Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

Tanyla

Va rog ajutati-ma si pe mine cu informatii despre Dionisiou Beach.As vrea o vacanta acolo ,dar am nevoie de pareri de la cei care au ajuns in zona referitor la unitatile de cazare :Haus Chrisi,Tania Studios,Eleni haus, Dionisos Apartaments .Ma intereseaza cum sunt proprietarii,camerele daca arata la fel ca in poze .Multumesc
ageana
Vreau sa merg in Grecia dupa jumatatea lunii mai.
Stie cineva o locatie in Sithonia unde sa nu fie familii cu copii si pensionari.
Nu ma intelegeti gresit, nu ma duc acolo sa fac dezastru, dar nici nu cred ca e potrivit sa stam la un loc cu oameni cu familii.
Ar fi ok daca as gasi o locatie in care sa fim decat noi - vreo 5 persoane.

Mersi frumos!

deliush
QUOTE (dragospas @ Feb 1 2009, 16:03) *
Sunt interesat de un comentariu despre Hanioti Palace ...a fost cineva?

da...si eu sunt interesata de Hanioti Palace...as vrea sa merg in August smile.gif
sau daca imi puteti face recomandari de un hotel de 3 si 4* ... intr-o zona cat de cat animata ... aproape de plaja cu nisip ...cat mai aproape chiar
dragospas
QUOTE (deliush @ Feb 6 2009, 13:12) *
da...si eu sunt interesata de Hanioti Palace...as vrea sa merg in August smile.gif
sau daca imi puteti face recomandari de un hotel de 3 si 4* ... intr-o zona cat de cat animata ... aproape de plaja cu nisip ...cat mai aproape chiar

Sa ma intrebi pe mine dupa 1 iulie...eu vreau sa plec in perioada 20-30 iunie....
lilcumarsupiu
QUOTE (ageana @ Feb 6 2009, 12:03) *

Mersi frumos!

Nu stiu nimic despre ce ai intrebat tu, dar sa nu te superi, te rog mult sa incerci sa vorbesti corect romaneste.

Se spune 'o locatie in care sa fim DOAR noi'

Am observat ca mai toata populatia tanara a Romaniei face aceasta confuzie si pe mine a inceput sa ma cam racaie pe creieri.
portocaLeu
QUOTE (ageana @ Feb 6 2009, 12:03) *
Vreau sa merg in Grecia dupa jumatatea lunii mai.
Stie cineva o locatie in Sithonia unde sa nu fie familii cu copii si pensionari.
Nu ma intelegeti gresit, nu ma duc acolo sa fac dezastru, dar nici nu cred ca e potrivit sa stam la un loc cu oameni cu familii.

Mersi frumos!

Puteti sa va cazati oriunde,in oraselele Sithoniei,la hotel,la vila,la bungalow,decat ca nimeni nu iti garanteaza ca nu veti suferi din cauza la pensionari sau oameni cu familii care este.

Vacanta placuta! naughty.gif

marinusa
QUOTE (lilcumarsupiu @ Feb 7 2009, 20:22) *
Nu stiu nimic despre ce ai intrebat tu, dar sa nu te superi, te rog mult sa incerci sa vorbesti corect romaneste.

Se spune 'o locatie in care sa fim DOAR noi'

Am observat ca mai toata populatia tanara a Romaniei face aceasta confuzie si pe mine a inceput sa ma cam racaie pe creieri.

Iar eu am observat că toata lumea folosește cuvântul locație fără să-i cunoască sensul. Și când mai dai și lecții de limbă, acest lucru mi se pare inadmisibil. Așadar,

LOCÁȚIE, locații, s.f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosință temporară. ♢ Taxă de locație = taxă care se plătește drept sancțiune în caz de depășire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.) Contract prin care una dintre părți se obligă să procure și să asigure celeilalte părți folosința unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. [Var.: locațiúne s.f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis.
Sursa: DEX '98 | Trimisă de romac, 6 Apr 2004 | Greșeală de tipar

lilcumarsupiu
QUOTE (marinusa @ Feb 9 2009, 10:51) *
Iar eu am observat că toata lumea folosește cuvântul locație fără să-i cunoască sensul. Și când mai dai și lecții de limbă, acest lucru mi se pare inadmisibil. Așadar,

LOCÁȚIE, locații, s.f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosință temporară. ♢ Taxă de locație = taxă care se plătește drept sancțiune în caz de depășire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.) Contract prin care una dintre părți se obligă să procure și să asigure celeilalte părți folosința unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. [Var.: locațiúne s.f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis.
Sursa: DEX '98 | Trimisă de romac, 6 Apr 2004 | Greșeală de tipar

Iti multumesc pentru efortul de a scrie primul tau post ca sa ma corectezi pe mine. Pacat ca nu ai scris si continuarea, daca tot nu aveai ce face.

