Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

atupi

QUOTE (eva_sb @ May 13 2009, 17:17) *
Multumesc frumos pt raspuns. Avem nevoie de pasaport pt Macedonia nu?
Stie cineva ceva despre Hotel Elena in Nea Moudania? A fost foarte ieftin si de aceea imi cam pun intrebari. Cei de la agentie m-au asigurat ca e ok
Am platit 84 euro cazare camera tripla 2 adulti si un copil 12 ani jumate pentru 7 nopti

helpsmilie.gif helpsmilie.gif helpsmilie.gif helpsmilie.gif

Asta am gasit eu pe net: http://www.infoturism.ro/detalii/sejur/elena5/124910.html

Nu pare stralucit dar stii cum e pozele sunt poze. Daca e curat si aveti apa calda eu cred ca e sufi la banii aia.
eva_sb
Multumesc mult
Da ai dreptate la banii astia.. si cu cortul cred ca era mai scump! Oricum numai peste noapte stam in camera. Sper sa fie macar curat.

lgoctavia
Revin cu intrebarea a fost cineva de curand la Sun hotel in Halkidiki? E pe bratul Kasandra.

Daca nu stiti nimic despre el macar daca ati fost cu Eximtur undeva si daca stiti detalii despre Ioli Village.

Merci frumos,
gina50
QUOTE (Florinam @ May 13 2009, 16:04) *
Te rog frumos, sa imi spui si mie, mai exact cum se ajunge la hotelul Agnantio, este chiar la sosea, este imediat dupa Promachonas sau inainte, iti multumesc anticipat.

Hotelul se afla in Sidirokastro ,imediat dupa Promachonas .Pe autostrada sunt panouri , reclama cu hotelul .Oricum sa fiti atenti ca din autostrada o sa o luati pe un drum secundar , spre Sidirokastro si odata intrati in orasel o sa vedeti si indicatoare spre hotel .Este plasat pe un deal si ofera o panorama a localitatii .Noi in primul an am ratat iesirea din autostrada spre localitate si ne-am trezit in Seres .Noroc ca nu aveam rezervare .La intoarcere stiam deja ca trebuie sa fim atenti asa ca nu am mai ratat .Atunci am aflat si noi ca este mai bine sa faci rezervare din tara .Am vrut sa ne cazam si nu am gasit decit 2 camere si noi aveam nevoie de 4 .Am gasit cu greu la hotel Olimp , chiar in centru , dar nu am fost chiar asa de incantati.Pentru intoarcere ati rezervat sa o faceti cind ajungeti?Vacanta placut si asteptam vesti la intoarcere .Daca mai vrei sa ma intrebi ceva ....cu placere .Eu intru zilnic si iti raspund , daca stiu .
clemy
QUOTE (gina50 @ May 12 2009, 16:11) *
In 2007 am fost in Hanioti hotel Sousouras .Bebe al nostru avea fix 1 an si 3 luni .A suportat drumul f. bine .Am ales acest hotel citind acest forum si nu am regretat .Hotelul este foarte curat si f. aproape de plaja .Este ocupat mai mult de familisti cu copii .Are o piscina mica si un mic loc de joaca .Masa este f. buna si ai ce sa-i dai si lui bebe .Noi am luat citeva borcanele de mancarica pt copii , pt masa de pranz iar dimineata si seara ii dadeam de acolo .Ai carne de pui si vita divers preparata si multe legume .Statiunea este foarte frumoasa si aveti si o mica faleza cu taverne pe unde sa va plimbati seara .Ne-a placut asa de mult incit am revenit si in 2008 .Unii spun ca este cea mai frumoasa si mai animata de pe bratul Kassandra .Daca mai vrei amanunte intreaba-ma .Concediu placut oriunde ai ales .

Multumesc pentru info. Inclin sa aleg viluta si nu hotel pt ca vreau dormitor separat pt bebe si de asemenea bucatarie. Oricum multumesc tare mult pt detalii.

QUOTE (biancamch @ May 12 2009, 21:24) *
Noi am fost incepand cu 7 iunie anul trecut, vremea a fost cam schimbatoare, in sensul ca am prins 2 zile de ploi , in rest batea vantul, dar era suficient de cald. Apa marii era cam rece, nu se putea sta prea mult fara sa te apuce lumbago. Pentru inot cateva minute (maxim 30, ca dupa aia cam dardaiam) era ok, dar pt. copil mic e muuult prea rece.

