Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

tzesti

QUOTE (roxana_gl @ May 19 2009, 15:17) *
MERSI MULT PENTRU INFORMATII.....

Cu placere.Vacanta placuta.
silviu1972
cateva poze de la philoxenia, de acum doi ani.

alinutzab
QUOTE (silviu1972 @ May 22 2009, 18:32) *

Si? Ati fost multumiti de cazare, de masa? Noi mergem in august. Am citit pe aici inainte sa fac rezervarea si am vazut ca majoritatea spun ca e ok. Pe "am fost acolo" am citi 2, 3 cronici chiar naspa, dar sper ca au exagerat respectivii.
dudita
QUOTE (andraa_i @ May 21 2009, 19:05) *
Buna!
Poate cineva sa imi dea detalii despre Vila Christina,de pe bratul Sithonia?
K am cautat pe net poze dar nu am gasit decat vreo 3-4 de prezentare dar nu vezi prea mare lucru...

Vila este in statiunea Metamorfossi, cam la 100 de metri de plaja. Camerele sunt curate, cu mobilier nou, dotate cu bucatarioara( cu vase, tacamuri, frigider), cu aer conditionat( anul trecut era gratis). Baile sunt cam mici.
In statiune nu prea am facut plaja pentru ca erau arici de mare in apa. Problema se poate rezolva daca va cumparati papuci speciali .Se gasesc peste tot cu 4-5 euro. Statiunea este mica, mai mult un sat linistit.
In schimb, puteti vedea statiunile NIKITI, Neos Marmaras, Vourvouru.
simona69
QUOTE (silviu1972 @ May 22 2009, 17:32) *

Si mancarea cum e ?
Cam cat este un pranz de persoana ?
rolleyes.gif
silviu1972
philoxenia
mancarea a fost super buna si variata atat dimineata cat si seara.
daca luai o masa la o taverna te ducea undeva pe la 15 euro/persoana. zona e agreabila, plaja buna si hotelul are o piscina foarte frumoasa. de altef, vara asta ma intorc acolo.
bazildan
QUOTE (wasemann @ Apr 24 2009, 09:42) *

TE ROG FRUMOS DA NISTE DETALII DESPRE HOTEL :CAZARE,TRANSPORT,PLUSURI SI MINUSURI , TOT CE CONSIDERI CA AR PUTEA FI DE FOLOS !!!
MULTUMIRI ANTICIPATE !!!

QUOTE (NEW_NOEL @ Apr 13 2009, 15:57) *
Eu plec pe 9 mai ,hotel SUN - Polichorno cu christian tour, mai merge cineva in perioada aia????

TE ROG FRUMOS DA CEVA DETALII DESPRE CUM A FOST . NE-AI AJUTA PE TOTI CEI INTERESATI CU INFORMATII "CALDE " !!!!

QUOTE (NEW_NOEL @ May 18 2009, 15:28) *
Kalimera..m-am intors de curand din GRECIA ? HALKIDIKI- POLICRONO- HOTEL SUN cu agentia Cristian Tour 08-17.05, datorita informatiilor de pe forum care m-au ajutat enorm..ma vad dator cu un post cat mai complet, deci:

POLICHRONO : Statiune micuta dar cocheta, cu aprox 20-25 taverne, 3 supermarketuri maricele, cam tot ce ai nevoie pentru un concediu linistit.Plaja este ok,apa f curata cu multi pesti foarte curiosi, ca minus as spune nisipul mai aspru, si ceva pietre pe unele portiuni de apa(spre centru nu sunt).
SFAT: Statiunea se afla la 4 km de HANIOTI (mult mai mare, galagioasa si cosmopolita ), faceti acest drum pe jos pe strada ce leaga cele 2 statiuni, veti vedea niste case de vacanta tipic grecesti superbe.

HOTEL SUN: Jos palaria pentru acest hotel, foarte curat, personal amabil, curatenie la 2 zile si intr-o sapt ne-au schimbat odata lenjeria.Sincer oricat am socotit, mie nu mi-a iesit profitul lor din toata treaba asta deoarece am platit 70 euro ( la agentie) pt 7 zile cazare si mic dejun.Micul dejun a constat in bufet suedez ( oua, cascaval,unt, sunca, salata,ceai ,cafea, lapte,finetti,miere,gem si compot de piersici) mai mult decat sufficient.Uitati tot ce ati citit despre acest hotel fiindca a fost renovat in aceasta iarna,eu personal as fi platit si dublu.Pozele spun mai mult decat 1000 de cuvinte.

