Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

skiritelu

QUOTE (schumiholic @ Apr 1 2009, 23:44) *
Mersi pentru raspuns!
Anul trecut cand am facut si noi turul Sithoniei, nu am gasit plaja KAVOUROTRIPES. Ma poti indruma catre ea? Sau daca nu cer prea mult, poti sa scanezi harta aia...?

Sorry , nu pot sa scanez de fapt nici nu prea am ce dar am sa caut si eu prin site-uri poate te pot ajuta .Deocamdata am gasit asta http://www.halkidiki.com/english/sithonia_e.htm (seamana cu harta de pe pliantul meu) Ni s-au incercuit cele mai frumoase locatii si am respectat indicatoarele.
Da clic pe Sarti.
O sa mai caut.
Uite am gasit pe un forum cum ca e aproape de un camping - citeste si tu

beppe
Re: Campings on Sithonia for Boating ?
July 03, 2008 06:48PM IP/Host: ---.104-80-r.retail.telecomitalia.it
Registered: 2 years ago

DIMOTIKO' CAMPING OF PLATANITSI. Is the camping of the of the municipality of sarti.The cost is very little and the site is fantastic!!! Is located 2 km north of Sarti and 500 meters more north there are the unique beaches of Kavourotripes . You can arrive by boat. The only prblem in the camping is that you cannot leave the boat at sea for the reason that the beach is opened. You must put the boat on the beach but for 3 meters is not a problem, I suppose. The camping is very basic. but very, very nice and , I repeat, the beach of Kavourotripes are unique in mediterrean sea. Beppe
..........................................
The only problem of Kavourotripes is the free camping around . but the sand is white , yes white!, and as "talco". To find this place go south .500. meters- 1 km.before the entrance of Platanitsi camping you will see , going south, on the left side some barrels for litter and one or two non asphalted roads. Go!!!

http://www.ameris.gr/pub/en/Sithonia/beaches-tour.aspx
Leaving Sarti and continuing north, always following the central street, you pass through the small sandy beach of ?Achlada?, where a safe small fish-port exists. Continuing north at about 8 km to the beach ?Armenisti?, you will pass through a dense pinewood, the eastern part of which is full of countless but short dirt roads, which lead to some of the most exotic beaches of the entire Chalkidiki. One of the most famous is the beach ?Kavourotripes? a lace of small, snow-white sandy beaches, emerald waters, rocks sculptured by the sea and dense pines that reach up to the waves. Driving over Kavourotripes, you enjoy the view to a beautiful valley that leads to an astonishing sandy beach. The aquamarine waters, the rocks emerging round the cape, the crown of Athonas that dominates in the horizon, they all give a very exotic tone to the famous beach of ?Armenisti?.

Peachy
QUOTE (schumiholic)
... nu am gasit plaja KAVOUROTRIPES. Ma poti indruma catre ea?

Uite o harta cu plajele din vestul Sithoniei:

Click pentru a vizualiza atașamentul
De la Sarti spre Vourvourou, pana la Kavourotripes beach sunt cam 7-8 Km. Prima dupa Sarti este Achlada (chiar langa port), dupa care vine Platanisi, Orange beach (sau Portocali Beach) si Kavourotripes. Din cate imi amintesc doar catre Orange beach nu am vazut indicator, toate celelalte fiind semnalizate. In Platanisi, parca si in Kavourotripes, este amenajat camping pentru rulote sau corturi.
Poti sa le indentifici usor si pe Google Earth.

schumiholic
QUOTE (radumihaela @ Apr 4 2009, 18:25) *
Da, noi vrem sa achitam biletul saptamana viitoare.Hotel Gerkina Beach,din 13 .06.-27.06.09.

De curiozitate, cat platiti voi pentru 14 nopti si de la ce agentie?

Skiritelu si Peachy, mersi mult de tot pentru informatii si linkuri! biggrin.gif
radumihaela
QUOTE (Peachy @ Apr 5 2009, 18:33) *
Uite o harta cu plajele din vestul Sithoniei:

Click pentru a vizualiza atașamentul
De la Sarti spre Vourvourou, pana la Kavourotripes beach sunt cam 7-8 Km. Prima dupa Sarti este Achlada (chiar langa port), dupa care vine Platanisi, Orange beach (sau Portocali Beach) si Kavourotripes. Din cate imi amintesc doar catre Orange beach nu am vazut indicator, toate celelalte fiind semnalizate. In Platanisi, parca si in Kavourotripes, este amenajat camping pentru rulote sau corturi.
Poti sa le indentifici usor si pe Google Earth.

