Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

tzesti

Ce oferta sa aleg?
1.Hotel Sun -polichrono.
2.Vila Dimitris-Nea Vrasna
3.Statiunea Hanioti-nu m-am hotarat inca la hotel sau vila.
Vreau o statiune in care sa am ce face noaptea.Cu terase,un pic de agitatie.
Ce ziceti?
Ms.
roxana_gl
buna... poate sa imi zica cineva cateva lucruri despre hotelul Australia din halkidiki???as vrea sa merg in vacanta si.....

ionescunic
QUOTE (sniga @ May 19 2009, 09:03) *
In sfirsit !Deschid zilnic si citesc ...poate,poate posteza cineva ceva de Christian Tours(eu plec vineri la Tropical in Hanioti)Multumim mult pentru tot ce ai scris si pentru poze.Mi-a mai venit inima la loc,pentru ca si noi plecam tot cu un pret f mic,cu oferta platesti unul si merg doi,am platit 234 de euro ,autocar,cazare si demipensiune si tot calculez si nu le vad profitul.Imi era teama sa nu fie vreo teapa.Voi posta si eu cind ne vom intoace de la Tropical.Multumesc si toate cele bune!

Nu mai cautati profitul grecilor , el exista desi nu se vede , voi o sa fiti fericiti ca ati dat bani putini si o sa veniti si la anul , sau o sa povestiti prietenilor vostri care poate vor iesi din carapacea numita romania si vor merge tot in Hanioti sau halkidiki.Mama a fost in Corfu cu 0 lei cazare 6 nopti si merge si in Paralia cu acceasi bani , dar e adevarat a platit transportul in ianuarie. Cazarea in corfu a fost la un hotel apts de nivelul Philoxenia Bungalows fara Televizor in camera. Deci care e profitul aici??? La voi macar platiti ceva. Firmele mari nu-si mai permit sa traga tepe , nu-si permit reclama negativa , cred ca nu au avut vanzari pe masura asteptarilor si au bagat la greu oferta cu plateste unul si merg doi inca valabila pana pe 3 iulie pentru individuali.
Tropical vad din poze arata si mai bine decat Sun dar te asteptam sa ne scrii la intoarcere despre el pareri si observatii.
Vacanta placuta.
tzesti
QUOTE (roxana_gl @ May 19 2009, 11:18) *
buna... poate sa imi zica cineva cateva lucruri despre hotelul Australia din halkidiki???as vrea sa merg in vacanta si.....

Am fost cazata in august 2007 la acest hotel.E situat chiar pe plaja in statiunea Fourka.Camerele sunt relativ micute,au mini-frigider,tv,fotoliu(pe langa cele 2 paturi)balcon cu masa si scaune.Baia este ok,cat de cat spatioasa.
Pozitionarea lui pe plaja este cel mai bun lucru.
Se facea curat in camera cred ca la 2 zile.Asternutul nu tin minte sa l fii schimbat in 7 zile dar mereu gaseam patul aranjat.
Am stat la et 2.Liftul functioneaza mereu.
Micul dejun a fost mereu acelasi:un ou(fiert sau prajit),o felie de cascaval,una de sunca,un crenvurst,cereale cu lapte,unt cu un gem de mandarine super delicios.Te saturai din mancare.
Piscina este micuta dar merge pt leneveala.Seara nu te lasau sa intri in piscina pt ca bagau clor.
Au bar la piscina.
Personalul se comporta cum trebuie.
In fata hotelului este un supermarket cu preturi ok.
Statiunea este mai linistita.Noi seara mg in centrul acesteia unde erau targuri.
Ne-am simtit bine.E o statiune potrivita pt cei care vor sa se relaxeze.
In schimb ziua,neavand ce face in statiune,ne urcam in autobuz si mg in alte statiuni.Kalithea era cea mai populata.
Pt alte detalii intreaba ma.Nu mi mai aduc aminte acum.
gina50
QUOTE (tzesti @ May 19 2009, 10:14) *
Ce oferta sa aleg?
1.Hotel Sun -polichrono.
2.Vila Dimitris-Nea Vrasna
3.Statiunea Hanioti-nu m-am hotarat inca la hotel sau vila.
Vreau o statiune in care sa am ce face noaptea.Cu terase,un pic de agitatie.
Ce ziceti?
Ms.

