Halkidiki
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130

mihapavel

QUOTE (dannek @ Sep 21 2008, 17:04) *
ceva poze cu hotelul, camera etc....

in poza 4 de mai sus este hotelul vedere de pe mare iar cu camera nu am.
artemisa24
QUOTE (simona69 @ Sep 15 2008, 15:44) *
Cum ai gasit cazare , prin agentie sau cum ?
Please , ceva informatii( eventual si pe PM)
mellow.gif

am luat printr-o agentie din Pitesti. daca ar mai face anul acesta, tot acolo m-as duce..se canta si se danseaza toata noaptea de revelion si pe 1 ianuarie. personalul este extrem de amabil iar vremea am nimerit-o destul de calda pentru decembrie...

sisivana
Salutare,
m-am intors din Halkidiki. am stat o saptamana de zile la Hotel Portes palace in nea potidea. am plecat cu rezervare prin Christian Tour dar cu transport propriu. n-am avut nici un fel de probleme din punctul asta de vedere. camerele erau rezervate. am ajuns pe la 10 dimineata si pe la 11 si un sfert ne-am cazat, cu toate ca intrarea se facea la ora 14.
impresii generale: drum ok (dus 11 ore la intors 10 ore). In sofia era soseaua de centura inchisa la un moment dat si a trebuit sa deviem, asa ca pana la urma ne-au ajutat niste politisti sa reintram pe soseaua de centura spre grecia. au fost foarte amabili. din pacate in sofia, la intersectia cu linia de tarnvai, ne-au oprit alti politai sub pretextul ca am trecut pe culoarea galbena a semaforului, si ca intre timp se facuse si rosu. din fericire baiatul care era la condus a mai "discutat" cu ei si ne-au dat drumul fara sa platim nimic. oricum era verde semaforul cand am trecut noi. cam astea au fost experientele cu politistii bulgari. intradevar o multime de restrictii, la orice fel de intersectie e restrictie la 60 sau 40 km/ora.
hotelul a fost ok, nici prea bine si nici prea rau. dar la cati bani am dat a facut. mancarea foarte buna la hotel si destul de variata, mai ale seara. am avut demipensiune avand in vedere ca intentionam sa ne plimbam pe cele 2 brate si nu avea sens sa ne luam pachet complet.
sunt destule plaje frumoase unde se poate face baie, snorkeling (la 12 euro perechea de ochelari + tub) chiar merita + pe unele plaje diverse sporturi nautice.
execursie toroneos: 20 euro/persoana daca te duci direct in pefkohori (kasandra) pe la ora 9, la hotel costa 39 de euro de persoana.
Barca cu motor: in Lagomandra (Sithonia) la 75 de euro pe zi + benzina chiar merita, poti sa te duci in o multime de golfulete frumoase.
o gramada de marketuri peste tot: lidl si inca un market mai dotat decat LIDL si in Kalithea si in hanioti si in Nikiti. deci cine vrea sa faca economii se descurca.
merita sa va plimbati, sa nu stati numai la hotel sau numai intr-o anumita statiune. cel mai frumos la Kalamitsi (Sithonia).
cam atat smile.gif
alte lucruri daca e interesat cineva mai zic.
schumiholic
Sa va povestesc si eu despre superba vacanta pe care am avut-o in Halkidiki - Sithonia.
Am luat biletele de la Getica Turism - ii recomand ca servicii, cu exceptia orelor de plecare - am plecat din Bucuresti la ora 17:30 si am ajus la hotel pe la 8 dimineata (am fost cu autocarul) si a trebuit sa pierdem timpul pana pe la 12-13 cand intram in camera. Costumele de baie nu erau la indemana, dar ne-am plimbat, nu ne putem plange si incercam sa gasim ceva de mancare dar toate tavernele deschideau mai tarziu. Mai nasol a fost la plecare, pentru ca nu am mai avut cand sa facem plaja in ultima zi - plecarea a fost la 14:30, fata de alte dati cand era intre 17-19. Dar in rest nu am de ce sa ma plang.
Am fost cazati la Gerakina Beach, in hotel, si vreau sa va spun ca am fost super incantati de alegerea facuta. Am stat la etajul 3 si am avut o vedere absolut superba catre mare si catre frumoasele gradini ale hotelului. Vedeti poza atasata cu vederea din hotel. Ne-a placut tare mult complexul, multe servicii, daca vroiai sa joci un golf, un volei, un tenis, aveai unde, in fiecare seara intre 21-21:30 era o minidiscoteca pentru copii, intre 21:30-23:30 era cate un spectacol, diferit in fiecare seara, karaoke, muzica live, concursuri etc. iar dupa 23:30 era discoteca. Mancare pe saturate, foarte multe feluri, destul de asemanatoare, mai ales la micul dejun, dar la cate erau, puteai sa mananci in fiecare zi altceva. Hotelul curat, serviciile bune, plaja ok, cu ceva pietre la intrearea in apa, per total, am fost foarte multumiti de servicii. Ce am remarcat, rusinos si neplacut, este faptul ca desi parcarea era in spatele hotelului, vreo 10-15 masini, dintre care vreo 12-13 erau romanesti, erau parcate in fata hotelului - fie ca vroiau sa isi vada masina de la balcon sau chiar stand in bungalow. Pacat ca la noi inca nu exista civilizatie si bun simt ca in alte tari...