Multu frumos.
biancamch
QUOTE (eva_sb @ May 13 2009, 17:17) *
Multumesc frumos pt raspuns. Avem nevoie de pasaport pt Macedonia nu?
Stie cineva ceva despre Hotel Elena in Nea Moudania? A fost foarte ieftin si de aceea imi cam pun intrebari. Cei de la agentie m-au asigurat ca e ok
Am platit 84 euro cazare camera tripla 2 adulti si un copil 12 ani jumate pentru 7 nopti

helpsmilie.gif helpsmilie.gif helpsmilie.gif helpsmilie.gif

Va trebuie pasaport pt. Serbia si Macedonia si sa aveti cativa euro marunti pt. taxa de autostrada ( in total vreo 20). Verificati si asigurarea la masina, mi se pare ca trebuie ceva in plus pt. Serbia.
Florinam
QUOTE (gina50 @ May 13 2009, 22:29) *
Hotelul se afla in Sidirokastro ,imediat dupa Promachonas .Pe autostrada sunt panouri , reclama cu hotelul .Oricum sa fiti atenti ca din autostrada o sa o luati pe un drum secundar , spre Sidirokastro si odata intrati in orasel o sa vedeti si indicatoare spre hotel .Este plasat pe un deal si ofera o panorama a localitatii .Noi in primul an am ratat iesirea din autostrada spre localitate si ne-am trezit in Seres .Noroc ca nu aveam rezervare .La intoarcere stiam deja ca trebuie sa fim atenti asa ca nu am mai ratat .Atunci am aflat si noi ca este mai bine sa faci rezervare din tara .Am vrut sa ne cazam si nu am gasit decit 2 camere si noi aveam nevoie de 4 .Am gasit cu greu la hotel Olimp , chiar in centru , dar nu am fost chiar asa de incantati.Pentru intoarcere ati rezervat sa o faceti cind ajungeti?Vacanta placut si asteptam vesti la intoarcere .Daca mai vrei sa ma intrebi ceva ....cu placere .Eu intru zilnic si iti raspund , daca stiu .

Multumesc mult de tot, inca nu am rezervat pentru intoarcere, mereu am plecat dimineata ca sa putem ajunge in timp util acasa si sa nu ne prinda noaptea in Bulgaria si pierdeam o zi din vacanta. Dar, mi-ai dat o idee, sa plecam dupa amiaza din Sithonia si sa stam o noapte in Sidirokastro, sa plecam mai odihniti spre casa. De asemenea iti doresc si tie vacanta placuta si toate cele bune!

Robby69
Am vrea sa mergem in vacanta in Grecia in aceasta vara, cu masina. Este pentru prima oara. Din foarte multe oferte de pe net, am ales Halkidiki. Suntem insa nehotarati in ceea ce priveste cazarea. Am gasit doua oferte care ar fi pe placul nostru. Am vazut cateva adnotari in topicuri, dar nu putem sa alegem Poate cineva sa ne spuna, sau sa faca diferenta intre Philoxenia si Gerakina beach (cazarea in hotel)? Unde este mai bine? Daca puteti oferi mai multe detalii as fi recunoscator. (traseul, cazarea, confortul, masa, imprejurimile, etc)
Multumiri anticipate
MediaWiz
QUOTE (Robby69 @ May 15 2009, 12:37) *
Am vrea sa mergem in vacanta in Grecia in aceasta vara, cu masina. Este pentru prima oara. Din foarte multe oferte de pe net, am ales Halkidiki. Suntem insa nehotarati in ceea ce priveste cazarea. Am gasit doua oferte care ar fi pe placul nostru. Am vazut cateva adnotari in topicuri, dar nu putem sa alegem Poate cineva sa ne spuna, sau sa faca diferenta intre Philoxenia si Gerakina beach (cazarea in hotel)? Unde este mai bine? Daca puteti oferi mai multe detalii as fi recunoscator. (traseul, cazarea, confortul, masa, imprejurimile, etc)
Multumiri anticipate