HALKIDIKI : Foarte frumos pentru banii care ii cere.Neaparat inchiriati o masina si faceti turul bratului SITONIA,nu aveti cum va rataci daca tineti soseaua care merge pe langa apa.Spre capatul bratului sunt niste peisaje de iti taie respiratia, am gasit un golfulet cu apa de la robinet parca, undeva inainte de statiunea KALAMITI ( pe drepata, inaine de ajunge in capatul bratului).Opriti-va in capat la taverna de acolo(in varful muntelui) si beti macar un suc?nu veti regreta.

CHRISTIAN TOUR: Nu am ce le reprosa, ghizi si soferi f amabili, la hotel sunt parteneri cu agentia locala MELI TOUR ,care se ocupa cu organizarea excursilor locale.Sincer te lasa unul te preia altul?nu este necesara cunoasterea altei limbi pt o vacanta reusita?bani sa fie ca ai pe ce ii cheltui J, metrora 45 euro etc.
DIVERSE: Preturile in general sunt mai mari decat la noi,cel mai bine va faceti cumparaturi de la supermarket, unde o bere este 50 centi ,apa minerala la 1,5l 50 centi (cea cu bule nu se gaseste?deci mitul ca apa este scumpa este unul fals), o masina de inchiriat este 45 euro/zi cu tot cu asigurari,scuter 10-25 euro zi , atv 25-30 euro, bicicleta 7 e, se gasesc cam 2-3 centre in statiune.
Pentru mai multe poze vizitati albumul meu http://travel.webshots.com/album/572171361PTBpGb

MULTUMESC F.F.F.F.F. MULT !!! AI OFERIT ABSOLUT TOT CEEA CE VREA SA AFLE CINEVA !!!

NEW_NOEL
cu placere...deci cu toata increderea spre SUN, in cazul nostru a fost mai mult decat ok.Ceilati din autocar au fost la TROPICAL / HANIOTI si erau si ei f multumiti, nu am fost dar nu am auzit pe nimeni sa se planga de ceva ...acela este putin mai scump insa oferea si cincineta plus cina ( pt 60 euro in plus).

Vacanta placuta
scubica
QUOTE (danavl62 @ May 12 2009, 18:18) *
Buna!
Dupa 5 ani de Grecia anul acesta am reusit sa-mi conving sotul sa mergem si in Halkidiki, mai precis in SHITONIA si asta datorindu-se in mare masura celor citite pe acest topic.Asa ca vom pleca in 13 iunie la Sonia Village cu masina personala.
Este pt. prima data cind plecam cu bilet luat prin agentie deoarece nu ne place sa fim legati de masa sau de un loc anume. Deobicei ne opream acolo unde ne placea mai mult si incercam sa gasim cazare (in general studiouri cu bucatarioara) si culmea e ca si gaseam chiar si in august sau in iulie.Anul acesta insa am vrut neaparat Halkidiki si am cerut orientativ pe net si pe la agentii oferte de preturi.Sub 30 euro pe noapte/camera (numai cazare) nu am vazut nicaieri,asa ca atunci cind am primit o oferta la 40 euro/zi 2 persoane cu demipensiune am zis ca e ok.Despre Sonia Village nu prea s-a scris pe aici, sau mai bine zis ceea ce am citit nu prea m-a incantat dar pt. banii astia nici nu cer prea mult si nici nu suntem pretentiosi.Totusi daca a mai fost cineva pe acolo m-ar interesa si pe mine cum este plaja , daca se poate ajunge pe jos in Gerakini intr-o plimbare de seara, ce croaziere se pot face din Shitonia in afara de cea de la Athos si cam cat costa etc.etc.
Oricum nu vom sta prea mult pe la hotel asa ca ........
Totusi niste informatii nu mi-ar strica.
Tinind cont ca pt. multi dintre voi a inceput AMR-ul pina la concediu ,va doresc sa va bucurati de mare ,de soare, si de locurile minunate pe care le vizitati.Iar daca vreunul dintre voi ajunge inaintea mea la Sonia Village sa ne povesteasca si noua cum a fost.Multumiri anticipat!