Daca vrei o statiune mai animata , cu multe taverne si cu o viata de noapte mai agitata , eu iti recomand Hanioti .Daca ai rabdare sa mai citesti citeva pagini in urma ai sa vezi ca toti spun la fel despre Hanioti .Vacanta placuta .
sniga
QUOTE (ionescunic @ May 19 2009, 12:28) *
Nu mai cautati profitul grecilor , el exista desi nu se vede , voi o sa fiti fericiti ca ati dat bani putini si o sa veniti si la anul , sau o sa povestiti prietenilor vostri care poate vor iesi din carapacea numita romania si vor merge tot in Hanioti sau halkidiki.Mama a fost in Corfu cu 0 lei cazare 6 nopti si merge si in Paralia cu acceasi bani , dar e adevarat a platit transportul in ianuarie. Cazarea in corfu a fost la un hotel apts de nivelul Philoxenia Bungalows fara Televizor in camera. Deci care e profitul aici??? La voi macar platiti ceva. Firmele mari nu-si mai permit sa traga tepe , nu-si permit reclama negativa , cred ca nu au avut vanzari pe masura asteptarilor si au bagat la greu oferta cu plateste unul si merg doi inca valabila pana pe 3 iulie pentru individuali.
Tropical vad din poze arata si mai bine decat Sun dar te asteptam sa ne scrii la intoarcere despre el pareri si observatii.
Vacanta placuta.

Nu e prima oara cind merg in Grecia si nici ultima nu va fi...dar nu pot sa nu ma intreb,apropo de romanii care nu ies din carapace...ce naiba se intimpla cu ei ,de platesc la noi pe litoral o caruta de bani.? Chiar nu-si dau seama?E inutil sa compar litoralul nostru cu Grecia.Cred ca de aici imi vin temerile.De fiecare data ,cind am venit din Grecia,am venit cu sufletul plin,fara regrete,chiar daca plaja a fost cu pietre sau nu,chiar daca in unele locuri la terase cite un grec ne indeamna sa intram la ei si strigau dupa noi ciorba,ciorba...Intotdeauna ne-am intors fericiti.O umbra de teama exista intotdeauna,caci e singura iesire din an,caci atit ne permitem.Sper sa fie bine si de asta data.Multumim frumos pentru pentru raspuns.
sniga
QUOTE (sniga @ May 19 2009, 13:36) *
Nu e prima oara cind merg in Grecia si nici ultima nu va fi...dar nu pot sa nu ma intreb,apropo de romanii care nu ies din carapace...ce naiba se intimpla cu ei ,de platesc la noi pe litoral o caruta de bani.? Chiar nu-si dau seama?E inutil sa compar litoralul nostru cu Grecia.Cred ca de aici imi vin temerile.De fiecare data ,cind am venit din Grecia,am venit cu sufletul plin,fara regrete,chiar daca plaja a fost cu pietre sau nu,chiar daca in unele locuri la terase cite un grec ne indeamna sa intram la ei si strigau dupa noi ciorba,ciorba...Intotdeauna ne-am intors fericiti.O umbra de teama exista intotdeauna, e singura iesire din an,caci atit ne permitem.Sper sa fie bine si de asta data.Multumim frumos pentru pentru raspuns.

NEW_NOEL
NU STIU ce se intampla dar au disparut poze si ce am scris in postul meu...in fine HOTEL TROPICAL au fost ceilati din autocar si erau foarte incantati, e putin peste SUN findca are si cincineta.Ati facut o alegere buna asa ca stati linistiti
sniga
QUOTE (NEW_NOEL @ May 19 2009, 14:27) *
NU STIU ce se intampla dar au disparut poze si ce am scris in postul meu...in fine HOTEL TROPICAL au fost ceilati din autocar si erau foarte incantati, e putin peste SUN findca are si cincineta.Ati facut o alegere buna asa ca stati linistiti

Multumesc f mult!