Salut. Eu am fost acum 2 ani in zona si am stat in Philoxenia/Psakoudia, la un bungalow cu acelasi nume si am fost multumit. Masa era demi-pensiune (mic dejun si cina) bufet suedez, indestulator. Sunt multe plaje in zona, toate cu nisip fin si apa curata; totul e sa ai rabdare sa le colinzi. Noi plecam cu masina in fiecare zi si faceam plaja in locuri diferite. E de-ajuns sa mergi pe sosea si din ea se fac drumuri in dreapta spre plaje. Am gasit la un moment dat un golfulets in care am fost doar 4 oameni pe plaja, ca in filme.

In privinta traseului, e simplu: tii directia Salonic (Thessaloniki), apoi continui pe autostrada spre Psakoudia. Bratul Sithonia este cel din mijloc si e mai linistit. Daca vrei agitatie si fitze, mergi pe Kassandra (bratul vestic), dar si preturile sunt pe masura.

Saptamana viitoare sper sa-ti dau mai multe detalii (o sa caut daca mai am cheltuielile si locurile prin care am fost acolo).

Pana atunci, vezi si: http://www.gohalkidiki.com/home_en.asp
Robby69

QUOTE (MediaWiz @ May 15 2009, 11:13) *
Salut. Eu am fost acum 2 ani in zona si am stat in Philoxenia/Psakoudia, la un bungalow cu acelasi nume si am fost multumit. Masa era demi-pensiune (mic dejun si cina) bufet suedez, indestulator. Sunt multe plaje in zona, toate cu nisip fin si apa curata; totul e sa ai rabdare sa le colinzi. Noi plecam cu masina in fiecare zi si faceam plaja in locuri diferite. E de-ajuns sa mergi pe sosea si din ea se fac drumuri in dreapta spre plaje. Am gasit la un moment dat un golfulets in care am fost doar 4 oameni pe plaja, ca in filme.

In privinta traseului, e simplu: tii directia Salonic (Thessaloniki), apoi continui pe autostrada spre Psakoudia. Bratul Sithonia este cel din mijloc si e mai linistit. Daca vrei agitatie si fitze, mergi pe Kassandra (bratul vestic), dar si preturile sunt pe masura.

Saptamana viitoare sper sa-ti dau mai multe detalii (o sa caut daca mai am cheltuielile si locurile prin care am fost acolo).

Pana atunci, vezi si: http://www.gohalkidiki.com/home_en.asp

Multumesc pentru informatii. Deci tu inclini catre Philoxenia. Te astept si cu alte detalii.
Inca o intrebare. Daca tot cunosti Grecia sau zona, se merita si un drum pana la ATENA? Stiu ca e destul de departe, dar ne gandeam sa mergem inainte de data sejurului si apoi sa ne intoarcem in Halkidiki.
Bru
QUOTE (cboghiu @ Apr 9 2009, 08:47) *
Buna ziua am dori sa mergem si noi (adica eu si cu sotia) in Halkidiki mai exact in SITHONIA cu plecarea ori pe 27 iunie ori pe 1 sau 4 iulie. Acum intrebarea de o mie de puncte imi poate sugera cineva un Hotel curat si dragut care sa merite bani sa fie minim 3 stele si maxim 4 stele (nu cred ca avem bani de cel de 5 stele) ?Si care statiune din SITHONIA e mai frumoasa (precizez ca nu suntem tipul de persoane cu o viata de noapte tumultoasa si nu ne plac aglomeratiile. De mers mergem cu masina proprie si personala (am uitat sa precizez sunt din Iasi). Daca mai merge cineva in perioada asta poate facem o coloana ceva tongue.gif (ceva gen coloana KIA ). Si daca este cineva din Iasi poate imi sugereaza si o agentie de turism buna. Sau este mai bine si mai convenabil sa ma duc pe cont propriu si sa vad la fata locului? NIste sfaturi va rog frumos NEED HELP!!!

