Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129

tatimar

Buna,
Sunt noua pe forum, am citit cam tot despre Sithonia. Avem bilete pt. 27.06. la Philoxenia Bungalows. Ma poate ajuta cineva cu informatii recente despre aceasta locatie, poate cineva care a fost anul acesta? Mergem cu un copil de 4 ani si nu vreau sa am surprize neplacute. Sunt interesata de conditiile de cazare, curatenie, cum este mancarea, plaja este cu nisip, arici de mare??? Orice informatie este binevenita.. biggrin.gif Va roooog
miriluca
Buna,
Sunt noua pe forum!! plec la Halkidichi, a fost cineva la holtel Martha's Haus?? Orice informatie este binevenita.. Va roooog

tatimar
Nu ma poate ajuta nimeni cu informatii noi despre Philoxenia Bungalows??? Chiar nu a fost nimeni anul acesta acolo??? Va rog.... Sau macar niste poze. Va rog, va rog ....
alinutzab
CITAT (tatimar @ 7th June 2009, 20:39) *
Nu ma poate ajuta nimeni cu informatii noi despre Philoxenia Bungalows??? Chiar nu a fost nimeni anul acesta acolo??? Va rog.... Sau macar niste poze. Va rog, va rog ....

Noi mergem la acest hotel in august. Am facut rezervarile pt ca acum 3 ani fratele meu a fost undeva in zona si trecand pe langa el li s-a parut foarte frumos. Au intrat putin sa vada si le-a parut rau ca nu au luat acolo bilete. Inainte sa facem totusi rezervarile anul acesta, am cautat mai multe informatii. Am gasit tot aici pe forum oameni foarte multumiti care au fost acolo. Dar desigur depinde pt ce mergi. Daca mergi la odihna si relaxare e ok. Daca vrei distractii, nu. Eu din ce am citit, e ok. Camere racoroase, pt ca toate au vedere catre gradina hotelului sau spre padure. Se face curatenie zilnic, se schimba lenjeria la 3 zile. Plaja e cu nisip, au sezlongur cu 5 euro de care faci consumatie. Apa e foarte buna, nu sunt arici si nici pietre. Piscina hotelului e f frumoasa si mare. Au si piscina pt copii. Cu mancarea nu stau chiar stralucit, in sensul ca au cam aceleasi oferte in fiecare zi. Destul de bogata oferta la cina, dar cam aceeasi. Cat despre micul dejun, unii spun ca ai relativ putine alegeri, nu stau prea bine cu mezelurile (dar de exemplu pt noi n-ar fi o problema, noi nu mancam dloc mezeluri). Noi am fost in Egipt vara trecuta si astia n-aveau decat vreo 2 feluri de sunca foarte proasta. In schimb aveau gramezi de foietaje si chestii de patiserie. Super bune la micul dejun. Cam asa cica e si la Philoxenia. Si apoi, sunt cateva taverne pe langa, plus ca sunt hypermarketurile Lidl si inca unul la cativa km distanta. Per total, eu zic ca am auzit numai de bine.

Stai ca am gasit ce a scris cineva care a venit chiar acum in mai de acolo, dau un copy-paste:
"M-am intors pe 27 mai de la Philoxenia, am recidivat, am fost si acum 2 ani si ne-a placut; schimbari majore nu sunt; lenjeria s-a schimbat de 3 ori in 7 zile, fara atentii; mic dejunul cam sarac, 2 tipuri de sunca/ salam, branza care era de fapt urda, am mancat urda pentru 2 ani deacum incolo, sucuri la dozator la discretie, cafea, lapte gem (de citrice, preferatul meu), maslinele cam obosite dar am aflat ca sunt culese si conservate de ei; cina in schimb este la mare inaltime, mancaruri variate si bine gatite, in prezentarea bucatarului de serviciu, fructe, inghetata, prajituri (datorita cinei am pus 2 kg. desi nu am suplimentat niciodata farfuria).

Plaja este ok, sezlongul este free daca iei ceva de baut, am avut parte de vreme superba, apa un pic cam rece initial apoi te obisnuiesti si nu vrei sa mai iesi, limpede precum cristalul. "

April26
Neos Marmaras, Miramare Bungalows - ce-mi recomandati - sa aleg la etaj sau la parter?

Cam cum o fi cu masa - ce taverne rezonabile sunt in zona?

April26
In zona Halkidiki exista vreun aquapark?
metalactual
Langa Salonic, ~ 70 km distanta de zona Halkidiki. Altul nu cunosc.

