Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

anami

Noi am stat 3 ani la rand in tranzit la hotel Agnantio, langa Sidirokastro, imediat dupa Promahonas, pe drumul spre Serres. Este un hotel nou, foarte bun, civilizat, chiar f frumos decorat, piscina, etc. Costa 50 euro/camera dubla mic dejun inclus. Am rezervat la info@agnantiohotel.gr . Nu se cere avans.
http://www.agnantiohotel.gr/slideshow.htm
In zona ar mai fi hotelurile Olimpic si Alexandros dar sunt mult sub Agnantio si pretul e cel putin la fel.

QUOTE (Florinam @ Apr 20 2009, 21:22) *
Buna seara,
In iunie, plecam iar in Sithonia, hotel Lagomandra, in 2008, am stat la acelasi hotel, care ne-a placut mult. De fapt am stat in corpul de pe plaja. acum vom sta in corpul de pe partea cealalta a soselei. Ideea era, daca poate sa imi dea si mie cineva o ideea cu privire la gasirea unui hotel cu preturi rezonabile din Serres. Anul trecut am ramas o noapte in Dupnitsa, Bulgaria, la singurul hotel de 3 stele, care a fost oribil, de abia asteptam sa plecam dimineata. Vrem sa plecam inainte cu o zi de inceperea sejurului in Sithonia, pentru a nu pierde in totalitate prima zi. Va multumim.

Ancabad
QUOTE (sniga @ Apr 24 2009, 16:35) *
Abia acum am vazut postul tau,scuze daca raspund tirziu.Eu am fost anul trecut din data de 16 mai si-am prins vreme excelenta.Nu puteam face plaja dupa 12, de cald.Dar apa era rece.Cind am fost la meteore,ghida a spus ca cei din grupul cu care fusese cu o saptamina in urma nu au avut parte de vreme buna,iar peisajul nu s-a vazut asa clar.Nu stiu daca re referea doar la zona aceea sau si-n halkidiki.E chestie de noroc,mai mult.Si noi mergem tot cu cristian tour pe 22 mai in hanioti si mergem tot cu teama ca si anul trecut.Sa speram ca vom avea noroc de vreme buna,caci apa oricum e rece.Cind am plecat noi pe 23 sau 24 incepuse sa se incalzeasca de puteai intra,dar nu sa stai mult.Concediu placut.

Buna!!

Plec pe 2 mai din RO spre GR si bineinteles tranzitez BG - urata tara!! Mai merge cineva in perioada asta ..poate ne intanim in vama la Giurgiu mergem in grup in limetele absurde de viteza a statului Bulgar.

Plec in Afitos/Kasandra/Halkidiki. Nici vremea nu stiu cum o sa fie....m-am uitat pe net la forecast-uri .. se cam anunta ploaie..sad.gif

Ce stiti de zona asta? Eu am citit numai lucruri bune!

grecul68
QUOTE (Ancabad @ Apr 25 2009, 15:53) *
... tranzitez BG - urata tara!!

Cred ca exagerezi, Bulgaria nu este o tara deloc urata,bulgaroaicele nici atat...
Poate vrei sa spui ca esti speriata din cauza restrictiilor de viteza, a spagii, masinilor furate and so...
cibononi71
QUOTE (wasemann @ Apr 24 2009, 10:42) *

cum e hotelul? e curat ,vreau si eu sa fac o rezervare pentru luna august

QUOTE (NEW_NOEL @ Apr 13 2009, 16:57) *
Eu plec pe 9 mai ,hotel SUN - Polichorno cu christian tour, mai merge cineva in perioada aia????

abia astept sa te intorci nu uita sa intri pe forum sa-mi lasi raspuns...te rog...vacanta placuta

vreau sa fac si eu o rezervare la hotel sun in luna august , sant conditii bune de cazare cum e plasat fata de plaja,ceva restaurante faine in jur,etc...........e bine venita orice informatie
Anduralcip
Ne manifestam disponibilitatea pentru "coloana romaneasca" pe 22 Iunie (seara) catre Halkidiki (Sithonia). biggrin.gif
Noi suntem 2 masini.
Numai bine
sniga
QUOTE (Ancabad @ Apr 25 2009, 15:53) *
Buna!!