Ce am vizitat acum. In primul rand, am avut o masina inchiriata pentru 6 zile si am platit 150 de euro. Si asta ne-a dat libertate de miscare. Intr-o zi am vizitat Metamorfossis, Nikiti si am facut plaja la Elea Village. In alta zi am facut turul intregii peninsule, am plecat de pe partea vestica si ne-am intors pe partea estica. Ne opream din loc in loc si faceam si poze. Ne-au placut in mod deosebit plaja Koviou, unde am facut si plaja (poza atasata), Toroni, Koufos, Taverna Panorama din Kalamitsi unde nu ai cuvinte sa descrii frumusetea de acolo, si camping Rea. Nu stiu daca s-a oprit cineva acolo pana acum, dar e o chestie foarte interesanta. Initial, ne-am oprit pe drum si am vazut de departe niste limbi lungi de pamant care inaintau in mare si un om cu un catel ce pareau ca merg pe mare!! Am mai mers un pic cu masina si am ajuns la locul cu pricina. Fenomenul era urmatorul - pe o portiune destul de mare, apa era foarte mica, ajungea pana la glezne si mergeai destul de mult intre doua insulite din alea. Un peisaj intr-adevar desebit. In prima poza vedeti omul si catelul "mergand" pe apa, in a doua niste vilute si in a treia muntele Athos in spate.
Am mers si la Athos cu Menia Maria, cu bilete luate din port, ne-a placut tare mult, muntele se vedea superb, cu varful in nori, am fost acompaniati de multi pescarusi pe vapor, am fost insa dezamagiti de Ouranoupolis, in mare faceai 2-3 pasi si apa iti ajungea aproape pana la gat. Am avut si o zi de Shopping la Salonic - lucruri frumoase si preturi foarte bune pe Egnatia, preturi mari si firme de fitze pe Tzimiski. Ne-am invartit o jumatate de ora pana am gasit loc de parcare! Am vizitat si Polygiros, tare frumusel oraselul, ce mai, ne-am plimbat, ne-am incantat ochii si sufletul, am facut baie in mare, am vazut pestisori si meduze mici albe pe fundul marii, care era mereu limpede si calda, ne-am bronzat, a fost extraordinar!
Eram tare amarati in ziua plecarii...
Multumesc celor care au scris pe forum si si-au impartasit impresiile, ajutandu-ne in felul asta sa vizitam si noi locuri de vis. Ce nu am gasit si mi-a parut rau este plaja Kavourotrypes. Poate sa imi spuna cineva pe unde era si cum ajungeam acolo? Poate o vedem la anul...
Sioux-2
QUOTE (dannek @ Sep 16 2008, 23:01) *
Doar ce mi-am tras sufletul dupa 1000 de km parcursi dintr-o singura bucata, am treecut de la 30 grade in Halkidiki la 9 grade in Romania.
Am petrecut 10 zile la Hotel Simeon din Metamerfosis, bratul Sitonia, un dezastru total, m-am intors cu un gust amar am crezut prima data ca am gresit tara, hotelul.
Camerele foarte mici, cred ca balconul era mai mare, lenjeria dupa 6 zile am fost la receptie sa le spun ca nu mi-a schimbat nimeni cearceafurile, atunci le-a schimbat, s-a ars becul de la baie a trebuit sa cumpar si sa il schimb singur ca nu a vazut nimeni, cu matura in camera nu a dat nimeni 10 zile, singurul lucru care il faceau era ca lua gunoiul si aseza cearceafurile pe pat.
De masa nu mai vorbesc acelasi meniu dimineata adika popularele masline super sarate, castraveti, margarina cascaval , sunca presata ,fulgi ceai, cafea si atit nici macar o bucatica de brinza feta nimic, seara un meniu care se repeta la 3 zile.
In concluzie nu recomand aceste hotel, in rest toate bune si caldura mare.
Am uitat bine inteles ca noi romanii trebuie sa iesim in evidenta fata de ceilalti, pe acele vitrine "bogate"in bucate era un afis in romaneste ca este interzis sa se scoata mincare din restaurant iar ai nostri parca nu stiau sa citeasca si isi faceau provizii pt la prinz fara nic o jena!!!