Hai sa vb pe mess,scubica@yahoo.com,eu am fost anul trecut la Sonia Village.Si tu ma ajuti cu impresii despre Parga,ca m-ai dat pe spate si-mi doresc mult sa ajung acolo.
peggy123

Buna tuturor! Citesc de ceva timp posturile voastre vizavi de acesta locatie minunata pe care speram sa o vadem anul acesta, insa nu prea mi-e in clar cu plajele. Toti suntem interesati de cazare si conditii, insa nimeni nu scrie nimic de plajele din zona si eu zic ca e extrem de important daca sunt cu pietre, sau arici de mare in apa, sau bolovani la intrarea in apa, etc, mai ales ca toata ziua acolo o s-o petrecem. Pentru mine e si mai important pt ca merg cu un copil de 3 ani si nu mi-ar placea sa nu poata intra in mare sau sa stea pe plaja din cauzele enumerate mai sus.
Noi mergem cu masina si am ales initial Gerakina Hotel, insa am citit pe diverse forumuri ca plaja din aceasta zona nu e grozava iar apa e impanzita de arici de mare. E adevarat? Apoi m-am gandit la Metamorfossi...insa din nou am aflat ca sunt bolovani in apa si plaja are mult pietris. In cele din urma am aflat ca Psakoudia are o plaja minunata cu o apa curata si linistita si am ales Hotelul Philippion Beach. Va cer ajutorul pentru a face alegerea buna. Ma intereseaza plaja si apa in primul rand, iar daca stiti ceva preturi recente la mancare la taverne ar fi si mai bine. Multumesc anticipat!!!!!!!!

Am uitat sa va intreb de un hotel de care nu am auzit pana acum si anume Hotel Flegra Palace. Ce parere aveti despre el si despre plaja si apa din Pefkohori?
JustMe2007
QUOTE (peggy123 @ May 24 2009, 17:18) *
Buna tuturor! Citesc de ceva timp posturile voastre vizavi de acesta locatie minunata pe care speram sa o vadem anul acesta, insa nu prea mi-e in clar cu plajele. Toti suntem interesati de cazare si conditii, insa nimeni nu scrie nimic de plajele din zona si eu zic ca e extrem de important daca sunt cu pietre, sau arici de mare in apa, sau bolovani la intrarea in apa, etc, mai ales ca toata ziua acolo o s-o petrecem. Pentru mine e si mai important pt ca merg cu un copil de 3 ani si nu mi-ar placea sa nu poata intra in mare sau sa stea pe plaja din cauzele enumerate mai sus.
Noi mergem cu masina si am ales initial Gerakina Hotel, insa am citit pe diverse forumuri ca plaja din aceasta zona nu e grozava iar apa e impanzita de arici de mare. E adevarat? Apoi m-am gandit la Metamorfossi...insa din nou am aflat ca sunt bolovani in apa si plaja are mult pietris. In cele din urma am aflat ca Psakoudia are o plaja minunata cu o apa curata si linistita si am ales Hotelul Philippion Beach. Va cer ajutorul pentru a face alegerea buna. Ma intereseaza plaja si apa in primul rand, iar daca stiti ceva preturi recente la mancare la taverne ar fi si mai bine. Multumesc anticipat!!!!!!!!

Am uitat sa va intreb de un hotel de care nu am auzit pana acum si anume Hotel Flegra Palace. Ce parere aveti despre el si despre plaja si apa din Pefkohori?

