Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

skiritelu

Buna Ziua
Am primit o oferta tentanta la hotel ATHENA PALLAS VILLAGE in Sithonia. A fost cineva la acest hotel? Dupa poze pare in regula dar ma intereseaza ceva imprejurimi. E departe de civilizatie? Te poti plimba pe acolo pe jos? Sunt ceva magazine ,taverne, discoteci?
Orice informatii imi sunt de folos!!!!
scoty
As dori vara asta sa merg in Grecia mai precis Halkidiki si apoi la Atena. Am mai fost in Grecia la Olimpyc Beach dar nu mia placut prea semana cu litoralul romanesc mai putin calitatea servirii si a mancarii la taverne care era mult mai buna. Revenind la Halkidiki cu atatea oferte nu stiu ce sa aleg, m-ar interesa un hotel, studio sau apartament cu doua camere, care eventual sa aiba kicineta, sa am loc de parcare, sa fie aproape de plaja si care sa aiba neaparat internet wi-fi, suntem dependenti eu de net, tanarul din familie de wow.
Care credeti ca ar fi locatia potrivita pentru mine? Va multumesc pentru sugestii!

Peachy
QUOTE (dt1986 @ Mar 25 2009, 21:47) *
Ms pentru raspuns. As vrea aici: http://www.halkidiki.com/house-souzana/index.htm
40euro/noapte in perioada 15-22iulie. Pentru noi cel mai mult conteaza peisajul, deci se pare ca din acest punct de vedere e chiar ok. Cam ce preturi sunt la taverne? Am fost anul trecut in Thassos si acolo mancam bine cu 7-10 euro.

Initial am fost tentat si eu sa stau in Toroni, anu' trecut, dar cineva zicea ca seara sunt multi tantari asa ca m-am orientat spre Kalamitsi ... nu stiu daca era adevarata informatia despre tantari, dar nu regret alegerea facuta. Am fost intr-o zi dupa pranz in Toroni, plaja e frumoasa, lunga, cu nisip granulat, de fapt totul este plasat pe o strada asfaltata care e paralela cu plaja ... o statiune foarte linistita, cu viata de noapte inexistenta. Preturile la taverne in Sithonia nu difera de cele intalnite de tine in Thassos ... diferenta insa o vei simti in atmosfera inabusitoare, inevitabila pe continent.
dragospas
QUOTE (scoty @ Mar 27 2009, 19:29) *
As dori vara asta sa merg in Grecia mai precis Halkidiki si apoi la Atena. Am mai fost in Grecia la Olimpyc Beach dar nu mia placut prea semana cu litoralul romanesc mai putin calitatea servirii si a mancarii la taverne care era mult mai buna. Revenind la Halkidiki cu atatea oferte nu stiu ce sa aleg, m-ar interesa un hotel, studio sau apartament cu doua camere, care eventual sa aiba kicineta, sa am loc de parcare, sa fie aproape de plaja si care sa aiba neaparat internet wi-fi, suntem dependenti eu de net, tanarul din familie de wow.
Care credeti ca ar fi locatia potrivita pentru mine? Va multumesc pentru sugestii!

Iti recomand hotel Naias beach din Hanioti...Nu stiu daca are wi-fi in rest este ok studio 80 euro cu mic dejun(2-3 pers),apartament 90 euro+mic dejun (4 pers)...Eu am rezervat in perioada 20-30 iunie ...
geocosma
QUOTE (skiritelu @ Mar 26 2009, 18:41) *
Buna Ziua
Am primit o oferta tentanta la hotel ATHENA PALLAS VILLAGE in Sithonia. A fost cineva la acest hotel? Dupa poze pare in regula dar ma intereseaza ceva imprejurimi. E departe de civilizatie? Te poti plimba pe acolo pe jos? Sunt ceva magazine ,taverne, discoteci?