Imi pare tare rau ca ai fost dezamagit de Hotel Simeon! Si daca ma gandesc bine, cred ca al tau este singurul post negativ referitor la acest hotel. Noi am fost acolo 2 saptamani, in iulie a.c. si ne-am simtit foarte bine. Am stat la prima camera de la parter, vis-a-vis de piscina, cladirea 2. Intrarea era prin terasa iar camera mi s-a parut suficient de mare, cu pat matrimonial si mai aveam si o antecamera in care era o canapea mare, extensibila, frigiderul, tv-ul si o masuta joasa, tip bar. Baia de asemenea suficient de mare. Mancarea, intradevar, nu foarte variata, dar nu am auzit pe nimeni pe acest forum sau pe altele sa spuna ca in Grecia, la hotel, mancarea era foarte variata. Gazdele s-au comportat exemplar iar Elena, sotia patronului a fost super amabila. Intr-o zi am facut un scurt la priza si ni s-a oprit curentul; situatia a fost remediata intr-un sfert de ora. Adevarul este ca vorbesc destul de prost engleza, dar ne-am inteles. Lenjeria & stuff ni se schimba la 2 zile iar curatenie se facea zilnic. Problema era ca nu foloseau aspirator sau matura ci numai mopul si se mai aduna mizererie prin colturi dar in rest, era curat. Mi s-a parut ciudat ca atunci cand schimbau lenjeria, schimbau si sapunul lichid desi acesta ar fi fost suficient pentru o luna. Noi am fost si cu bebe care a implinit 3 ani acolo iar de ziua lui, la cina, patronii au venit cu un nemaipomenit tort de ciocolata iar patronul a cantat un interminabil "La Multi Ani" in limba greaca iar in sfarsit, cand am auzit "Ella!", am tabarat pe tort. Bineinteles ca am servit gazdele si toti copiii care erau atunci in sala de mese. Cred ca ei atunci cand fac cazarile, noteaza pe fiecare serie daca au sarbatoriti si se comporta ca atare. Si inca un apropos de mancare: nu ai observat ca dupa ce termina de mancat toata lumea, atat dimineata cat si seara, se aseaza si patronii impreuna cu personalul la masa si mananca din acelasi "galantar"? Mi se pare o chestie de bun simt si nu cred ca o fac din zgarcenie sau economie... In perioada in care am fost noi, romanii ii numarai pe degete. In rest, cativa polonezi si foarte multi rusi. (Este de inteles pentru ca Elena + 90% din personal, sunt rusi). Chiar si "negresele" care faceau curatenie sunt rusoaice de etnie greaca.
Ca o concluzie, noi ne-am intoarce oricand acolo pentru ca daca faci un raport calitate-pret, acesta iese foarte bine. Si chiar nu pricep la ce te asteptai atunci cand ai platit, probabil, in jur de 20 €/zi/persoana. Dar fiecare judeca situatia numai din punctul lui de vedere. Daca inainte de plecare esti constient ca pentru o suma mica de bani nu ti se pot oferi conditii de 5*, atunci vei avea un concediu reusit.
simona69
QUOTE (artemisa24 @ Sep 22 2008, 16:24) *
am luat printr-o agentie din Pitesti. daca ar mai face anul acesta, tot acolo m-as duce..se canta si se danseaza toata noaptea de revelion si pe 1 ianuarie. personalul este extrem de amabil iar vremea am nimerit-o destul de calda pentru decembrie...