Plec pe 2 mai din RO spre GR si bineinteles tranzitez BG - urata tara!! Mai merge cineva in perioada asta ..poate ne intanim in vama la Giurgiu mergem in grup in limetele absurde de viteza a statului Bulgar.

Plec in Afitos/Kasandra/Halkidiki. Nici vremea nu stiu cum o sa fie....m-am uitat pe net la forecast-uri .. se cam anunta ploaie..sad.gif

Ce stiti de zona asta? Eu am citit numai lucruri bune!

Dupa cum am mai citit,caravanele se despart pe drum,nu ajunge nimeni prea departe,cel mult ramin doua masini.Te poti agata pe drum.De ex cumnatul meu face Grecia fara probleme,an de an.Iar anul trecut s-a tinut lipita de el o tipa singura,romanca,pina la intrarea in Grecia.Ce era amuzant ,ca oprea cind oprea si el,dar nu-l baga in seama niciodata(el era cu sotia si-un alt cumnat).Cind se urca el la volan sarea si ea repede si-l urma.N-a avut probleme niciodata cu politia bulgara.Referitor la uritenia bulgariei,e doar o idee gresita.Bulgaria e plina de verdeata.drumul e bun,noua ne place sa tranzitam Bulgaria.De obicei mergem in luna mai,e o explozie de verde si drumuri bune...mergi cu placere.Drum bun si vreme buna!
NEW_NOEL
Mersi sniga, pentru restul fitit siguri ca voi face un post de o pagina cu poze complete.Pana pe 25 mai o sa aveti o descriere si poze cum nu mai exista pe aici inclusiv hotel sun.Mersi celor care mi-au raspuns si concediu placut.

comisarul
QUOTE (Anduralcip @ Apr 27 2009, 14:14) *
Ne manifestam disponibilitatea pentru "coloana romaneasca" pe 22 Iunie (seara) catre Halkidiki (Sithonia). biggrin.gif
Noi suntem 2 masini.
Numai bine

Oh...pacat, noi suntem 3 (poate chiar 4) masini, insa plecam cu o saptamana mai devreme.. Drum bun!
giovi_buru
[quote name='Ancabad' date='Apr 25 2009, 14:53' post='6396566']
Buna!!

Plec pe 2 mai din RO spre GR si bineinteles tranzitez BG - urata tara!!

exagerezi!

si daca mergi in coloana cu 10 masini cum faceti? aveti olitele la voi, se opreste toata ceata????? una doua maxim trei masini e ok
gina50

QUOTE (ciobi_ion @ Apr 14 2009, 15:34) *
Anul trecut am fost cazatii in Toronii in perioada 04.-12 iulie si a fost superb.

Buna.Noi am fost in vizita la Toroni si am regretat ca nu stam acolo .Statiunea este micuta iar plaja si marea sunt de nota 20 .Sincer , nisipul cu granulatie cam ca pesmetul si culoare aurie iar marea calma si calda .Nu ne venea sa mai plecam de acolo .O sa va placa .Vacanta placuta .
danielaionela
QUOTE (cboghiu @ Apr 9 2009, 08:47) *
Buna ziua am dori sa mergem si noi (adica eu si cu sotia) in Halkidiki mai exact in SITHONIA cu plecarea ori pe 27 iunie ori pe 1 sau 4 iulie. Acum intrebarea de o mie de puncte imi poate sugera cineva un Hotel curat si dragut care sa merite bani sa fie minim 3 stele si maxim 4 stele (nu cred ca avem bani de cel de 5 stele) ?Si care statiune din SITHONIA e mai frumoasa (precizez ca nu suntem tipul de persoane cu o viata de noapte tumultoasa si nu ne plac aglomeratiile. De mers mergem cu masina proprie si personala (am uitat sa precizez sunt din Iasi). Daca mai merge cineva in perioada asta poate facem o coloana ceva tongue.gif (ceva gen coloana KIA ). Si daca este cineva din Iasi poate imi sugereaza si o agentie de turism buna. Sau este mai bine si mai convenabil sa ma duc pe cont propriu si sa vad la fata locului? NIste sfaturi va rog frumos NEED HELP!!!

