in lunile iulie si august.La noi n-a fost inclus,desi in oferta scria ca este.Oricum ,unde am stat noi la parter sau demisol (la lift foloseam -1),era f racoare,nu stiu cum va fi in iulie.Frigiderul este incorporat in chicineta,sub plita electrica.are si-un mic congelator.Referitor la plaja...parerile sint diferite,fiecare om percepe in felul lui.Tot acolo veti hotari daca e nevoie de botosi sau nu.Erau persoane cu botosi sau fara,in functie de sensibilitatea fiecaruia.Parerea mea personala este ca poti sta fara botosi daca esti obisnuit cu astfel de plaje,daca esti obisnuit cu plaje nisipoase si e prima oara cind dai de pietris ,senzatie nu e prea placuta,caci zgirie la picioare,iar cind intri in apa iti cam fug picioarele si s-ar putea sa-ti para neplacut,mai ales pentru copii.Totul depinde de cum esti obisnuit.Am vazut oameni si copii care nu aveau absolut nici o problema cu adincimea sau pietrisul,iar altii care intrau cu botosi,care de fapt sint doar niste espadrile chinezesti destule de uritele,dar f practice.Referitor la adincime,este cam la fel peste tot,chiar mai adinca putin in centru in dreptul parcului.Erau destui copii in apa,pe mal.Postez citeva foto...cu chicineta (care era albastra )si frigiderul si citeva cu cu plaja ca sa va faceti o parere despre nisip/pitris si adincime.Va plimbati pe plaja si va asezati unde considerati ca e nisip mai mult si apa mai mica,dar nu in centru,unde e si pietris,si apa mai adinca.Si ca o completare(ca sa fiu obiectiva),plaja nu este nici superba cu nisip,nici rea cu pietre.Este doar o plaja frumoasa,nici lata,nici ingusta,un loc in care poti face plaja si baie cu placere si bucurie daca poti face abstractie de pietrisul marunt si nu esti fitos.Nu este nici Albena,nici Mamaia.Este o plaja specifica zonei si chiar frumoasa comparativ cu alte plaje pline de pietre.Cine iubeste Grecia si stie in mare cam cum sint plajele in Halkidiki,in general,se va bucura de o vacanta pe cinste in Hanioti.