Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

angelicadraghiceanu

QUOTE (70cata @ Oct 19 2008, 22:22) *
P.S. Noi am facut greseala....nu ma pune sa-ti povestesc... tongue.gif
Si imi este tare dor....

70cata, te rog povesteste, ca sa nu repete nono.gif si altii ce ati patit voi !!!!!!!!!
70cata
QUOTE (angelicadraghiceanu @ Oct 22 2008, 13:55) *
70cata, te rog povesteste, ca sa nu repete :nonobad: si altii ce ati patit voi !!!!!!!!!

Pai,daca esti curioasa chiar iti povestesc..... :D .....

Anul trecut am fost in Psakoudia , pe Sithonia......unde pot sa-ti spun ca ne-am simtit minunat.....un loc romantic cu multa liniste....
La intoarcere , ne-am gandit noi sa facem un pic pe exploratorii de la Travel Channel si sa schimbam locatia pt.2008...cum ne cam
bagasem la cheltuieli cu 2 deplasari pe la Viena , am zis ca n-ar fi rau sa incercam ceva mai ieftin si la fel de cuminte ,undeva pe Riviera
Olimpului....mai exact in mult-laudatul si ''linistitul'' Olympic Beach. Am ales tot agentia Romadria mai ales ca fusesem mereu multumiti cu ei.
Vine ziua plecarii...toate bune...autocarul perfect , soferii super de treaba ,nea Fane si Adrian(au facut la intoarcere 12 ore cu tot cu opriri),ghida
Adriana la fel.....ajungem dimineata la Olympic Beach .Acolo ,ce-i drept ,cam mizerie pe langa statiune,basca un peisaj salbatic si saracacios....
Ne ducem la vila...ora 9.....cazarea era bineinteles dupa 12....noi pregatiti,cu experienta la genul asta de actiune luam geanta si hop la plaja....
Plaja cu nisip fin, multe sezlonguri...hai sa vad cum e apa....cand intru,trece pe langa mine grecul care vindea gogosi....se uita,ma ''citeste'' si urla:
IA GOGOASHIA NIAMULEEE....era sa ma inec instantaneu....cu banuieli sumbre fac un tur de plaja...ghici ?....liniste si relaxare ?...antren si ''distractie'' , tata...
Mii de bulgari si de romani au invadat plaja intr-o ora....organizati in regimente....adica nu stateau amestecat....hat colo, in capat niste polonezi incercau
si ei timid o regrupare....pe ai nostri ii recunosti usor...tipele au majoritatea slip tanga ,lucru neintalnit la celelate natii...barbatii lanturi de aur....bulgaroaicele invidioase mai incercau un topless....subtire,nene,suntem peste voi.. ;) ....cu nostalgia linistei plajelor goale din Sithonia ne intorcem la vila Panorama...acolo alte surprize...proprietarii sunt doi hodorogi zgarciti care opresc apa calda cand au chef...camera nu are veioza pt.citit(ca sa nu consumam curent)...nu exista paturi pt. invelit,doar o mizerie de cearceaf...
Seara iesim sa luam masa...pe strazi,jale....lumea cumpara un fel de aur care se vinde cu metrul....la terasele unde portia de mancare e 4E ,se asteapta
in picioare eliberarea unei mese....meniurile sunt in romana si bulgara...descoperim uimiti ca grecii au inceput sa faca ciorba de burta,mici,snitzel...totul se
petrece intr-o larma incredibila...parca facem cu vecinii un concurs...romanii sunt majoritatea ''intzolitzi''la trening , bulgarii au haine de stofa de prin '70...
Gasim o taverna adevarata tinuta de un grec din Salonic....are niste specialitati incredibile si acolo ne vom face veacul cele 7 seri...
As putea sa te plictisesc cu multe....cu vizita la Meteora (un loc realmente ireal) unde ''termitele'' nu au un bun simt elementar de a inchide
camerele foto si video (mai nou suntem si neam de operatori...) desi ghida greaca repeta de multe ori....ne inghesuim pe scarile abrupte sau dimpotriva
blocam accesul ,luam icoanele la pupat cu frenezie desi NU suntem acasa...as putea sa-ti spun de ultima seara cand efectiv grupurile noastre de
turisti au golit mini-market-urile ,ca niste adevarate lacuste fara exagerare, pentru '' le ducem bai Gigi si la aia ceva ba,ca am fost la greci,ba...esti prost?
...nu vezi ba, ca uischeanu' e 11 euroi la astia si-ti mai da si-un pahar?!''
Stii ce mi-a zis intr-o seara patronul tavernei ?....domne' statiunea asta a fost initial pt.germani si olandezi....acum nu mai sunt neam....pai si va
convine migratia asta din est? am intrebat timid....stiti cum e ? ....mi-a replicat...nemtii sunt civilizati dar calculati ,domne...vin stau la masa beau 2 pahare
de apa si pleaca acasa cu banii....romanii si bulgarii sunt greu de suportat dar cheltuie domne' pe tot felul de prostii si ultimul eurocent....
Cam asta e in mare imaginea noastra pe Riviera.....sper sa nu se intample si pe Sithonia...oricum,eu incerc sa strang ceva bani.
Vreau sa stau la anul la hotel . In Sithonia . Vecin de camera cu aia care beau doar 2 pahare de apa.