April26
CITAT (metalactual @ 8th June 2009, 10:41) *
Langa Salonic, ~ 70 km distanta de zona Halkidiki. Altul nu cunosc.

multumesc mult!

L-am gasit, m-am uitat pe comentarii si se pare ca nu merita, in comparatie cu plajele Sithoniei.
mihai_1988
a fost cineva la top studios in vourvourou?
ma intereseaza distanta pina la plaja pt ca sunt cu un copil de doi ani jumate.
multumesc.
metalactual

CITAT (April26 @ 8th June 2009, 11:35) *
multumesc mult!

L-am gasit, m-am uitat pe comentarii si se pare ca nu merita, in comparatie cu plajele Sithoniei.

Nici noi nu l-am luat in calcul, pare slabut si aglomerat.
Sithonia este cel mai frumos "aquapark".....din zona.
tatimar
CITAT (alinutzab @ 7th June 2009, 21:20) *
Noi mergem la acest hotel in august. Am facut rezervarile pt ca acum 3 ani fratele meu a fost undeva in zona si trecand pe langa el li s-a parut foarte frumos. Au intrat putin sa vada si le-a parut rau ca nu au luat acolo bilete. Inainte sa facem totusi rezervarile anul acesta, am cautat mai multe informatii. Am gasit tot aici pe forum oameni foarte multumiti care au fost acolo. Dar desigur depinde pt ce mergi. Daca mergi la odihna si relaxare e ok. Daca vrei distractii, nu. Eu din ce am citit, e ok. Camere racoroase, pt ca toate au vedere catre gradina hotelului sau spre padure. Se face curatenie zilnic, se schimba lenjeria la 3 zile. Plaja e cu nisip, au sezlongur cu 5 euro de care faci consumatie. Apa e foarte buna, nu sunt arici si nici pietre. Piscina hotelului e f frumoasa si mare. Au si piscina pt copii. Cu mancarea nu stau chiar stralucit, in sensul ca au cam aceleasi oferte in fiecare zi. Destul de bogata oferta la cina, dar cam aceeasi. Cat despre micul dejun, unii spun ca ai relativ putine alegeri, nu stau prea bine cu mezelurile (dar de exemplu pt noi n-ar fi o problema, noi nu mancam dloc mezeluri). Noi am fost in Egipt vara trecuta si astia n-aveau decat vreo 2 feluri de sunca foarte proasta. In schimb aveau gramezi de foietaje si chestii de patiserie. Super bune la micul dejun. Cam asa cica e si la Philoxenia. Si apoi, sunt cateva taverne pe langa, plus ca sunt hypermarketurile Lidl si inca unul la cativa km distanta. Per total, eu zic ca am auzit numai de bine.

Stai ca am gasit ce a scris cineva care a venit chiar acum in mai de acolo, dau un copy-paste:
"M-am intors pe 27 mai de la Philoxenia, am recidivat, am fost si acum 2 ani si ne-a placut; schimbari majore nu sunt; lenjeria s-a schimbat de 3 ori in 7 zile, fara atentii; mic dejunul cam sarac, 2 tipuri de sunca/ salam, branza care era de fapt urda, am mancat urda pentru 2 ani deacum incolo, sucuri la dozator la discretie, cafea, lapte gem (de citrice, preferatul meu), maslinele cam obosite dar am aflat ca sunt culese si conservate de ei; cina in schimb este la mare inaltime, mancaruri variate si bine gatite, in prezentarea bucatarului de serviciu, fructe, inghetata, prajituri (datorita cinei am pus 2 kg. desi nu am suplimentat niciodata farfuria).

Plaja este ok, sezlongul este free daca iei ceva de baut, am avut parte de vreme superba, apa un pic cam rece initial apoi te obisnuiesti si nu vrei sa mai iesi, limpede precum cristalul. "

Multumesc pentru informatii. Noi mergem din 27.06 (mai avem putin). Mergem cu masina prin Serbia. Cand ne intoarcem, voi scrie impresiile mele despre locatie dar si despre drum. Traseul prin Bulgaria l-am tot citit, dar despre Serbia mai putin. Va voi spune care sunt taxele si cum a decurs drumul, poate mai sunt doritori si pentru acest traseu.
giovi_buru
CITAT (April26 @ 8th June 2009, 07:14) *
Neos Marmaras, Miramare Bungalows - ce-mi recomandati - sa aleg la etaj sau la parter?

