Peachy
26th February 2009, 15:34
@anonima1
Daca cumva iti este de folos ... perioada 8-15 Septembrie, am stat la House Paradise (poti sa stai si o zi daca vrei ca nu au o perioada minima de sedere), cazare excelenta pentru 35 eur/zi camera cu 3 paturi, chicineta, baie cu dus, balcon, aer conditionat, plaja la 100m. Nu stiu daca mai erau 50 de turisti in toata statiunea, iar unde am stat mai erau cazati doar vreo 3 familii de bulgari veniti doar pentru weekend, una de nemti si parca una de romani ... oricum, ideea e ca si acolo erau foarte multe locuri pentru cazare care nu apar listate pe internet.
Uite si cateva poze
Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul
Mai am cateva poze si la un post facut anul trecut dupa ce am venit din Grecia
http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=5385959
NEW_NOEL
9th March 2009, 15:13
salutari,am rezervat la christian tour o excursie pe 9 mai ( plecarea) catre Halkidiki /KASSANDRA/ POLICHORNO / HOTEL SUN .Stie careva cum sta treaba cu acest hotel? Excursia 7 nopti plus mic dejun plus transport a costat 127 euro.Din cate am inteles baie nu se prea poate face ,ma interesa daca stie cineva din statiune daca sunt masini de inchiriat pentru a vizita celelate brate? Aveti idee daca se poate face intr-o zi bratul SITONIA?
Multumesc si zile insorite...cand vor fi.
grecul68
9th March 2009, 15:31
QUOTE (NEW_NOEL @ Mar 9 2009, 15:13)

salutari,am rezervat la christian tour o excursie pe 9 mai ( plecarea) catre Halkidiki /KASSANDRA/ POLICHORNO / HOTEL SUN .Stie careva cum sta treaba cu acest hotel? Excursia 7 nopti plus mic dejun plus transport a costat 127 euro.Din cate am inteles baie nu se prea poate face ,ma interesa daca stie cineva din statiune daca sunt masini de inchiriat pentru a vizita celelate brate? Aveti idee daca se poate face intr-o zi bratul SITONIA?
Multumesc si zile insorite...cand vor fi.
Faci intr-o zi si Sithonia si Kassandra daca iti pui mintea...
Ideea este ca n-o sa poti conduce ca pe autostrada, vei fi tentat sa opresti de dragul peisajelor si a asezarilor frumoase.
Chiar iti recomand sa opresti caci sunt unele sate de munte istorice, unul este Parthenonas care este f pitoresc si iti ofera un view foarte frumos asupra marii.
Mai sunt orasele frumoase , gen Neos Marmaras sau plaje unice-Vourvourou- in mici golfulete.
Bratul Sithonia este mai muntos si mai salbatic, mai putin dezvoltat dpv turistic in timp ce pe Kassandra sunt mai multe hoteluri si statiuni.
Iti recomand sa inchiriezi masina pentru 2-3 zile, caci o zi este putin.
NEW_NOEL
9th March 2009, 17:20
aha...da stand in kasandra ma gandeam sa il vizitam cu scuterul( inchiriat daca or fi) iar sitonia ma gandeam la o zi dedicata acestui brat...sa speram ca vom gasi masina si vom avea timp.Mersi pt raspuns, o sa notez satele astea spuse de tine si le caut pe harta.
Orice alte sugestii sunt binevenite....
Mersi.
grecul68
9th March 2009, 17:45
Nu uitati de Salonic, este cam la 60 k si este un oras foarte frumos.
Pastrati-va bani pentru shopping caci, daca va duceti cu perechea, nu scapati...sunt cateva strazi comerciale si malluri.
JustMe2007
10th March 2009, 10:25
Si eu recomand ce a prezentat Peachy, cazare excelenta (si gazdele la fel), iar statiunea Kalamitsi cu plaja cu tot mi-au placut cel mai mult din cate am vizitat.
Mi s-a facut dor de Sithonia...
petrucristi
10th March 2009, 11:19
QUOTE (NEW_NOEL @ Mar 9 2009, 17:20)

aha...da stand in kasandra ma gandeam sa il vizitam cu scuterul( inchiriat daca or fi) iar sitonia ma gandeam la o zi dedicata acestui brat...sa speram ca vom gasi masina si vom avea timp.Mersi pt raspuns, o sa notez satele astea spuse de tine si le caut pe harta.
Orice alte sugestii sunt binevenite....
Mersi.
Noi am inchiriat anul trecut ATV uri si am vizitat ambele peninsule ,e misto cu ATV ul fiindca poti sa mergi peste tot cu el, numai ai grija sa fie unul mai nou, noi cu primul am patit o .Dar fara probleme au venit dupa noi cu unul bun.
alinaisac
10th March 2009, 12:17
QUOTE (JustMe2007 @ Mar 10 2009, 00:25)