In alta ordine de idei, aici se scrie despre vacante in Halkidiki, unde iti doresc sa ajungi si tu.
marinusa
QUOTE (lilcumarsupiu @ Feb 9 2009, 18:44) *
Iti multumesc pentru efortul de a scrie primul tau post ca sa ma corectezi pe mine. Pacat ca nu ai scris si continuarea, daca tot nu aveai ce face.

In alta ordine de idei, aici se scrie despre vacante in Halkidiki, unde iti doresc sa ajungi si tu.

Iti multumesc pentru gandurile bune, dar sa stii ca mi-am luat deja biletele pentru concediul din vara asta, si ghici unde? Daca mai spun ca n-as ajunge acolo pentru prima data, ar fi prea mult pentru logica ta?
lilcumarsupiu

QUOTE (marinusa @ Feb 9 2009, 20:46) *
Iti multumesc pentru gandurile bune, dar sa stii ca mi-am luat deja biletele pentru concediul din vara asta, si ghici unde? Daca mai spun ca n-as ajunge acolo pentru prima data, ar fi prea mult pentru logica ta?

Din respect pentru cei ce au scris si vor mai scrie in acest forum acesta este ultimul meu post legat de acest subiect

Asa cum zicea un banc: Cel mai destept cedeaza primul.
marinusa
QUOTE (lilcumarsupiu @ Feb 9 2009, 20:58) *
Din respect pentru cei ce au scris si vor mai scrie in acest forum acesta este ultimul meu post legat de acest subiect

Asa cum zicea un banc: Cel mai destept cedeaza primul.

Alta greseala : asta nu e banc, este un proverb ! Dar pentru tine poate fi banc !
deliush
QUOTE (dragospas @ Feb 7 2009, 18:58) *
Sa ma intrebi pe mine dupa 1 iulie...eu vreau sa plec in perioada 20-30 iunie....

aha...super...sa vii cu detalii cand te intorci smile.gif
petrucristi
Salutare iubitori de Halkidiki, eu deja am achizitionat pachetul , ce mai ziceti , nu am auzit de voi de un an.Pt . aia care cauta "locatii" fara pensionari si familii pot incerca la carciuma din colt sau pe tarlaua de la marginea capitalei , dupa o sticla de wisky si redbull sigur nu o sa sesizati diferenta , sau mai simplu , luati cortul si mergeti pe malul litoralului romanesc intre sate , nu va trebuie muzica , se aud manele din vecini ,ieftin si comod . biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ageana
Se pare ca si pe forum-ul asta sunt oameni a caror singura dorita e sa-i ironizeze pe altii... Pacat zic eu, mai ales pe un topic asa frumos.
Nu, o sa ma duc acolo sa dau la maxim maneaua din dacia tunata. Nu o sa ma imbat ca animalul si o sa cant "cea mai noua" melodie a lu' Gutza, in timp ce scuip seminte.
Nu-s genul, crede-ma! Ma duc acolo pt relaxare.
Totusi, mie nu mi se pare ok sa ajung intr-o statiune plina de oameni in varsta. Tot respectul, dar vreau sa-mi petrec concediul cu persoane de varsta mea.

In fine, nu stiu de ce ma chinui sa dau explicatii, oricum cine vroia sa inteleaga, intelegea din prima.
Si DA! Sunt un agramat, sunt vai de mama mea la limba romana. Perfectilor care sunteti voi.
petrucristi
QUOTE (ageana @ Feb 12 2009, 16:00) *
Se pare ca si pe forum-ul asta sunt oameni a caror singura dorita e sa-i ironizeze pe altii... Pacat zic eu, mai ales pe un topic asa frumos.
Nu, o sa ma duc acolo sa dau la maxim maneaua din dacia tunata. Nu o sa ma imbat ca animalul si o sa cant "cea mai noua" melodie a lu' Gutza, in timp ce scuip seminte.
Nu-s genul, crede-ma! Ma duc acolo pt relaxare.
Totusi, mie nu mi se pare ok sa ajung intr-o statiune plina de oameni in varsta. Tot respectul, dar vreau sa-mi petrec concediul cu persoane de varsta mea.

In fine, nu stiu de ce ma chinui sa dau explicatii, oricum cine vroia sa inteleaga, intelegea din prima.
Si DA! Sunt un agramat, sunt vai de mama mea la limba romana. Perfectilor care sunteti voi.