vezi ca pt taverne preturile sunt discutabile, in sensul ca pt mine poate fi scump unde mananci tu si invers. grecii au afisat pretul produselor la intrare, fara smechereala,(adica sa gasesti alte preturi inauntru), la cele mai multe dintre taverne. Se poate intampla sa primesti o portie destul de mare pt o persoana, trebuie luat in calcul si gramajul nu numai pretul
distractie placuta
melba
CITAT (sniga @ 2nd June 2009, 13:08) *
Va multumesc mult pentru cuvintele frumoase,voi posta o poza cu un afis cu pretul aerului conditionat(care era in camera linga televizor),referitor la pretul de la taverne...multe si pentru toate buzunarele.Nu mincati pina nu vizualizati toate panourile cu preturi pentru ca pe unele stradute adiacente fintinii din centru sint meniuri pentru doua si patru persoane alcatuite din mic dejun si cina care cuprind in functie de gusturi la unele si preparate din peste.Sint locuri in care se poate minca cu 5-6 euro portia si locuri in care se ajunge la pret dublu sau mai mult.La Zorba,care nu e departe de Tropical ,spuneau niste oameni din hotel ca au mincat bine si ieftin,iar la o pizzerie italiana tot acolo prin centru o pizza family de 11 euro imensa(ce raminea se punea la pachet)Sint atit de multe si de diverse,incit orice om cit ar fi de modest la buzunar poate minca.Referitor la locatia de dincolo de sosea,cu parere de rau n-am avut timp sa traversam(am alergat tot Hanioti,toate stradutele),dar se vedeau frumos pe deal .Deschideti google earth scrieti Hanioti si poate se vede ceva si dincolo de sosea.Voi poata si pe you tube citeva filmulete de prin hanioti cind voi avea putin timp(sint de proasta calitate,caci le-am facut cu aparatul foto), sint utile oricum.Am postat si citeva cu nisipul,dar plaja e lunga si in unele locuri are pietris mai putin,iar in altele mai mult.Si o poza cu rasaritul(rasare dinspre bratul sithonia si apune intr-o parte).

Multumim pt informatii,in cazul nostru sunt chiar folositoare!
Plecam in iulie chiar la Hotel TROPICAL!
Referitor la camere am inteles ca aerul conditionat desi este "inclus in pret" este contra cost!?Exista frigider in camere?
Iar la plaja chiar e nevoie de botosi?
Noi avem 2 copii de 4 si 5 ani,am inteles ca apa se adanceste destul de repede deci mi-ai face un mare seviciu daca poti sa-mi dai detalii.
Poate ai vazut si alte locuri la plaja unde apa nu este asa adanca si nu am avea nevoie de acei botosi.

Multumesc!
Mr_Joe
schimbare de plan.nu am gasit locuri la hotel paradise din kriopigi.ne-am hotarat pt hotel calypso in hanioti cu plecare pe 19.06 dimineata pe la 2 ca sa fim pana dupa-amiaza acolo.
poate imi poate spune cineva mai multe despre acest hotel, si daca mai sunt doritori.....mergem cu masina personala.
artemisa24
CITAT (Mr_Joe @ 8th June 2009, 23:33) *
schimbare de plan.nu am gasit locuri la hotel paradise din kriopigi.ne-am hotarat pt hotel calypso in hanioti cu plecare pe 19.06 dimineata pe la 2 ca sa fim pana dupa-amiaza acolo.
poate imi poate spune cineva mai multe despre acest hotel, si daca mai sunt doritori.....mergem cu masina personala.

parerea mea este ca dpdv al distractiei nici nu se compara Kriopigi cu Hanioti. da, eu am fost la Calypso. du-te cu incredere. e curat, mancare bunicica, o sa-ti placa. eu daca as mai merge, tot acolo as sta....
bazildan
CITAT (artemisa24 @ 8th June 2009, 22:41) *
parerea mea este ca dpdv al distractiei nici nu se compara Kriopigi cu Hanioti. da, eu am fost la Calypso. du-te cu incredere. e curat, mancare bunicica, o sa-ti placa. eu daca as mai merge, tot acolo as sta....

O precizare va rog : unde este distractie mai mare , in Hanioti , nu?
artemisa24
CITAT (bazildan @ 9th June 2009, 12:04) *
O precizare va rog : unde este distractie mai mare , in Hanioti , nu?

scuze ca nu m-am exprimat clar. categoric in Hanioti este mult mai distractiv cool.gif eu am stat 2 saptamani si nu m-am plictisit. atata doar ca am fost in august si era ingrozitor de cald....langa Calypso sunt 2 patiserii unde servesc placinta cu branza niste macedoneni. si acuma imi lasa gura apa coolspeak.gif
tatal_zmeu
CITAT (April26 @ 8th June 2009, 07:14) *