Nu am fost la Athena Pallas, ci la Elea Village, care apartine de acelasi lant hotelier, in vara lui 2006. Elea era de 3 stele, Athena de 4 stele. A fost un coleg in vizita la Athena, la seara greceasca si a fost placut impresionat de hotelul Athena.
Referitor la distanta fata de civilizatie, pentru cine nu merge cu masina personala, este departe de "civilizatie". Este situat pe partea spre Kassandra a Sithoniei, intre Nikiti si Neos Marmaras, la o distanta aproape egala de fiecare (vreo 10 km). In zona nu am vazut magazine si nici discoteca, iar o taverna este la Elea Vilage, pe malul marii (distanta intre Elea si Athena este de vreo 1,5 km).
Neos Marmaras este un oras care se animeaza mult la lasarea serii, circulatia pietonala se amesteca cu cea rutiera pe strada principala a orasului printre tavernele si magazinele deschise pana spre miezul noptii. In aceeasi zona sunt si discoteci, dar nu stiu exact unde; nu erau tinta mea in ultimele 3 concedii pe care le-am petrecut pe Sithonia, desi am vizitat oraselul in fiecare an. Ziua, intre orele 10 si 16, intre plecarile vaporaselor in croaziere, este o mare plictiseala in oras.
Exista si transport in comun intre orase, cu opriri in dreptul hotelelor, dar nu stiu nici tariful si nici orarul: sigur obtii informatii de la receptie.
Ca sa "vezi" imprejurimile, pe Google Earth gasesti Atena Pallas la 40º09’45” N si 23º43’38”E, iar taverna de la Elea la 40º08’57” N si 23º43’51”E. Poti merge pe drumul de langa mare care este acum asfaltat, nu din pamant cum apare pe Google. Pe drumul principal (Perimetriki Sithonias) nu-ti recomand sa mergi pe jos (nu are trotuare, se merge destul de repede iar grecii merg cat mai spre marginea din dreapta a drumului pentru ca cei din spate sa-i depaseasca cat mai usor; nu sunt obisnuiti cu pietoni pe marginea drumului).
fisichella78
Va salut cu respect.

Am contractat un sejur de 7 nopti la hotelul Simantro Beach din Sani, Kassandra.
Am platit on line direct la hotel (defapt in banca Emporiki) salvand astfel cca 200-250 de Euro fata de ofertele agentiilor sau ale booking.com

Intrebarea mea e (si imi cer scuze ca nu am ajuns sa parcurg toate threadurile legate de Grecia) ce urmeaza acum? In sensul, voi primi prin posta vouchere sau ceva de genu asta? Am primit doar 2 confirmari de plata a avansului : prima de la Emporiki Bank si a doua de la lantul de hoteluri GHotels din care face parte Simantro Beach.

Oare mail-ul de la GHotels tine loc de vouchere? Iata ce am primit.

Dear Customer,
your reservation completed successfully. Thank you for choosing G-HOTELS.
The reservation details are the following:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Transaction Code (G-Hotels) : xxxxxxxxxxxx
Approval Code (Emporiki) : xxxxxxxxxxx
Charge Amount (Emporiki) : 258.72 EUR
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

CUSTOMER INFORMATION
First Name:CRISTIAN
Last Name:mr ROTUNA
e-mail:xxxxxxxxxxx
Arrival date:7/6/2009
Departure date:14/6/2009
Type of room:SIMANTRO BEACH-Standard Double
Number of rooms:1
Number of persons:2 Adults+1 Child 0-6 years old
Boards:Half Board
Paid Amount:258.72
Owed Amount:603.68
Transaction Date:2009-03-27 09:36:17
Total Amount:862.40
andrei_cs
Voi merge anul acesta in Gerakini la Sonia Village. Stie cineva cum este acolo?

andrei_cs
A fost cineva in Gerakini la Sonia Village ?
ANDOX
QUOTE (fisichella78 @ Mar 31 2009, 15:20) *
Oare mail-ul de la GHotels tine loc de vouchere? Iata ce am primit.

Nu stiu cum procedeaza G-Hotels dar de obicei primesti voucherul dupa ce achiti integral . Oricum nu-ti fa probleme pentru ca la o adica sunt de ajuns si confirmarile de plata .
Totusi de ce nu ai luat de la o agentie din RO? Eu am gasit in perioada 7-14 Iunie camera dubla (2+1)cu HB la pretul de 755 euro/7 nopti.
skiritelu

