catalinache
1st January 2009, 18:34
QUOTE (Sioux-2 @ Oct 7 2008, 07:12)

Agio Ioannis Beach (Sithonia):
Salut,
Sithonia este o peninsula mare, cu sute de plaje ....unde se afla plaja Agio Ioannis ?
Catalin
geocosma
1st January 2009, 22:28
La vreo 2-3km de Nikiti, catre Neos Marmaras, pe dreapta.
catalinache
2nd January 2009, 19:23
QUOTE (geocosma @ Jan 1 2009, 22:28)

La vreo 2-3km de Nikiti, catre Neos Marmaras, pe dreapta.
Merci f. mult !
Sioux-2
3rd January 2009, 07:26
QUOTE (catalinache @ Jan 1 2009, 18:34)

Salut,
Sithonia este o peninsula mare, cu sute de plaje ....unde se afla plaja Agio Ioannis ?
Catalin
Cam pe unde a zis geocosma, cu o mica observatie: "pe dreapta" pare un pleonasm; cand mergi spre N. Marmaras sau daca faci tot turul Sithoniei in aceasta directie, marea nu va fi decat in dreapta soselei... 
Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul
anami
3rd January 2009, 16:21
[quote name='Sioux-2' post='5758488' date='Jan 3 2009, 08:26']Cam pe unde a zis geocosma, cu o mica observatie: "pe dreapta" pare un pleonasm; cand mergi spre N. Marmaras sau daca faci tot turul Sithoniei in aceasta directie, marea nu va fi decat in dreapta soselei... 
Pleonasm inseamna alaturarea a 2 sau mai multe cuvinte cu acelasi sens, nu idei. Poate fi totusi un truism
Plaja e acolo , dar nu e asa minunata; sunt multe pietre in apa.
NEW_NOEL
11th January 2009, 22:58
Salutare, deoarece prietena mea este obligata sa isi ia concediul in primavara am hotarat sa mergem in halkidiki pe 09 MAI cu cristian tour, au niste preturi f bune pt perioada asta si vrem sa dam avansul.
Va rog mult sa imi spuneti cum este vremea in acea perioada ,se poate face baie sau macar plaja? sau o sa inghetam de frig pe acolo? teoretic la noi pe 1 mai se deschide sezonul si am zis ca o fi cu 2-3 grade mai cald in grecia.
Hotelul SUN STATIUNEA POLICHRONO stie cineva cum sunt sau macar agentia cristian tour.
Va multumesc anticipat si astept orice fel de informatie deoarece dorim sa mergem peste 10 persoane si eu organizez....nu vreau sa-mi iau toata papara pt o excursie nereusita.
Alex....
Tanyla
12th January 2009, 14:24
Pentru nostalgici.........
singuraticul
12th January 2009, 14:29
d c vrei sa faci rau cu pozele astea cind e friga afara..
stamsi ne uitam la poze pina cind vine vara..
Tanyla
12th January 2009, 15:35
Si mai am...Cu gindul la vacanta,daca o vrea bunul Dumnezeu...
blue_wings
12th January 2009, 19:41
QUOTE (NEW_NOEL @ Jan 11 2009, 22:58)

Salutare, deoarece prietena mea este obligata sa isi ia concediul in primavara am hotarat sa mergem in halkidiki pe 09 MAI cu cristian tour, au niste preturi f bune pt perioada asta si vrem sa dam avansul.
Va rog mult sa imi spuneti cum este vremea in acea perioada ,se poate face baie sau macar plaja? sau o sa inghetam de frig pe acolo? teoretic la noi pe 1 mai se deschide sezonul si am zis ca o fi cu 2-3 grade mai cald in grecia.
Hotelul SUN STATIUNEA POLICHRONO stie cineva cum sunt sau macar agentia cristian tour.
Va multumesc anticipat si astept orice fel de informatie deoarece dorim sa mergem peste 10 persoane si eu organizez....nu vreau sa-mi iau toata papara pt o excursie nereusita.
Alex....
Este cald si numai bine de plaja in mai, dar sunt sanse mai mari sa ploua si sa fie rece. Ca sa iti faci o idee, anul trecut in jurul datei de 6 mai a plouat si au fost cam 16 grade, a doua zi temperatura a crescut la 24 de grade. In 2007 in aceeasi perioada erau 28 de grade.
Apa marii este insa rece, asteapta-te la 18 grade. Abia dupa 20 mai apa devine mai calda si se poate face baie.
catalinache
15th January 2009, 22:17
QUOTE (blue_wings @ Jan 12 2009, 19:41)

