Eu plec pe 9 mai ,hotel SUN - Polichorno cu christian tour, mai merge cineva in perioada aia????
Kalimera..m-am intors de curand din GRECIA ? HALKIDIKI- POLICRONO- HOTEL SUN cu agentia Cristian Tour 08-17.05, datorita informatiilor de pe forum care m-au ajutat enorm..ma vad dator cu un post cat mai complet, deci:
POLICHRONO : Statiune micuta dar cocheta, cu aprox 20-25 taverne, 3 supermarketuri maricele, cam tot ce ai nevoie pentru un concediu linistit.Plaja este ok,apa f curata cu multi pesti foarte curiosi, ca minus as spune nisipul mai aspru, si ceva pietre pe unele portiuni de apa(spre centru nu sunt).
SFAT: Statiunea se afla la 4 km de HANIOTI (mult mai mare, galagioasa si cosmopolita ), faceti acest drum pe jos pe strada ce leaga cele 2 statiuni, veti vedea niste case de vacanta tipic grecesti superbe.
HOTEL SUN: Jos palaria pentru acest hotel, foarte curat, personal amabil, curatenie la 2 zile si intr-o sapt ne-au schimbat odata lenjeria.Sincer oricat am socotit, mie nu mi-a iesit profitul lor din toata treaba asta deoarece am platit 70 euro ( la agentie) pt 7 zile cazare si mic dejun.Micul dejun a constat in bufet suedez ( oua, cascaval,unt, sunca, salata,ceai ,cafea, lapte,finetti,miere,gem si compot de piersici) mai mult decat sufficient.Uitati tot ce ati citit despre acest hotel fiindca a fost renovat in aceasta iarna,eu personal as fi platit si dublu.Pozele spun mai mult decat 1000 de cuvinte.
HALKIDIKI : Foarte frumos pentru banii care ii cere.Neaparat inchiriati o masina si faceti turul bratului SITONIA,nu aveti cum va rataci daca tineti soseaua care merge pe langa apa.Spre capatul bratului sunt niste peisaje de iti taie respiratia, am gasit un golfulet cu apa de la robinet parca, undeva inainte de statiunea KALAMITI ( pe drepata, inaine de ajunge in capatul bratului).Opriti-va in capat la taverna de acolo(in varful muntelui) si beti macar un suc?nu veti regreta.
CHRISTIAN TOUR: Nu am ce le reprosa, ghizi si soferi f amabili, la hotel sunt parteneri cu agentia locala MELI TOUR ,care se ocupa cu organizarea excursilor locale.Sincer te lasa unul te preia altul?nu este necesara cunoasterea altei limbi pt o vacanta reusita?bani sa fie ca ai pe ce ii cheltui J, metrora 45 euro etc.
DIVERSE: Preturile in general sunt mai mari decat la noi,cel mai bine va faceti cumparaturi de la supermarket, unde o bere este 50 centi ,apa minerala la 1,5l 50 centi (cea cu bule nu se gaseste?deci mitul ca apa este scumpa este unul fals), o masina de inchiriat este 45 euro/zi cu tot cu asigurari,scuter 10-25 euro zi , atv 25-30 euro, bicicleta 7 e, se gasesc cam 2-3 centre in statiune.
Pentru mai multe poze vizitati albumul meu
http://travel.webshots.com/album/572171361PTBpGb