Ce mi se pare ciudat esta masa la Gerakina Beach hotel, care nu este departe dar nici chiar la indemana (5-10 minute de mers)... hai, seara mai merge sa faci o plimbarica, dar la micul dejun e cam ciudat sa te plimbi pana acolo... plus ca din ce am vazut eu, este un complex destul de mare, un hotel cu 4-5 etaje cam ca la noi la neptun sa zic plus multe bungalouri imprastiate... plaja aici este un pic cam aglomerata, multe sezlonguri (nu stiu daca sunt ale hotelului sau trebuie sa platesti, sau macar sa consumi ceva), multe distractii gen barcute, hidrobiciclete, banane,... dar in apa sunt pietre... nu bolovani mari sa iti rupi picioarele pe ei, dar cam de dimensiunea pumnului sa zic... banuiesc ca sunt destul de neplacute la calcat, multa lume avea cipicei, luati de la supermarket (cam unicul din ce am vazut dar destul de mare si foarte bine aprovizionat)cu 5,50 euro
dupa parerea (si experienta - sa ma dau mare acu') mea, nu merita platita si masa, chiar daca este
dupa parerea (si experienta - sa ma dau mare acu') mea, nu merita platita si masa, chiar daca este
eu o sa ajung in septembrie, demipensiune la Gerakina Beach; cum era masa acolo? ai mai multe amanunte despre hotel?
multumiri..anticipate...o gramada