lilcumarsupiu
QUOTE (70cata @ Oct 22 2008, 15:37) *
Pai,daca esti curioasa chiar iti povestesc..... biggrin.gif .....

am zis ca n-ar fi rau sa incercam ceva mai ieftin si la fel de cuminte ,undeva pe Riviera
Olimpului....mai exact in mult-laudatul si ''linistitul'' Olympic Beach.

laugh.gif si noi am incercat, cand s-a ocupat sotul meu de locatia pt concediu tongue.gif ,intr-un an Platamonas. N-a fost chiar asa de rau, dar pe aproape. Nu m-as mai duce acolo.

Cat despre ce a zis giovi_buru, eu am fost in fiecare an cu baiatul in Grecia, incepand de la varsta de 6 ani si n-am avut nici o treaba. Am avut de fiecare data demipensiune si nu era nici o problema sa gasim mancare la pranz. Poate cu copii mai mici sa fie mai dificil. Dar gandeste-te ce desfatare pt copii sa stea ziulica intreaga (adica dimineata de la 10 la 13 si seara de la 18 pana apune soarele) in apa calda , limpede si foarte putin adanca........
Eu nu sunt adepta statului la piscina. Pai de ce merg la mare? Sa fac baie in piscina plina de copii si clor? Pai atunci mai bine ma duc la piscina vreunui hotel mai fitos de la noi si am rezolvat treaba. Basca k copilul mai trage niste apa sarata pe nas, mai inhaleaza ceva aer de mare....... Baiatului meu i-a prins tare bine : toata iarna a scapat de gripa.

Prin urmare inca pendulez intre Turcia si Grecia, mai ales k allinclusivul nu ne prea intereseaza.
giovi_buru
QUOTE (lilcumarsupiu @ Oct 22 2008, 17:00) *
laugh.gif si noi am incercat, cand s-a ocupat sotul meu de locatia pt concediu tongue.gif ,intr-un an Platamonas. N-a fost chiar asa de rau, dar pe aproape. Nu m-as mai duce acolo.

Cat despre ce a zis giovi_buru, eu am fost in fiecare an cu baiatul in Grecia, incepand de la varsta de 6 ani si n-am avut nici o treaba. Am avut de fiecare data demipensiune si nu era nici o problema sa gasim mancare la pranz. Poate cu copii mai mici sa fie mai dificil. Dar gandeste-te ce desfatare pt copii sa stea ziulica intreaga (adica dimineata de la 10 la 13 si seara de la 18 pana apune soarele) in apa calda , limpede si foarte putin adanca........
Eu nu sunt adepta statului la piscina. Pai de ce merg la mare? Sa fac baie in piscina plina de copii si clor? Pai atunci mai bine ma duc la piscina vreunui hotel mai fitos de la noi si am rezolvat treaba. Basca k copilul mai trage niste apa sarata pe nas, mai inhaleaza ceva aer de mare....... Baiatului meu i-a prins tare bine : toata iarna a scapat de gripa.