Daca nu esti pretentios e OK.
Noi am fost anul trecut .Camere mari, curatenie, AC cu plata 5euro pana pe 1.07 ,free pe urma.
A fost extra pentru copil(12 ani) care s-a distrat pe terenul de sport (bascket,fotbal) era si o masa de tenis unde se jucau pe rand. Piscina nu e prea mare dar e curata , ai sezlong si umbrela gratuit ,la plaja 5 euro. Are parcare,in limita locurilor. Mancarea super. Sambata - duminica fac gratare ,intotdeauna e de ajuns. De baut la masa de seara e contra cost pana si apa.Dar nu-i bai. Ai un mini-market in complex de unde poti sa-ti iei de baut.
Cand am fost noi era tabara{multi coplilasi de la 10ani in sus,marea majoritate ukrainieni, de treaba, s-au jucat si cu copilasii romani care erau cativa}.Deci unde sunt copii e si discoteca si multe jocuri organizate la care se uitau si romanasii nostrii mai mici. Ptr mine a fost frumos ca nu am avut treaba cu copilul care nici la plimbare nu venea cu noi sa nu piarda ceva.
Minusurile au fost : - plaja ingusta, pietroaie in apa(sa va luati papuci ca acolo sunt scumpi)
- pustietatea -pana la primul hotel -GERAKINA e de mers si cam prin tarana - asa ca musai tinuta sport; - nu prea te baga nimeni in seama - nu e antren ce mai e de relexare totala (sa luati remy table)
Daca sunteti genul plimbaret atunci nu va plictisiti. Va suiti in masina si ...........turul insulei cu opriri in toate golfuletele;sunt superbe si marea si nisipul -nu aveti ce regreta.
Va recomand sa mergeti in croaziera la muntele Athos; noi am ajuns in port la 9.30 cand pleca vaporul dar am luat bilete pentru a doua zi si un pliant cu plajele cele mai fumoase din Sithonia. Asa am facut turul insulei oprindu-ne in locurile cela mai frumoase indicate de fata de la agentie.
UN PONT, CRED!!!! Noi am cerut camera la parter si seara stateam .....ca in gradina la vila,frumos ( ai masuta si 2 scaune.. )

Sa va distrati bine!
artemisa24
QUOTE (skiritelu @ Mar 26 2009, 18:41) *
Buna Ziua

eu am fost de 2 ori la rand de revelion. confirm ce s-a spus mai sus de imprejurimi. in schimb, hotelul este superb, camere marisoare, foarte curate, foarte bine ingrijite. de revelion, cand am ajuns in camera ne astepta un platou plin cu bunatati.
mancarea este din belsug si extrem de variata. nu cred ca am mai mancat undeva la greci asa de bine. sunt 2 piscine,,,ce sa mai interiorul este minunat. la plaja se trece printr-un tunel dar este destul de ingusta si atunci iarna parea cam neingrijita
bijubuju
Am fost acum 2 ani, in august si am ramas foarte placut impresionat. Haleala e din abundenta, fac gratare de doua ori pe saptamana, au si o seara greceasca (vezi sa-ti rezervi de la pranz locuri in fata). La magazinul lor sunt cam maricele preturile, dar daca te deplasezi 800 metri pana mai spre centrul statiunii (cam pompos spus statiune) gasesti magazine alimentare cu preturi normale. Da, merita sigur croaziera la Muntele Athos, ai grija sa ai incarcati full acumulatorii de la camerele foto-video. Pe vapor se organizeaza jocuri distractive pentru copii, la dus, iar la intors - dansuri grecesti super. Mi-a placut croaziera. La intoarcere face o escala de vreo 2 ore in Ouranapolis, suficient sa bei o bere si sa degusti o baclava.
Ai grija ca langa hotel, in stanga cum cobori la plaja, este un camping cu somnorosi. Noi eram printre primii la plaja, copiii mai faceau galagie si de vreo 2 ori au iesit niste urati de ucraineni, cred, nervosi nevoie mare ca le-am stricat somnul de frumusete. Piscina e ok, o data pe saptamana este discoteca, se poate dansa si face baie pana mai tarziu. Altfel, inchide pe la 19.00. Vezi ca sunt si vreo 2 mese de ping-pong.
Am halit o data la pranz la restaurantul lor. Priveliste super, dar si preturile maricele. Mai bine iei masina si te duci spre centru, la o taverna, unde gasesti pizza cu 8-10 euro (mare). Ai Salonicul la vreo 80 km, daca ai chef de shopping. Noi nu am mers. Apa e superba, dar grija la bolovani. Noi facusem un pic de munca patriotica si croisem o alee de intrare in apa, lata de vreun metru. Ca bolovani sunt numai la intrare, vreo 7-8 metri, apoi e nisip. A! Sa aveti neaparat ochelari cu tub de respirat, ca e splendid sub apa: pestisori, vegetatie, etc.
Noi mergem anul asta, in iunie, in insula Thassos, insula de smarald. Am fost si anul trecut tot in Thassos, ne-a placut mult. Succes !
fisichella78
QUOTE (ANDOX @ Mar 31 2009, 20:27) *
Nu stiu cum procedeaza G-Hotels dar de obicei primesti voucherul dupa ce achiti integral . Oricum nu-ti fa probleme pentru ca la o adica sunt de ajuns si confirmarile de plata .
Totusi de ce nu ai luat de la o agentie din RO? Eu am gasit in perioada 7-14 Iunie camera dubla (2+1)cu HB la pretul de 755 euro/7 nopti.