Spune-mi si mie agentia pe PM-si eu sunt din Pitesti .Please!

worthy.gif
dannek
[quote name='Sioux-2' date='Sep 23 2008, 07:29' post='5262687']
Imi pare tare rau ca ai fost dezamagit de Hotel Simeon! Si daca ma gandesc bine, cred ca al tau este singurul post negativ referitor la acest hotel. Noi am fost acolo 2 saptamani, in iulie a.c. si ne-am simtit foarte bine. Am stat la prima camera de la parter, vis-a-vis de piscina, cladirea 2.
Nu vreau sa fac polemica pe marginea acestui hotel dar pe bilet am dat 570 euro 2 pers, daca o sa mergi la hotel Palladium in kasandra o sa iti schimbi parerea despre Simeon ,despre curatenie si masa.Acolo nu o sa vezi nisip pe fundul piscinei sau sa iti schimbi tu becul de la baie cool.gif Treaba cu mopul de care zici, sotia mnea ascapat un servetel intre pat si frigider din prima zi cind am sosit si a zacut pina in ultima zi, cum am mai spus cearceafurile l-au schimbat dupa ce m-am dus eu la receptie, nu am spus ca nu veneau in camera sa i-a gunoiul sau sa aseze cearceafurile pe pat.
Apropo de camere am avut de ales o camera la parter linga piscina care avea un hol unde era televizorul dar noi eram 2 familii si 2 camere lipite aveau numai la etaj asa ca am preferat 2 camere laetajul 2 in acel corp unde ati avut si voi.
Printre angajati era si o fata care era romanca de prin hunedoara cu ea ne mai descurcam cind aveam nevoie!
La ei brinza Feta este ceva traditional nu ca as fi mare mincator de Brinza dar a lipsit cu desavirsire, a minca din acelasi loc cu turistii nu cred ca este ceva iesit din comun pe unde am fost se intimpla la fel si de vreo 4 ani am fost si la turcii la greci.
Poate am nimerit eu la sfirsit de sezon??? Ghinion!!

Sioux-2
[Nu vreau sa fac polemica pe marginea acestui hotel dar pe bilet am dat 570 euro 2 pers, daca o sa mergi la hotel Palladium in kasandra o sa iti schimbi parerea despre Simeon ,despre curatenie si masa.Acolo nu o sa vezi nisip pe fundul piscinei sau sa iti schimbi tu becul de la baie cool.gif Treaba cu mopul de care zici, sotia mnea ascapat un servetel intre pat si frigider din prima zi cind am sosit si a zacut pina in ultima zi, cum am mai spus cearceafurile l-au schimbat dupa ce m-am dus eu la receptie, nu am spus ca nu veneau in camera sa i-a gunoiul sau sa aseze cearceafurile pe pat.
Apropo de camere am avut de ales o camera la parter linga piscina care avea un hol unde era televizorul dar noi eram 2 familii si 2 camere lipite aveau numai la etaj asa ca am preferat 2 camere laetajul 2 in acel corp unde ati avut si voi.
Printre angajati era si o fata care era romanca de prin hunedoara cu ea ne mai descurcam cind aveam nevoie!
La ei brinza Feta este ceva traditional nu ca as fi mare mincator de Brinza dar a lipsit cu desavirsire, a minca din acelasi loc cu turistii nu cred ca este ceva iesit din comun pe unde am fost se intimpla la fel si de vreo 4 ani am fost si la turcii la greci.
Poate am nimerit eu la sfirsit de sezon??? Ghinion!!
[/quote]
Ai dat cam mult. Pe mine, in iulie, m-a costat 30 €/persoana/zi. Mi-am amintit de tipa de care spuneai, numai ca este din Budapesta si face facultatea la Targu Mures. Sau cel putin asa ne-a zis noua, in romaneste. A venit acolo la vreo 3 zile dupa ce am ajuns noi. Sau poate nu e vorba de aceeasi persoana. Oricum, asa cum ti-am mai zis, totul tine de perceptia proprie si fiecare este in drept de a avea o opinie personala.
dannek
Daca este mult nu crezi, ca serviciile sunt proaste ma repet daca vrei un concediu fara cusur si era sa uit si o seara greceasca pe cinste si de neuitat incearca hotelul palladium http://www.hotel-palladium.gr/
andc