neos marmaras este cosmopolit si frumos, sarti are o asezare superba, varvourou un satuc superb
noi am stat in neos marmaras la o pensiune superba, ne-am simtit excelent, hotelurile nu le-am vazut
yozcalin
Salutare!

Vara asta vreau sa merg in Halkidiki, in statiunea Nea Potidea la o pensiune Niki's House. A mai fost cineva cazat acolo si poate sa-mi spuna cum a fost?
Multumesc!
gina50
QUOTE (Florinam @ Apr 20 2009, 21:22) *
Buna seara,
In iunie, plecam iar in Sithonia, hotel Lagomandra, in 2008, am stat la acelasi hotel, care ne-a placut mult. De fapt am stat in corpul de pe plaja. acum vom sta in corpul de pe partea cealalta a soselei. Ideea era, daca poate sa imi dea si mie cineva o ideea cu privire la gasirea unui hotel cu preturi rezonabile din Serres. Anul trecut am ramas o noapte in Dupnitsa, Bulgaria, la singurul hotel de 3 stele, care a fost oribil, de abia asteptam sa plecam dimineata. Vrem sa plecam inainte cu o zi de inceperea sejurului in Sithonia, pentru a nu pierde in totalitate prima zi. Va multumim.

In Seres am cautat si noi si nu am gasit dar am gasit in Sidirokastro , imediat de la granita .Noi am stat acolo la hotel Agnantio si la hotel Olimpic. Poti sa faci rezervare si de la Bucureti .Noi asa am facut si anul trecut si anul acesta .Am platit , la hotel Agnantio 76 euro pe noapte camera cu 3 paturi si mic dejun inclus .Anul trecut am stat la Olimpic si am dat ceva mai mult .Vacanta placuta si sper ca ti-am fost de ajutor.
sniga
N-a fost nimeni la Tropical in Hanioti de 1 mai?Va multumesc mult de tot ,daca imi scrieti si mie citeva rinduri despre hotel,cum a fost demipensiunea si Hanioti,in general.
Basti
QUOTE (sniga @ May 6 2009, 09:22) *
N-a fost nimeni la Tropical in Hanioti de 1 mai?Va multumesc mult de tot ,daca imi scrieti si mie citeva rinduri despre hotel,cum a fost demipensiunea si Hanioti,in general.

Eu n-am fost cazat la Tropical dar am stat 1 saptamana in Hanioti, o statiune superba in care imi doresc sa ma reintorc.
Statiunea este foarte animata, curata, plina de turisti proveniti din UK, DE sau Serbia.
Vei gasi acolo o gramada de taverne cu o mancare delicioasa, de aceea iti recomand sa nu iti iei demipensiune. Eu am pus pe mine kilograme bune in saptamana petrecuta acolo si trebuie sa recunosc ca bucataria greceasca m-a surprins intr-un mod foarte placut! Asadar, eu iti recomand fara demipensiune: taverne gasesti la tot pasul, portiile sunt mari, mancarea este delicioasa iar preturile sunt decente.
De asemenea serviciile sunt ireprosabile..asa ca pregateste-ti si niste bacsis biggrin.gif

Noi am inchiriat si un ATV (de asemenea f ieftin-in jur de 50euro pentru 2 zile) si am vizitat toata peninsula. Din tot ce am vazut, in Hanioti mi-a placut cel mai mult!