Prin urmare inca pendulez intre Turcia si Grecia, mai ales k allinclusivul nu ne prea intereseaza.

al meu copil avea cand am fost in Grecia 3, 1/2 ani fata de 6 ani este ceva diferenta smile.gif . Deci in Grecia l-am tinut in mare slava Domnului si ma voi duce acolo din nou insa spre a putea vizita cred ca e necesar sa-l lasi acasa sau sa iei pe cineva (bona) sa stea cu el cat esti plecat. Eu am facut cu fiul meu in masina in vara asta aprox. 7000km, a facut baie si la Kusadasi si pe Kasandra si pe Sitonia, l-am dus si la Paralia...pt el importanta era apa, apa, urca in masina adormea...cand doreai sa cobori sa vezi ceva, sa cumperi ceva, hop si baietul, apoi incepea smiorcaiala pana la un nou somn. Daca al tau are 6 ani stii de ce vorbesc...eu la acest aspect m-am referit. Deci sa nu fiu inteles gresit: in Turcia faci baie la piscinile hotelurilor mai mult de nevoie pt ca sunt pietre in apa, iar in Grecia desi sunt pietre in apa, dar nu ca in Turcia, poti face plaja si baie lejer in mare...dar totusi spre seara poti face si o baie in piscina smile.gif mai fratilor discut si eu, chiar imi este dor de vacanta smile.gif , chiar sunt in dubii unde voi lua biletul pt la vara, mi-a placut si la greci si la turci
criss_65
cred ca ambele destinatii sunt la fel de frumoase. grecia are farmecul ei! turcia la fel. anul trecut am fost la kusadasi la all inclusive 4 stele si totul a fost super ok. mai putin plaja care avea pietricele. dar pietricele am gasit si in grecia.... anul acesta am fost in antalya la 5 stele unde totul, dar absolut totul a fost superb! plaja fff lata, fara pietre, pietricele, pietris, intrarea in apa lina, marea ff curata, nisipul fin iar albastrul cerului era in grecia atunci cand il priveai printre pini. hotelul a oferit tot ce iti puteai dori si chiar mai mult asa cum in grecia eu nu am intalnit nicaieri. gradina hotelului limak era f mare. aici erau locuri de distractie pt orice categorie de varsta, nu aveai cum sa te plictisesti: vroiai la mare aveai mare, vroiai la piscina, avea piscina cu aqua park etc. in afara hotelului puteai vizita o gramada de situri arheologice, puteai face rafting, te puteai duce in orasul antalya, puteai sa te duci la pamukkale etc. diferenta majora pe care o vad eu intre cele 2 destinații este data de raportul dintre serviciile pe care le primesti raportate la cat ai platit. nicaieri unde am fost eu pe mediterana (spania, grecia, riviera franceza si turcia) luxul nu a fost atat de accesibil ca in turcia, antalya 5 stele ultra all inclusive. dar bineinteles, aceasta este parerea mea personala....

portocaLeu

..cand intru,trece pe langa mine grecul care vindea gogosi....se uita,ma ''citeste'' si urla:
IA GOGOASHIA NIAMULEEE....era sa ma inec instantaneu.... tata...
Mii de bulgari si de romani au invadat plaja intr-o ora....organizati in regimente....
i.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Vreau sa stau la anul la hotel . In Sithonia . Vecin de camera cu aia care beau doar 2 pahare de apa.

La hotel Anthemus,in mai,iunie vin sigur aia ...
Si vreau sa vin si eu...

[quote name='giovi_buru' date='Oct 22 2008, 18:21' post='5407852']
acolo din nou insa spre a putea vizita cred ca e necesar sa-l lasi acasa sau sa iei pe cineva (bona) sa stea cu el cat esti plecat. Eu am facut cu fiul meu in masina in vara asta aprox. 7000km, a facut baie si la Kusadasi si pe Kasandra si pe Sitonia, l-am dus si la Paralia...pt el importanta era apa, apa, urca in masina adormea...cand doreai sa cobori sa vezi ceva, sa cumperi ceva, hop si baietul, apoi incepea smiorcaiala pana la un nou somn.