Si eu recomand ce a prezentat Peachy, cazare excelenta (si gazdele la fel), iar statiunea Kalamitsi cu plaja cu tot mi-au placut cel mai mult din cate am vizitat.
Salut,
ma poti ajuta cu o harta detaliata a sithoniei, cu drumuri forestiere, trasee montane, plaje???
Multumesc
NEW_NOEL
10th March 2009, 16:21
petru...ai idee cat ati platit pentru un atv de 2 pers pe zi?
JustMe2007
10th March 2009, 16:25
Incearca pe halkidiki.com, acolo gasesti foarte multe informatii despre zona, dar si aici pe topic s-a discutat / recomandat. Prea multe drumuri nu sunt in zona, asa ca sa nu te astepti la ceva stufos.
elitte35
10th March 2009, 18:20
a fost cineva la hotel sonia village in sithonia?e un hotel curat, in pustietate,....ce se poate spune despre el?va multumesc
galia
14th March 2009, 12:21
buna ziua,
Am fost in Grecia pentru prima data acum 6 ani. Era primul concediu in strainatate....Am fost in Sitonia, la Blue Dolphin. Probabil norocul incepatorului. Habar nu aveam um arata hotelul... A fost super, la un pret super....
In anul urmator am repetat concediul, dar in alta locatie: Kasandra, Hanioti. De data asta descoperisem netul, m-am uitat la hotel, la,, poze"". A fost groanic!
Hotelul nu era nici pe deperte cum arata in poze. Nu stiu cum au reusit sa faca o piscina cal de 3x2mpatrati sa arate ca o piscina olimpica.. De fapt hotelul nici nu se numea asa cum aparea pe rezervarea noastra... Si, colac peste pupaza, a doua zi, am prins incendiu. Cred ca a fost 2in 2006...sper sa nu gresesc anul. Vreau sa va spun ca ne-am vazut moartea cu ochii, si nu exagerez deloc. Cei care au trecut prin asa ceva stiu despre ce vorbesc. In noapttea aceea, cand am reusit sa fugim, ne-am intors in tara. Concediul nostru de 10 zile a fost de fapt o noapte... Dar nu mai conteaza, suntem multumiti ca am scapat cu viata...
Oricum, de atunci nu am mai fost in Grecia. In urmatoarele veri ne-am dus in Turcia. iecare tara are avantajele si dezavantejele sale. Dar, sub nici o forma nu as mai merge in kasandra. Practic esti cam prins in cursa in eventualitatea unui incendiu. Am tot vazut ca este un fenomen care se repeta. Din pacate, grecii nu au facut nimic pentru noi atunci. Cei de la hotel au inchis restaurantul si nici macar apa nu aveam de unde sa luam. Primii care au fugit au fost receptionerele... Mai am si acum cartela de la hotel. Am intrat singuri si ne-am luat pasapoartele din receptie...
Vreau sa va recomand sa va interesati mai mult unde mergeti. Aveti grija la ,, poze'', sunt foarte usor de pacalit mai ales pe cei de buna credinta.
In Turcia , am fost la Bodrumla un super hotel, la recomandarea unor prieteni si la Kusadasi, am ales de pe net, nu chiar asa de bine...
Oricum, ce imi place mie, poate altuia nu ii place. Deci aveti grija unde mergeti.
Si parca e mai frumoasa Turcia, adica oamenii. Desi apa pe care am gast-o in Sitonia nu am mai intalnit-o nicaieri. Si am fost numai la Egee...
cam asta...
portocaLeu
15th March 2009, 16:26
QUOTE (JustMe2007 @ Mar 10 2009, 10:25)

.
Ehh,parca numai tie...
Dar vacanta se apropie
si Sithonia ne asteapta cu bucurie sa o cutreieram iar si iar!
dragospas
16th March 2009, 18:27
QUOTE (deliush @ Feb 10 2009, 14:26)

aha...super...sa vii cu detalii cand te intorci

Am gasit ceva mai interesant decat Hanioti Palace...interesant si la pret si la referinte...Se numeste Naias Beach Hotel si este pe plaja si aproape in centrul statiunii.Eu mi-am rezervat direct la Hotel prin intermediul netului !
alinaisac
17th March 2009, 20:06
QUOTE (portocaLeu @ Mar 15 2009, 07:26)

Ehh,parca numai tie...
Dar vacanta se apropie

si Sithonia ne asteapta cu bucurie sa o cutreieram iar si iar!
Buna,
ma poti ajuta cu o harta detaliata a Sithoniei, gen drumuri forestiere, plaje ascunse...etc
Multumesc
me_and_myself
17th March 2009, 21:30
QUOTE (alinaisac @ Mar 17 2009, 20:06)

Buna,
ma poti ajuta cu o harta detaliata a Sithoniei, gen drumuri forestiere, plaje ascunse...etc
Multumesc
Nu ai nevoie de harta, nu prea ai cum sa le ratezi, sunt marcate toate pe marginea drumului, care drum e unu' singur, mare si lat, care ocoleste peninsula.
http://maps.google.com/
alinaisac
18th March 2009, 16:33
QUOTE (me_and_myself @ Mar 17 2009, 12:30)

Nu ai nevoie de harta, nu prea ai cum sa le ratezi, sunt marcate toate pe marginea drumului, care drum e unu' singur, mare si lat, care ocoleste peninsula.
http://maps.google.com/
Multumesc frumos pentru raspuns!!!!
QUOTE (alinaisac @ Mar 18 2009, 07:27)