Vacanta placuta!
sniga
QUOTE (Basti @ May 6 2009, 09:54) *
Eu n-am fost cazat la Tropical dar am stat 1 saptamana in Hanioti, o statiune superba in care imi doresc sa ma reintorc.
Statiunea este foarte animata, curata, plina de turisti proveniti din UK, DE sau Serbia.
Vei gasi acolo o gramada de taverne cu o mancare delicioasa, de aceea iti recomand sa nu iti iei demipensiune. Eu am pus pe mine kilograme bune in saptamana petrecuta acolo si trebuie sa recunosc ca bucataria greceasca m-a surprins intr-un mod foarte placut! Asadar, eu iti recomand fara demipensiune: taverne gasesti la tot pasul, portiile sunt mari, mancarea este delicioasa iar preturile sunt decente.
De asemenea serviciile sunt ireprosabile..asa ca pregateste-ti si niste bacsis biggrin.gif

Noi am inchiriat si un ATV (de asemenea f ieftin-in jur de 50euro pentru 2 zile) si am vizitat toata peninsula. Din tot ce am vazut, in Hanioti mi-a placut cel mai mult!

Vacanta placuta!

Multumesc frumos.Am luat cu demipensiune pentru ca plecam acum pe 22 cu christian tours de la care am luat o oferta ,platesti unul si mergi doi.Ne-a costat destul de ieftin...10 mil de lei cazare,demi si autocar.Ne-a parut rentabil,iar daca nu ne place mincarea,ma gindesc ca oricum am luat biletul ieftin si vom minca altceva.Tripadvisor are pareri despre locatie,dar de la englezi (majoritari): tot caut si nu gasesc deloc pareri de la romani ...pentru ca tin mai mult la parerile romanilor.Sint suspicioasa din cauza pretului scazut,dar poate ca totusi scrie cineva si despre hotel pina plecam.Multumesc inca o data!
BlueKing-69
Salutare, avem si noi o intrebare:
Ce stiti (din experiente proprii) despre:
- Daphne Holiday, Hanioti, Kassandra; (nu am gasit referinte, dar imi place pozitionarea vazuta pe google + imaginile de pe site-ul lor)
- Lily Ann Village / Nikiti / Sithonia. (nu am reusit sa vad pe vreo harta pozitionarea - am inteles ca ar fi chiar in Nikiti - in schimb vad pe booking chestii de bine scrise de lume)
?

Ca target avem anul acesta sa batem cele doua brate (eventual si Ouranapolis de pe Athos) cu masina + reeditare croaziera la Athos biggrin.gif
Neaparat la vanatoare de plaje, peisaje, taverne, biserici, cladiri vechi...
Dorim sa plecam in iunie!

Va multumim!

LE: Ca amanunte ale ofertelor:
Daphne: 3*, 29 eur / pers / noapte cu demipensiune;
Lily Ann: 3*, 33 eur / pers / noapte cu demipensiune.
Preturile nu conteaza, le-am postat doar pt informare, ma intereseaza referintele...
claudiamesaros
Sa ne spui cum a fost la Tropical. Noi mergem din 13 iunie si sunt tare curioasa.
BlueKing-69
QUOTE (BlueKing-69 @ May 6 2009, 21:21) *
Salutare, avem si noi o intrebare:
Ce stiti (din experiente proprii) despre:
- Daphne Holiday, Hanioti, Kassandra; (nu am gasit referinte, dar imi place pozitionarea vazuta pe google + imaginile de pe site-ul lor)
- Lily Ann Village / Nikiti / Sithonia. (nu am reusit sa vad pe vreo harta pozitionarea - am inteles ca ar fi chiar in Nikiti - in schimb vad pe booking chestii de bine scrise de lume)
?

Ca target avem anul acesta sa batem cele doua brate (eventual si Ouranapolis de pe Athos) cu masina + reeditare croaziera la Athos biggrin.gif
Neaparat la vanatoare de plaje, peisaje, taverne, biserici, cladiri vechi...
Dorim sa plecam in iunie!

Va multumim!

LE: Ca amanunte ale ofertelor:
Daphne: 3*, 29 eur / pers / noapte cu demipensiune;
Lily Ann: 3*, 33 eur / pers / noapte cu demipensiune.
Preturile nu conteaza, le-am postat doar pt informare, ma intereseaza referintele...