QUOTE (sniga @ May 19 2009, 15:03) *
Multumesc f mult!

Imi pare rau,poate ca sint pozele prea mari?Sint superbe!!!Mai incearca sa postezi ce s-a pierdut,te rog.
roxana_gl

QUOTE (tzesti @ May 19 2009, 12:50) *
Am fost cazata in august 2007 la acest hotel.E situat chiar pe plaja in statiunea Fourka.Camerele sunt relativ micute,au mini-frigider,tv,fotoliu(pe langa cele 2 paturi)balcon cu masa si scaune.Baia este ok,cat de cat spatioasa.
Pozitionarea lui pe plaja este cel mai bun lucru.
Se facea curat in camera cred ca la 2 zile.Asternutul nu tin minte sa l fii schimbat in 7 zile dar mereu gaseam patul aranjat.
Am stat la et 2.Liftul functioneaza mereu.
Micul dejun a fost mereu acelasi:un ou(fiert sau prajit),o felie de cascaval,una de sunca,un crenvurst,cereale cu lapte,unt cu un gem de mandarine super delicios.Te saturai din mancare.
Piscina este micuta dar merge pt leneveala.Seara nu te lasau sa intri in piscina pt ca bagau clor.
Au bar la piscina.
Personalul se comporta cum trebuie.
In fata hotelului este un supermarket cu preturi ok.
Statiunea este mai linistita.Noi seara mg in centrul acesteia unde erau targuri.
Ne-am simtit bine.E o statiune potrivita pt cei care vor sa se relaxeze.
In schimb ziua,neavand ce face in statiune,ne urcam in autobuz si mg in alte statiuni.Kalithea era cea mai populata.
Pt alte detalii intreaba ma.Nu mi mai aduc aminte acum.

MERSI MULT PENTRU INFORMATII.....
Vio-2009
Multumesc mult pentru informatii, JustMe2007. Cand ma voi intoarce, va voi spune cum a fost.
dezire
Buna ziua. Sunt noua pe acest forum si dupa ce am citit toate paginile m-ati convins sa fac un concediu in Grecia.
Dar am auzit la stiri ca au descoperit persoane suspectate de gripa porcina...acum chiar imi este teama sa mai merg, avand in vedere ca am si un copil mic.
Voi ce parere aveti despre aceasta gripa? Chiar zicea cucoana de la stiri sa fim atenti unde mergem in concediu! unsure.gif
coras
buna in 13 iunie plecam si noi la Halkidiki vreau sa va intreb despre hotelul Ammon Zeus cum este sunt conditii bune? macarea e buna au AC cu unitate in fiecare camera sau coloana?
Am inteles sa plaja are steagul albastru, deci se plateste??sunt scumpe seslongurile? parcarea este free?
sniga
QUOTE (dezire @ May 19 2009, 15:37) *
Buna ziua. Sunt noua pe acest forum si dupa ce am citit toate paginile m-ati convins sa fac un concediu in Grecia.
Dar am auzit la stiri ca au descoperit persoane suspectate de gripa porcina...acum chiar imi este teama sa mai merg, avand in vedere ca am si un copil mic.
Voi ce parere aveti despre aceasta gripa? Chiar zicea cucoana de la stiri sa fim atenti unde mergem in concediu! unsure.gif
Nimeni nu stie cum va evolua aceasta situatie legata de gripa porcina.Nici sa stam acasa si sa asteptam ce va fi,cum va fi ,nu putem.Adevarul e ca mor mai multi oameni din accidente de masina,de boli de tot felul...mult mai multi decit de gripa porcina.Doamne fereste de pandemie,dar nu cred ca se va intimpla asa ceva.Oricum,mai multe sanse sint sa o iau dintr-un oras aglomerat ca Bucurestiul(din metrou la ora de virf),din aglomeratia si mizeria de pe litoralul nostru,decit din Grecia.
BlueKing-69
cool.gif
QUOTE (bonneti12 @ May 18 2009, 22:56) *
Buna seara
Plecam (2 adulti si un copil 8 ani) pe 12 iunie dimineata din Braila catre Ouranopolis hotel Theoxenia - oprire pt vineri in Sidirokastro hotel Agnatio (sper) apoi mai departe Salonic si hotel . A mai fost cineva acolo ? Majoritatea postarilor sunt despre celelalte 2 brate . Daca stiti cum e plaja acolo , cum e cu turul manastirilor de pe apa , alte recomandari . Prima data in Grecia
Multumesc mult

