CITAT (alinutzab @ 7th June 2009, 21:20)

Noi mergem la acest hotel in august. Am facut rezervarile pt ca acum 3 ani fratele meu a fost undeva in zona si trecand pe langa el li s-a parut foarte frumos. Au intrat putin sa vada si le-a parut rau ca nu au luat acolo bilete. Inainte sa facem totusi rezervarile anul acesta, am cautat mai multe informatii. Am gasit tot aici pe forum oameni foarte multumiti care au fost acolo. Dar desigur depinde pt ce mergi. Daca mergi la odihna si relaxare e ok. Daca vrei distractii, nu. Eu din ce am citit, e ok. Camere racoroase, pt ca toate au vedere catre gradina hotelului sau spre padure. Se face curatenie zilnic, se schimba lenjeria la 3 zile. Plaja e cu nisip, au sezlongur cu 5 euro de care faci consumatie. Apa e foarte buna, nu sunt arici si nici pietre. Piscina hotelului e f frumoasa si mare. Au si piscina pt copii. Cu mancarea nu stau chiar stralucit, in sensul ca au cam aceleasi oferte in fiecare zi. Destul de bogata oferta la cina, dar cam aceeasi. Cat despre micul dejun, unii spun ca ai relativ putine alegeri, nu stau prea bine cu mezelurile (dar de exemplu pt noi n-ar fi o problema, noi nu mancam dloc mezeluri). Noi am fost in Egipt vara trecuta si astia n-aveau decat vreo 2 feluri de sunca foarte proasta. In schimb aveau gramezi de foietaje si chestii de patiserie. Super bune la micul dejun. Cam asa cica e si la Philoxenia. Si apoi, sunt cateva taverne pe langa, plus ca sunt hypermarketurile Lidl si inca unul la cativa km distanta. Per total, eu zic ca am auzit numai de bine.
Stai ca am gasit ce a scris cineva care a venit chiar acum in mai de acolo, dau un copy-paste:
"M-am intors pe 27 mai de la Philoxenia, am recidivat, am fost si acum 2 ani si ne-a placut; schimbari majore nu sunt; lenjeria s-a schimbat de 3 ori in 7 zile, fara atentii; mic dejunul cam sarac, 2 tipuri de sunca/ salam, branza care era de fapt urda, am mancat urda pentru 2 ani deacum incolo, sucuri la dozator la discretie, cafea, lapte gem (de citrice, preferatul meu), maslinele cam obosite dar am aflat ca sunt culese si conservate de ei; cina in schimb este la mare inaltime, mancaruri variate si bine gatite, in prezentarea bucatarului de serviciu, fructe, inghetata, prajituri (datorita cinei am pus 2 kg. desi nu am suplimentat niciodata farfuria).
Plaja este ok, sezlongul este free daca iei ceva de baut, am avut parte de vreme superba, apa un pic cam rece initial apoi te obisnuiesti si nu vrei sa mai iesi, limpede precum cristalul. "
Multumesc pentru informatii. Noi mergem din 27.06 (mai avem putin). Mergem cu masina prin Serbia. Cand ne intoarcem, voi scrie impresiile mele despre locatie dar si despre drum. Traseul prin Bulgaria l-am tot citit, dar despre Serbia mai putin. Va voi spune care sunt taxele si cum a decurs drumul, poate mai sunt doritori si pentru acest traseu.