A mai aparut ca oferta Philoxenia Bungalows, in Psakoudia: tot 3*, 26 eur / pers / noapte cu demipensiune (bun ca pret sia sigura un acces mai rapid catre Sithonia dar si catre Salonic)
De acesta stie cineva ceva / info, pareri mai recente?
ilucian

Bine v-am gasit.(este prima data cand scriu pe acest forum)

deja am rezervat o camera la "Vrahos House - Vourvourou" incepand cu 13 iunie. Rezervarea am facut-o direct prin telefon si tipul a fost foarte amabil. Din cate am citit exista doar o singura opinie despre aceasta locatie(nu foarte buna). astept si alte opinii daca exista persoane care au stat in aceasta locatie, nu ca ar conta foarte mult deoarece am platit un avans, insa de ce sa nu ne umplem timpul pana la mult asteptatul concediu. Oricum anul trecut am vizitat zona Vourvourou si am ramas impresionat de peisaj de plaje si de atmosfera linistita ce domneste in aceasta zona. Drumul pana in Grecia a fost destul de lejer si l-am parcurs in circa 14 ore cu multiple opriri si stand pe centura Sofiei aprox 2 ore.
Eu as dori sa plec pe 13 dimineata orele 3-4 din Bucuresti, daca mai sunt si alti parteneri de drum as fi bucuros sa parcurgem drumul impreuna(mai ales in Bulgaria), insa va avertizez ca eu nu sunt un vitezoman mai ales ca "Loganul 1,4"meu nu stie sa mearga mai mult de 120/h.

va multumesc

P.S. anul trecut am stat in Kasandra intr-o vila intre statiunile Polichrono si Hanioti. Ambele sunt super insa un plus ar fi pentru Hanioti in care se desfasoara o viata mai agitata. Statiunile sunt pline cu magazine, restaurante si taverne cu oameni foarte prietenosi,amabili si preturi pentru toate buzunarele. Totusi plaja este destul de mica (ingusta) pentru cata suflare exista in aceasta locatie. Daca doriti mai multa liniste si mai multi metri pe plaja, va recomand zona dintre aceste statiuni ( intre cele doua statiuni sunt aprox 3 Km) unde sunt vile pozitionate chiar pe malul marii, seara doritorii de agitatie se pot deplasa in statiuni pe un drum secundar (paralel cu drumul national) unde nu te opreste nimeni in caz ca bei......un "suc acidulat".
Florinam
QUOTE (gina50 @ May 4 2009, 18:09) *
In Seres am cautat si noi si nu am gasit dar am gasit in Sidirokastro , imediat de la granita .Noi am stat acolo la hotel Agnantio si la hotel Olimpic. Poti sa faci rezervare si de la Bucureti .Noi asa am facut si anul trecut si anul acesta .Am platit , la hotel Agnantio 76 euro pe noapte camera cu 3 paturi si mic dejun inclus .Anul trecut am stat la Olimpic si am dat ceva mai mult .Vacanta placuta si sper ca ti-am fost de ajutor.

Multumesc mult, dar acum e prea tarziu, am facut rezervare pe net la hotel Accord in Sofia, speram sa fie mai bine, 50 Eur pe o noapte, o camera dubla cu mic dejun, dar o sa tin cont de sfatul tau si in viitor o sa rezervam in localitatea indicata de tine, mai ales ca este in Grecia. Dar, sigur nu o sa regret ca vizitam si un pic Sofia.
Multumesc inca o data si iti doresc si eu sa aveti o vacanta superba!

QUOTE (anami @ Apr 25 2009, 14:48) *
Noi am stat 3 ani la rand in tranzit la hotel Agnantio, langa Sidirokastro, imediat dupa Promahonas, pe drumul spre Serres. Este un hotel nou, foarte bun, civilizat, chiar f frumos decorat, piscina, etc. Costa 50 euro/camera dubla mic dejun inclus. Am rezervat la info@agnantiohotel.gr . Nu se cere avans.
http://www.agnantiohotel.gr/slideshow.htm
In zona ar mai fi hotelurile Olimpic si Alexandros dar sunt mult sub Agnantio si pretul e cel putin la fel.