Exact dupa criteriul plaja am cautat si noi locatiile in <grecia. In Pefkohori sincer nu mi-a placut plaja pentru ca in apa erau pietre si bolovani si arici de mare in unele zone, plus ca era foarte aglomerata. Mi-a placut mult plaja din Kalamitsi unde am stat noi pentru ca era cu nisip (in unele zone foarte fin) si in apa tot nisip, de altfel nu era nici aglomerata, ieri peisajul era superb. Plaja din Toroni era cu nisip putin mai mare si nu asa fin, dar fara pietre si bolovani. <o plaja mare si cu nisip e cea din Sarti, acolo cand e senin se vede si muntele Athos. Plaja din Neo Marmaras e iar cu nisip insa destul de mica pentru o statiune mare si destul de aglomerata. Cea din Vourvouru e mai salbatica si mi-a dat impresia de lac cu atatea insule si insulite pe acolo, mie imi place sa vad marea si orizontul. Nu le-am vizitat pe toate, cam astea sunt parerile mele.
scubica
=GERAKINI=Am ceva timp liber,asa ca am sa va spun si eu cate ceva despre statiunea Gerakini de pe bratul Sithonia si implicit despre hotelul Sonia Village.Incep asadar cu statiunea:mica si neinteresanta,cu prea putine taverne,cu un bazar mult prea mic si saracacios,fara peisaje...Spun acestea comparativ cu celelalte statiuni de pe brat,pe care le-am vizitat dupa ce am inchiriat o masina.M-au impresionat Neos Marmaras si Kalamitsi.Hotelul a fost ok.F.aproape de plaja,2 min.,dar f.departe de asa-zisul centru,cam 1 km de mers pe jos.Piscina draguta,curata,cu bar,cu vedere la mare,cu loc de joaca ptr copii si o piscinica.La plaja,nisipul relativ fin dar cu crengute de maslini,destul de mica si nu f.populata,am fost totusi in plin sezon,1-8august,apa ok,sunt si bolovani dar gasesti si portiuni doar cu nisip,apa f.curata,fara arici.Am avut demipensiune,micul dejun si cina,la discretie mancarea,dar apa se plateste la un pret destul de mare,1,5euro-1,5l.Nu m-a impresionat mancarea greceasca,dar asta tine de gust,nu ca am fi fost noi f.pretentiosi.La pranz am mancat la restaurantul hotelului,in general fripturi si pizza,cam 15-20 euro,2 adulti si 1 copil,plus cate o bautura,cam 2 euro,nu conta ca-i bere,cola sau juice.Camerele hotelului destul de mari,curate,cu balcoane,cu paturi mari,cu aer conditionat,cu tv,tel.,cu baie micuta dar nu asta ar fi fost problema ci faptul ca exact cand intrai la duj incepeai cu apa calda si terminai cu rece,nu in fiecare zi dar s-a intamplat ce cateva ori.Se schimba lenjeria cam la 2-3 zile sau daca era nevoie...Altfel,grecii nu i-am vazut chiar prietenosi,respectosi si amabili insa.Ne-au indrumat cu placere greci,oameni de rand,la care am apelat de vreo 2 ori in momentul in care nu gaseam vreun oras,neavand gps.Jos palaria!!!RECOMANDARE:Daca mergeti fara masina proprie,neaparat inchiriati si mergeti sa vedeti macar tot bratul Sithonia.MERITA toti banii!!!
Daca am uitat ceva intrebati-ma si va raspund cu drag!
myhaela
Buna seara! M-ar interesa si pe mine daca puteti sa-mi dati niste detalii de Hotel PARADISE BAY, Halkidiki. (cazarea, mancarea etc.). Multumesc! thumbup.gif
Tanyla

Am sa-ti atasez ceva foto cu plaja din Gerakini
NEW_NOEL
Inca ceva ce ar trebui amintit, este faptul ca atunci cand inchiriati o masina sa fitit atenti la limita de km...la celas pret am gsit cu limita de la 120 la 400 km pe zi.Desi par multi 400 noi i-am facut, a mers masinuta toata ziua pe sitonia, pestera petralona si imprejurimi.Ei cer pentru depasire cam 0,15 centi per km insa cautati cu cat mai multi km limita. Ca sfat personal pt POLICHRONO as putea spune ca am inchiriat de la centrul de pe strada princiapala (paralela cu marea) nu are si masini ci doar scutere insa suna pe cineva si in 5 min au venit cu masina din statiunea alturata.Aicic aveau limita de 400, singura limita asa de mare din zona.
schumiholic

Eu am fost anul trecut la Gerakina si am fost multumita de plaja. Bine, ca ne-am mai si plimbat, nu am facut plaja doar la Gerakina, dar mie mi-a placut. Nu imi amintesc sa fi fost bolovani in mare sau arici. Acum depinde, sunt zone si zone.
Uite, iti atasez niste poze cu plaje, sper sa te ajute!