Pai la hotel de 4* nu am gasit niciunde pretul pe care l-am platit...
ANDOX
QUOTE (fisichella78 @ Mar 31 2009, 23:29) *
Pai la hotel de 4* nu am gasit niciunde pretul pe care l-am platit...

Sunt daca cauti bine. Pe langa Simantro Beach , mai ieftin este Alia Palace 5* http://www.alia-palace.com/en/index.php 525 euro camera pe 7 nopti cu demipensiune in perioada aleasa de tine.
yanisblak
Sal.Stie cineva de hotelul Akrogiali de pe bratul Kassandra? Am gasit o oferta pentru el dar nu gasesc pareri despre nici chiar pe tripadvisor sau in alta parte .E ca si cum nu ar exista decit in pliantele agentiilor de turism.Am cautat si pe forum dar acelasi rezultat.Pls poate stie cineva. worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif ca nu mai stiu pe unde sa caut confusedsmiley.png
andrei_cs
Mai este cineva care merge la Sonia Village in Gerakini pe 13 iunie ?
schumiholic
QUOTE (skiritelu @ Mar 31 2009, 19:54) *
Va recomand sa mergeti in croaziera la muntele Athos; noi am ajuns in port la 9.30 cand pleca vaporul dar am luat bilete pentru a doua zi si un pliant cu plajele cele mai fumoase din Sithonia. Asa am facut turul insulei oprindu-ne in locurile cela mai frumoase indicate de fata de la agentie.

Din intamplare mai ai pliantul ala? Sa ne spui si noua care ar fi plajele alea? wink.gif
skiritelu
QUOTE (andrei_cs @ Apr 1 2009, 21:33) *

Scuze Andrei, postul de mai sus, 2235, este pentru tine: amanunte de la Sonia Village. imi cer scuze ca nu am scris si despre ce hotel era vorba.

QUOTE (schumiholic @ Apr 1 2009, 22:44) *
Din intamplare mai ai pliantul ala? Sa ne spui si noua care ar fi plajele alea? wink.gif

L-am gasit. Este de fapt o carticica care are ,pe langa altele si 2 "BEACH MAPS'' pentru Kasandra si Sithonia. De acolo ne-a recomandat , pe Sithonia urmatoarele plaje: AGIOS IOANNIS , KARIDI , KAVOUROTRIPES , SARTI , PORTO KUOFO , TORONI , SPATHIES. Le-am scris in ordinea in care se succed , facand inconjurul bratului.
Dupa cum am spus,atunci cand am ajuns in Ormos Panagias am pierdut vaporul asa ca de acolo am plecat sa facem aceasta excursie. Nu am oprit in toate - ne era teama ca nu ne incadram ca timp pentru ca mergeam mai incet sa admiram ,macar din masina acolo unde nu opream, peisajul. Am facut cate o baie in Karidi , Sarti , Toroni. Daca nu pierdeam vremea la plaja ne bucuram mai pe indelete de peisaje.
Sper ca voi sa nu pierdeti vremea decat de o baie si sa hoinariti mai mult.
Vacanta placuta.
schumiholic
Mersi pentru raspuns!
Anul trecut cand am facut si noi turul Sithoniei, nu am gasit plaja KAVOUROTRIPES. Ma poti indruma catre ea? Sau daca nu cer prea mult, poti sa scanezi harta aia...?
claudiamesaros

Salutare, sunt din Brasov si vreau sa merg in Halkidiki in perioada 13.06-20.06.2009. Suntem o familie cu 2 copii. Daca vreti sa ne intalnim undeva sa mergem impreuna scrie-mi pe mail claudiamesaros@yahoo.com.
andrei_cs
QUOTE (skiritelu @ Apr 1 2009, 23:21) *
Scuze Andrei, postul de mai sus, 2235, este pentru tine: amanunte de la Sonia Village. imi cer scuze ca nu am scris si despre ce hotel era vorba.