Multumesc frumos pentru raspuns!!!!
Dar o harta a insulei Corfu???
Peachy
19th March 2009, 02:41
QUOTE (alinaisac @ Mar 18 2009, 16:33)

chiar daca e offtopic ... uite AICI, m-a ajutat mult cand am fost in Corfu acum 2 ani.
grecul68
19th March 2009, 10:42
QUOTE (alinaisac @ Mar 18 2009, 16:33)

Singurica nu poti sa-ti cauti harta?
Gasesti o gramada pe net daca vrei sau tie iti place sa munceasca altii pentru tine?
dt1986
23rd March 2009, 18:33
Buna,
A fost cineva cazat in Toroni, Sithonia? Sunt pe cale sa fac o rezervare, insa as vrea sa aud inainte niste pareri de la persoane care au stat acolo sau au vizitat locul macar.
Multumesc
dante20
24th March 2009, 10:20
buna ziua! a fost cineva anul trecut la Portes Palace? as vrea cateva pareri deoarece am citit ca a cam decazut fata de anii trecuti. multumesc mult!
matutu
25th March 2009, 11:06
QUOTE (galia @ Mar 14 2009, 12:21)

buna ziua,
Si parca e mai frumoasa Turcia, adica oamenii. Desi apa pe care am gast-o in Sitonia nu am mai intalnit-o nicaieri. Si am fost numai la Egee...
cam asta...
ai mare dreptate si eu am constatat asta.
anami
25th March 2009, 19:42
QUOTE (dt1986 @ Mar 23 2009, 18:33)

Buna,
A fost cineva cazat in Toroni, Sithonia? Sunt pe cale sa fac o rezervare, insa as vrea sa aud inainte niste pareri de la persoane care au stat acolo sau au vizitat locul macar.
Multumesc
Am fost eu acum 2 ani. Plaja este destul de lata si nisipul fin inclusiv in apa. Intrarea in apa nu e foarte lina si destul de repede devine adanca dar pt inotatori e super; sunt si valuri. Sunt sezlonguri pe plaja in dreptul barurilor si ca peste tot in Gr daca consumi ceva stai gratis.
Statiunea este intinsa intr-un golf mai mare, peisajul e f frumos. Se mananca f bine la taverne. De distractie in general n Sithonia nu prea este. Merita sa mergi pana la Porto Kuofo si Kalamitsi; sunt la 10-15 km. La ce studio vrei sa rezervi?
dt1986
25th March 2009, 20:47
QUOTE (anami @ Mar 25 2009, 19:42)

Am fost eu acum 2 ani. Plaja este destul de lata si nisipul fin inclusiv in apa. Intrarea in apa nu e foarte lina si destul de repede devine adanca dar pt inotatori e super; sunt si valuri. Sunt sezlonguri pe plaja in dreptul barurilor si ca peste tot in Gr daca consumi ceva stai gratis.
Statiunea este intinsa intr-un golf mai mare, peisajul e f frumos. Se mananca f bine la taverne. De distractie in general n Sithonia nu prea este. Merita sa mergi pana la Porto Kuofo si Kalamitsi; sunt la 10-15 km. La ce studio vrei sa rezervi?
Ms pentru raspuns. As vrea aici: http://www.halkidiki.com/house-souzana/index.htm
40euro/noapte in perioada 15-22iulie. Pentru noi cel mai mult conteaza peisajul, deci se pare ca din acest punct de vedere e chiar ok. Cam ce preturi sunt la taverne? Am fost anul trecut in Thassos si acolo mancam bine cu 7-10 euro.
anami
26th March 2009, 11:20
QUOTE (dt1986 @ Mar 25 2009, 20:47)

Ms pentru raspuns. As vrea aici:
http://www.halkidiki.com/house-souzana/index.htm40euro/noapte in perioada 15-22iulie. Pentru noi cel mai mult conteaza peisajul, deci se pare ca din acest punct de vedere e chiar ok. Cam ce preturi sunt la taverne? Am fost anul trecut in Thassos si acolo mancam bine cu 7-10 euro.
Cam asa sunt preturile; e o alegere buna, o sa va placa. Pt peisaje NEAPARAT la plaja Kalamitsi si Porto Kuofo. Cand am fost la Toroni am setat GPS-ul pe drumul cel mai scurt si in loc sa ne duca pe drumul clasic spre Salonic, etc., de la Serres ne-a dus pe drumuri secundare (dealtfeli mpecabile) ,aproape vertical spre Sithonia. Initial am vrut sa ignoram GPS -UL si sa mergem pe drumul cunoscut dar cand am vazut prin ce locuri minunate ne duce, am mers dupa el. Un traseu absolut de vis cu sate pitoresti, peisaje superbe; am trecut prin oraselul Paleokastro- cred ca asa era si acum 2000 de ani. In orice caz, merita drumul; timpul parcurs e cam la fel pt ca desi sunt drumuri sec sunt excelentee si aproape pustii si e cu vreo 30 km mai scurt.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.