1.Din cate mi s-a povestit,nepotelul meu de 2 ani n-a mancat mai nimic in Turcia,la 5 stele,super all inclusive,totul a fost splendid inafara hranei pt cel mic,nu i-a placut mai nimic din cele oferite acolo.Cand am fost impreuna,luna trecuta,in Nikiti si am stat intr-o vila cu apartamente dotate ca acasa a fost bine fiindca i s-a gatit supica cu galuste si tot ce si-a mai dorit.Chestia e ca a mancat destul de bine si la taverna:snitel de pui,piure de cartofi,putin peste.
2.Pentru a face calatorii fara sa fiti stresati ca cel mic adoarme in masina poate ar fi bine ...sa o luati pe bunica cu voi smile.gif .Ii luati camera separata,ii platiti sejurul si veti avea libertate in explorari!
ionescunic

Anul trecut am fost in Psakoudia , pe Sithonia......unde pot sa-ti spun ca ne-am simtit minunat.....un loc romantic cu multa liniste....
La intoarcere , ne-am gandit noi sa facem un pic pe exploratorii de la Travel Channel si sa schimbam locatia pt.2008...cum ne cam
bagasem la cheltuieli cu 2 deplasari pe la Viena , am zis ca n-ar fi rau sa incercam ceva mai ieftin si la fel de cuminte ,undeva pe Riviera
Olimpului....mai exact in mult-laudatul si ''linistitul'' Olympic Beach. Am ales tot agentia Romadria mai ales ca fusesem mereu multumiti cu ei.
Vine ziua plecarii...toate bune...autocarul perfect , soferii super de treaba ,nea Fane si Adrian(au facut la intoarcere 12 ore cu tot cu opriri),ghida
Adriana la fel.....ajungem dimineata la Olympic Beach .Acolo ,ce-i drept ,cam mizerie pe langa statiune,basca un peisaj salbatic si saracacios....
Ne ducem la vila...ora 9.....cazarea era bineinteles dupa 12....noi pregatiti,cu experienta la genul asta de actiune luam geanta si hop la plaja....
Plaja cu nisip fin, multe sezlonguri...hai sa vad cum e apa....cand intru,trece pe langa mine grecul care vindea gogosi....se uita,ma ''citeste'' si urla:
IA GOGOASHIA NIAMULEEE....era sa ma inec instantaneu....cu banuieli sumbre fac un tur de plaja...ghici ?....liniste si relaxare ?...antren si ''distractie'' , tata...
Mii de bulgari si de romani au invadat plaja intr-o ora....organizati in regimente....adica nu stateau amestecat....hat colo, in capat niste polonezi incercau
si ei timid o regrupare....pe ai nostri ii recunosti usor...tipele au majoritatea slip tanga ,lucru neintalnit la celelate natii...barbatii lanturi de aur....bulgaroaicele invidioase mai incercau un topless....subtire,nene,suntem peste voi.. wink.gif ....cu nostalgia linistei plajelor goale din Sithonia ne intorcem la vila Panorama...acolo alte surprize...proprietarii sunt doi hodorogi zgarciti care opresc apa calda cand au chef...camera nu are veioza pt.citit(ca sa nu consumam curent)...nu exista paturi pt. invelit,doar o mizerie de cearceaf...
Seara iesim sa luam masa...pe strazi,jale....lumea cumpara un fel de aur care se vinde cu metrul....la terasele unde portia de mancare e 4E ,se asteapta
in picioare eliberarea unei mese....meniurile sunt in romana si bulgara...descoperim uimiti ca grecii au inceput sa faca ciorba de burta,mici,snitzel...totul se
petrece intr-o larma incredibila...parca facem cu vecinii un concurs...romanii sunt majoritatea ''intzolitzi''la trening , bulgarii au haine de stofa de prin '70...
Gasim o taverna adevarata tinuta de un grec din Salonic....are niste specialitati incredibile si acolo ne vom face veacul cele 7 seri...
As putea sa te plictisesc cu multe....cu vizita la Meteora (un loc realmente ireal) unde ''termitele'' nu au un bun simt elementar de a inchide
camerele foto si video (mai nou suntem si neam de operatori...) desi ghida greaca repeta de multe ori....ne inghesuim pe scarile abrupte sau dimpotriva
blocam accesul ,luam icoanele la pupat cu frenezie desi NU suntem acasa...as putea sa-ti spun de ultima seara cand efectiv grupurile noastre de
turisti au golit mini-market-urile ,ca niste adevarate lacuste fara exagerare, pentru '' le ducem bai Gigi si la aia ceva ba,ca am fost la greci,ba...esti prost?
...nu vezi ba, ca uischeanu' e 11 euroi la astia si-ti mai da si-un pahar?!''
Stii ce mi-a zis intr-o seara patronul tavernei ?....domne' statiunea asta a fost initial pt.germani si olandezi....acum nu mai sunt neam....pai si va
convine migratia asta din est? am intrebat timid....stiti cum e ? ....mi-a replicat...nemtii sunt civilizati dar calculati ,domne...vin stau la masa beau 2 pahare
de apa si pleaca acasa cu banii....romanii si bulgarii sunt greu de suportat dar cheltuie domne' pe tot felul de prostii si ultimul eurocent....
Cam asta e in mare imaginea noastra pe Riviera.....sper sa nu se intample si pe Sithonia...oricum,eu incerc sa strang ceva bani.