Este cald si numai bine de plaja in mai, dar sunt sanse mai mari sa ploua si sa fie rece. Ca sa iti faci o idee, anul trecut in jurul datei de 6 mai a plouat si au fost cam 16 grade, a doua zi temperatura a crescut la 24 de grade. In 2007 in aceeasi perioada erau 28 de grade.
Apa marii este insa rece, asteapta-te la 18 grade. Abia dupa 20 mai apa devine mai calda si se poate face baie.
Ma gandesc ca pe 25-30 iunie este tocmai bine pe continent - marea e calda, afara nu este zapuseala, inca nu este aglomeratie
relu58
15th January 2009, 23:12
QUOTE (catalinache @ Jan 15 2009, 22:17)

Ma gandesc ca pe 25-30 iunie este tocmai bine pe continent - marea e calda, afara nu este zapuseala, inca nu este aglomeratie

Gresit: marea e RECE, restul e OK.
anami
16th January 2009, 20:08
QUOTE (relu58 @ Jan 16 2009, 00:12)

Gresit: marea e RECE, restul e OK.
Eu am fost in iunie in Halkidiki si marea era calda; media de t a apei este de 26 de grade.
QUOTE (catalinache @ Jan 15 2009, 23:17)

Am fost in zona in perioada asta si intradevar a fost super.
catalinache
18th January 2009, 15:10
@relu58 si @anami: aveti pareri total opuse despre temperatura apei la sfarsitul lunii iunie.....
De 3 ani tot merg in Grecia.
- in Creta si Santorini (la sfarsitul lui august 2006): apa = Ok, caldura ziua = insuportabila; caldura seara = OK
- in Sarti (la sfarsitul lui august 2007): apa = Ok, caldura ziua si seara = Ok
- in Olympic Beach si Skiathos (la inceputul lui septembrie 2008): apa = Ok, caldura ziua = Ok; caldura seara = cam racoare
marcopolo80
18th January 2009, 15:18
Pina la urma cum este apa marii in jurul lui 20 iunie??Atunci vreau sa merg si eu,Sithonia,nu stiu exact locatia..Inca..Dar parca n-as vrea sa stau doar la plaja si sa ma plimb si nici sa ies "stresat" din apa...
blue_wings
18th January 2009, 15:43
Relu, ce inseamna la tine RECE?
La 1 iunie apa are aproximativ 20-21 de grade...iar spre sfarsitul lui iunie ajunge pe la 24 de grade. Este temperatura pe care Marea Neagra o atinge abia la sf. lunii iulie pe litoralul romanesc.
La 21 de grade apa marii e rece pt. un copil. Insa pt. un adult e buna de baie. La 23-24 de grade apa marii e perfecta si pentru copii. Stiu ca am prins la un moment dat si temperaturi ale marii de 27 de grade si apa marii era deja ciorba, nu te mai racoreai deloc.
Eu merg in Grecia pe 14 iunie (Thassos) si voi trece vreo 5 zile si prin Halkidiki...si am ales perioada asta pentru ca e perfecta pentru o familie cu copil mic: apa calda, temperaturi suportabile in aer (nu canicula).
andc
23rd January 2009, 17:31
Salutare,
au iesit ofertele low cost ptr sezonul 2009 in Halkidiki. De la 129 euro de persoana pentru 7 nopti cu demipensiune si de la 259 euro de persoana pentru 7 nopti cu all inclusive la hoteluri de 3-4 stele din luna iunie. In mai preturile sunt si mai mici dar e mai riscanta vremea.
body2
23rd January 2009, 18:22
[quote name='andc' date='Jan 23 2009, 17:31' post='5875957']
Salutare,