Multumesc mult de tot, imi pare asa de rau, nu am intrat de mult pe forum si am facut rezervare in Sofia, la hotel Accord, vreau sa ma uit, sa imi fac o idee despre acest hotel si poate o sa anulez rezervarea din Sofia, oricum iti multumesc mult, pentru aceste informatii nepretioase pentru mine.
gina50
QUOTE (Florinam @ May 8 2009, 13:39) *
Multumesc mult, dar acum e prea tarziu, am facut rezervare pe net la hotel Accord in Sofia, speram sa fie mai bine, 50 Eur pe o noapte, o camera dubla cu mic dejun, dar o sa tin cont de sfatul tau si in viitor o sa rezervam in localitatea indicata de tine, mai ales ca este in Grecia. Dar, sigur nu o sa regret ca vizitam si un pic Sofia.
Multumesc inca o data si iti doresc si eu sa aveti o vacanta superba!

Multumesc mult de tot, imi pare asa de rau, nu am intrat de mult pe forum si am facut rezervare in Sofia, la hotel Accord, vreau sa ma uit, sa imi fac o idee despre acest hotel si poate o sa anulez rezervarea din Sofia, oricum iti multumesc mult, pentru aceste informatii nepretioase pentru mine.

AI grija cu parcarea .Cauta sa fie parcare cu plata si pazita .Anul trecut cind ne-am intors din concediu am stat mult la vama ca se verificau actele masinilor .Tocmai se furase masina unor romani care au parcat si au urcat sa vada camera .S-a dat si la stiri ca asa am aflat si noi ce sa intamplat de am stat cam 2 ore in vama .Era o nebunie de nedescris .Ai grija , poate reusesti sa anulezi .Mai ai timp.
michirec
QUOTE (BlueKing-69 @ May 7 2009, 22:08) *
A mai aparut ca oferta Philoxenia Bungalows, in Psakoudia: tot 3*, 26 eur / pers / noapte cu demipensiune (bun ca pret sia sigura un acces mai rapid catre Sithonia dar si catre Salonic)
De acesta stie cineva ceva / info, pareri mai recente?

Am stat anul trecut si merg si anul asta pe 18 mai....conditii bune, masa ok, un pic departe plaja, 200 metri....
Florinam
QUOTE (gina50 @ May 8 2009, 14:29) *
AI grija cu parcarea .Cauta sa fie parcare cu plata si pazita .Anul trecut cind ne-am intors din concediu am stat mult la vama ca se verificau actele masinilor .Tocmai se furase masina unor romani care au parcat si au urcat sa vada camera .S-a dat si la stiri ca asa am aflat si noi ce sa intamplat de am stat cam 2 ore in vama .Era o nebunie de nedescris .Ai grija , poate reusesti sa anulezi .Mai ai timp.

merci, am anulat rezervarea dela hotel Accord, din Sofia. am facut rezervare si am primit confirmare la hotel Agnantio, 40 eur/noapte, inclus mic dejun, probabil din cauza crizei, sunt preturile mai acceptabile. La parcare, te referi la un hotel din Sofia? avem si noi o cunostinta care a patit la fel, i s-a furat masina din fata hotelului acum 2 luni, era in delegatie la Sofia. Iti multumesc mult, sa iti dea Dumnezeu sanatate, esti o scumpica, acum suntem mai linistiti.
Noapte buna si mai vorbim.

gabika
Revin si eu...offf........chiar nimeni nu a stat la Alia Palace in Pefkohori....ceva impresii despre hotel sau macar despre zona, plaja.....ce statiuni sunt de vazut....
Va multumesc tuturor pentru informatiile pe care le prezentati.Un concediu placut tuturor!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.