F frumoasa descrierea ta si eu sunt fan halkidiki si sithonia dar sigur pt ca n-am fost in alta parte a Greciei.
Pt la anul iti fac o recomandare : Blue Dolphin din Metamorphosis , e un hotel foarte bun de trei stele cu doar putin mai scump ca cel din Psakudia , iar daca banii sunt mai multi exista Lagomandra hotel langa Neos Marmaras care are si o plaja de vis (Atentie nu Lagomandra beach hotel care are probleme cu canalizarea)

Sioux-2
Eu m-am hotarat demult: la anul, tot Sithonia. Si ai dreptate ca intr-un fel, acest lucru se datoreaza si faptului ca nu am mai vazut si alte zone. Dar consider ca deoarece in 2 saptamani nu am apucat sa vad decat vreo 10% din ceea ce era de vazut, nu ma las pana nu termin. Si dupa o socoteala simpla, rezulta ca urmatorii 9 ani ii voi petrece tot in Sithonia...
giovi_buru
halkidiki ca si zone turistica este extraordinara, insa cred ca au inceput sa dispara ofertele in care ei, grecii erau pregatiti pt turisti ca englezi, nemti si au inceput sa se obisnuiasca cu romani, rusi, ucrainieni si altii din acelasi soi insa din turism grecii, castiga bani frumosi si cred ca inca vor mai pastra ceva calitate in servicile lor...plus ca sunt la concurenta cu turcii, ce credeti ca acolo in Grecia nu se fac calcule, sondaje;
mie mi-a placut Halkidiki f. mult dar poate tot pt faptul ca am mers pana la Meteora...deci se poate si mai bine. Chiar si pt Meteora din Halkidiki este cam peste mana sa ajungi, tb sa mergi mult...dar nici in Paralia Katerini nu as sta. La anul daca da Doamne Doamne ajung si prin Peloponez sau chiar Zakintos, cine mai stie, abia astept smile.gif
karmenutza01

Daaaa, mergi in Zakynthos! E un vis! E ceva mai lung drumul, dar si acesta merita! In Halkidiki ne-a placut si noua foarte mult dar ne-am propus sa mergem in fiecare an in alta zona. Anul viitor, poate Creta - tot cu masina, evident......
portocaLeu

Noi fugim maine la bulgari, la Nisipurile de Aur tot ca sa ne ostoim dorul de Sithonia cea frumoasa...Se anunta vreme buna si macar trei zile de plimbat pe malul marii o sa ne faca bine.Am mai fost de cateva ori la ei pentru week-end si n-a fost rau.
dannek
Intradevar Lagomandra se duce cam la 1000 epuroi dar acum este renovata total aproape sa nu o recunosc dar si Blue Dolphin este super dar cred ca sunt probleme cu plaja sunt cam multe pietroaie?/
schumiholic
QUOTE (dannek @ Oct 29 2008, 18:23) *
Intradevar Lagomandra se duce cam la 1000 epuroi dar acum este renovata total aproape sa nu o recunosc dar si Blue Dolphin este super dar cred ca sunt probleme cu plaja sunt cam multe pietroaie?/