Gerakina - primele 4
Metamorfossi, in fata hotelului Blue Dolphin - urmatoarele 4
Nikiti - cam multa iarba, in rest ok - urmatoarele 3
Sarti - nisip fin dar cred ca intrarea era brusca in mare - urmatoarele 2
Toroni - urmatoarele 2
Porto Koufos - ultima

alinutzab
QUOTE (silviu1972 @ May 23 2009, 12:40) *
philoxenia
mancarea a fost super buna si variata atat dimineata cat si seara.
daca luai o masa la o taverna te ducea undeva pe la 15 euro/persoana. zona e agreabila, plaja buna si hotelul are o piscina foarte frumoasa. de altef, vara asta ma intorc acolo.

silviu1972, multumesc. M-ai convins inca o data. Daca te duci din nou e clar ca ai fost multumit. Nu prea m-am prins cum e cu camerele. Inteleg ca sunt si camere in hotel si bungalow-uri. Tu cum ai stat? Din cate am priceput eu, cred ca mi-ar conveni mai mult in bungalow, ca am probleme cu somnul si ma gandesc ca in hotel te mai deranjeaza vecinii. De la agentie ne-au spus ca daca avem vreo problema cu camera, ca eu i-am rugat sa nu fie la piscina sau la strada, o vom rezolva la receptie cu "atentia"cuvenita. wink.gif
muscarul
Am sanse sa gasesc cazare pe loc, cum e in Croatia? Sau daca nu ai rezervare... nu prea ai sanse? ma refer in special pentru luna august.
anonima1
QUOTE (muscarul @ May 25 2009, 22:40) *
Am sanse sa gasesc cazare pe loc, cum e in Croatia? Sau daca nu ai rezervare... nu prea ai sanse? ma refer in special pentru luna august.

ai incurcat topicul
halkidiki e in grecia
in croatia poti gasi cazare la fata locului ,dar mai bine iti aranjezi ceva de acasa
Tanyla

Cred ca poti gasi cazare pe loc.De exemplu noi achitam din tara un sejur de 7 nopti,si apoi mai cautam cazare la vile sau pensiuni si mai stam 5-6 zile.Am gasit in luna august in Nea Potidea,in Sartri .Sa stii ca poti negocia cu proprietarii.Acum nu stiu daca este usor dupa un drum de 10 ore sau mai multe din tara pana acolo,mai ai putere si chef sa cauti cazare.Pentru noi clar nu este convenabil si preferam sa rezervam inainte,pe net sau prin agentie.
muscarul
QUOTE (anonima1 @ May 26 2009, 07:08) *
ai incurcat topicul
halkidiki e in grecia
in croatia poti gasi cazare la fata locului ,dar mai bine iti aranjezi ceva de acasa

nu am incurcat nimic: stiu unde e Halkidiki, si am intrebat daca e asa cum e si in Croatia, unde gasesti cazare f usor.
metalactual

Pentru iunie si septembrie ai sanse mari sa gasesti, fara bataie de cap, la fata locului, dar in august as fi un pic precaut...daca poti, pleaca seara la 10 p.m. si la 10 a.m. esti acolo si poti incerca sa gasesti - dar sti cum este, alegi din ce mai ramane...ori mai naspet, ori mai scump.
BlueKing-69
Merge cineva joi, 11 iunie spre Halkidiki?
Plecare la 3 dimineata din Targoviste sau ~ 4 dimineata din Bucuresti!
O masina, 4 persoane...

(noi ne oprim pe bratul Kassandra)
fla23
QUOTE (BlueKing-69 @ May 27 2009, 14:27) *
Merge cineva joi, 11 iunie spre Halkidiki?
Plecare la 3 dimineata din Targoviste sau ~ 4 dimineata din Bucuresti!
O masina, 4 persoane...

(noi ne oprim pe bratul Kassandra)

cate taxe se platesc din romania pana in grecia si retur?
bazildan
poate sa-mi spuna cineva , va rog , daca exista pe undeva in Hanioti un bancomat de unde sa scot bani de pe cardul in valuta , si daca este cam pe unde este amplasat ?

Multumesc anticipat !
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.