L-am gasit. Este de fapt o carticica care are ,pe langa altele si 2 "BEACH MAPS'' pentru Kasandra si Sithonia. De acolo ne-a recomandat , pe Sithonia urmatoarele plaje: AGIOS IOANNIS , KARIDI , KAVOUROTRIPES , SARTI , PORTO KUOFO , TORONI , SPATHIES. Le-am scris in ordinea in care se succed , facand inconjurul bratului.
Dupa cum am spus,atunci cand am ajuns in Ormos Panagias am pierdut vaporul asa ca de acolo am plecat sa facem aceasta excursie. Nu am oprit in toate - ne era teama ca nu ne incadram ca timp pentru ca mergeam mai incet sa admiram ,macar din masina acolo unde nu opream, peisajul. Am facut cate o baie in Karidi , Sarti , Toroni. Daca nu pierdeam vremea la plaja ne bucuram mai pe indelete de peisaje.
Sper ca voi sa nu pierdeti vremea decat de o baie si sa hoinariti mai mult.
Vacanta placuta.

Banuiam ca este pentru mine raspunsul smile.gif si iti multumesc foarte mult.
lilcumarsupiu
Intrucat in anii trecuti am fost ajutata de forumisti ca sa-mi aleg o vacanta pe gustul meu, ma gandesc sa va atasez cateva poze de anul trecut( august 2008) la complexul Gerakina Beach din Gerakini.
Vacanta a fost foarte frumoasa, pe gustul nostru, adica: plaja cu nisip fin, intrarea in mare lina, verdeata, liniste, mancare decenta, camere in limita bunului simt.
Complexul se intinde pe o suprafata mare, plina de copaci si pomi fructiferi (maslini, peri, piersici), cu gazon udat zilnic.
Are un hotel mare la intrare si multe bungalouri cu un etaj si fara etaj care se intind spre mare.
Noi am stat foarte bine, intr-un bungalou fara etaj, cu terasa, in fata noastra fiind inca o linie de cladiri si apoi marea. Dar chiar daca stati mai departe, distantele pana la plaja sunt insignifiante.
Am vazut si o piscina, la care am auzit si animatie si am vazut copii balacindu-se, dar pe noi nu ne-a interesat.
Pe plaja sunt contra cost sezlonguri cu umbrele, dar nu au consumatia inclusa (asa cum se intampla de obicei in Grecia)
Mancarea e buna si variata (am avut HB). Pentru masa de pranz exista o taverna pe plaja in cadrul complexului si inca cateva inafara lui, dar foarte aproape. Cel mai mult mi-a placut mancarea la un fel de taverna cu specific italian( putin mai scump decat in alte locuri, dar mancare italiana adevarata)/
Camera a fost destul de mare. Tinand cont ca am avut si un pat suplimentar pentru fimiu, am avut destul loc de desfasurare. Aerul conditionat amers din plin. Curatenia se face zilnic, asternuturile se schimba la 3 zile.
Seara te poti plimba pe faleza care nu e prea lunga. Altceva nu prea ai ce sa faci acolo. Prin urmare, o vacanta de relaxare si liniste.

Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
claudiamesaros
QUOTE (dragospas @ Mar 28 2009, 17:51) *
Iti recomand hotel Naias beach din Hanioti...Nu stiu daca are wi-fi in rest este ok studio 80 euro cu mic dejun(2-3 pers),apartament 90 euro+mic dejun (4 pers)...Eu am rezervat in perioada 20-30 iunie ...

Referitor la Hotel Naias Beach, ne-am uitat si noi la poze si arata bine. Am vrea sa rezervam in perioada 13-20 iunie. As vrea sa te intreb cum ai platit si ce ti-au dat ca dovada ca ai facut rezervarea?
fideli0
salutare...a fost cineva la hotelul flegra palace in pefkohori?vreau sa merg anul acesta acolo dar am tot cautat prin forum si nu am gasit nimic despre el...ma poate ajuta cineva cu niste impresii?
multumesc mult
radumihaela

Da, noi vrem sa achitam biletul saptamana viitoare.Hotel Gerkina Beach,din 13 .06.-27.06.09.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.