Pt cbonghiu
Pe 29 iunie h 3-4 plecare din Bucuresti - catre Sarti - Sithonia- 4 pers cu o masina ... daca va decideti am putea merge impreuna
gina50
Multumiri anticipate

Buna Robby .Ar fi fost bine daca spuneai din ce parte a tarii esti .De exemplu pt. cei din sud este mai bine pe la Giurgiu -Ruse -Sofia -Kulata -Promahonas -Salonic si apoi din autostrada ai sa vezi pe ce drum trebuie sa o iei catre Sithonia .Daca vrei sa vezi si Atena ar trebui sa faci oprire de o noapte in Salonic .Poti sa faci rezervare pe net cu incredere .Sunt f. seriosi si nu am auzit pe nimeni sa se planga .De la Salonic este un drum cam de 4-5 ore pe autostrada .Noi plecam , de regula ,cam la 5 dim. din Bucuresti si pe la 14-15 suntem cazati in Salonic .Cam dupa ora 11 plecam mai departe .De obicei cazarile se fac dupa ora 13 .Si Salonicul este frumos de vizitat .In ce perioada pleci ?Mai intra pe forum pina la plecare sa vezi care este stadiul lucrarilor pe centura Sofiei .Acolo se intarzie f. mult .Daca alegi Sithonia sa mergi sa vizitezi tot bratul si in special Neo Marmaras si Toroni .Masina iti da multa mobilitate .Noi am stat pe Kassandra , Hanioti ,dar am facut si plimbare pe Sithonia .Poti sa faci si o croaziera la muntele Athos .Vacanta placuta si daca mai vrei sa stii ceva intreaba-ma .Un sfat prietenesc .In Bulgaria sa ai grija sa respecti toate restrictiile de viteza .Acolo sunt postate si radarele .Daca ai grija si mergi cum trebuie nu se iau de tine .In Grecia , pe autostrada recuperezi intarzierea de la bulgari.
BlueKing-69
Merge cineva spre Grecia, joi 11 iunie la 3 dimineata din Targoviste sau 4 dimineata din Bucuresti?
Noi mergem in zona Halkidiki!
titilica
cool.gif cool.gif cool.gif
QUOTE (titilica @ May 10 2009, 18:26) *
Salut
Plecam in 27 Mai pe bratul Kassandra,cazare vila Oassis intre Nea Potidea si Nea Fokea. Daca a mai stat cineva acolo ,vreau sa vad si eu niste pareri.Stie cineva niste porturi mai apropiate pentru diverse plimbari?E prima oara cand mergem in Grecia si prea multe informatii nu am.
Noi plecam din Bucuresti la 4 dimineata,2 familii, 1 masina si sper sa ajungem pana la ora 13 nu vreau sa pierd toata ziua pe drum.Daca exista vreun amator dornic sa ni se alature e ok.

April26
highway section inaugurated in Bulgaria
23 Dec 2008

A 75 million leva section of highway, only four km long and an integral part of the southern half of the Sofia ring-road has been officially opened for traffic on December 23.

The road itself is a thorough change of the ring road, not simply a partial reconstruction or refurbishment, but a comprehensive expansion aimed at easing traffic congestion as much as possible.

Where this section of the Sofia ring road once had two lanes in total, it now features six lanes, plus two local-express lanes and two pavements were incorporated to facilitate pedestrians, plus emergency lanes.

Furthermore, the construction of the sector Dragalevtsi to Simeonovo and the adjacent junctions have also been completed.

"The construction of a three km long section of the Sofia ring road which will reach the Kambanite borough is to be inaugurated in February,"

"The project for the northern half of the ring road has already been processed and filed by the Sofia municipality. Its aim is to complete and facilitate the ring road and help relieve traffic congestion on the Trakiya and Lyulin motorway"

S-a intors cineva de curand si a ocolit Sofia pe centura?
marian.bazavan
Multumiri anticipate