Am platit azi biletul pentru 14 nopti la H.GERAKINA BEACH=1200 euro cu demipensiune.

QUOTE (schumiholic @ Apr 5 2009, 22:23) *
De curiozitate, cat platiti voi pentru 14 nopti si de la ce agentie?

Skiritelu si Peachy, mersi mult de tot pentru informatii si linkuri! biggrin.gif

Am raspuns la Peachy
michirec
QUOTE (radumihaela @ Apr 8 2009, 14:54) *
Am platit azi biletul pentru 14 nopti la H.GERAKINA BEACH=1200 euro cu demipensiune.

Am raspuns la Peachy

Ai mai fost la Gerakini? Te poti caza fie in hotelul mare, conditii mai bune, fie la bungalow-uri care sunt mai departe de plaja si sala cu mese, cum ai norocul; sunt modeste dar curatele; noi am avut probleme cu apa calda, cand curgea cand nu, am impresia cum se incalzea de la Soare, ca aveau pe acoperis instalatii solare;masa a fost f. buna si diversificata, seara mancai romaneste( cat te tinea burta).Problema este ca plaja si hotelul sunt infestate de ...RUSI, care la masa sunt ca tancurile T34, te dau jos daca le stai in cale cand sunt cu farfuria (prea)plina....
cboghiu
Buna ziua am dori sa mergem si noi (adica eu si cu sotia) in Halkidiki mai exact in SITHONIA cu plecarea ori pe 27 iunie ori pe 1 sau 4 iulie. Acum intrebarea de o mie de puncte imi poate sugera cineva un Hotel curat si dragut care sa merite bani sa fie minim 3 stele si maxim 4 stele (nu cred ca avem bani de cel de 5 stele) ?Si care statiune din SITHONIA e mai frumoasa (precizez ca nu suntem tipul de persoane cu o viata de noapte tumultoasa si nu ne plac aglomeratiile. De mers mergem cu masina proprie si personala (am uitat sa precizez sunt din Iasi). Daca mai merge cineva in perioada asta poate facem o coloana ceva tongue.gif (ceva gen coloana KIA ). Si daca este cineva din Iasi poate imi sugereaza si o agentie de turism buna. Sau este mai bine si mai convenabil sa ma duc pe cont propriu si sa vad la fata locului? NIste sfaturi va rog frumos NEED HELP!!!
dragospas
QUOTE (claudiamesaros @ Apr 3 2009, 17:28) *
Referitor la Hotel Naias Beach, ne-am uitat si noi la poze si arata bine. Am vrea sa rezervam in perioada 13-20 iunie. As vrea sa te intreb cum ai platit si ce ti-au dat ca dovada ca ai facut rezervarea?

Mi-a dat pe e-mail un cont si un nume unde sa virez 400 euro...la banca Alpha Bank...Dupa aia mi-au confirmat tot pe e-mail ca au primit banii si ca ma vor contacta cu cateva zile inainte de sosire....

P.S. eu am rezervat doua apartamente si un studio...in perioada 20-30 iunie (10 nopti)

claudiamesaros
QUOTE (dragospas @ Apr 9 2009, 09:42) *
Mi-a dat pe e-mail un cont si un nume unde sa virez 400 euro...la banca Alpha Bank...Dupa aia mi-au confirmat tot pe e-mail ca au primit banii si ca ma vor contacta cu cateva zile inainte de sosire....

P.S. eu am rezervat doua apartamente si un studio...in perioada 20-30 iunie (10 nopti)

Multumesc pentru raspuns. Nu am gasit nici o agentie care sa aibe oferta pentru hotelul acesta, asa ca am rezervat tot in Hanioti la Tropical pentru perioada 13.06-20.06.2009. Ai platit 400 Eur pentru 2 apartamente si un studio? Este foarte ieftin.
portocaLeu
QUOTE (cboghiu @ Apr 9 2009, 08:47) *
Sau este mai bine si mai convenabil sa ma duc pe cont propriu si sa vad la fata locului? NIste sfaturi va rog frumos NEED HELP!!!