E bine oricum, insa cel mai important e sa iei camera cu vedere in afara curtii interioare. Am observat ca camerele de la parter care dadeau spre curtea interioara aveau terasa chiar la intrarea in camera; in schimb, in celelalte ai parte de mai multa liniste si intimitate. O camera ideala ar fi la etaj, cu vedere spre exteriorul complexului. Se vede marea si esti ferit de privirile celor care trec mereu prin curte spre camere... In rest, totul e ok cu Miramare - camere mari si curate, asternuturile si prosoapele se schimba o data la 3 zile...
Taverna din curtea complexului nu mi s-a parut cine stie ce, preturile asemanatoare cu celelalte taverne. Recomand sa treci dealul si sa mergi in oras pentru taverne si restaurante.
marrissia01
A fost cineva de curand in Metamorfossi, Sithonia?Cum e plaja? Se poate face plaja,sau e intradevar un loc salbatic?Arici mai sunt? cum se poate petrece timpul liber pe acolo? Taverne cu preturi ok-vreun nume,ati retinut?
Christoph2484
CITAT (gabika @ 10th May 2009, 00:57) *
Revin si eu...offf........chiar nimeni nu a stat la Alia Palace in Pefkohori....ceva impresii despre hotel sau macar despre zona, plaja.....ce statiuni sunt de vazut....
Va multumesc tuturor pentru informatiile pe care le prezentati.Un concediu placut tuturor!

Eu Am cumparat deja biletele pt Hotel Alia Palace. ajung acolo la inceputul lunii iulie. am gasit multe review uri si poze aici http://www.holidaycheck.com/hotel-travel+information_Hotel+Alia+Palace-hid_104412.html si sper sa petrec o vacanta frumoasa. Mai merge cineva acolo??
bazildan
CITAT (artemisa24 @ 8th June 2009, 22:41) *

Daca tot ai fost la Calypso (care este una din optiunile mele pt. Halkidiki ) nu ne dai, te rog niste informatii mai detaliate privind modalitatile de petrecere a timpului liber , despre cat de mare este statiunea , ponturi , poate ceva poze frumoase ,etc.
Multumesc anticipat !
alinutzab
CITAT (tatimar @ 8th June 2009, 18:58) *
Multumesc pentru informatii. Noi mergem din 27.06 (mai avem putin). Mergem cu masina prin Serbia. Cand ne intoarcem, voi scrie impresiile mele despre locatie dar si despre drum. Traseul prin Bulgaria l-am tot citit, dar despre Serbia mai putin. Va voi spune care sunt taxele si cum a decurs drumul, poate mai sunt doritori si pentru acest traseu.

Abia astept sa citesc cum ti s-a parut si tie acolo. Ma intereseaza mai ales daca primiti camera la parter sau la etaj si in ce bungalow. Am inteles ca e unul la strada si sper sa nu nimerim acolo, ca eu am probleme cu somnul. Adica ma chinuie niste insomnii si nu pot dormi decat daca-i liniste. In orice caz, ne-au spus de la agentie ca daca suntem nemultumiti de camera, sa vorbim la receptie si sa-i dam 10 euro ca se rezolva. naughty.gif
fummeee
salut
a fost cineva la giorgios apartaments? se merita? astept rasp. ms
artemisa24
pt. bazildan
eu am tot scris despre calypso in mai multe randuri dar nu ma deranjeaza sa mai scriu odata. este aproape de intrarea in statiune si totusi aproape de centru. cand vei ajunge vei intelege ce spun. este un mic hotel, de familie, cochet, curat, frumusel...micul dejun este cam acelasi dar te saturi. pozele corespund cu cele de pe site-ul hotelului...statiunea e plina de taverne, magazinase, sarbi....cu multi, multi copii mici. plaja este superba, cu nisip, pe alocuri cate o piatra in apa. atentie:hotelul are cateva camere la subsol cu 10% mai ieftine. in rest, oriunde vei avea camera, vei fi multumit. daca vrei agitatie, galagie si in timpul zilei, cere o camera cu vederea la piscina si nu te vei putea odihni dupa-amiaza, cum am patit noi death.gif in statiune, destul de aproape de hotel sunt 2 Champion, destul de ieftine....colinda statiunea in lung si-n lat. este destul de mare si ai de toate in ea....
a..si inca ceva. daca mergi prin agentie, agentia locala este meli tour. fereste-te de ei cat poti. gasiti preturi mai mici la agentiile locale si mult mai multa amabilitate.. rolleyes.gif
April26
Unde i-ati mutat pe cei cu caravana din 13 iunie?

Erau simpatici si generau o atmosfera de vacanta rolleyes.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.