Scuze ironia dar anul trecut am patit o in Chanioti cu o gasca din Pitesti care faceau circ de mama focului. Se certau de la mici si bere si faceau misto de un om de culoare care se plimba pe plaja cu surveniruri,furau din desaga lui la propriu si fugeau in apa , cica na vazut negru bai.Binenteles sub notele lui liviu pustiu.Poate ca nu e cazul tau , si imi cer scuze pt. asa zisa abordare a problemei.Tu nu vrei familii si pensionari , eu nu vreau mucosi cu sticla in mana .Asta e.Spor la gasirea locatiei.
danaeda
QUOTE (andc @ Jan 30 2009, 03:25) *
[font="Arial Black"][/font]Salutare, a stat cineva la Paradise Bay in Hanioti? Va rog impartasiti cateva impresii: cum e masa, cum sunt camerele. Stiu unde e hotelul am trecut de nenumarate ori pe langa el dar nu am stat inca acolo.

Eu am facut deja rezervare pt. acest hotel. Am auzit numai lucruri bune de el, dar as vrea detalii mai multe de la cine a fost.
Sioux-2
QUOTE (petrucristi @ Feb 12 2009, 16:21) *
Binenteles sub notele lui liviu pustiu.

Cred ca esti foarte ingaduitor cand zici asa ceva... Tu crezi ca ala a vazut vreo nota in viata lui? Fie ea chiar si sub forma de calificativ la scoala?
anonima1
Vreau sa stau numai 4 zile in Halkidiki,am tot trimis emailuri direct la greci pentru sfarsit de iulie-inceput de august si primesc raspuns ca au tot ocupat.E posibil?sau doar nu le convine timpul mic pe care-l petrec si sunt interesati de min 7 nopti pt cazare?
ionescunic
QUOTE (anonima1 @ Feb 25 2009, 16:38) *
Vreau sa stau numai 4 zile in Halkidiki,am tot trimis emailuri direct la greci pentru sfarsit de iulie-inceput de august si primesc raspuns ca au tot ocupat.E posibil?sau doar nu le convine timpul mic pe care-l petrec si sunt interesati de min 7 nopti pt cazare?

cred ca si una si alta , eu am rezervat la sf lui noiembrie anul trecut , sunt nebun nu?
mihapavel
QUOTE (anonima1 @ Feb 25 2009, 16:38) *

Eu am rezervat anul trecut prin aprilie pentru septembrie si am prins ultimele locuri deci probabil ca acum in februarie pentru iulie-august...
Peachy
Niciodata n-am facut rezervare pentru Grecia, anul trecut am gasit locuri fara probleme, in luna Septembrie, atat in Neos Marmaras (pana la urma n-am ramas acolo) cat si in Kalamitsi, ba am mai negociat si o mica reducere. M-am interesat si in Vourvourou, erau si acolo locuri libere, ca sa nu mai amintesc de camping-uri unde puteai inchiria rulota. In urma cu 2 ani in Corfu am gasit cazare foarte usor, in aceeasi perioada, sfarsit de August / inceput de Septembrie. In fond depinde de fiecare ...
blue_wings
Eu am cautat cazare pt 3 nopti in Halkidiki si mi-au raspuns f. multi...dar asta in decembrie. Pana la Anul Nou aveam rezervarile facute, si am primit si o zi bonus...deci o sa stau 4 zile pt. aceeiasi bani.

Eu zic sa mai cauti, sa incerci si in alte statiuni. Sau daca vrei, spune ca doresti sa stai 10 nopti si vezi cine raspunde...apoi spune ca a aparut ceva neasteptat si nu poti sta decat 4 nopti si nu 10.
anonima1
QUOTE (blue_wings @ Feb 25 2009, 21:06) *
Eu am cautat cazare pt 3 nopti in Halkidiki si mi-au raspuns f. multi...dar asta in decembrie. Pana la Anul Nou aveam rezervarile facute, si am primit si o zi bonus...deci o sa stau 4 zile pt. aceeiasi bani.

Eu zic sa mai cauti, sa incerci si in alte statiuni. Sau daca vrei, spune ca doresti sa stai 10 nopti si vezi cine raspunde...apoi spune ca a aparut ceva neasteptat si nu poti sta decat 4 nopti si nu 10.

multumesc
poti sa-mi spui unde te-ai cazat,pret,perioada?
sau pe pm
70cata
QUOTE (ionescunic @ Feb 25 2009, 18:44) *
cred ca si una si alta , eu am rezervat la sf lui noiembrie anul trecut , sunt nebun nu?

Nu esti nebun...esti doar un tip super destept cu gandire occidentala...caz rar la noi.
ionescunic
QUOTE (70cata @ Feb 25 2009, 22:54) *
Nu esti nebun...esti doar un tip super destept cu gandire occidentala...caz rar la noi.

Din cauza faptului ca am rezervat asa devreme am obtinut camera cu vedere directa la mare (sunt doar doua) , iar de craciun am primit o felicitare ce continea si un mic vaporas din argint , un gest frumos , iar prietenii nostrii au primit reducere la cazarea fetei de 13 ani in camera de trei persoane la acelasi pret cu camera de doua persoane , dar la parter cu vedere laterala
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.