au iesit ofertele low cost ptr sezonul 2009 in Halkidiki. De la 129 euro de persoana pentru 7 nopti cu demipensiune si de la 259 euro de persoana pentru 7 nopti cu all inclusive la hoteluri de 3-4 stele din luna iunie. In mai preturile sunt si mai mici dar e mai riscanta vremea. :coolspeako Agentie mai buna imi recomandati?am auzit de Europa Travel numai de bine...stima
lihte
23rd January 2009, 18:46
Am fost vara/toamna trecuta in grecia, am facut un tur cu masina - Thessaloniki - Olimp - Kalambaka - Delfi - Patras - Olimpia - Nafplio - Micene - Atena - Halkidiki unde am stat o saptamana la mare. A fost un tur superb. Cazarea pe drum am gasit-o pe cont propriu pe internet am facut toate rezervarile, am fi iesit mai scump prin agentie daca luam fiecare cazare in parte.
Drumurile la ei sunt foarte bune, probleme cu politia sau cu depasirea vitezei n-am avut.
Daca e cineva interesat de detalii ale turului, fiecare loc pe unde ne-am oprit poate sa ma intrebe.
In Halkidiki in schimb am gasit mult mai ieftin la agentie. Noi am stat in Hanioti la Daphne Holiday Club, pretul aici incepand cu 1septembrie
scadea foarte mult de la 40-45E/pers/camera dubla am dat pana la urma 30E cu demipensiune. Se putea gasi si la 25E exact aceeasi camera
daca am fi facut rezervarile din timp (adica cu 3 luni inainte). Hotelul e foarte frumos, cu piscina curata, vedere de pe deal inspre statiune si mare,
terasa la fiecare camera, mancarea foarte buna si suficienta, nu iti trebuie mai mult de cele 2 mese oferite.
Statiunile acolo sunt mai linistite ca la noi, apa mult mai curata, unele locuri pline de pietre, una din cele mai faine plaje din bratul Kassandra
este la Hrousou, merita sa mergeti sa va convingeti. Hanioti am vazut ca e una din cele mai animate statiuni de pe-acolo cu toate ca mi s-a parut
a fi mult mai linistita ca la noi.
Am luat o singura excursie organizata turul golfului cu oprire la plaja si sarituri in apa langa o insula. Parerea mea e ca merita foarte mult excursia.
In general frumoasa grecia, m-as mai intoarce acolo, in Halkidiki mai ales.
mirelaaa1985
24th January 2009, 20:50
Salutare!
Ceva pareri despre hotel Rigas - Afitos ? Am ales sa merg la sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie. Nu ma intereseaza temperatura apei marii, dar sper sa fie vreme de plaja. 
Multam
andc
30th January 2009, 03:25
[font="Arial Black"][/font]Salutare, a stat cineva la Paradise Bay in Hanioti? Va rog impartasiti cateva impresii: cum e masa, cum sunt camerele. Stiu unde e hotelul am trecut de nenumarate ori pe langa el dar nu am stat inca acolo.
dragospas
1st February 2009, 16:03
Sunt interesat de un comentariu despre Hanioti Palace ...a fost cineva?
dannek
1st February 2009, 22:40
Hotelul nu stiu cum este dar statiunea este super OK! Recomand!
artemisa24
1st February 2009, 22:54
QUOTE (dannek @ Feb 1 2009, 22:40)

Hotelul nu stiu cum este dar statiunea este super OK! Recomand!
si eu!!!!!!!!!!!!
ionescunic
2nd February 2009, 07:20
QUOTE (catalinache @ Jan 15 2009, 22:17)

anul trecut in perioada 24-30 iunie au fost 42 de grade in aer maxima iar apa era ciorba , daca va aduceti aminte si la noi a fost cam cald la sf de iunie.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.