Sunt tare curioasa, ce-i asa deosebit la Blue Dolphin? Noi am ajuns in fata complexului, nu am intrat dar am fost dezamagiti, ca intre complex si plaja e o "padurice", mai degraba un teren viran cu niste copaci deci nu prea cred ca ai cum sa vezi marea din bungalow. Sunt conditiile asa de bune in hotel?
dannek
Mare greseala ai facut ca nu ai intrat, din paduri se coboara la plaja privata a hotelulul cu umbrelute si sezlonguri.
Dar ce vroiai sa fie in loc de padurice un lan de porumb rolleyes.gif
schumiholic
Nu sa fie lan de porumb! laugh.gif Sa nu fie nimic, adica sa fie marea mai aproape, sa o poti vedea din balcon! tongue.gif
sniga
Buna! Rog sa-mi spuna si mie cineva,ceva despre helen travel si platamonas.Cit de serioasa este agentia si despre hotelurile de 3 stele la care are oferte cu demipensiune si cum e mincarea.Multumesc mult!
marcopolo80
Am si eu o intrebare:exista vreo agentie prin care se poate face rezervare la pensiuni din Vourvourou??Faza e ca-mi trebuie factura pentru cazare(imi este decontata la servici) si nu stiu cum as putea proceda altfel...Cei din Vourvourou dau factura daca ii contactezi direct??
portocaLeu
QUOTE (marcopolo80 @ Nov 20 2008, 11:20) *
Am si eu o intrebare:exista vreo agentie prin care se poate face rezervare la pensiuni din Vourvourou??Faza e ca-mi trebuie factura pentru cazare(imi este decontata la servici) si nu stiu cum as putea proceda altfel...Cei din Vourvourou dau factura daca ii contactezi direct??

Intreaba la 0212551933 firma Jekaturism - am fost prin ei acum un an la Anthemus si am fost foarte multumita.Vei avea factura si tot ce trebuie. Probabil ca sunt si altii care pot oferi cazare pe-acolo doar ca la vremea asta oamenii nu se prea mai uita pe-aici. Numai cand si cand, cate un ratacit care plange de dorul Sithoniei...
blue_wings
Am tot cautat pe net site-uri cu studio-uri si apartamente de inchiriat, si in afara de halkidiki.com nu am mai gasit nimic bun. Caut cazare in Sithonia, in statiunile Vourvourou, Sarti, Sikia. Ma poate ajuta cineva cu detalii suplimentare?
portocaLeu
QUOTE (blue_wings @ Dec 10 2008, 12:54) *
Am tot cautat pe net site-uri cu studio-uri si apartamente de inchiriat, si in afara de halkidiki.com nu am mai gasit nimic bun. Caut cazare in Sithonia, in statiunile Vourvourou, Sarti, Sikia. Ma poate ajuta cineva cu detalii suplimentare?

Cauta la Studios Vour...52 : e un complex langa padure, frumos,in trepte,are si cafenea,piscina,etc.La sfarsitul verii,intre 26.08 si 10.08 pretul pe camera era de 42Eu/zi!
portocaLeu
de fapt,stai,ca nu ti-am scris bine,cauta la www.halkidiki.com/vourvourou/accomodation.htm si poti inlocui apoi vourvourou cu sarti sau alta localitate.
blue_wings
QUOTE (portocaLeu @ Dec 13 2008, 23:39) *
Cauta la Studios Vour...52 : e un complex langa padure, frumos,in trepte,are si cafenea,piscina,etc.La sfarsitul verii,intre 26.08 si 10.08 pretul pe camera era de 42Eu/zi!