Noi am fost in Ouranopolis ca escala, cand am fost in croaziera la Mt Athos...
Pitoresc, gramada de taverne undeva pe tarm, mi-ar placea sa stam si acolo - dar si in acest an vom merge tot pe Kassandra, in Hanioti.
Erau o multime de magazine cu obiecte bisericesti (am inteles ca poti gasi multe facute chiar in manastirile de pe Athos).
Voi puteti face croaziera chiar din Ouranopolis si astfel nu se va pierde o zi intreaga (plus ca si dpdv al costului trebuie sa fie mai putin), in aprox 4 ore se va ajunge pe mare la o distanta de manastirile de pe partea vestica a Athosului si va intoarceti la Ouranopolis.
Ca recomandare - daca mergeti cu masina sau daca puteti inchiria una acolo: turul bratului Sithonia, chestie pe care abia astept sa o fac rolleyes.gif

Noi plecam de pe 11 dimineata, pacat... cat pe ce! cool.gif
NEW_NOEL
Ok datorita cererii mari pe private o sa mai dau cateva detalii plus cateva poze. Eu unul am luat toate cele 130 de pagini ale forumului(vreo 2 nopti de citit) si am scos ce era mai important despre obiective si alte cele,cam 20 de pagini word cu tot ce misca prin haklidiki( este chiar si un targ cu detoate in fiecare miercuri in MOUDANIA).Cel mai bine este sa aveti masina sau sa inchiriati una ( scuter, atv ,bicicleta) doar sa nu stati intr-un loc, exista si autobus, in cazul nostru orarul era afisat la receptia hotelului..Personal ce stiu eu ca si locuri de vizitat prin zona ar fi:
-Bratul SITONIA ( neaparat) , cel mai frumos ca peisaje.
-Pestera PETRALONA , aprox 60 km de Kassandra
-SALONIC , 50-60 KM , mai ales pt shoping
- Muntele ATHOS ( sunt excursii locale sau prin meli tour )
- Meteora ( 45 euro meli tour aprox 300 km departare)
- Altele pe care le-am vazut pe aici pe forum insa eu unul nu le-am identificat.
Pana atunci la puricat forumul deoarece este mai mult decat sufficienta informatia despre Halkidiki.

Mr_Joe
salutare! merge cineva in halkidiki, bratul kassandra in iunie dupa data de 16-17?plecam singuri cu masina si m-a gandeam ca ar fi fost frumos daca mergeam mai multi:)
bonneti12
QUOTE (BlueKing-69 @ May 19 2009, 17:28) *
cool.gif

Noi am fost in Ouranopolis ca escala, cand am fost in croaziera la Mt Athos...
Pitoresc, gramada de taverne undeva pe tarm, mi-ar placea sa stam si acolo - dar si in acest an vom merge tot pe Kassandra, in Hanioti.
Erau o multime de magazine cu obiecte bisericesti (am inteles ca poti gasi multe facute chiar in manastirile de pe Athos).
Voi puteti face croaziera chiar din Ouranopolis si astfel nu se va pierde o zi intreaga (plus ca si dpdv al costului trebuie sa fie mai putin), in aprox 4 ore se va ajunge pe mare la o distanta de manastirile de pe partea vestica a Athosului si va intoarceti la Ouranopolis.
Ca recomandare - daca mergeti cu masina sau daca puteti inchiria una acolo: turul bratului Sithonia, chestie pe care abia astept sa o fac rolleyes.gif