anul trecut am fost la Gerakina beach (cazarea in hotel). a fost SUPRB !!!!!!!!! la toate capitolele: cazare, masa, zona!!! merita! a fost anul 3 de mers in grecia. deci am avut cum sa compar. iti pun cateva poze cu hotelul si cu peninsula. TU ALEGI!!!! smile.gif
giovi_buru
fac si eu o intrebare: la vila Erato in Kalithea (bratul Kasandra) a stat cineva, poate o fi cineva care a fost smile.gif
Vio-2009
Buna! Eu am fost anul trecut in septembrie la hotel Estelle, in Gerakina. A fost foarte frumos, curat, proprietarii de treaba, foarte linistita statiunea. Am plecat cu transport individual prin agentia Romadria.
Anul acesta vrem sa schimbam statiunea, vrem sa ne ducem in Kalamitsi, pe bratul Sithonia. Am gasit o oferta buna la House Paradise - 330 euro 9 nopti, dar cazarea. Am cautat pe forum, dar nu am gasit decat 2 poze de-ale vilei si atat. Poate cineva sa ne dea mai multe amanunte? Daca vila este curata, daca este chiar pe plaja si daca sunt mai multe taverne in Kalamitsi, sa avem unde manca, mai ales ca ne ducem cu baietelul nostru de 6 ani. Multumesc.
NEW_NOEL
Kalimera..m-am intors de curand din GRECIA ? HALKIDIKI- POLICRONO- HOTEL SUN cu agentia Cristian Tour 08-17.05, datorita informatiilor de pe forum care m-au ajutat enorm..ma vad dator cu un post cat mai complet, deci:

POLICHRONO : Statiune micuta dar cocheta, cu aprox 20-25 taverne, 3 supermarketuri maricele, cam tot ce ai nevoie pentru un concediu linistit.Plaja este ok,apa f curata cu multi pesti foarte curiosi, ca minus as spune nisipul mai aspru, si ceva pietre pe unele portiuni de apa(spre centru nu sunt).
SFAT: Statiunea se afla la 4 km de HANIOTI (mult mai mare, galagioasa si cosmopolita ), faceti acest drum pe jos pe strada ce leaga cele 2 statiuni, veti vedea niste case de vacanta tipic grecesti superbe.

HOTEL SUN: Jos palaria pentru acest hotel, foarte curat, personal amabil, curatenie la 2 zile si intr-o sapt ne-au schimbat odata lenjeria.Sincer oricat am socotit, mie nu mi-a iesit profitul lor din toata treaba asta deoarece am platit 70 euro ( la agentie) pt 7 zile cazare si mic dejun.Micul dejun a constat in bufet suedez ( oua, cascaval,unt, sunca, salata,ceai ,cafea, lapte,finetti,miere,gem si compot de piersici) mai mult decat sufficient.Uitati tot ce ati citit despre acest hotel fiindca a fost renovat in aceasta iarna,eu personal as fi platit si dublu.Pozele spun mai mult decat 1000 de cuvinte.

HALKIDIKI : Foarte frumos pentru banii care ii cere.Neaparat inchiriati o masina si faceti turul bratului SITONIA,nu aveti cum va rataci daca tineti soseaua care merge pe langa apa.Spre capatul bratului sunt niste peisaje de iti taie respiratia, am gasit un golfulet cu apa de la robinet parca, undeva inainte de statiunea KALAMITI ( pe drepata, inaine de ajunge in capatul bratului).Opriti-va in capat la taverna de acolo(in varful muntelui) si beti macar un suc?nu veti regreta.

CHRISTIAN TOUR: Nu am ce le reprosa, ghizi si soferi f amabili, la hotel sunt parteneri cu agentia locala MELI TOUR ,care se ocupa cu organizarea excursilor locale.Sincer te lasa unul te preia altul?nu este necesara cunoasterea altei limbi pt o vacanta reusita?bani sa fie ca ai pe ce ii cheltui J, metrora 45 euro etc.
DIVERSE: Preturile in general sunt mai mari decat la noi,cel mai bine va faceti cumparaturi de la supermarket, unde o bere este 50 centi ,apa minerala la 1,5l 50 centi (cea cu bule nu se gaseste?deci mitul ca apa este scumpa este unul fals), o masina de inchiriat este 45 euro/zi cu tot cu asigurari,scuter 10-25 euro zi , atv 25-30 euro, bicicleta 7 e, se gasesc cam 2-3 centre in statiune.
Pentru mai multe poze vizitati albumul meu http://travel.webshots.com/album/572171361PTBpGb
JustMe2007
QUOTE (Vio-2009 @ May 18 2009, 12:24) *
Buna! Eu am fost anul trecut in septembrie la hotel Estelle, in Gerakina. A fost foarte frumos, curat, proprietarii de treaba, foarte linistita statiunea. Am plecat cu transport individual prin agentia Romadria.
Anul acesta vrem sa schimbam statiunea, vrem sa ne ducem in Kalamitsi, pe bratul Sithonia. Am gasit o oferta buna la House Paradise - 330 euro 9 nopti, dar cazarea. Am cautat pe forum, dar nu am gasit decat 2 poze de-ale vilei si atat. Poate cineva sa ne dea mai multe amanunte? Daca vila este curata, daca este chiar pe plaja si daca sunt mai multe taverne in Kalamitsi, sa avem unde manca, mai ales ca ne ducem cu baietelul nostru de 6 ani. Multumesc.