Cum doresti, tot frumos va fi! Vei fi atat de incantat de frumusetea Sithoniei incat te vei indragosti iremediabil de ea...Daca ai rabdare cateva zile si citesti tot ce s-a scris pana acum aici o sa intelegi...
Noi am fost prima data la Hotel Anthemus, la patru stele ( in iunie era plin de nemti) , am luat bilete prin agentia Jeka ( tot ce ne-au recomandat a fost de calitate) si am avut demipensiune, ceea ce e suficient, in Grecia : veti pleca de cateva ori cu masina, dupa micul dejun, sa vedeti imprejurimile si nu va veti intoarce decat seara, asa ca all inclusive v-ar tine pe loc si n-ati mai putea vizita nimic.
Puteti merge "la plezneala" dar asta merita poate, a doua oara, dupa ce va veti familiariza cat de cat cu atmosfera de acolo. Sau plecati cu altii care stiu unde merg si iar e bine.
Sa ne scrii la intoarcere !

dragospas

QUOTE (claudiamesaros @ Apr 9 2009, 10:41) *
Multumesc pentru raspuns. Nu am gasit nici o agentie care sa aibe oferta pentru hotelul acesta, asa ca am rezervat tot in Hanioti la Tropical pentru perioada 13.06-20.06.2009. Ai platit 400 Eur pentru 2 apartamente si un studio? Este foarte ieftin.

Ei nici chiar asa,am platit numai avans.Apartamentul costa 90 euro pe noapte cu mic dejun inclus,iar studioul 8o de euro cu mic dejun...
oanita7
buna ziua!
am si eu o intrebare: a fost cineva la hotel Olympic Kosmas din Kassandra sau a auzit ceva de el de bine sau de rau? mergem de Paste si as vrea sa stiu la ce sa ma astept, desi din poze pare ok smile.gif
o zi buna!
NEW_NOEL
Eu plec pe 9 mai ,hotel SUN - Polichorno cu christian tour, mai merge cineva in perioada aia????
ciobi_ion
QUOTE (dt1986 @ Mar 23 2009, 19:33) *
Buna,

A fost cineva cazat in Toroni, Sithonia? Sunt pe cale sa fac o rezervare, insa as vrea sa aud inainte niste pareri de la persoane care au stat acolo sau au vizitat locul macar.

Multumesc

Anul trecut am fost cazatii in Toronii in perioada 04.-12 iulie si a fost superb.
GDL
Poti te rog frumos sa ne dai mai multe detalii despre Toroni: unde ai stat, daca apa este potrivita pentru copii (sa nu fie foarte adanca la mal), poze, etc. Multumesc mult.
cibononi71
buna,as vrea sa plec in halkidiki ,Sithonia pe 20 august la Hotel Philoxenia (7 nopti),care imi zice unde sa caut o oferta convenabila,apropo merg individual cu masina propie din timisoara,poate mai gasesc pe-aici de preferat un cuplu(fata baiat) care vor sa mearga in perioada asta
ANDOX
QUOTE (cibononi71 @ Apr 15 2009, 12:34) *
buna,as vrea sa plec in halkidiki ,Sithonia pe 20 august la Hotel Philoxenia (7 nopti),care imi zice unde sa caut o oferta convenabila,apropo merg individual cu masina propie din timisoara,poate mai gasesc pe-aici de preferat un cuplu(fata baiat) care vor sa mearga in perioada asta

289 euro/pers cu demipensiune 22 aug-29 aug.
gabika
Buna tuturor. As dori si eu cateva informatii despre hotelul Alia Palace din Kassandra. A fost cineva acolo? Noi suntem un grup de 6 persoane si plecam pe 21 iunie. Inca nu am facut rezervarea...mai astept cateva pareri.Va multumesc si un concediu placut tuturor!
minitehnicus
QUOTE (ciobi_ion @ Apr 14 2009, 15:34) *
Anul trecut am fost cazatii in Toronii in perioada 04.-12 iulie si a fost superb.

Anul acesta as vrea sa merg prin zona cam in aceasta perioada.
Imi poti spune te rog cum a fost vremea, cam cat de calda era apa?

Multam
alinutzab
QUOTE (ANDOX @ Apr 15 2009, 16:04) *
289 euro/pers cu demipensiune 22 aug-29 aug.