In grecia e frig si toamna, anul acesta s-a incheiat pentru vacante...
Sioux-2
QUOTE (dannek @ Sep 23 2008, 18:21) *
Daca este mult nu crezi, ca serviciile sunt proaste ma repet daca vrei un concediu fara cusur si era sa uit si o seara greceasca pe cinste si de neuitat incearca hotelul palladium http://www.hotel-palladium.gr/

Din pacate pentru mine, trebuie sa recunosc ca ai foarte mare dreptate. Am vizitat site-ul Palladium si m-a incantat. Desi diferenta de pret este semnificativa, este clar ca vorbim de calitate superioara. Singurul lucru care imi displace este ca se situeaza pe Kassandra dar nici asta nu este o problema pentru ca nu voi merge cu autocarul. In alta ordine de idei, eram oarecum hotarat pentru la anul sa merg la LTI Dion, multumita referintelor si link-ului date de user-ul FCHRISTEA. Acum...ma mai gandesc.
Toate cele bune!
dannek
QUOTE (Sioux-2 @ Sep 24 2008, 07:49) *
Din pacate pentru mine, trebuie sa recunosc ca ai foarte mare dreptate. Am vizitat site-ul Palladium si m-a incantat. Desi diferenta de pret este semnificativa, este clar ca vorbim de calitate superioara. Singurul lucru care imi displace este ca se situeaza pe Kassandra dar nici asta nu este o problema pentru ca nu voi merge cu autocarul. In alta ordine de idei, eram oarecum hotarat pentru la anul sa merg la LTI Dion, multumita referintelor si link-ului date de user-ul FCHRISTEA. Acum...ma mai gandesc.
Toate cele bune!

Kassandra este mult mai animat
portocaLeu
[quote name='schumiholic' dNe-au placut in mod deosebit plaja Koviou, unde am facut si plaja (poza atasata), Toroni, Koufos, Taverna Panorama din Kalamitsi unde nu ai cuvinte sa descrii frumusetea de acolo, si camping Rea. Nu stiu daca s-a oprit cineva acolo pana acum, dar e o chestie foarte interesanta. Initial, ne-am oprit pe drum si am vazut de departe niste limbi lungi de pamant care inaintau in mare si un om cu un catel ce pareau ca merg pe mare!! Am mai mers un pic cu masina si am ajuns la locul cu pricina. Fenomenul era urmatorul - pe o portiune destul de mare, apa era foarte mica, ajungea pana la glezne si mergeai destul de mult intre doua insulite din alea. Un peisaj intr-adevar desebit. In prima poza vedeti omul si catelul "mergand" pe apa, in a doua niste vilute si in a treia muntele Athos in spate..
[/quote]

Frumoasa descriere,multumesc pentru informatia cu camping Rea...la anul n-o ratam!
Sioux-2
QUOTE (dannek @ Sep 24 2008, 09:13) *

