bazildan
28th May 2009, 19:44
[quote name='Basti' date='28th May 2009, 08:51' post='6549797']
stai linistit, bancomate sunt!
multumesc mult !
laurado
29th May 2009, 08:24
Eu merg la hotelul Tropical de 3 stele, langa statiunea Gerakini. N-am fost in Grecia niciodata pana acum. Merg cu masina mea. Ce sfaturi imi dati?
Cate ore fac? La hotelul asta a fost cineva?
stai linistit, bancomate sunt!
multumesc mult !
[/quote]
se pot scoate bani si de pe cardurile in lei (visa/mastercard) ?
care este comisionul ?
hany
30th May 2009, 17:37
salut
plecam si noi o masina din Targoviste (2 familii) spre Halkidiki .Trebuie sa fim acolo pe 4 iulie orele 13. Cand trebuie sa plecam si daca mai merge vreo masina.
Plecare din Bucuresti catre Grecia, Halkidiki, bratul Sithonia, pe 28/29 iunie, 1-2 masini.
Daca mai doreste cineva sa mergem impreuna (macar pt a traversa Bulgaria), asteptam un semn.
Mr_Joe
31st May 2009, 10:15
a fost cineva cazat la hotel Paradise din Kriopigi,kassandra?astept pareri.multumesc.
aaron111
31st May 2009, 12:15
Stie cineva care mai sunt preturile la benzina in Bulgaria si Grecia?
andserb
1st June 2009, 17:20
Servus la toata lumea
Cam care mai e stadiul centurii din jurul Sofiei? A trecut cineva recent pe acolo?
Multumesc mult pentru raspuns
sniga
2nd June 2009, 08:46
Buna! M-am intors duminica dimineata din Hanioti ,hotel Tropical cu Christian Tour.Am plecat pe 22 seara la 20.30(cu o intirziere de o jum. de ora din cauza unor turisti care erau din alt oras si-au ajuns tirziu).Totul a decurs bine,soferi buni,au condus frumos,aceleasi popasuri bine stiute de cei care merg in Grecia cu autocarul.Am ajuns la hotel la ora 13 a doua zi si ne-a cazat imediat.E adevarat ca a durat f mult drumul.dar decit sa stam cu bagajele in receptie,mai bine am stat in Salonic.Desi stiam Salonicul,ne-am bucurat ca era slijba in biserica ,iar toate candelabrele erau aprinse,fintinile de pe faleza functionau,ziua era superba,insorita.Acum despre hotel...voi posta o harta cu hotelurile din Hanioti si veti vedea ca se afla la soseaua principala ,va parea si zgomotos si departe de plaja.Nu este chiar asa.Pina la plaja faci cam 10 min,iar drumul este o placere,daca alegi alte stradute de fiecare data,deoarece toate terasele si balcoanele sint incarcate de flori care de care mai frumoase.Referitor la zgomot,este adevarat ca trec masini de tot felul,de la scutere la autocare,dar zgomotul nu este chiar asa deranjant,nu stiu cum va fi in plin sezon.Noi stam in Bucuresti pe un bulevard aglomerat,asa sintem obisnuiti cu zgomotul.Asta daca nimeriti camera pe spate.Daca va da cu fata la piscina si acolo se poate sa aveti zgomot de la bar sau de la piscina,dar de obicei muzica o tin destul de incat,incit sa auda mai mult cei de la bar.Balcoanele sint incarcate de flori,de asemeni si terasa pe care mincam(avea spatiu si inauntru,dar ne placea pe terasa),aveau ghivece cu muscate cu florile cit pumnul.Noua ne-a placut hotelul.Prosoapele albe, curate.Am ajuns simbata,iar martea au venit femeile sa schimbe lenjeria,prosoapele si sa puna hirtie la toaleta,sa spele si sa mature.Cam atit cu curatenia.Mincarea ...locul in care se servea masa este f. curat,iar terasa da deasupra piscinei,sint angajati doi romani,un baiat Alex si-o fata Alina.Ei se ocupa de debarasat,iar ziua sint amindoi la barul de la piscina.Sint draguti si de ajutor pentru orice informatie.Hotelul