Vila nu este chiar pe plaja ci pe o straduta de langa plaja, oricum se vede plaja din fata vilei (cam 100-150 m). E curata, relativ noua (din 2006 am inteles), camerele sunt dotate cu tot ce trebuie de la vesela la consumabile si lenjerie de pat care se schimba la 3 zile. Proprietarii foarte de treaba insa se descurca mai greu cu limba engleza. Ne-au pus la dispozitie curtea iar cand ne-am facut intr-o seara gratar ne-au adus lamai pentru salata si ceva bautura. Fetita noastra a spart o farfurie si la plecare le-am spus ca vrem sa o platim, dar au zis ca nu e nici o problema si nu au vrut sa ia bani. Ne-au chemat si anul asta si pentru rezervare nu mai au nevoie de avans, fiind trecuti la categoria "clienti seriosi" smile.gif
Taverne sunt cateva de-a lungul plajei insa nu foarte multe pentru ca statiunea nu e mare, daca aveti masina va puteti deplasa linistiti si in statiunile invecinate sa mai schimbati peisajul (care in Kalamitsi e foarte frumos). Plaja lata si cu nisip, nu e aglomerata...
Nu stiu ce poze ai gasit aici cu vila, ma uit sa vad ce mai am si eu.Click pentru a vizualiza atașamentul
Click pentru a vizualiza atașamentul
atupi
QUOTE (NEW_NOEL @ May 18 2009, 16:28) *
Kalimera..m-am intors de curand din GRECIA ? HALKIDIKI- POLICRONO- HOTEL SUN cu agentia Cristian Tour 08-17.05, datorita informatiilor de pe forum care m-au ajutat enorm..ma vad dator cu un post cat mai complet, deci:
..........................

Felicitari pentru concediu si pentru fotografii.Este o perioada tare buna sa vezi toate plantele inflorite si inverzite. Cum a fost apa in perioada asta? Sunt curios ce echipament foto ai folosit ?
Toate cele bune !
BlueKing-69
@ NEW_NOEL si JustMe2007:

Bravo, multumim de informatii, sa va fie de bine si sa va bucurati de frumos si cu alte ocazii!
Relatari foarte complete si complexe pt cei interesati in general de Grecia si de Halkidiki in particular!

Felicitari pentru poze, intr-adevar, NEW_NOEL!
Ai si ochiul si mintea deschise...

NEW_NOEL

VREMEA : Ori am fost noi norocosi ori asa este vremea in perioada asta...in cazul nostru a fost o saptamana super, nici un nor macar pe cer iar dupa ora 12 nu mai puteai sa stai la plaja,o singura noapte a plouat cu fulgere si tunete insa dimineata cei care nu le-au auzit si au dormit nu si-au dat seama ca a plouat.Apa era cam rece pentru cei mai sensibili insa eu am facut baie 7 din 7 zile,trebuia pautin sa te obisnuiesti cu ea...mai ales dimineata.Dupa mine a fost o perioada super deoarece toata zona era numai o mireasma, numai flori inflorie,ciresele erau parguite, sub balconul nostru era un gard cu lamaita asa ca....Deci vremea este spre incalzire de la sapt la sapt, iar prin absurd zic eu ca nicic o ploaie de vara nu a tinut la noi mai mult de o zi asa ca de acum inainte numai spre cald..
Pentru mai multe poze vizitati albumul meu http://travel.webshots.com/album/572171361PTBpGb sa nu mai umplu pagina cu poze.Sunt acolo poze de pe sitonia cat si de la meteore.