Despre Vour52 am auzit numai de rau (pe topicul despre Vourvourou)...am gasit intre timp la Villa Anna. Stie cineva ceva despre aceasta unitate de cazare? http://www.halkidiki.com/villa-anna/index.htm
Carapicho
Draga 70Cata,m-am intrebat si eu daca e bine sa enumar cateva impresii din ultima vacanta in Grecia si mi-am zis ca aleg raul mai mic scriind cateva randuri despre ele fiindca vreau sa afle si altii (chiar si termitele)ca exista locuri unde daca ai reusit sa ajungi iti spui ca n-ai trait degeaba...Sunt recunoscatoare tuturor celor pe care i-ai enumerat mai sus si altora ca ei ,fara relatarile lor amanuntite as fi fost lipsita de informatii ce mi-au adus multa bucurie...Nu te nelinisti prea mult, neamurile proaste au ajuns in multe locuri de exceptie de pe acest pamant,nu putem opri exodul hoardelor de invadatori,asa se scrie istoria. In timp,totul se filtreaza...Crezi,oare,ca "termitele" se extaziaza in fata apei care-si schimba neincetat culorile la rasaritul soarelui, de la alb laptos spre roz-mov,pentru a deveni bleu-azuriu la ora amiezii? Sau seara isi gasesc timp sa priveasca luna cum straluceste luminand barcile adormite,leganate usor de marea intunecata? A propos,cati or fi avut aceeasi stare de liniste in fata apei nesfarsite ,fiindca mie mi s-a parut extraordinar,alta data,cand ma plimbam noaptea pe malul Marii Negre mi se facea mereu teama... Crezi ca invadatorii pe care ii aminteai suspina coplesiti de mirosul rasinii de pin, o vaga mireasma la trezire ce se intensifica pe masura ce se incalzeste aerul ,intra in plamanii ce il inspira cu drag si ajunge in artere,in inima fericita ..

Nu,nu cred ca voi pastra pentru mine secretul unui loc pe care oameni sensibili mi l-au destainuit si pe care altii il pot pretui la fel ca mine...sau il pot pretui mai mult decat mine!
Deja randurile celor ce au scris aici arata ca exista destui oameni iubitori de frumos,oameni de care am sperat sa dau si pe care uneori chiar am norocul sa-i intalnesc in vacante! La Panorama Kalamitsi am vazut oameni coplesiti de frumusete care uitasera sa-si manance inghetata comandata.Unul era roman...

Si in legatura cu plimbatul in camasa de noapte...da,in fiecare dimineata ieseam afara in papuci,camasa de noapte(si halat),cu cana de ceai in mana,ajungeam pe nisip,foarte aproape de mal...uimita mereu de culorile incredibile ale apei si ale cerului,raspunzand la "kalimera" altor cativa plimbareti ; dupa o vreme ma indreptam spre pietrele din departare, intorcandu-ma din cand in cand ca sa privesc la urmele pe care pasii mei le faceau pe nisipul umed...

Cut the bull shit

cenaclu flacara e pe alt forum
aici se vorbeste de halkidiki sweet mother of juses
blue_wings
Acum o saptamana am trimis cate un mail la fiecare unitate de cazare din statiunile de pe Sithonia, in care am cerut oferte de preturi pentru luna iunie 2009.

Lista cu unitatile de cazare am luat-o de pe http://www.halkidiki.com/english/accommodation_e.htm

Dupa mai bine de o saptamana am strans doar 30 de raspunsuri, desi am trimis la toate 105 cate erau listate pe linkul de mai sus. Eu unul am gasit locatia, am facut rezervarea, si vad ca inca mai primesc raspunsuri...asa ca am zis sa fac o fapta buna, am strans toate informatiile intr-un fisier in excel, pe care vi-l impartasesc si voua.
Ultimul update la acest fisier este facut luni, 15.12.2008. Cei interesati pot primi si pe viitor informatii cu privire la raspunsurile noi pe care le voi primi de maine pe mail. Pentru asta exprimati-va dorinta aici pe forum sau pe privat.

portocaLeu
QUOTE (Carapicho @ Dec 15 2008, 03:07) *
Cut the bull shit

cenaclu flacara e pe alt forum
aici se vorbeste de halkidiki sweet mother of juses

"Caligula,dit-on,
Couchait avec sa mere...
On ne peut pas contenter
Tout le monde,
Et son pere !"

Sweet mother of Jesus!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.