Noi plecam de pe 11 dimineata, pacat... cat pe ce! cool.gif

Multumesc mult. Mergem cu masina dar mi-ar placea o bere in loc de volan. apropos grecii sunt asa de stricti la chestia asta sau merge o bere ?
comisarul
QUOTE (Mr_Joe @ May 19 2009, 21:56) *
salutare! merge cineva in halkidiki, bratul kassandra in iunie dupa data de 16-17?plecam singuri cu masina si m-a gandeam ca ar fi fost frumos daca mergeam mai multi:)

In Halkidiki da, pe bratul Kassandra nu.. pe 16 iunie da, pe 17 iunie nu.. smile.gif
simona69
Buna
Am citit aproape tot.
Stie cineva ceva despre :
Hotel - Apart "VILA PORTO PSAKOUDIA" 3*, Sithonia
Va multumesc
peacefingers.gif

QUOTE (kryss782001 @ May 11 2009, 16:44) *
daca te duci cu masina personala te poti duce in fiecare zi pe alta plaja au destule si foarte frumoase.eu am fost anul trecut si am stat la vila porto psakoudia sithonia,si merita vizitat si porto karas.despre vila afost ok curat,aer conditionat,pe malul marii.

Poze ceva aici?
Sfaturi ?
Multumesc
thumbup.gif
giovi_buru
QUOTE (bonneti12 @ May 19 2009, 22:10) *
Multumesc mult. Mergem cu masina dar mi-ar placea o bere in loc de volan. apropos grecii sunt asa de stricti la chestia asta sau merge o bere ?

in principiu legea interzice consumul de alcool. Ideea sa nu faci ceva cu masina (accident) care sa impuna masurarea alcoolului din sange. Am observat ca politia opreste doar in cazuri de incalcare grosolana a regulilor, mai ales nesimtire in opriri neregulamentare care stanjeneste traficul, depasire pe linie continua, trecere pe rosu.
Bru
QUOTE (Mr_Joe @ May 19 2009, 21:56) *

28-29 iunie - Sithonia 1 masina - 4 pers
avlad
Pe 20 iunie, probabil pe la 6-7 dimineata plecam din Bucuresti 2 masini (4 adulti si 3 copii) spre Nea Potidea - Kassandra. Speram sa ajungem pana seara.
schumiholic
QUOTE (Robby69 @ May 15 2009, 12:37) *
Am vrea sa mergem in vacanta in Grecia in aceasta vara, cu masina. Este pentru prima oara. Din foarte multe oferte de pe net, am ales Halkidiki. Suntem insa nehotarati in ceea ce priveste cazarea. Am gasit doua oferte care ar fi pe placul nostru. Am vazut cateva adnotari in topicuri, dar nu putem sa alegem Poate cineva sa ne spuna, sau sa faca diferenta intre Philoxenia si Gerakina beach (cazarea in hotel)? Unde este mai bine? Daca puteti oferi mai multe detalii as fi recunoscator. (traseul, cazarea, confortul, masa, imprejurimile, etc)
Multumiri anticipate

Noi am fost anul trecut cazati la Gerakina in hotel. Am fost super incantati de alegerea facuta. Am stat la etajul 3 si am avut o vedere absolut superba catre mare si catre frumoasele gradini ale hotelului. Vezi poza atasata cu vederea din hotel. Ne-a placut tare mult complexul, multe servicii, daca vroiai sa joci un golf, un volei, un tenis, aveai unde, in fiecare seara intre 21-21:30 era o minidiscoteca pentru copii, intre 21:30-23:30 era cate un spectacol, diferit in fiecare seara, karaoke, muzica live, concursuri etc. iar dupa 23:30 era discoteca. Mancare pe saturate, foarte multe feluri, destul de asemanatoare, mai ales la micul dejun, dar la cate erau, puteai sa mananci in fiecare zi altceva. Hotelul curat, serviciile bune, plaja ok, cu ceva pietre la intrarea in apa, per total, am fost foarte multumiti de servicii. Iti recomand hotelul cu caldura!
andraa_i
Buna!
Poate cineva sa imi dea detalii despre Vila Christina,de pe bratul Sithonia?
K am cautat pe net poze dar nu am gasit decat vreo 3-4 de prezentare dar nu vezi prea mare lucru...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.