Stiu asta foarte bine, numai ca noi nu prea...suntem animati. Prefer Sithonia pentru calmul si salbaticia lui. Mai ales ca in acest concediu nu am stat deloc locului. In 2 saptamani, nu am luat pranzul niciodata in Metamorfosi si nu am facut niciodata plaja acolo. In fiecare zi am mers prin alte locuri (toate pe Sithonia). Kasandra a avut parte de un tur de 3 sferturi de zi dar... multa aglomeratie. Pe Athos (portiunea permisa) nu am reusit sa ajung, dar muntele l-am vazut in toata splendoarea lui de la "Panorama". In schimb am fost la Stagyra (multa lume nu merge si e pacat ptr ca ai ce vedea), am mancat acolo la taverna "Isvoros" la jumatate de pret fata de N. Marmaras si bineinteles ca am vizitat parcul dedicat lui Aristotel.
DragosMD
QUOTE (dannek @ Sep 24 2008, 08:13) *

unde am fost noi (siviri, vezi cateva mesaje mai sus) era o linisteeee... si asa bine mi-a prins!...
viorel2008
Salut,

M-am intors de curand din Sithonia, Anthemus Sea Hotel. Daca aveam si vreme buna (din pacate am prins 3 zile pline de ploaie, o raritate pentru localnici in Septembrie) puteam spune ca a fost excelent. Asa, a mai scazut din intuziasm...
Locatia: liniste si salbaticie, pentru familii cu copii mici e ideal (daca ai masina la dispozitie).
Hotelul: 4 stele europene (cica de la anu' vor fi 5 fiindca vor da in folosinta Spa-ul).
Camerele: super-spatioase (am avut surpriza unui upgrade de la Junior Suite la Luxury Suite). Am stat in cladirea noua.
Curatenia: OK, zilnic schimbau prosoapele si faceau curat, iar cosul de gunoi era golit de 2 ori pe zi.
Restaurantul: de nota 15 (din 10) - spatios, cu toate ca era plin hotelul nu te-ai inghesuit la masa, iar mancarea era si destula si variata si buna.
Plaja: Blue flag - asta spune totul pentru cunoscatori. Excelenta pentru copii, la 20m de la mal copilul de 4 anisori statea in picioare cu apa pana putin peste sold.
Piscina: OK, o singura data m-am "imbaiat" in ea. Apa era rece. Avea un spatiu jacuzzi.
Personalul: super-gentil, serviabil si vorbitor de engleza (mai cu greutati la unii, dar ne-am inteles de fiecare data), in afara de cameriste (care erau din rusia - probabil au asteptat o mica "atentie", dar m-am facut ca ploua).
Servicii: foarte bune, au inclusiv un mini-market in incinta (preturi ceva mai mari totusi decat la marketul din localitatile invecinate - Nikiti sau Neos Marmaras). Au un mini loc de joaca pentru copii si un spatiu recreativ (tot pentru copii) cu animatoare.
portocaLeu
[quote name='viorel2008' date='Sep 29 2008, 16:08' post='5294821']
Salut,

M-am intors de curand din Sithonia, Anthemus Sea Hotel.

Cat a costat biletul in aceasta perioada la Anthemus?Tot demipensiune?
viorel2008
QUOTE (portocaLeu @ Sep 29 2008, 18:23) *
Cat a costat biletul in aceasta perioada la Anthemus?Tot demipensiune?

1045 euro (demipensiune - mic dejun + cina) pentru 2 adulti si 2 copii, 10 nopti de cazare
Carapicho
QUOTE (schumiholic @ Aug 27 2008, 22:57) *
Spuneti-mi si mie, va rog, daca stau in Gerakina si vreau sa fac croaziera la muntele Athos pe cont propriu (bilet cumparat din port), cand trebuie sa imi cumpar biletul, in ziua plecarii sau cu o zi inainte? De unde il cumpar si cat costa, aveti idee?