Si noi tot la Philoxenia Bungalows, 1-8 august, 442 euro camera cu demipensiune. Vad ca ne-au dat un pret mai bun, daca e vorba de acelasi hotel.
Florinam
Buna seara,
In iunie, plecam iar in Sithonia, hotel Lagomandra, in 2008, am stat la acelasi hotel, care ne-a placut mult. De fapt am stat in corpul de pe plaja. acum vom sta in corpul de pe partea cealalta a soselei. Ideea era, daca poate sa imi dea si mie cineva o ideea cu privire la gasirea unui hotel cu preturi rezonabile din Serres. Anul trecut am ramas o noapte in Dupnitsa, Bulgaria, la singurul hotel de 3 stele, care a fost oribil, de abia asteptam sa plecam dimineata. Vrem sa plecam inainte cu o zi de inceperea sejurului in Sithonia, pentru a nu pierde in totalitate prima zi. Va multumim.
sniga
Va rog mult,daca a fost cineva la Tropical in Hanioti,sa -mi spuna si mie cum e,caci nu gasesc pareri decit pe situri straine.N-am citit pina acum parerea unui roman.Strainii majoritatea sint multumiti,dar nu pomenesc nimic de mese.Eu am luat bilet cu demipensiune si din ce-am inteles mai au un restaurant care se numeste Tropicana ,nu este departe de hotel.Daca a fost cineva sa-mi spuna si mie cum este,sau ce reprezinta demipensiunea la acest hotel,conditiile,daca este apa calda,sau orice crede de cuviinta sa-mi spuna.Va multumesc ff mult.
aditzuuu1556
QUOTE (NEW_NOEL @ Apr 14 2009, 01:57) *
Eu plec pe 9 mai ,hotel SUN - Polichorno cu christian tour, mai merge cineva in perioada aia????

salut!
nu stiu de hotel SUN dar statiunea Polichrno e super!
O multime de magazine si taverne,am fost anu trecut in trecere pe acolo!
Plaja e misto si f.populata!
NEW_NOEL
mersi adituuuu in sfarsit m-a bagat si pe mine cineva in seama,daca mai aveti detalii le astept, daca nu o sa ma intorc eu nene cu un articol ...asa se face si cel putin 10 poze puse aicic pe site dar pana atunci astept pareri si recomandari..
wasemann
QUOTE (NEW_NOEL @ Apr 13 2009, 15:57) *

http://www.sunhotel.gr/
sniga
QUOTE (NEW_NOEL @ Jan 11 2009, 22:58) *
Salutare, deoarece prietena mea este obligata sa isi ia concediul in primavara am hotarat sa mergem in halkidiki pe 09 MAI cu cristian tour, au niste preturi f bune pt perioada asta si vrem sa dam avansul.
Va rog mult sa imi spuneti cum este vremea in acea perioada ,se poate face baie sau macar plaja? sau o sa inghetam de frig pe acolo? teoretic la noi pe 1 mai se deschide sezonul si am zis ca o fi cu 2-3 grade mai cald in grecia.
Hotelul SUN STATIUNEA POLICHRONO stie cineva cum sunt sau macar agentia cristian tour.
Va multumesc anticipat si astept orice fel de informatie deoarece dorim sa mergem peste 10 persoane si eu organizez....nu vreau sa-mi iau toata papara pt o excursie nereusita.

Alex....

Abia acum am vazut postul tau,scuze daca raspund tirziu.Eu am fost anul trecut din data de 16 mai si-am prins vreme excelenta.Nu puteam face plaja dupa 12, de cald.Dar apa era rece.Cind am fost la meteore,ghida a spus ca cei din grupul cu care fusese cu o saptamina in urma nu au avut parte de vreme buna,iar peisajul nu s-a vazut asa clar.Nu stiu daca re referea doar la zona aceea sau si-n halkidiki.E chestie de noroc,mai mult.Si noi mergem tot cu cristian tour pe 22 mai in hanioti si mergem tot cu teama ca si anul trecut.Sa speram ca vom avea noroc de vreme buna,caci apa oricum e rece.Cind am plecat noi pe 23 sau 24 incepuse sa se incalzeasca de puteai intra,dar nu sa stai mult.Concediu placut.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.