PS : am adus cateva modificari postuli initial insa vad ca l-a luat ca si altul...ma depaseste.
bonneti12
Buna seara
Plecam (2 adulti si un copil 8 ani) pe 12 iunie dimineata din Braila catre Ouranopolis hotel Theoxenia - oprire pt vineri in Sidirokastro hotel Agnatio (sper) apoi mai departe Salonic si hotel . A mai fost cineva acolo ? Majoritatea postarilor sunt despre celelalte 2 brate . Daca stiti cum e plaja acolo , cum e cu turul manastirilor de pe apa , alte recomandari . Prima data in Grecia
Multumesc mult

sniga
QUOTE (NEW_NOEL @ May 18 2009, 16:28) *

POLICHRONO : Statiune micuta dar cocheta, cu aprox 20-25 taverne, 3 supermarketuri maricele, cam tot ce ai nevoie pentru un concediu linistit.Plaja este ok,apa f curata cu multi pesti foarte curiosi, ca minus as spune nisipul mai aspru, si ceva pietre pe unele portiuni de apa(spre centru nu sunt).
SFAT: Statiunea se afla la 4 km de HANIOTI (mult mai mare, galagioasa si cosmopolita ), faceti acest drum pe jos pe strada ce leaga cele 2 statiuni, veti vedea niste case de vacanta tipic grecesti superbe.

HOTEL SUN: Jos palaria pentru acest hotel, foarte curat, personal amabil, curatenie la 2 zile si intr-o sapt ne-au schimbat odata lenjeria.Sincer oricat am socotit, mie nu mi-a iesit profitul lor din toata treaba asta deoarece am platit 70 euro ( la agentie) pt 7 zile cazare si mic dejun.Micul dejun a constat in bufet suedez ( oua, cascaval,unt, sunca, salata,ceai ,cafea, lapte,finetti,miere,gem si compot de piersici) mai mult decat sufficient.Uitati tot ce ati citit despre acest hotel fiindca a fost renovat in aceasta iarna,eu personal as fi platit si dublu.Pozele spun mai mult decat 1000 de cuvinte.

HALKIDIKI : Foarte frumos pentru banii care ii cere.Neaparat inchiriati o masina si faceti turul bratului SITONIA,nu aveti cum va rataci daca tineti soseaua care merge pe langa apa.Spre capatul bratului sunt niste peisaje de iti taie respiratia, am gasit un golfulet cu apa de la robinet parca, undeva inainte de statiunea KALAMITI ( pe drepata, inaine de ajunge in capatul bratului).Opriti-va in capat la taverna de acolo(in varful muntelui) si beti macar un suc?nu veti regreta.

CHRISTIAN TOUR: Nu am ce le reprosa, ghizi si soferi f amabili, la hotel sunt parteneri cu agentia locala MELI TOUR ,care se ocupa cu organizarea excursilor locale.Sincer te lasa unul te preia altul?nu este necesara cunoasterea altei limbi pt o vacanta reusita?bani sa fie ca ai pe ce ii cheltui J, metrora 45 euro etc.
DIVERSE: Preturile in general sunt mai mari decat la noi,cel mai bine va faceti cumparaturi de la supermarket, unde o bere este 50 centi ,apa minerala la 1,5l 50 centi (cea cu bule nu se gaseste?deci mitul ca apa este scumpa este unul fals), o masina de inchiriat este 45 euro/zi cu tot cu asigurari,scuter 10-25 euro zi , atv 25-30 euro, bicicleta 7 e, se gasesc cam 2-3 centre in statiune.
Pentru mai multe poze vizitati albumul meu http://travel.webshots.com/album/572171361PTBpGb

In sfirsit !Deschid zilnic si citesc ...poate,poate posteza cineva ceva de Christian Tours(eu plec vineri la Tropical in Hanioti)Multumim mult pentru tot ce ai scris si pentru poze.Mi-a mai venit inima la loc,pentru ca si noi plecam tot cu un pret f mic,cu oferta platesti unul si merg doi,am platit 234 de euro ,autocar,cazare si demipensiune si tot calculez si nu le vad profitul.Imi era teama sa nu fie vreo teapa.Voi posta si eu cind ne vom intoace de la Tropical.Multumesc si toate cele bune!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.