Iti trebuie pasaport special de la tesaloniki ca sa poti merge acolo care se aproba in maxim 100 de zile.Nr maxim de vizitatori este 100 pe zi.
Doar Ciobanul natiuni poate merge cand vrea ca el are bani .Ba ba ba ba scot sabia luminii tongue.gif
DragosMD
QUOTE (Carapicho @ Sep 30 2008, 09:17) *
Iti trebuie pasaport special de la tesaloniki ca sa poti merge acolo ...

ce se intreaba si ce se raspunde... omul intreba de CROAZIERA, adica de o plimbare cu vaporasul, la distanta minima legala, pt. care nu-ti trebuie decat un amarat de bilet luat din port. din pacate, nu stiu exact sa spun ce, cum, cat, cand, de unde se poate lua acel bilet, dar sigur s-a mai scris in topicul asta despre el!
mihapavel
Nu-ti trebuie nici un pasaport ci o viza pe care o iei din Ouranopouli, in nici un caz din Thessaloniki, iar intrebarea oricum este veche si poate persoana s-a si intors deja.
GDL
Intrebarea e ea veche dar poate sunt si altii care vor sa mearga si sunt interesati de raspuns.
Desi s-a mai raspuns, pentru croaziera se ia vaporul din Ormos Pangias, iar bilete gasiti chiar in port.
Biletele costa in jur de 20 de euro de persoana, pentru copii a fost gratuit (dar nu stiu pana la ce varsta), iar daca te duci de dimineata la 08:30 nu sunt probleme. Noi asa am fost fara nici o rezervare, fara agentie. Am primit cadou si un CD cu muzica traditionala greceasca atunci cand am cumparat biletele.
schumiholic
Biletul pentru Athos mi l-am luat din port cu 2 zile inainte ca eram in trecere. Costa 30 euro la Menia Maria si 25 la Spirit of Athos. Noi am vrut pirati, na!
portocaLeu
QUOTE (viorel2008 @ Sep 30 2008, 09:44) *
1045 euro (demipensiune - mic dejun + cina) pentru 2 adulti si 2 copii, 10 nopti de cazare

!045 euro+200-300 pranz...costa ceva,dar stai zece zile ca boieru'...Merita!

Suntem in octombrie si tot vorbim despre vacantele noastre din minunata regiune a Greciei care ne-a fermecat...Cand te gandesti ca muntele ce intra in apa limpede cu nuante turcoaz, ca soarele ce se ridica in unele locuri, in altele coboara in mare... ca pamantul rosu,plajele si golfurile nenumarate ,mireasma ametitoare a pinilor, livezile de maslini si palmierii cu trunchiuri groase, tufele bogate de leandri cu flori multicolore, grupurile imense de aloe, fructele rosii si gustoase de limba soacrei(mi-au ramas tepii doua zile in gingii),aricii de mare si bancurile de pestisori care salta pe suprafata apei,meduzele maronii ca niste ciuperci imense,soparlele micute care urca seara grabite pe zidurile albe,platourile cu tzatziki,cu vinete impanate cu ulei de masline si usturoi(mmm!),branza gustoasa,pestii tzipuraki fripti,souvlaki si musacalele,smochinele gustoase rupte din pomi, ehei...ca toate astea si inca multe altele sunt atat de aproape( 800 km de Bucuresti) si multi dintre noi habar n-aveam de existenta lor pana de curand. Sithonia din Grecia implineste dorul de duca spre locuri de poveste cum doar ne-am inchipuit ca pot exista...
Va multumesc tuturor,celor care ati scris cu atata caldura despre locurile vizitate si abia astept sa redeschidem subiectul la primavara cand cei mai multi dintre noi planuiesc sa plece in vacanta in Halkidiki - Sithonia!

Carapicho
QUOTE (DragosMD @ Sep 30 2008, 13:55) *
ce se intreaba si ce se raspunde... omul intreba de CROAZIERA, adica de o plimbare cu vaporasul, la distanta minima legala, pt. care nu-ti trebuie decat un amarat de bilet luat din port. din pacate, nu stiu exact sa spun ce, cum, cat, cand, de unde se poate lua acel bilet, dar sigur s-a mai scris in topicul asta despre el!

Sorry Sorry

Greseala mea

nu am fost atent

tongue.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.