este al unei familii de greci...Sakis si sotia lui care este insarcinata in multe luni(avea burta mare),sora lui si mama lui.Mama supita ii spuneam noi,caci la masa intreba tot timpul daca vrem supita.O grecoaica vesela cu o voce de sareai de pe scaun...noua ne-a placut f mult mult aceasta familie.Mincarea de la micul dejun a fost cam aceeasi in fiecare dimineata.Un fel de cascaval si doua feluri de sunca(felii f subtiri),dar iti punei cit voiai,gemuti,compot,lapte batut si dulce,cereale de porumb.cafea.ceai,iar ca desert chec si niste pateuri gen fornetti(daca mai apucai,caci am vazut ca nu aducea decit o singura tava) si oua fierte..Nu mureai de foame,dar nici nu aveai prea mult de ales,te cam saturi dupa o saptamina de acelasi lucru.Seara te serveai singur cu salate,rosii,castraveti,salata orientala,de varza,masline.Mincarea gatita o servea mama supita.Un singur fel de supa(sotului meu nu i-a placut),dar eu mincam in fiecare seara,mincarea gatita ff bine,ca acasa.A avut in fiecare seara alt fel de carne(deci un singur fel pe seara),o seara porc,alta seara vita,peste,pui in combinatie cu cartofi copti,legume,tocana.Oricum erau f bine gatite.Seara chiar ne placea mincarea,chiar daca nu era genul de bufet ca la bulgari sau la turci.Ca desert in fiecare seara era tot ceva facut acolo...spuma de ciocolata,capsuni,jeleu ceva,cred ca era in castronase.N-a fost abundenta,dar totul a fost de bun gust si de bun simt.Oricum,la 234 de euro doua persoane(10 mil de lei vechi)cit am platit,aici in tara aveam doar cazarea la acesti bani.Ce este nasol la demipensiune ,este faptul ca seara nu-ti da nimic de baut si trebuie sa mergi in camera dupa masa sa bei ceva sau platesti bautura (o bere amstel 3 euro la ei,sau un frape 2,5)Cind veti ajunge ,odata cu cheia de la camera veti primi o foaie cu instructiuni legate de ordinea interioara (voi incerca sa postez poza si cu aceasta foaie)Am uitat sa spun ca la micul dejun mai erau si doua feluri de sucuri.La agentie aerul conditionat zice ca este inclus in pret...abureala.Se plateste.dar noi nu am avut nevoie in aceasta perioada.Am avut vreme super...a plouat doar vineri,dar tot cald a fost dupa ploaie.Hanioti ne-a placut ff mult.Am umblat pe fiecare straduta si-am facut o multime de poze.Centrul este f frumos cu acea fintina care e luminata noaptea,iar bazarul si tavenele te indeamna sa cheltui mai mult decit te astepti.Totul este f frumos si pitoresc.Plaja este f frumoasa,dar cu cit te apropii de apa nisipul incepe sa se amestece cu pietris ,iar pe malul marii si in apa e pietris de-a dreptul.Ma zgiria ca naiba la talpi.Apa a fost buna de baie,e limpede si-n culori minunate,toate nuantele de verde si albastru.Am gasit in bazar intr-un loc cu trei euro botosi sau espadrile pentru plaja si apa si-am luat(de obicei se gasesc la 5-6 euro).Apa este destul de adinca.Ajungi repede cu ea pina la git.Una peste alta ,ne-am simtit f bine si la hotel si in Hanioti.Sint hoteluri pe plaja.Naias ,Sousouras,Grecotelul ne-a placut cel mai mult.Dar sint ceva mai scumpe acestea.Concedii frumoase tuturor!
Alte poze din Tropical,Hanioti.Am omis sa spun despre picina.Cea mica are 80 de cm,iar cea mare incepe de la 1.90 la gardulet si se adinceste,deci nu e buna pentru cei care nu stiu sa innoate,dar noi am folosit-o pe cea mica,am luat palete de ping-pong si ne-am jucat in apa(asa procedau si unii innotatori).